!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν είναι τόσο πολλά για μένα, είμαι λίγο τεράστιος LOLΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:05Εικοσιπέντε κιλά ρε θηρίο; Πενήντα πάουντς γκαντ ντάμιτ;!!
κοντά 2μ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
λοιπον το νημα ειναι πολυ ενδιαφερον. δεν κατεχω πραμα απο διατροφες, αλλα τουτο το να τρως γουρουνια και λιπη και νοστιμιες και να αδυνατιζεις πολυ καλο μου ακουγεται.
γω εχω την αισθηση οτι ολα ειναι στις θερμιδες. αμα σαβουρωνεις παραπανω απο οτι καταναλωνεις, εχασες. ασχετα με το τι φαγια τρως, τι ωρα τα τρως κλπ. ξερω, ετσι σβηνω μονοκοντυλια ολοκληρη τη διατροφολογια, αλλα ειπα, δεν κατεχω, μεχρι εκει φτανει η γνωση μου.
θαθελα να κατεβασω 5-10 κιλα, απο τα 80 που ειμαι. περισσοτερο προληπτικα, γιατι αμα γερασω και δε μπορω να κουνηθω, εγινα 200 κιλα. τρωω τον αμπακο για πρωτο, το σκασμο για κυριως, και τον αγλεουρα για γλυκο. δε με χαλαει να κοψω ψωμια και μακαρονια, δεν μου πολυαρεσουν κιολας.
ουτε γυμναστικη θελω να κανω. μου φαινεται πολυ βαρετο να τρεχω ετσι για να τρεχω, η να σηκωνω κιλα. μπορω να κανω δραστηριοτητες, αλλα να εχουν και καποιο νοημα. π.χ. δεν μπορω να κανω "βολτα" με ποδηλατο. αλλα μια χαρα πηγαινοερχομαι στη δουλεια. δεν μπορω να κανω κολυμπι, αλλα ψαροτουφεκο χτυπαω 8ωρα.
πρεπει να το δοκιμασω αυτο το κετο. ειμαι και σκραπας στην κουζινα εκτος των αλλων, πρεπει να ψησω και τη γυναικα να ακολουθησει...
γω εχω την αισθηση οτι ολα ειναι στις θερμιδες. αμα σαβουρωνεις παραπανω απο οτι καταναλωνεις, εχασες. ασχετα με το τι φαγια τρως, τι ωρα τα τρως κλπ. ξερω, ετσι σβηνω μονοκοντυλια ολοκληρη τη διατροφολογια, αλλα ειπα, δεν κατεχω, μεχρι εκει φτανει η γνωση μου.
θαθελα να κατεβασω 5-10 κιλα, απο τα 80 που ειμαι. περισσοτερο προληπτικα, γιατι αμα γερασω και δε μπορω να κουνηθω, εγινα 200 κιλα. τρωω τον αμπακο για πρωτο, το σκασμο για κυριως, και τον αγλεουρα για γλυκο. δε με χαλαει να κοψω ψωμια και μακαρονια, δεν μου πολυαρεσουν κιολας.
ουτε γυμναστικη θελω να κανω. μου φαινεται πολυ βαρετο να τρεχω ετσι για να τρεχω, η να σηκωνω κιλα. μπορω να κανω δραστηριοτητες, αλλα να εχουν και καποιο νοημα. π.χ. δεν μπορω να κανω "βολτα" με ποδηλατο. αλλα μια χαρα πηγαινοερχομαι στη δουλεια. δεν μπορω να κανω κολυμπι, αλλα ψαροτουφεκο χτυπαω 8ωρα.
πρεπει να το δοκιμασω αυτο το κετο. ειμαι και σκραπας στην κουζινα εκτος των αλλων, πρεπει να ψησω και τη γυναικα να ακολουθησει...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ναι είναι τρομερή.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 19 Μαρ 2019, 11:22Μες στην καρδιά μου σε έχω εσένανε.Antares έγραψε: 19 Μαρ 2019, 11:02
H κρίση πρέπει να μας πάχυνε και να μας αρρώστησε (όχι όλους, όσους αντιμετώπισαν οικονομικά θέματα). Περισσότερο φαγητό λόγω άγχους και λόγω ακρίβειας των άλλων υλικών, περισσότερους υδατάνθρακες. Κατανάλωση ψυχοφαρμάκων που επίσης αυξάνουν την όρεξη για γλυκά και υδατάνθρακες.
Γενεσιουργός παράγοντας το άγχος και η οργή. Έχει σχέση με την συνείδηση και το πνεύμα. Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς, γιατί υπάρχουν άνθρωποι τελείως σάπιοι στο πνεύμα που δεν έχουν τέτοια θέματα, όπως όλοι αυτοί που έκλεψαν και είδαν καμία κρίση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πισω ρεμαλια - της εχω προτεινει πρωτος να βγουμε για φαγητο και να γνωριστουμε .sys3x έγραψε: 19 Μαρ 2019, 18:40Ναι είναι τρομερή.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 19 Μαρ 2019, 11:22Μες στην καρδιά μου σε έχω εσένανε.Antares έγραψε: 19 Μαρ 2019, 11:02
H κρίση πρέπει να μας πάχυνε και να μας αρρώστησε (όχι όλους, όσους αντιμετώπισαν οικονομικά θέματα). Περισσότερο φαγητό λόγω άγχους και λόγω ακρίβειας των άλλων υλικών, περισσότερους υδατάνθρακες. Κατανάλωση ψυχοφαρμάκων που επίσης αυξάνουν την όρεξη για γλυκά και υδατάνθρακες.
Γενεσιουργός παράγοντας το άγχος και η οργή. Έχει σχέση με την συνείδηση και το πνεύμα. Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς, γιατί υπάρχουν άνθρωποι τελείως σάπιοι στο πνεύμα που δεν έχουν τέτοια θέματα, όπως όλοι αυτοί που έκλεψαν και είδαν καμία κρίση.
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι πρόβλημα έχετε;
Δεν είμαι για ραντεβού, εδώ περιμένω να μεγαλώσουν τα μαλλιά μου. Χώρια ο ακρωτηριασμός, αν και αυτό διορθώνεται.
Τι να πει και τι να μαρτυρήσει κανείς.
Δεν είμαι για ραντεβού, εδώ περιμένω να μεγαλώσουν τα μαλλιά μου. Χώρια ο ακρωτηριασμός, αν και αυτό διορθώνεται.
Τι να πει και τι να μαρτυρήσει κανείς.
- Βινόσαυρος
είναι στέβια φτιαγμένη απο ζάχαρη, γιαυτό.Naida έγραψε: 19 Μαρ 2019, 12:31 Αν είναι καλή να τη δοκιμάσω κάποια στιγμή .Γιατί αυτή που παίρνω τη χρησιμοποιώ αλλά δεν την αγαπώ.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Βινόσαυρος έγραψε: 19 Μαρ 2019, 19:43είναι στέβια φτιαγμένη απο ζάχαρη, γιαυτό.Naida έγραψε: 19 Μαρ 2019, 12:31 Αν είναι καλή να τη δοκιμάσω κάποια στιγμή .Γιατί αυτή που παίρνω τη χρησιμοποιώ αλλά δεν την αγαπώ.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι περισσότεροι που κάνουν κετο δεν μπορούν να την κρατήσουν επ αόριστον. Θα μου πεις ισχύει και για άλλες δίαιτες. Αν έχεις θέληση και το γυρίσεις όταν φτάσεις στο στόχο σε περιορισμένες θερμίδες, δεν θα τα ξαναπάρεις. Δηλαδή αυτά που τρώει ο κανονικός άνθρωπος των πες 70-80 κιλών, όσο είναι το κανονικό, αυτό που ο καθένας είτε συνειδητά είτε όχι κάνει ως συντήρηση. Σε κάποιους δεν θεωρείται προσπάθεια, η συντήρηση όμως στα 70 και στα 120 είναι κάτι αρκετά διαφορετικό. Και εξαρτάται και από πόσο τρως και από πόσο καις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:05Εικοσιπέντε κιλά ρε θηρίο; Πενήντα πάουντς γκαντ ντάμιτ;!! Και τα πήρες όλα πίσω;
Για αυτό ο σοφός εγκέφαλος ομιλεί για αλλαγή διατροφικών συνηθειών και ουχί για δίαιτα. Με την νηστεία νομίζω ότι μπαίνες σε κιτόσις, ακόμα και εάν τρως καρμπς (όχι σαν πστς βέβαια). Και ισχύει αυτό που έγραψες για την πείνα, ο οραγανισμος σου μόνος του σε έφερε σε 23-ωρη νηστεία (προσωπικά τις μέρες που έχω πολύ δουλειά, χρειάζεται κάποιος να μου θυμίσει να φάω, γιατί αίσθημα πείνας δεν έχω. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι εάν κρατήσεις το να τρως άπαξ εντός της ημέρας, μπορείς να τρως περισσότερα καρμπς, χωρίς όμως υπεροβολές.
Αν το γυρίσεις στη διατροφή του ανθρώπου των 120 κιλών που είτε συντηρούσε είτε έπαιρνε κιόλας, όταν αποφάσισε να το γυρίσει στην κετο, εννοείται ότι θα πας σε ανοδική πορεία.
Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν πάχυναν ποτέ ή αδυνάτισαν και δεν ξαναπάχυναν τρωνε και μπροκολάκια και γενικά αυτό που λέμε προσέχουν ή δεν τρώνε απεριόριστα, σχεδόν καθημερινά έτσι και αλλιώς.
- Βινόσαυρος
γιατί η πανσέτα από κοτόπουλο καλύτερη είναι;Naida έγραψε: 19 Μαρ 2019, 19:46Βινόσαυρος έγραψε: 19 Μαρ 2019, 19:43είναι στέβια φτιαγμένη απο ζάχαρη, γιαυτό.Naida έγραψε: 19 Μαρ 2019, 12:31 Αν είναι καλή να τη δοκιμάσω κάποια στιγμή .Γιατί αυτή που παίρνω τη χρησιμοποιώ αλλά δεν την αγαπώ.![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Βινόσαυρος
Κάπως έτσι ένιωθα και γω
Μην ξεχναμε και τα παϊδάκια κοτοπουλου . 
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 3386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy