!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Together Treble winners για τη Μ. Σίτι.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Τι δεν έχεις δει;GoBack έγραψε: 26 Μάιος 2023, 18:16Το καλο ειναι οτι δεν εχω δει σταρ τρεκ,τσουλαει ευχαριστα η πρωτη σαιζον το χω βαλει σε προτεραιοτηταBic έγραψε: 26 Μάιος 2023, 18:15Σαν παρωδία ξεκίνησε, όντως. Στην αρχή είχε και λίγο χιούμορ. Στη συνέχεια κατέληξε καρικατούρα του Star Trek, με κάποια λίγα στοιχεία από Black Mirror (υπάρχει επεισόδιο που είναι copy-paste, κυριολεκτικά) και μπόλικο woke στοιχείο.GoBack έγραψε: 25 Μάιος 2023, 21:38
Μαχιμο,αν και δεν νομιζω να μου αλλαξει γνωμη για το genre πρεπει να ειναι parody![]()
Δεν ειν' κακό, απλά δεν είναι αυτό που περιμένεις βλέποντας τα πρώτα 2-3 επεισόδια και ξέροντας τον Μακφάρλαντ.
Doomer είσαι ρε μλκ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και όμως κάνεις λάθος.Έρχεται τρίτη σεζόν μέσα στο 2025 https://unboxholics.com/news/tv/118433- ... -tou-sezonAlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2024, 18:05Λίγο που το κοίταξα είδα ότι ναι, 7 επεισόδια θα αποτελούν τη σεζόν. Δεν εκκρεμούν αλλά προς το παρόν.Animal έγραψε: 28 Δεκ 2024, 18:01AlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2024, 09:48
Τα 7 επεισόδια που ανέβασε η πλατφόρμα θα είναι όλα, ή θα βάλει κι άλλα κάποια στιγμή;Μόλις τελείωσα το 5ο επεισόδιο. Δεν έχω Netflix (έκοψα τη συνδρομή για άλλους λόγους όχι για το παιχνίδι του καλαμαριού) και το βλέπω από τα γνωστά μέρη.7 επεισόδια έχουν ανεβάσει εκεί.Και από ότι έχει κυκλοφορήσει το 2025 (προς τα τέλη του έτους όπως τον Οκτώβριο του 2021 η πρώτη σεζόν και φέτος τον Δεκέμβριο η δεύτερη) θα βγει η τρίτη (και από ότι ακούγεται τελική) σεζόν.Συν ότι γυρίζεται ήδη και Αμερικανική version της σειράς που θα είναι ΗΠΑ και όχι Νότια Κορέα.
Τελείωσα και τη δεύτερη σεζόν. Ευχάριστη έκπληξη. Δεν φτάνει την αξεπέραστη πρώτη αλλά κρατά το ενδιαφέρον του θεατή και δεν καταλήγει πατάτα. Δυστυχώς το Netflix τα πρώτα χρόνια που έγινε παγκοσμίως διαθέσιμο (και στην Ελλάδα) από το 2017 έως το τέλος των λοκνταουν το 2021 παρήγαγε μερικές εξαιρετικές σειρές οι οποίες όμως δεν συνεχίστηκαν και σταμάτησαν σε μία σεζόν.Μετά το 2021 έχει καταστεί ασύμοφορο να έχεις συνδρομή στο Netflix.Πέρα από την αύξηση των τιμών παράγει ελάχιστα καλά έργα και πολλές πατάτες.Ευτυχώς η δεύτερη σεζόν του Παιχνιδιού του Καλαμαριού είναι η εξαίρεση.Ελπίζω η τελευταία 3η σεζόν να κλείσει δυνατά μην φάμε απογοήτευση στο τέλος.Το concept δυνατό.Κρατώ επιφυλάξεις αν το Αμερικανικό remake του παιχνιδιού του Καλαμαριού που ετοιμάζεται θα είναι ισάξιο με το νοτιοκορεάτικο το οποίο δημιούργησε διεθνές φαινόμενο και κοινωνικό το 2021 όταν βγήκε https://www.protothema.gr/world/article ... quid-game/Animal έγραψε: 28 Δεκ 2024, 09:29 Το παιχνίδι του Καλαμαριού 2η σεζόν ξεκίνησα μόλις τώρα: .Όσοι δεν έχουν Netflix θα το βρούνε στα γνωστά μέρη.Τιμιο ως τώρα και διαβάζω έρχεται και 3η σεζόν μέσα στο 2025.
Ξέρω, απλώς σε άλλες σειρές, είχαν μοιράσει τα επεισόδια της κάθε σεζόν σε δύο ανεβασιές, με αποτέλεσμα να βλέπεις 5 και να περιμένεις αλλους 6 μήνες για να δεις άλλα 3Animal έγραψε: 30 Δεκ 2024, 13:26Και όμως κάνεις λάθος.Έρχεται τρίτη σεζόν μέσα στο 2025 https://unboxholics.com/news/tv/118433- ... -tou-sezonAlienWay έγραψε: 28 Δεκ 2024, 18:05Λίγο που το κοίταξα είδα ότι ναι, 7 επεισόδια θα αποτελούν τη σεζόν. Δεν εκκρεμούν αλλά προς το παρόν.Animal έγραψε: 28 Δεκ 2024, 18:01
Μόλις τελείωσα το 5ο επεισόδιο. Δεν έχω Netflix (έκοψα τη συνδρομή για άλλους λόγους όχι για το παιχνίδι του καλαμαριού) και το βλέπω από τα γνωστά μέρη.7 επεισόδια έχουν ανεβάσει εκεί.Και από ότι έχει κυκλοφορήσει το 2025 (προς τα τέλη του έτους όπως τον Οκτώβριο του 2021 η πρώτη σεζόν και φέτος τον Δεκέμβριο η δεύτερη) θα βγει η τρίτη (και από ότι ακούγεται τελική) σεζόν.Συν ότι γυρίζεται ήδη και Αμερικανική version της σειράς που θα είναι ΗΠΑ και όχι Νότια Κορέα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
"Ιστορίες από τον βρόχο" https://www.imdb.com/title/tt8741290/.
Στην αρχή μου φάνηκε βαρετή, αλλά μετά θα ήθελα μια τουλάχιστον σεζόν ακόμη.
Δεν είναι καλύτερη του "Black Mirror" αλλά μου φάνηκε πολύ καλή.
Στην αρχή μου φάνηκε βαρετή, αλλά μετά θα ήθελα μια τουλάχιστον σεζόν ακόμη.
Δεν είναι καλύτερη του "Black Mirror" αλλά μου φάνηκε πολύ καλή.
Πω ρε πστη,το ανέβαλλα διαρκώς, είδα την 1η σεζόν χθες και "κόλλησα".Animal έγραψε: 28 Δεκ 2024, 09:29 Το παιχνίδι του Καλαμαριού 2η σεζόν ξεκίνησα μόλις τώρα: .Όσοι δεν έχουν Netflix θα το βρούνε στα γνωστά μέρη.Τιμιο ως τώρα και διαβάζω έρχεται και 3η σεζόν μέσα στο 2025.
Είναι αρρωστημένο ,αλλά σαν ναρκωτικό θες κι άλλο.
Η πρώτη που είναι η καλύτερη είναι ψιλοπαπαρια, ο προφεσορ είναι πιο χαζός από λάχανα
Μόνο ο κωλος της Τόκιο αξίζει
Οι άλλες απλά δεν βλέπονται
Μόνο ο κωλος της Τόκιο αξίζει
Οι άλλες απλά δεν βλέπονται
Λέει τίποτα το Bureau des legendes;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Τα λέγαμε και τότε, τά 'παμε και πριν λίγο με το ριμέικ, Ε-ξαι-ρε-τι-κό....
Έχομε τόρεντ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
stergiosbik
Μου χουν πει πει πολύ καλά λόγια.
Ξεκινάω να δω 2η σεζόν το παιχνίδι του καλαμαριού και μετά το γαλλικό.
-
stergiosbik
Είδα τα 2 πρώτα επεισόδια από το γαλλικό.stergiosbik έγραψε: 31 Δεκ 2024, 18:59Μου χουν πει πει πολύ καλά λόγια.
Ξεκινάω να δω 2η σεζόν το παιχνίδι του καλαμαριού και μετά το γαλλικό.
Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα και το παράτησα.
Μόλις είδα το 1ο επεισόδιο από το The day of the Jackal.
Πολύ καλό!
Από ανάλαφρα τσεκάρετε: "High Potential", και από noir, thriller, μυστηρίου το, ευρωπαϊκής παραγωγής:"The Head"
- Space_Passenger
Τελειωσα τη 2η Σεζον του The Head. Μου αρεσε. Εχει ηδη ξεκινησει και η 3η σεζον αποτι ξερω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση