Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Εχμ... εσύ που είσαι εμβολιασμένος θα καθόσουν μέσα;
Εχμ.... Την μπάλα στην εξέδρα πάλι ;
Δηλαδή σού φαίνεται πιο πιθανό να είχε 9 φορείς εκείνην την στιγμή στο μαγαζί και να αποφάσισαν και να βγούνε έξω, από το να είχε 9 άτομα που φοβήθηκαν και βγήκαν.
Ναι. Γνωρίζω από πρώτο χέρι.
Γι'αυτό κάνεις λάθος.
Δηλαδή γνωρίζεις τα 9 αυτά άτομα και ότι είχαν κορωνοϊό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Όχι, θέλω να μου πεις γιατί έγραψες «άλλα 9 άτομα» και όχι «άλλοι 9 γνωστοί μου που είχαν κορωνοϊό».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
taliban έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:49
Δεν είχαν, έχουν.
Θες να τους γνωρίσεις;
Εξαρτάται. Είναι μουνάρες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να θιχτεί και το ευαίσθητο θέμα της ευθύνης των γιατρών στη πρωτοβάθμια σε ο,τι αφορά το υψηλό νούμερο θανάτων, οι οποίοι πραγματικά κάνουν ο,τι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Αζιθρομυκίνη, μοξιφλοξασίνη και δεξαμεθαζόνη εκτός ενδείξεων με μηδενικό όφελος (ή ακόμα και βλάβη) δίνουν και παίρνουν.
Συν όλες οι υπόλοιπες μαλακίες που γράφουν. Κάπου ώπα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
taliban έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:49
Δεν είχαν, έχουν.
Θες να τους γνωρίσεις;
Εξαρτάται. Είναι μουνάρες;
Milfακια. Ψήνεσαι;
Η χρήση του όρου είναι πονηρή. Άλλο ρώτησα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Otto Weininger έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 21:57
Κάποια στιγμή θα πρέπει να θιχτεί και το ευαίσθητο θέμα της ευθύνης των γιατρών στη πρωτοβάθμια σε ο,τι αφορά το υψηλό νούμερο θανάτων, οι οποίοι πραγματικά κάνουν ο,τι τους κατεβάσει η γκλάβα τους. Αζιθρομυκίνη, μοξιφλοξασίνη και δεξαμεθαζόνη εκτός ενδείξεων με μηδενικό όφελος (ή ακόμα και βλάβη) δίνουν και παίρνουν.
Συν όλες οι υπόλοιπες μαλακίες που γράφουν. Κάπου ώπα.
Προτεινεις να αντικατασταθει η φραση "ακολουθουμε παντα τις οδηγιες του γιατρου μας" απο την "ακολουθουμε παντα τις οδηγιες του γιατρου μας εκτος αν αυτος ειναι μαλακας;".Καλο σαν ιδεα αλλα δεν ξερω αν θα εχει το επιθυμητο αποτελεσμα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.