Έχουμε κάποια στοιχεία από το Ισραήλ που να περιλαμβάνουν μελέτη ασφαλείας για την χορήγηση 3ης δόσης;EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Οκτ 2021, 19:38Ισχύει. Το έχει αφήσει στον αυτόματο και δείχνει να μην ξέρει πώς να το χειριστεί. Ίσως περιμένει και τις εξελίξεις στην Ευρώπη. Είπε βέβαια για τρίτες δόσεις αλλά δεν το έχει πολυκανει θέμα. Τα δεδομένα από το Ισραήλ δείχνουν ότι είναι απαραίτητες για τους ευπαθείς και ηλικιωμένους.Arisvilla έγραψε: 27 Οκτ 2021, 19:23 Η κυβέρνηση σε μια κατάσταση απόλυτης αφασίας δεν κάνει τίποτε απολύτως γιατί φοβάται το πολιτικοοικονομικό κόστος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ο πρώτος νεκρός
- hellegennes
Ναι, δες κι αυτό:Green Dragon έγραψε: 28 Οκτ 2021, 07:25Τελικά αυτό αποδεικνύεται από τα στοιχεία. Καλά θα κάνουν εκείνοι που ήταν και είναι υποστηρικτές του εμβολιασμού σαν εμένα να σταματήσουν τα οπαδιλίκια λες και πάνε να ψηφίσουν το εμβολιαστικό κόμμα στις εκλογές. Εγώ ποτέ δεν μπήκα σε αυτό το τρυπάκι αλλά πολλοί μπήκαν.hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:51Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να υπάρχει γιατί ο εμβολιασμός δεν επηρεάζει σχεδόν καθόλου την μετάδοση. Βασικά είναι σαν να ρίχνεις άμμο μέσα από κόσκινο για ρύζι.runner έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:31 Ο,τι να'ναι.
Οι ανεμβολιαστοι αποτελούν το 100% του προβλήματος.
Ο covid εξακολουθεί να υπάρχει σε αυτά τα ποσοστά εξαιτίας τους.
Τα πράγματα είναι εμφανή.
Αλλά οι ψεκες τον χαβά τους, όλο αερολογιες και θεωρίες της πλάκας.
Γιατί δεν ακούγεται κιχ για επικαιροποίηση εμβολίων;
Spoiler
hellegennes έγραψε: 25 Οκτ 2021, 23:50Απολύτως ψευδές. Πούτσες είναι η διαφορά εξαρχής και εκμηδενίζεται σε 3 μήνες:axilmar έγραψε: 25 Οκτ 2021, 10:52 Οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν πολύ μικρότερες πιθανότητες να μεταδώσουν τον κορονοϊό
Unfortunately, the vaccine’s beneficial effect on Delta transmission waned to almost negligible levels over time. In people infected 2 weeks after receiving the vaccine developed by the University of Oxford and AstraZeneca, both in the UK, the chance that an unvaccinated close contact would test positive was 57%, but 3 months later, that chance rose to 67%. The latter figure is on par with the likelihood that an unvaccinated person will spread the virus.
https://www.nature.com/articles/d41586-021-02689-y
Τι λέει η μελέτη στην οποία αναφέρεται αυτό το άρθρο του Nature; Ότι το ΑΖ μειώνει την πιθανότητα μετάδοσης από 67% σε 57%, δηλαδή πούτσες, και αυτή η πιθανότητα ανεβαίνει σταδιακά πάλι στο 67% σε 3 μήνες.
Κι εκεί αρχίδια είναι η διαφορά:Leporello έγραψε: 25 Οκτ 2021, 11:45 Το ενδιαφέρον θα ήταν να βρεθεί πόσο μικρότερη είναι η μετάδοση από εμβολιασμένο σε εμβολιασμένο και όχι από εμβολιασμένο στον γενικό πληθυσμό.
On July 10, 2021, the Massachusetts Department of Public Health (MADPH) received reports of an increase in COVID-19 cases among people who reside in or had recently visited Provincetown, MA, a tourist town on Cape Cod. Provincetown had attracted thousands of visitors, many of whom reported attending multiple large public and indoor gatherings, starting with the 4th of July weekend and throughout the following week. COVID-19 incidence in the area rose quickly during the subsequent two-week period, from 0 cases in the 14 days before July 3rd to a peak of 456 cases/100,000 persons/day during July 11th-24th1.
Notably, 74% of reported cases were fully vaccinated individuals, of whom 79% were symptomatic 1. As of July 1st, estimated COVID-19 full vaccination coverage among the eligible population was 68% in Barnstable County (where Provincetown is located) and 67% across MA2
Το 74% των μολυσμένων ήταν εμβολιασμένοι, σε μια κομητεία με 68% εμβολιασμό. Από το δείγματα που συνέλεξαν, πάλι η συντριπτική πλειονότητα ήταν εμβολιασμένοι:
Most specimens obtained for sequencing were from males (80%), the median age was 43, and 84% were from vaccinated individuals, broadly consistent with the outbreak as a whole
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... .full-text
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... iasmenous/
O Παυλάκης που δεν ανήκει στο pay roll της κυβέρνησης σαν τους ανεκδιήγητους Βασιλακόπουλους για άλλη μια φορά λέει την πικρή αλήθεια. Η κυβέρνηση για πόσο ακόμα θα κάνει πως δεν ακούει?
O Παυλάκης που δεν ανήκει στο pay roll της κυβέρνησης σαν τους ανεκδιήγητους Βασιλακόπουλους για άλλη μια φορά λέει την πικρή αλήθεια. Η κυβέρνηση για πόσο ακόμα θα κάνει πως δεν ακούει?
Σκατα πάει το πράγμα.
Ειναι προβλεψιμοι!
Πεφτει μαγειρεμα με τα νουμερα.
Οχι οτι δεν εχουμε αυξηση αλλα,δεν ειναι οπως τα παρουσιαζουν.
Ειναι προφανες οτι επειδη εχει χαθει ο ελεγχος,το μονο που τους εχει μεινει ειναι ο μπαμπουλας.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών
Ελληνικά / English
Έχετε συνδεθεί ως ..... (Όροι Χρήσης) Αποσύνδεση
Κεντρική
Διαχείριση Προφίλ
Ιστορικό Αιμοδοτήσεων
Ιστορικό Καλύψεων
Υπενθύμιση επόμενης Αιμοδότησης
Ταυτότητα Εθελοντή Αιμοδότη
Επισκόπηση Ιστορικού Αιμοδοτήσεων
Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας
Μου επέτρεψαν προχτές να δώσω αίμα.Τυχερός όποιος -α το πήρε ,θα έχει φουλ αντισώματα.
Ελληνικά / English
Έχετε συνδεθεί ως ..... (Όροι Χρήσης) Αποσύνδεση
Κεντρική
Διαχείριση Προφίλ
Ιστορικό Αιμοδοτήσεων
Ιστορικό Καλύψεων
Υπενθύμιση επόμενης Αιμοδότησης
Ταυτότητα Εθελοντή Αιμοδότη
Επισκόπηση Ιστορικού Αιμοδοτήσεων
Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας
Μου επέτρεψαν προχτές να δώσω αίμα.Τυχερός όποιος -α το πήρε ,θα έχει φουλ αντισώματα.
- hellegennes
Δεν λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά όσο φαντάζεσαι. Για την περίπτωση του κορωνοϊού συγκεκριμένα η γενική εικόνα είναι μεταξύ του «βελτιώνει λίγο την κλινική εικόνα» και του «δεν κάνει τίποτα».Στύγιος έγραψε: 28 Οκτ 2021, 16:43 Μου επέτρεψαν προχτές να δώσω αίμα.Τυχερός όποιος -α το πήρε ,θα έχει φουλ αντισώματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άποψη σου , οι γιατροί έκαναν "τούμπες" να μου πάρουν αίμα , 3 ήρθαν από πάνω μου.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2021, 19:57Δεν λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά όσο φαντάζεσαι. Για την περίπτωση του κορωνοϊού συγκεκριμένα η γενική εικόνα είναι μεταξύ του «βελτιώνει λίγο την κλινική εικόνα» και του «δεν κάνει τίποτα».Στύγιος έγραψε: 28 Οκτ 2021, 16:43 Μου επέτρεψαν προχτές να δώσω αίμα.Τυχερός όποιος -α το πήρε ,θα έχει φουλ αντισώματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 28 Οκτ 2021, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Σιγά μην είναι άποψή μου. Στοιχεία ερευνών είναι.
Το ότι οι γιατροί έκαναν τούμπες είναι η ελεύθερη απόδοση της υπερβολής σου στα πάντα.
Το ότι οι γιατροί έκαναν τούμπες είναι η ελεύθερη απόδοση της υπερβολής σου στα πάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ντάξει ,η προϊσταμένη αιμοδοσίας , ο γιατρός κι ο άλλος εφημερεύων μετράνε ή όχι; Α ρε Χέλλη ,ψάξου λίγο.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2021, 20:03 Σιγά μην είναι άποψή μου. Στοιχεία ερευνών είναι.
Σκωθείτε απ' την ρέχλα σας και πάτε να δώσετε αίμα σουρουκλεμέδες. Όχι μάχες απ' το πληκτρολόγιο , μη σας μαστιγώσω 

- hellegennes
Ναι, προτιμώ να ψάχνομαι στο τι λένε οι έρευνες παρά ο εφημερεύων και η προϊσταμένη.Στύγιος έγραψε: 28 Οκτ 2021, 20:07Ντάξει ,η προϊσταμένη αιμοδοσίας , ο γιατρός κι ο άλλος εφημερεύων μετράνε ή όχι; Α ρε Χέλλη ,ψάξου λίγο.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2021, 20:03 Σιγά μην είναι άποψή μου. Στοιχεία ερευνών είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ή λοκντάουν ή υποχρεωτικός εμβολιασμός έρχεται.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Psek becomes you. Λυπάμαι , αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω πλέον.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2021, 20:19Ναι, προτιμώ να ψάχνομαι στο τι λένε οι έρευνες παρά ο εφημερεύων και η προϊσταμένη.Στύγιος έγραψε: 28 Οκτ 2021, 20:07Ντάξει ,η προϊσταμένη αιμοδοσίας , ο γιατρός κι ο άλλος εφημερεύων μετράνε ή όχι; Α ρε Χέλλη ,ψάξου λίγο.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2021, 20:03 Σιγά μην είναι άποψή μου. Στοιχεία ερευνών είναι.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Λοκντάουν θα γίνει. Το πως και το πόσο θα το δούμε.
Δεν μπορεί οι άλλοι έξω να είναι οι μαλάκες που δεν ξέρουν τι κάνουν και εδώ που έχουμε χειρότερη αρχή σε σχέση με πέρσι να το πάμε όπως να ναι.
Και φυσικά υποχρεωτικός εμβολιασμός. Παντού. Θα κοπούν οι μαλακίες . Το σερβίρισμα μένει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1717 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις