Δεν το έχω ξανακάνει, τώρα θα μου φύγει η παρθενιά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
-
Γραφικός
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
άντε καλά σε πιστεύω!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:25 Καλά, αν είχαν γραφτεί από άνδρα τα περισσότερα που έχουν γραφτεί από γυναίκες εδώ πέρα θα είχαν φάει ριπόρτ. Τώρα απλά τα αποθηκεύω και θα περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία να τα παραθέσω για να αποδείξω ότι (τουλάχιστον) τρεις εδώ μέσα όταν λένε ισότητα δεν την εννοούν πραγματικά.
* Στα Πράντα κ στα Γκουτσι τους βεβαια - οσο υπάρχουν γομάρια που ζευονται στο μαγγανοπήγαδο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Βασικά θα έπρεπε να ντρέπεσαι.Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:25 Καλά, αν είχαν γραφτεί από άνδρα τα περισσότερα που έχουν γραφτεί από γυναίκες εδώ πέρα θα είχαν φάει ριπόρτ. Τώρα απλά τα αποθηκεύω και θα περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία να τα παραθέσω για να αποδείξω ότι (τουλάχιστον) τρεις εδώ μέσα όταν λένε ισότητα δεν την εννοούν πραγματικά.
Γιατί στο ξεκαθάρισα ότι θα αντιδρούσαμε το ίδιο αν ήταν αντίστοιχη η περίπτωση, μια χαρά ισότητα δηλαδή. Δηλαδή είτε έτρωγε άντρας είτε γυναίκα το χαστούκι θα αντιδρούσαμε το ίδιο. Είτε έριχνε μπουνιά ο άντρας είτε η γυναίκα θα αντιδρούσαμε το ίδιο.
Το ότι θες να πιαστείς απο κάτι τέτοιο νομίζοντας ότι εμείς θα σταματήσουμε να κράζουμε όσους άντρες μαυρίζουν τις γυναίκες τους στο ξύλο ή τις σκοτώνουν (γιατί για σένα είναι το ίδιο αυτό με μια σφαλιάρα) δείχνει και πως μας κοροιδεύεις με τα δήθεν ευαίσθητα νήματα που ανεβάζεις
Το μόνο που απέδειξες είναι ότι αδιαφορείς για την ισότητα και το μόνο που σε νοιάζει είναι να την πεις σε γύναικες που δε γουστάρεις.
Κράτα τα καλά να μη σου φύγουν κι όταν τα ποστάρεις θα έχεις την απάντηση που σου αξίζει.
πάντως ειναι περίεργο να θεωρούμε οτι ένα χαστούκι απο γυναίκα ειναι οκ ενώ απο άντρα ειναι έγκλημα. Οκ η γυναίκα ίσως μοιάζει με μεγάλο κουνούπι και ο άνρας πιθανόν να της ξεκολλήσει το κεφάλι, αλλά νομίζω η πρόθεση μετράει.
Σαν το μπάσκετ, ο σοφο τους ισοπέδωνε όλους αλλά σφυρίζανε φάουλ μόνο αν ειχε πρόθεση. Με τα κριτήρια των κοριτσιών εδώ μέσα, έπρεπε οι άλλοι να κρατάνε ρόπαλα όταν κάνει επίθεση.
Σαν το μπάσκετ, ο σοφο τους ισοπέδωνε όλους αλλά σφυρίζανε φάουλ μόνο αν ειχε πρόθεση. Με τα κριτήρια των κοριτσιών εδώ μέσα, έπρεπε οι άλλοι να κρατάνε ρόπαλα όταν κάνει επίθεση.
Αν της έδωσε χαστούκι γιατί τον κεράτωσε στο δικο ΤΟΥ σπίτι στο δικό ΤΟΥ κρεβάτι, ναί, είναι το ίδιο.Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:30Έστω ότιΊφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 12:18Είμαι ρε κοπελάρα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινος επιασε το μαγουλάκι του ξαφνιασμένος, δεν τό 'δε νά ρχεται. Εντωμεταξύ το χαστούκι δε τό φαγε για το κέρατο, υπήρχε κάτι χειρότερο στην ιστορία![]()
Είμαι ρε μάγκα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινη επιασε το μαγουλάκι της ξαφνιασμένηΑν δεν την χτύπησες πάνω στις ρόγες είσαι μαλάκας
Εσύ προφανώς υποννοείς ότι δεν είναι, αρχίδια υπερασπιστής της ισότητας δηλαδή.
-
Γραφικός
Και μάλιστα το ριπόρτ θα ήταν από εμένα, θα υπερθεμάτιζαν Naida και Ίφιδα και θα το αποδεχόταν η Gherschaagk.Αγις έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:35Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:25 Καλά, αν είχαν γραφτεί από άνδρα τα περισσότερα που έχουν γραφτεί από γυναίκες εδώ πέρα θα είχαν φάει ριπόρτ. Τώρα απλά τα αποθηκεύω και θα περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία να τα παραθέσω για να αποδείξω ότι (τουλάχιστον) τρεις εδώ μέσα όταν λένε ισότητα δεν την εννοούν πραγματικά.![]()
* Στα Πράντα κ στα Γκουτσι τους βεβαια - οσο υπάρχουν γομάρια που ζευονται στο μαγγανοπήγαδο.
Δεν ξανασχολούμαι με τα μισογύνικα ποστ, θα τα αφήνω να αυξάνονται και να πληθαίνουν.
Ίφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:37Βασικά θα έπρεπε να ντρέπεσαι.Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:25 Καλά, αν είχαν γραφτεί από άνδρα τα περισσότερα που έχουν γραφτεί από γυναίκες εδώ πέρα θα είχαν φάει ριπόρτ. Τώρα απλά τα αποθηκεύω και θα περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία να τα παραθέσω για να αποδείξω ότι (τουλάχιστον) τρεις εδώ μέσα όταν λένε ισότητα δεν την εννοούν πραγματικά.
Γιατί στο ξεκαθάρισα ότι θα αντιδρούσαμε το ίδιο αν ήταν αντίστοιχη η περίπτωση, μια χαρά ισότητα δηλαδή. Δηλαδή είτε έτρωγε άντρας είτε γυναίκα το χαστούκι θα αντιδρούσαμε το ίδιο. Είτε έριχνε μπουνιά ο άντρας είτε η γυναίκα θα αντιδρούσαμε το ίδιο.
Το ότι θες να πιαστείς απο κάτι τέτοιο νομίζοντας ότι εμείς θα σταματήσουμε να κράζουμε όσους άντρες μαυρίζουν τις γυναίκες τους στο ξύλο ή τις σκοτώνουν (γιατί για σένα είναι το ίδιο αυτό με μια σφαλιάρα) δείχνει και πως μας κοροιδεύεις με τα δήθεν ευαίσθητα νήματα που ανεβάζεις
Το μόνο που απέδειξες είναι ότι αδιαφορείς για την ισότητα και το μόνο που σε νοιάζει είναι να την πεις σε γύναικες που δε γουστάρεις.
Κράτα τα καλά να μη σου φύγουν κι όταν τα ποστάρεις θα έχεις την απάντηση που σου αξίζει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
δε ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να χτυπήσεις μια γυναίκα στην θηλή .σε όλη την επιφάνεις του στήθους θα χτυπήσεις,αλλά και πάλι με τόσα σουτιέν που κυκλοφορούν(με σφουγγαράκια κτλ) το στήθος και κυρίως η θηλή προστατεύεται.αλλωστε τα σουτιέν λειτουργούν και για αυτό το σκοπό. το πολύ πολύ να την γρατζουνίσει καμιά μπανέλα(ειδικά αν δεν ξέρει να αγοράζει το σωστό σουτιέν όπως οι περισσότερες )Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:30Έστω ότιΊφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 12:18Είμαι ρε κοπελάρα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινος επιασε το μαγουλάκι του ξαφνιασμένος, δεν τό 'δε νά ρχεται. Εντωμεταξύ το χαστούκι δε τό φαγε για το κέρατο, υπήρχε κάτι χειρότερο στην ιστορία![]()
Είμαι ρε μάγκα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινη επιασε το μαγουλάκι της ξαφνιασμένηΑν δεν την χτύπησες πάνω στις ρόγες είσαι μαλάκας
μόνο αν της την πιάσεις και την ζουλήξεις ,δαγκώσεις θα πονέσει.
(τι καθόμαστε και λέμε Χριστέ μου)
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
-
Γραφικός
edit, διπλή εγγραφή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 04 Ιαν 2019, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαφώς κι έχουν βελτιωθεί οι Ελληνίδες, αλλά επειδή υπάρχω κι εγώ, ανεβάζω πάρα πολύ ψηλά τον μέσο όρο των ανδρών, και τις υπερνικάμε! 
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
επίσης ήθελα προς υπεράσπιση των κοριτσιών, να παρατηρήσω οτι ειναι απο φύση και θέση εναντίων της βίας. Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω δεί γυναίκα να βαράει τα παιδιά, γενικά δεν σηκώνουν χέρι, είναι απαίσιο.
Μιλάτε οι μισογύνιδες μεταξύ σας και κατηγορείτε γυναίκες ότι είναι μισογύνισσες έτσι; να γελάνε και τα τσιμένταΓραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:39Και μάλιστα το ριπόρτ θα ήταν από εμένα, θα υπερθεμάτιζαν Naida και Ίφιδα και θα το αποδεχόταν η Gherschaagk.Αγις έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:35Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:25 Καλά, αν είχαν γραφτεί από άνδρα τα περισσότερα που έχουν γραφτεί από γυναίκες εδώ πέρα θα είχαν φάει ριπόρτ. Τώρα απλά τα αποθηκεύω και θα περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία να τα παραθέσω για να αποδείξω ότι (τουλάχιστον) τρεις εδώ μέσα όταν λένε ισότητα δεν την εννοούν πραγματικά.![]()
Δεν ξανασχολούμαι με τα μισογύνικα ποστ, θα τα αφήνω να αυξάνονται και να πληθαίνουν.
Άγις το να κάνεις τον χαχανούλη , δεν σου ταιριάζει καθόλου. Αν έχεις σημείο που κράζουμε για χαστούκι που δόθηκε για τέτοιο λόγο φέρτο, αλλιώς τραβα να κακαρίσεις κάπου αλλού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 04 Ιαν 2019, 16:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:40δε ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να χτυπήσεις μια γυναίκα στην θηλή .σε όλη την επιφάνεις του στήθους θα χτυπήσεις,αλλά και πάλι με τόσα σουτιέν που κυκλοφορούν(με σφουγγαράκια κτλ) το στήθος και κυρίως η θηλή προστατεύεται.αλλωστε τα σουτιέν λειτουργούν και για αυτό το σκοπό. το πολύ πολύ να την γρατζουνίσει καμιά μπανέλα(ειδικά αν δεν ξέρει να αγοράζει το σωστό σουτιέν όπως οι περισσότερες )Γραφικός έγραψε: 04 Ιαν 2019, 16:30Έστω ότιΊφιδα έγραψε: 04 Ιαν 2019, 12:18
Είμαι ρε κοπελάρα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινος επιασε το μαγουλάκι του ξαφνιασμένος, δεν τό 'δε νά ρχεται. Εντωμεταξύ το χαστούκι δε τό φαγε για το κέρατο, υπήρχε κάτι χειρότερο στην ιστορία![]()
Είμαι ρε μάγκα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινη επιασε το μαγουλάκι της ξαφνιασμένη
μόνο αν της την πιάσεις και την ζουλήξεις ,δαγκώσεις θα πονέσει.
(τι καθόμαστε και λέμε Χριστέ μου)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Γραφικός
Ίφιδα, ακόμα κι η σφαλιάρα μου φαίνεται εκτός ορίων, γι αυτό εκνευρίστηκα. Οφείλεις να ομολογήσεις ότι, άσχετα από την δικιά σου κοσμοθεωρία, αλλιώς θα αντιμετωπιζόταν από την κοινωνία και το φόρουμ τρεις άνδρες που γράψανε ακριβώς τα ίδια πράγματα όπως εσείς κι αλλιώς αντιμετωπίζεστε εσείς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 16 Απαντήσεις