Λογικα ελκος στομαχου, να πας σε γιατρο. Ετσι ειναι τα γεραματα συνηθως, συνοδευονται απο πληθος ασθενειων.xioni έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:15
Όποτε βλέπω μπλε και άσπρες ρίγες που παραπέμπουν στην ελληνική σημαία με πιάνει αηδία και τάση για εμετό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
- Sid Vicious
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ναι, εκεί θα είναι ο ένας. Έχουν αναλάβει υιός και Σύνδεσμος την τελετήΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:38Να υποθέσω ότι το ένα είναι κάποιος "Ιστορικός" χώρος;Beria έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:36Εκεί (στα δύο σημεία) που έχω επιλέξει να σκορπιστεί η στάχτη μου μια χαρά θα είναι και για να με επισκέπτονται και για να με θυμούνταιSpace_Passenger έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:01 Ειμαι υπερ της ταφης. Οχι οτι πιστευω τα θρησκευτικα για παραδεισο κτλ κτλ. Απλα θελω να υπάρχει ενα "σημειο" να με επισκεπτονται. Με την καυση δεν υπάρχει.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
και εγω το ιδιο αλλα ρωτησα και μου ειπαν πως θα πρεπει να υπογραψουμε για την καυση αλλιως δεν εφαρμοζεταιBeria έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:36Εκεί (στα δύο σημεία) που έχω επιλέξει να σκορπιστεί η στάχτη μου μια χαρά θα είναι και για να με επισκέπτονται και για να με θυμούνταιSpace_Passenger έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:01 Ειμαι υπερ της ταφης. Οχι οτι πιστευω τα θρησκευτικα για παραδεισο κτλ κτλ. Απλα θελω να υπάρχει ενα "σημειο" να με επισκεπτονται. Με την καυση δεν υπάρχει.
και ολο το αναβαλω αλλα με αυτην την ξαφνικιτιδα δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει
Στηρίζω.Beria έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:52Ναι, εκεί θα είναι ο ένας. Έχουν αναλάβει υιός και Σύνδεσμος την τελετή
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Διακινείται η μπαρούφα ότι το σκούρο μπλε χρώμα είναι το "χουντικό", ενώ το πιο ανοιχτό γαλάζιο είναι το "δημοκρατικό" γι αυτό το ρωτάει.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:53Κατά τα φαινόμενα, με όλες τις επίκαιρες επιβεβαιώσεις, σαφώς ναι.xioni έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:50Προσπαθώ να γλιτώσω από τους βρωμοέλληνες και την βρωμοελλάδα μια ολόκληρη ζωή. Ε όχι, δε θα μου φορέσουν το κουρέλι μετά θάνατον. Δεν αντέχεται τόση βρώμα. Να ρωτήσω κάτι; Αυτή είναι η κανονική ελληνική σημαία;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:44
Γιατί καλό μου; Μόνον όταν τα κάνεις όλα λίμπα (ή θεωρείς ότι τα κάνεις) βρίσκεις νόημα στην ύπαρξη σου;
![]()
Αυτή είναι η κανονική ελληνική σημαία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καμία σχέση. Απλά νομίζω πως είναι αυτή με τον σταυρό που την καίγαμε τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά καίγαμε την μοντέρνα.AlienWay έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:56Διακινείται η μπαρούφα ότι το σκούρο μπλε χρώμα είναι το "χουντικό", ενώ το πιο ανοιχτό γαλάζιο είναι το "δημοκρατικό" γι αυτό το ρωτάει.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:53Κατά τα φαινόμενα, με όλες τις επίκαιρες επιβεβαιώσεις, σαφώς ναι.xioni έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:50
Προσπαθώ να γλιτώσω από τους βρωμοέλληνες και την βρωμοελλάδα μια ολόκληρη ζωή. Ε όχι, δε θα μου φορέσουν το κουρέλι μετά θάνατον. Δεν αντέχεται τόση βρώμα. Να ρωτήσω κάτι; Αυτή είναι η κανονική ελληνική σημαία;![]()
Η χούντα άλλαξε τη σημαία το 1967,AlienWay έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:56Διακινείται η μπαρούφα ότι το σκούρο μπλε χρώμα είναι το "χουντικό", ενώ το πιο ανοιχτό γαλάζιο είναι το "δημοκρατικό" γι αυτό το ρωτάει.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:53Κατά τα φαινόμενα, με όλες τις επίκαιρες επιβεβαιώσεις, σαφώς ναι.xioni έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:50
Προσπαθώ να γλιτώσω από τους βρωμοέλληνες και την βρωμοελλάδα μια ολόκληρη ζωή. Ε όχι, δε θα μου φορέσουν το κουρέλι μετά θάνατον. Δεν αντέχεται τόση βρώμα. Να ρωτήσω κάτι; Αυτή είναι η κανονική ελληνική σημαία;![]()

με την σημαία του ναυτικού και η προτέρα σημαία δεν επανήλθε ποτέ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ε, όπως και να γίνει θα την καίτε, οπότε τι σκας;xioni έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:59Καμία σχέση. Απλά νομίζω πως είναι αυτή με τον σταυρό που την καίγαμε τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά καίγαμε την μοντέρνα.AlienWay έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:56Διακινείται η μπαρούφα ότι το σκούρο μπλε χρώμα είναι το "χουντικό", ενώ το πιο ανοιχτό γαλάζιο είναι το "δημοκρατικό" γι αυτό το ρωτάει.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:53
Κατά τα φαινόμενα, με όλες τις επίκαιρες επιβεβαιώσεις, σαφώς ναι.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεξιοπουλα τον θαψατε η παράσταση τελείωσε άντε να ασχοληθούμε με κανένα σοβαρό πρόβλημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ναι, σιγά μην ξέρει και τη γκάμα του μπλε η χιονισμένη έρημος.AlienWay έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:56Διακινείται η μπαρούφα ότι το σκούρο μπλε χρώμα είναι το "χουντικό", ενώ το πιο ανοιχτό γαλάζιο είναι το "δημοκρατικό" γι αυτό το ρωτάει.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:53Κατά τα φαινόμενα, με όλες τις επίκαιρες επιβεβαιώσεις, σαφώς ναι.xioni έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:50
Αυτός αν δεν δει πολυχρωμία, έχει στομαχικά και όχι μόνον προβλήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το γνωρίζω. Οπως γνωρίζω επίσης ότι ουδέποτε (μέχρι σήμερα) δεν τέθηκε ζήτημα αναφορικά με τις αποχρώσεις του γαλάζιου.Beria έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:59Η χούντα άλλαξε τη σημαία το 1967,AlienWay έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:56Διακινείται η μπαρούφα ότι το σκούρο μπλε χρώμα είναι το "χουντικό", ενώ το πιο ανοιχτό γαλάζιο είναι το "δημοκρατικό" γι αυτό το ρωτάει.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2023, 14:53
Κατά τα φαινόμενα, με όλες τις επίκαιρες επιβεβαιώσεις, σαφώς ναι.![]()
με την σημαία του ναυτικού και η προτέρα σημαία δεν επανήλθε ποτέ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Είναι αλήθεια ότι θα βγάλουν τον σταυρό από την ελληνική σημαία και ότι η σημαία της κηδείας δεν είχε σταυρό;
Κύριε Καμπουράκη, εσείς;zteo έγραψε: 17 Ιαν 2023, 15:01 Δεξιοπουλα τον θαψατε η παράσταση τελείωσε άντε να ασχοληθούμε με κανένα σοβαρό πρόβλημα.
Τιμή μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μακάρι να ήμουν θα έβγαζα ένα σωρό φράγκα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Αλλά είμαι ένας φτωχός πλην τίμιος οπτικός.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
οφ τόπικ αλλά ας απολαύσουμε λίγο

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση