!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Natasha έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:28
enaon έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:23 ειναι λιγο περίεργο πάντως αυτό, το παθαίνω και εγώ μερικές φορές και δεν μου αρέσει. Ειναι σαν να χαλάει ο μετρητής ενέργειας και να μην δίνει σήμα οτι πρέπει να βάλεις λίγη, δεν είναι οτι δεν θέλουμε φαγητό εκείνη την ώρα, αν με ρωτήσει κάποιος αν πεινάω και το σκεφτώ πάει, θέλω να φάω άμεσα. Αλλά κάτι γίνεται και δεν ειδοποιεί η πείνα μέχρι να πονέσει το στομάχι στο τέλος, περίεργο.
Βασικά θα ήθελα παρα πολυ να διαβάσω καμιά στατιστική και ερευνα, αν και κατά ποσο πηρε κιλά ο κόσμος κατά την περίοδο της κρίσης. Θα μου ήταν πολυτιμη γνώση επειδή θέλω να το συνδέσω με τα πνευματικά θέματα.
H κρίση πρέπει να μας πάχυνε και να μας αρρώστησε (όχι όλους, όσους αντιμετώπισαν οικονομικά θέματα). Περισσότερο φαγητό λόγω άγχους και λόγω ακρίβειας των άλλων υλικών, περισσότερους υδατάνθρακες. Κατανάλωση ψυχοφαρμάκων που επίσης αυξάνουν την όρεξη για γλυκά και υδατάνθρακες.
Γενεσιουργός παράγοντας το άγχος και η οργή. Έχει σχέση με την συνείδηση και το πνεύμα. Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς, γιατί υπάρχουν άνθρωποι τελείως σάπιοι στο πνεύμα που δεν έχουν τέτοια θέματα, όπως όλοι αυτοί που έκλεψαν και είδαν καμία κρίση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 19 Μαρ 2019, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Antares έγραψε: 19 Μαρ 2019, 11:02
Natasha έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:28
enaon έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:23 ειναι λιγο περίεργο πάντως αυτό, το παθαίνω και εγώ μερικές φορές και δεν μου αρέσει. Ειναι σαν να χαλάει ο μετρητής ενέργειας και να μην δίνει σήμα οτι πρέπει να βάλεις λίγη, δεν είναι οτι δεν θέλουμε φαγητό εκείνη την ώρα, αν με ρωτήσει κάποιος αν πεινάω και το σκεφτώ πάει, θέλω να φάω άμεσα. Αλλά κάτι γίνεται και δεν ειδοποιεί η πείνα μέχρι να πονέσει το στομάχι στο τέλος, περίεργο.
Βασικά θα ήθελα παρα πολυ να διαβάσω καμιά στατιστική και ερευνα, αν και κατά ποσο πηρε κιλά ο κόσμος κατά την περίοδο της κρίσης. Θα μου ήταν πολυτιμη γνώση επειδή θέλω να το συνδέσω με τα πνευματικά θέματα.
H κρίση πρέπει να μας πάχυνε και να μας αρρώστησε (όχι όλους, όσους αντιμετώπισαν οικονομικά θέματα). Περισσότερο φαγητό λόγω άγχους και λόγω ακρίβειας των άλλων υλικών, περισσότερους υδατάνθρακες. Κατανάλωση ψυχοφαρμάκων που επίσης αυξάνουν την όρεξη για γλυκά και υδατάνθρακες.
Γενεσιουργός παράγοντας το άγχος και η οργή.
Και με εμμεσους τροπους μας τσακισε. Στον τομεα της προληψης περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Antares έγραψε: 19 Μαρ 2019, 11:02
Γενεσιουργός παράγοντας το άγχος και η οργή. Έχει σχέση με την συνείδηση και το πνεύμα. Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς, γιατί υπάρχουν άνθρωποι τελείως σάπιοι στο πνεύμα που δεν έχουν τέτοια θέματα, όπως όλοι αυτοί που έκλεψαν και είδαν καμία κρίση.
Μες στην καρδιά μου σε έχω εσένανε.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Μαρ 2019, 14:17 Κάποια ζώα δε με πιστεύανε
- Κακά τα ψέμματα, χάνεις πολλά ωραία και εύκολα φαγητά, μακαρονάδες, πίτσες, διάφορες αγαπημένα πιάτα κλπ. Αλλά τρώω λίγο κριτσανιστό μπέϊκον παραπάνω και μου περνάει
Υπάρχουν κέτο πίτσες είτε με κουνουπίδι, είτε με αλεύρι αμυγδάλου, οι οποίες είναι αξιοπρεπέστατες - χωρίς βέβαια να συγκρίνονται με τις κανονικές. Το πρόβλημα για εμένανε είναι τα γλυκά. Είμαι γλυκατζής :a040:
Κι εγω.
Δεν παλευεται με τιποτα.
Η στεβια τελευταια κανει θαυματα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Otto Weininger έγραψε: 19 Μαρ 2019, 10:23 Γενικά πάντως, να κάνετε γυμναστική πάντα με την δίαιτα. Έστω κάτι απλό.
Ξεκίνησα πάλι κολυβητήριο, σήμερα έπιασα πάλι τα 2χλμ
Πολύ αργά όμως, 55 λεπτά :lol:
Το διχιλιόμετρο είναι ο βασικός μου δείκτης, όταν πέφτω στα 40 λεπτά ξέρω ότι είμαι καλά από δύναμη και αντοχή
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ορέστης 35 έγραψε: 19 Μαρ 2019, 11:10
Και με εμμεσους τροπους μας τσακισε. Στον τομεα της προληψης περισσοτερο.
Ιατρική πρόληψη εννοείς; Εμ βέβαια, έπρεπε και πρέπει να συντηρούμε ακόμη τα παράσιτα (τους αριστοκράτες που λες και εσύ) σε μια ζωή δυσανάλογη αυτών που δικαιούνται και προσφέρουν. Οι δαπάνες για την υγεία μειώθηκαν, από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω ότι δεν έκανα τις προληπτικές εξετάσεις που έπρεπε γιατί αισθανόμουν πολύ κουρασμένη με τις σκρ... που με ταλαιπωρούσαν στη δουλειά, δεν μπορούσα να πάρω τις άδειες που δικαιούμουν, γκάριζαν. Προσωπική αμέλεια επίσης, αλλά δεν θα αμελούσα αν είχα καλύτερη διάθεση και λίγο χρόνο και χρήμα.
Καλά λέγανε τότε ότι έπρεπε να απολυθούν 200 με 300 χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι. Όχι στη σύνταξη, απόλυση με όλες τις νόμιμες αποζημιώσεις. Εγώ θα ευχόμουν να είχα απολυθεί γιατί ήμουν νεότερη και με όρεξη για ζωή (ευρύτερο δημόσιο είμαι), αντί για την φυτοζωία 10 χρόνων και την δουλειά για να παίρνουν θέσεις και να καλοπερνούν τα παράσιτα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

foscilis έγραψε: 19 Μαρ 2019, 10:21
Otto Weininger έγραψε: 19 Μαρ 2019, 10:20 Ξέρω κοπέλα που πήρε 22 κιλά σε εγκυμοσύνη αλλά δεν κρέμασε δέρμα.
νομίζω όταν τα χάνεις είναι το πρόβλημα :)
πήγα τη μικρή στο γιατρό το πρωί και τον ρώτησα για τις κετόνες και το ασετόν
ξέρει και λίγες λέξεις ελληνικά, μου είπε ότι είμαι μαλάκας κι έφυγε :lol:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Η στέβια μου αφήνει μια γεύση σαν σιρόπι για τον βήχα. Η κλασική που παίρνω από το σούπερ μάρκετ.
Κάτι άλλο έχει δοκιμάσει κανείς που να είναι πιο καλό σε γεύση; Να μπορεί να δέσει και σε σιρόπι κατά προτίμηση. Ή να γίνει καραμέλα :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Βάλε αγνό μέλι.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Chilloutbuddy έγραψε: 19 Μαρ 2019, 11:29
Otto Weininger έγραψε: 19 Μαρ 2019, 10:23 Γενικά πάντως, να κάνετε γυμναστική πάντα με την δίαιτα. Έστω κάτι απλό.
Ξεκίνησα πάλι κολυβητήριο, σήμερα έπιασα πάλι τα 2χλμ
Πολύ αργά όμως, 55 λεπτά :lol:
Το διχιλιόμετρο είναι ο βασικός μου δείκτης, όταν πέφτω στα 40 λεπτά ξέρω ότι είμαι καλά από δύναμη και αντοχή
Μια χαρά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μηχανικός έγραψε: 19 Μαρ 2019, 11:48 Βάλε αγνό μέλι.
Δεν έχει κάποια διαφορά μέλι ή ζάχαρη στην συγκεκριμένη διατροφή.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

Naida έγραψε: 19 Μαρ 2019, 11:35 Η στέβια μου αφήνει μια γεύση σαν σιρόπι για τον βήχα. Η κλασική που παίρνω από το σούπερ μάρκετ.
Κάτι άλλο έχει δοκιμάσει κανείς που να είναι πιο καλό σε γεύση; Να μπορεί να δέσει και σε σιρόπι κατά προτίμηση. Ή να γίνει καραμέλα :lol:
http://www.lamiastevia.gr/
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

akirav έγραψε: 19 Μαρ 2019, 12:14
Naida έγραψε: 19 Μαρ 2019, 11:35 Η στέβια μου αφήνει μια γεύση σαν σιρόπι για τον βήχα. Η κλασική που παίρνω από το σούπερ μάρκετ.
http://www.lamiastevia.gr/
Στέβια είναι κι αυτά. Αφήνει μια πικρίλα η στέβια :e040:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Και όμως αυτη η στέβια η λαμιώτικη δεν έχει πικρίλα. Είναι πολύ καλή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αν είναι καλή να τη δοκιμάσω κάποια στιγμή .Γιατί αυτή που παίρνω τη χρησιμοποιώ αλλά δεν την αγαπώ.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”