Η Ναιδα είναι νεοπαραδοσιακια.
Ρητορική φεμινιστική, αλλά στην πσυχη πατροπαράδοτη.-"ο άντρας είναι το κεφάλι, η γυναίκα ο λαιμός "
"Ο δικός μου είναι πολύ άντρας αλλά εγώ κολπαδορα και καταφερτζου" κλπ
Αν ήμουν καταφερτζού θα πέρναγα μέλι ρε τζι. Εγώ άμα του πω δε θέλω να βγεις με τον τάδε γιατί δε με συμπάθει θα μου πει στα @@ μου, πόσο μάλλον να του έλεγα να διαλέξει. Θα γέλαγε ως το βράδυ.
Μπα. Θες να είναι ο άλλος ο "σκληρός άντρας" για να προσπαθείς εσύ ακόμα κι ανεπιτυχώς. Είστε στους ρόλους σας.
Για αυτό και η δική σου σειρά πατώνει στην τηλεθέαση.
Η Κασπ παρότι είναι προβλέψιμη κι αυτή πχια, έχει μια αυθεντικότητα. Παρακολουθουμε με κομμένη την ανάσα όλη την εξέλιξη της ιστορίας της, από τον παιδικό έρωτα , στη συγκατοίκηση, τα πρακτικά προβλήματα, τη ρουτίνα και τη μιζέρια που έχουν οι ζωές όλων μας, με συμπλέγματα και κολλήματα και αμαρτίες των γονέων μας που μας ακολουθουν, αλλά σε μια ακατέργαστη μορφή , χωρίς δικαιολογίες και σχήματα ενηλίκων, όπως θα βλέπαμε ένα παιδί.
Μήπως έχω βάλει πολλες διαφημίσεις ρε γμτ; τι να κάμω να ανεβάσω τα νούμερα; είμαστε και ενήλικες ρε γμτ, αυτός 50 εγω μπουμπούκι. Τι να κάμω; να βάλω χατζηνικολαου να λέει ειδήσεις;
Μανιαμούνιας δεν μ αρέσει να είναι ο άντρας όπως δεν είμαι εγώ, τώρα το σκληρός άντρας έχει πολλές εκδοχές προτιμώ τη light version. Δε βλέπω κάτι μεμπτό σε αυτό.
Fata_Morgana έγραψε: 20 Δεκ 2024, 17:56
Η κίνηση σου να τον βάλεις να διαλέξει ήταν εκβιαστική και λάθος. Θα τον έκοβε από μόνος του σιγά σιγά. Κρίμα.
Ρητορική φεμινιστική, αλλά στην πσυχη πατροπαράδοτη.-"ο άντρας είναι το κεφάλι, η γυναίκα ο λαιμός "
Αν ήμουν καταφερτζού θα πέρναγα μέλι ρε τζι. Εγώ άμα του πω δε θέλω να βγεις με τον τάδε γιατί δε με συμπάθει θα μου πει στα @@ μου, πόσο μάλλον να του έλεγα να διαλέξει. Θα γέλαγε ως το βράδυ.
αυτο.
ποσο μαλλον, "σου απαγορευω"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
αυτο.
Πραγματικά το λέω θα γέλαγε. Δε θα νευρίαζε καν, θα με δούλευε.
αυτο.
Πραγματικά το λέω θα γέλαγε. Δε θα νευρίαζε καν, θα με δούλευε.
εννοειται.
γω θα εκανα και σχολια, τυπου πως σκοπευεις να μου το απαγορευσεις; θα με δεσεις με χειροπεδες στο κρεββατι να μην μπορω να παω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
γω θα εκανα και σχολια, τυπου πως σκοπευεις να μου το απαγορευσεις; θα με δεσεις με χειροπεδες στο κρεββατι να μην μπορω να παω;
μια εβδομάδα θα της έπαιρνε να σου κόψει το ψαρεμα, θα σε εβαζε να τσακωθείς με τα χταπόδια. Μετα θα εγραφε εδώ οτι εχεις χαζέψει, δεν σε καταλαβαίνει.
μια εβδομάδα θα της έπαιρνε να σου κόψει το ψαρεμα, θα σε εβαζε να τσακωθείς με τα χταπόδια. Μετα θα εγραφε εδώ οτι εχεις χαζέψει, δεν σε καταλαβαίνει.
Άντε βρε γιατί να του έκοβα μια χαρά που έχει στη ζωή του να αφιερώνει τις Κυριακές, που θα μπορούσαμε να έχουμε λίγο χρόνο μαζί μιας και δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και ο χρόνος μας θα ήταν ελάχιστος, στο να πηγαίνει για ψάρεμα επειδή πχ εμένα δε μ αρέσει ή δε τρώω τα ψάρια; αυτά είναι παράλογα πράγματα. Θα έβρισκα και εγώ έναν ωραίο και δημιουργικό τρόπο να περάσω την Κυριακή μου.
Πχ να μαγειρέψω μια νέα συνταγή, να βρει και φαγητό όταν γυρίσει. Να κάνω μποτέ να με βρει όμορφη και σέξι όταν επιστρέψει από το ψάρεμα. Να κανω χώρο στη κατάψυξη για τα ψάρια και τις μπύρες του. Τόσο απλά.
Fata_Morgana έγραψε: 21 Δεκ 2024, 11:06
να αφιερώνει τις Κυριακές, που θα μπορούσαμε να έχουμε λίγο χρόνο μαζί μιας και δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και ο χρόνος μας θα ήταν ελάχιστος, στο να πηγαίνει για ψάρεμα επειδή πχ εμένα δε μ αρέσει ή δε τρώω τα ψάρια; αυτά είναι παράλογα πράγματα.
πάλι το ίδιο λέμε, αλλα τι στα λέω, παλι τρελό θα με βγαλεις.
Fata_Morgana έγραψε: 21 Δεκ 2024, 11:06
να αφιερώνει τις Κυριακές, που θα μπορούσαμε να έχουμε λίγο χρόνο μαζί μιας και δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και ο χρόνος μας θα ήταν ελάχιστος, στο να πηγαίνει για ψάρεμα επειδή πχ εμένα δε μ αρέσει ή δε τρώω τα ψάρια; αυτά είναι παράλογα πράγματα.
πάλι το ίδιο λέμε, αλλα τι στα λέω, παλι τρελό θα με βγαλεις.