!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο εμπαιγμός του καλαθιού του νοικοκυριού

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Ο εμπαιγμός του καλαθιού του νοικοκυριού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Πανευρωπαϊκό θέμα μελέτης το «καλάθι

''Μετά τη Γαλλία, παρόμοιο καλάθι με τη χώρα μας ετοιμάζει και άλλη ευρωπαϊκή χώρα :smt038

όσοι κορόιδευαν το καλάθι θα καταπιούν τη γλώσσα τους :-?

....αυτά είναι τα ζητήματα που απασχολούν τον λαό, οι τιμές των προϊόντων, οι δουλειές, οι συντάξεις :g030:

αλλά για όλα αυτά ο κ. Τσίπρας στη συζήτηση στη Βουλή δεν είχε να μας πει κάτι.....'' :102:

https://www.iefimerida.gr/politiki/geor ... is-kalathi
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

:g030: :g030: :smt023

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 42688?s=20

Εικόνα

ΥΓ Ο Κρητικος δεν μας τα λέει καλα.... :011:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τελικά οι ΝΔκράτες το έχουν πάρει απόφαση ότι το καλάθι του μαλακοκυριού ήταν μια μέγιστη παπάτζα και δεν υπήρξε πουθενά καμμιά μείωση σε κανένα προϊόν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 22:58 Τελικά οι ΝΔκράτες το έχουν πάρει απόφαση ότι το καλάθι του μαλακοκυριού ήταν μια μέγιστη παπάτζα και δεν υπήρξε πουθενά καμμιά μείωση σε κανένα προϊόν;
τι παπατζα ρε εδω ο αδωνις καμαρωνει που το καλαθι εγινε και εξαγωγη στας ευρωπας :D

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 1801452546
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Καλά, ο Άδωνης καμαρώνει για τα πάντα που δεν έχει κάνει. Το ερώτημά μου αφορούσε τους φορουμίτες ΝΔ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

foscilis έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 15:29 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι το καλάθι του νοικοκυριού γιατί το μόνο που διαβάζω παντού είναι γκρίνια για το ότι είναι μαλακία ιδέα; ΟΚ μαλακία ιδέα κανένα πρόβλημα αλλά ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ λέει σαν ιδέα.
Ρε μλκ, κ συ;;; κ συ;
Τέσπα, ωραίο είναι αλλά κράτα το τουλάχιστον.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εγώ το είχα πει απ' την αρχή ότι το καλάθι της μαλακίας δεν φτιάχτηκε για να συγκρατήσει τις τιμές κι ούτε θα μπορούσε. Ήταν ένα διαφημιστικό τρικ, όπου τα ΣΜ έβαζαν τα ίδια προϊόντα που είχαν έτσι κι αλλιώς στο φυλλάδιό τους, αλλά με κρατική διαφήμιση έναντι όλων των μικρότερων καταστημάτων.

Πώς λέγεται όταν το κράτος κάνει διαφήμιση σε κάποιες επιχειρήσεις έναντι άλλων;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2023, 13:50 Εγώ το είχα πει απ' την αρχή ότι το καλάθι της μαλακίας δεν φτιάχτηκε για να συγκρατήσει τις τιμές κι ούτε θα μπορούσε. Ήταν ένα διαφημιστικό τρικ, όπου τα ΣΜ έβαζαν τα ίδια προϊόντα που είχαν έτσι κι αλλιώς στο φυλλάδιό τους, αλλά με κρατική διαφήμιση έναντι όλων των μικρότερων καταστημάτων.

Πώς λέγεται όταν το κράτος κάνει διαφήμιση σε κάποιες επιχειρήσεις έναντι άλλων;
Κρατικός παρεμβατισμος φιλελλευθερου τύπου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2023, 13:50 Εγώ το είχα πει απ' την αρχή ότι το καλάθι της μαλακίας δεν φτιάχτηκε για να συγκρατήσει τις τιμές κι ούτε θα μπορούσε. Ήταν ένα διαφημιστικό τρικ, όπου τα ΣΜ έβαζαν τα ίδια προϊόντα που είχαν έτσι κι αλλιώς στο φυλλάδιό τους, αλλά με κρατική διαφήμιση έναντι όλων των μικρότερων καταστημάτων.

Σε 4-5 προϊόντα που ψωνίζω συστηματικά δεν είδα κάτι περίεργο. Στο 1 νομίζω έπεσε η τιμή κάποια στιγμή το Μάρτιο. Και γενικά μοιάζει να υπάρχει κίνηση εκτός αν τεχνηέντως αφήνουν τα ράφια αυτά να αδειάζουν, που δεν φαίνεται λογικό.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 16 Μάιος 2023, 13:55

Σε 4-5 προϊόντα που ψωνίζω συστηματικά δεν είδα κάτι περίεργο. Στο 1 νομίζω έπεσε η τιμή κάποια στιγμή το Μάρτιο. Και γενικά μοιάζει να υπάρχει κίνηση εκτός αν τεχνηέντως αφήνουν τα ράφια αυτά να αδειάζουν, που δεν φαίνεται λογικό.
Τι εννοείς όταν λες ότι δεν είδες κάτι περίεργο; Γενικά δεν κατάλαβα το σχόλιό σου και πώς συνδυάζεται με το δικό μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2023, 14:03 Τι εννοείς όταν λες ότι δεν είδες κάτι περίεργο; Γενικά δεν κατάλαβα το σχόλιό σου και πώς συνδυάζεται με το δικό μου.
Δεν είδα αύξηση τιμών, δηλαδή ψεύτικη χρήση της σήμανσης.

Τα μικρότερα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν αντίστοιχα καρτελάκια ή το μέτρο αφορά μόνο αλυσίδες;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 16 Μάιος 2023, 14:27
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2023, 14:03 Τι εννοείς όταν λες ότι δεν είδες κάτι περίεργο; Γενικά δεν κατάλαβα το σχόλιό σου και πώς συνδυάζεται με το δικό μου.
Δεν είδα αύξηση τιμών, δηλαδή ψεύτικη χρήση της σήμανσης.

Τα μικρότερα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν αντίστοιχα καρτελάκια ή το μέτρο αφορά μόνο αλυσίδες;
Είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ότι αφενός δεν συγκρατούνται οι τιμές, αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα και αφετέρου δεν είναι τίποτα διαφορετικό από το ότι έχει μια σήμανση δίπλα στα προϊόντα φυλλαδίων τους. Ίδιες τιμές θα είχαν αυτά τα προϊόντα και χωρίς το καλάθι της παπαριάς, προϊόντα φυλλαδίου είναι, δεν σταμάτησαν τα ΣΜ να βγάζουν φυλλάδια προσφορών.

Τα μικρότερα καταστήματα πρακτικά δεν έχουν τέτοια δυνατότητα. Εντελώς θεωρητικά μπαίνει όποιος θέλει στην πλατφόρμα. Βλέπεις κανένα μικρό κατάστημα; Όχι; Είναι εξαιτίας τεχνικών περιορισμών που έχουν φτιαχτεί φωτογραφικά για να αποτρέψουν μικρότερα καταστήματα από το να το κάνουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”