Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
micmic έγραψε: 27 Οκτ 2024, 12:35
Όπως πιθανώς θα είδατε, οι βαθμολογίες και τα σχόλια εμφανίζονται και στη σελίδα σας. Στον πίνακα που υπάρχει κάτω-κάτω, πατάτε πάνω στο ∪ (πάνω αριστερά) και επιλέγετε γύρο. Οι βαθμολογίες που έχουν σχόλια εμφανίζονται με έντονο λευκό και τα σχόλια φαίνονται με mouseover.
κάποια σχόλια δεν φαίνονται και το πεδίο τους φαίνεται ανενεργό
είναι αυτά τα οποία δεν έχουν αναρτηθεί και στο συγκεντρωτικό σου ποστ
micmic έγραψε: 27 Οκτ 2024, 12:35
Όπως πιθανώς θα είδατε, οι βαθμολογίες και τα σχόλια εμφανίζονται και στη σελίδα σας. Στον πίνακα που υπάρχει κάτω-κάτω, πατάτε πάνω στο ∪ (πάνω αριστερά) και επιλέγετε γύρο. Οι βαθμολογίες που έχουν σχόλια εμφανίζονται με έντονο λευκό και τα σχόλια φαίνονται με mouseover.
κάποια σχόλια δεν φαίνονται και το πεδίο τους φαίνεται ανενεργό
είναι αυτά τα οποία δεν έχουν αναρτηθεί και στο συγκεντρωτικό σου ποστ
Δεν έγραψαν όλοι σχόλια, ούτε για όλα τα τραγούδια
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
micmic έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:01
Δεν έγραψαν όλοι σχόλια, ούτε για όλα τα τραγούδια
στα δικά μου αναφέρομαι, δεν ξέρω τί έκαναν οι υπόλοιποι
εγώ είχα γράψει σχόλια σε όλα τα κομμάτια, αλλά απ ό,τι αντιλαμβάνομαι
το σύστημα κράτησε μόνο αυτά που έβαλα αρχικά, και όχι όσα πρόσθεσα μετά
Αν αλλάξεις κάτι, είτε βαθμολογία είτε σχόλια, το κουμπί Υποβολή γίνεται πάλι κίτρινο και πρέπει να το πατήσεις για να στείλεις τις αλλαγές. Όπως ακριβώς γίνεται και την πρώτη φορά που στέλνεις. Προφανώς δεν πάτησες Υποβολή. Είναι φτιαγμένο έτσι επειδή κάποιοι μπορεί να γράψουν μισά σχόλια ή να αφησουν καποια κομμάτια χωρίς βαθμολογία μέχρι αργότερα. Η εφαρμογή τα σώζει μεν προσωρινά, αλλά αν δεν πατήσεις υποβολή πριν το τέλος του γύρου, δεν περνάνε στα τελικά σχόλια.
Πάντως τα βρήκα στην προσωρινή αποθήκευση και τα πέρασα στην εφαρμογή, τώρα πρέπει να φαίνονται στην σελίδα του παιχνιδιού.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
micmic έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:20
Αν αλλάξεις κάτι, είτε βαθμολογία είτε σχόλια, το κουμπί Υποβολή γίνεται πάλι κίτρινο και πρέπει να το πατήσεις για να στείλεις τις αλλαγές. Όπως ακριβώς γίνεται και την πρώτη φορά που στέλνεις. Προφανώς δεν πάτησες Υποβολή. Είναι φτιαγμένο έτσι επειδή κάποιοι μπορεί να γράψουν μισά σχόλια ή να αφησουν καποια κομμάτια χωρίς βαθμολογία μέχρι αργότερα. Η εφαρμογή τα σώζει μεν προσωρινά, αλλά αν δεν πατήσεις υποβολή πριν το τέλος του γύρου, δεν περνάνε στα τελικά σχόλια.
Πάντως τα βρήκα στην προσωρινή αποθήκευση και τα πέρασα στην εφαρμογή, τώρα πρέπει να φαίνονται στην σελίδα του παιχνιδιού.
polaris-x έγραψε: 27 Οκτ 2024, 09:01
Τι εγινε; πολυ γρήγοροι εισαστε εδώ στειλατε ολοι πριν και απο το πρωτο καμπανακι;
Παιδια, δεν μπαινω πολυ συχνα σε φορουμς και μιντια, δουλειες υποχρεώσεις, αλλα οσο μπορω θα ειμαι συνεπης στις υποχρεωσεις μου
Μια χαρά είσαι! Ασυνέπεια καμμία αφού έστειλες πριν λήξουν οι 7 μέρες Όσοι δηλώσαμε συμμετοχή γνωρίζαμε για το χρονικό περιθώριο των 7 ημερών οπότε ήταν επιλογή μας. Δεν θα βάλουμε κι άλλο άγχος για ένα μουσικό παιχνίδι.
aLiCat έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:18
Ω ευχαριστώ που έβαλες ανάμεσά τους και το δικό μου.
Και μάλιστα 4ο - 2 σειρές πιο πάνω απ'ότι έλαβε στον διαγωνισμό.
α, γιαυτό σε ειχε πιάσει κρύος ιδρώτας με τα γνωστα τραγουδια ε;
aLiCat έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:18
Ω ευχαριστώ που έβαλες ανάμεσά τους και το δικό μου.
Και μάλιστα 4ο - 2 σειρές πιο πάνω απ'ότι έλαβε στον διαγωνισμό.
α, γιαυτό σε ειχε πιάσει κρύος ιδρώτας με τα γνωστα τραγουδια ε;
Από την άλλη έκανα "ασφαλή" επιλογή, για πρώτο παιχνίδι.
Δεν θα μου έβαζαν και μεγάλο βαθμό, αλλά και στους Στόουνς δεν βάζεις εύκολα μηδενικό.
Αφού πιάσαμε τη μέση της βαθμολογίας με παντελώς άγνωστο τραγούδι καλά ήταν. Αισθάνομαι σαν κάτι ομάδες τύπου Ξάνθη, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης κλπ. Εκεί καρφωμένες στη μέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος
Δεν περίμενα τόσο ψηλά τους Stones. Επίσης έπεσα έξω για μερικές προβλέψεις σχετικά με το ποίος έβαλε τι.
Από το γύρο θα κρατήσω την εκμάθηση μερικών ωραίων τραγουδιών που αγνοούσα.
Και μάλλον μόνο εγώ θα έπινα ούζο στην ταβέρνα της Βιετναμεζούλας απ' ό,τι φαίνεται. Ρε παιδιά δεν ήταν τόσο χάλια. Είχε λίγο "ρινικότητα" στη φωνή αλλά κι αυτή έχει τη χάρη της σε κάποια τραγούδια
aLiCat έγραψε: 27 Οκτ 2024, 20:04
Παιδιά μόλις είδα ότι, εκτός από μένα κι άλλους δυο, όλοι οι υπόλοιποι είναι μπλε. Έβαλαν ήδη τα τραγούδια τους για τον β' γύρο;
Σκεφτήκαμε αρκετά όσο περιμέναμε τα αποτελεσματα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
aLiCat έγραψε: 27 Οκτ 2024, 20:04
Παιδιά μόλις είδα ότι, εκτός από μένα κι άλλους δυο, όλοι οι υπόλοιποι είναι μπλε. Έβαλαν ήδη τα τραγούδια τους για τον β' γύρο;
Σκεφτήκαμε αρκετά όσο περιμέναμε τα αποτελεσματα
Ωστόσο θέλω να βεβαιωθώ ότι ο επόμενος γύρος- επισήμως- αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη, σωστά;
Φαίνεται πάνω δεξιά πόσος χρόνος απομένει μέχρι να ξεκινήσει ο επόμενος γύρος, και με mouseover φαίνεται και η ημερομηνία/ώρα. Για όσους είναι Ελλάδα, είναι την Τρίτη στις 10πμ.
Δεν ξεκινάει αυτόματα αν συμπληρώσουν όλοι, για διάφορους λόγους. Πχ κάποιοι βάζουν κομμάτια "placeholders" για να μην χάσουν τον γύρο σε περίπτωση που ξεχαστούν, αλλά σκοπεύουν να τα αλλάξουν ανάλογα με τα αποτελέσματα του προηγούμενου γύρου ή επειδή σκέφτηκαν να στείλουν κάτι άλλο.
Οπότε ο επόμενος γύρος ξεκινά την Τρίτη στις 10 το πρωί ακόμα κι αν έχουν όλοι βάλει τραγούδια νωρίτερα.