Τελικά οι ΝΔκράτες το έχουν πάρει απόφαση ότι το καλάθι του μαλακοκυριού ήταν μια μέγιστη παπάτζα και δεν υπήρξε πουθενά καμμιά μείωση σε κανένα προϊόν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 22 Φεβ 2023, 22:58
Τελικά οι ΝΔκράτες το έχουν πάρει απόφαση ότι το καλάθι του μαλακοκυριού ήταν μια μέγιστη παπάτζα και δεν υπήρξε πουθενά καμμιά μείωση σε κανένα προϊόν;
τι παπατζα ρε εδω ο αδωνις καμαρωνει που το καλαθι εγινε και εξαγωγη στας ευρωπας
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Καλά, ο Άδωνης καμαρώνει για τα πάντα που δεν έχει κάνει. Το ερώτημά μου αφορούσε τους φορουμίτες ΝΔ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
foscilis έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 15:29
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι το καλάθι του νοικοκυριού γιατί το μόνο που διαβάζω παντού είναι γκρίνια για το ότι είναι μαλακία ιδέα; ΟΚ μαλακία ιδέα κανένα πρόβλημα αλλά ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ λέει σαν ιδέα.
Ρε μλκ, κ συ;;; κ συ;
Τέσπα, ωραίο είναι αλλά κράτα το τουλάχιστον.
Εγώ το είχα πει απ' την αρχή ότι το καλάθι της μαλακίας δεν φτιάχτηκε για να συγκρατήσει τις τιμές κι ούτε θα μπορούσε. Ήταν ένα διαφημιστικό τρικ, όπου τα ΣΜ έβαζαν τα ίδια προϊόντα που είχαν έτσι κι αλλιώς στο φυλλάδιό τους, αλλά με κρατική διαφήμιση έναντι όλων των μικρότερων καταστημάτων.
Πώς λέγεται όταν το κράτος κάνει διαφήμιση σε κάποιες επιχειρήσεις έναντι άλλων;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2023, 13:50
Εγώ το είχα πει απ' την αρχή ότι το καλάθι της μαλακίας δεν φτιάχτηκε για να συγκρατήσει τις τιμές κι ούτε θα μπορούσε. Ήταν ένα διαφημιστικό τρικ, όπου τα ΣΜ έβαζαν τα ίδια προϊόντα που είχαν έτσι κι αλλιώς στο φυλλάδιό τους, αλλά με κρατική διαφήμιση έναντι όλων των μικρότερων καταστημάτων.
Πώς λέγεται όταν το κράτος κάνει διαφήμιση σε κάποιες επιχειρήσεις έναντι άλλων;
Σε 4-5 προϊόντα που ψωνίζω συστηματικά δεν είδα κάτι περίεργο. Στο 1 νομίζω έπεσε η τιμή κάποια στιγμή το Μάρτιο. Και γενικά μοιάζει να υπάρχει κίνηση εκτός αν τεχνηέντως αφήνουν τα ράφια αυτά να αδειάζουν, που δεν φαίνεται λογικό.
Σε 4-5 προϊόντα που ψωνίζω συστηματικά δεν είδα κάτι περίεργο. Στο 1 νομίζω έπεσε η τιμή κάποια στιγμή το Μάρτιο. Και γενικά μοιάζει να υπάρχει κίνηση εκτός αν τεχνηέντως αφήνουν τα ράφια αυτά να αδειάζουν, που δεν φαίνεται λογικό.
Τι εννοείς όταν λες ότι δεν είδες κάτι περίεργο; Γενικά δεν κατάλαβα το σχόλιό σου και πώς συνδυάζεται με το δικό μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2023, 14:03
Τι εννοείς όταν λες ότι δεν είδες κάτι περίεργο; Γενικά δεν κατάλαβα το σχόλιό σου και πώς συνδυάζεται με το δικό μου.
Δεν είδα αύξηση τιμών, δηλαδή ψεύτικη χρήση της σήμανσης.
Τα μικρότερα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν αντίστοιχα καρτελάκια ή το μέτρο αφορά μόνο αλυσίδες;
hellegennes έγραψε: 16 Μάιος 2023, 14:03
Δεν είδα αύξηση τιμών, δηλαδή ψεύτικη χρήση της σήμανσης.
Τα μικρότερα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν αντίστοιχα καρτελάκια ή το μέτρο αφορά μόνο αλυσίδες;
Είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ότι αφενός δεν συγκρατούνται οι τιμές, αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα και αφετέρου δεν είναι τίποτα διαφορετικό από το ότι έχει μια σήμανση δίπλα στα προϊόντα φυλλαδίων τους. Ίδιες τιμές θα είχαν αυτά τα προϊόντα και χωρίς το καλάθι της παπαριάς, προϊόντα φυλλαδίου είναι, δεν σταμάτησαν τα ΣΜ να βγάζουν φυλλάδια προσφορών.
Τα μικρότερα καταστήματα πρακτικά δεν έχουν τέτοια δυνατότητα. Εντελώς θεωρητικά μπαίνει όποιος θέλει στην πλατφόρμα. Βλέπεις κανένα μικρό κατάστημα; Όχι; Είναι εξαιτίας τεχνικών περιορισμών που έχουν φτιαχτεί φωτογραφικά για να αποτρέψουν μικρότερα καταστήματα από το να το κάνουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,