Μα δεν χρειάζεται. Είδα έχει γράψει σε σχόλιό του εκεί ότι θα δηλώσει αποχώρηση (ένεκα απογοήτευσης για το επίπεδο των τραγουδιώνkongrosian έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:00 ο Ανδροπαραδίνομαι θα πρέπει να αποκλειστεί από επόμενους διαγωνισμούς. λόγος: τρολλάρισμα.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
To καλύτερο τραγούδι κατέληξε στο Νο 8
Πηζω, δεν πατωνω , το βιώνω ως προσωπική αποτυχία
Νιώθω ως προτεινόμενος για αποχώρηση
Το Ηεανενλυ ωραίο ως αρχή και attitude αλλά δεν ξέρουν τι να το κάνουν τα παιδιά της μπάντας, αν ψηφίζαμε μόνο άνοιγμα ...
Πηζω, δεν πατωνω , το βιώνω ως προσωπική αποτυχία
Νιώθω ως προτεινόμενος για αποχώρηση
Το Ηεανενλυ ωραίο ως αρχή και attitude αλλά δεν ξέρουν τι να το κάνουν τα παιδιά της μπάντας, αν ψηφίζαμε μόνο άνοιγμα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τώρα βάζουμε κομμάτι για τον επόμενο γύρο ( όσοι δεν έχουμε βάλει ) η όποιος έχει βάλει μπορεί να το αλλάξει. Η διορία φαίνεται μέσα από την εφαρμογή (ο επόμενος γύρος αρχίζει σε 1η 22ω 47λ ) . Καλή συνέχεια 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 27 Οκτ 2024, 11:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
- kongrosian
κατά τα άλλα πολύ safe επιλογές, για όσα μου άρεσαν, αλλά δεν τρελάθηκα.
ξεχώρισα αυτά, που θα μπορούσαν να παίζουν ένα κάπως χαλαρό προς βαρετό απόγευμα προς βράδυ σε ένα καφέ/παμπ:
Got A Girl - Heavenly
Tim Booth · Angelo Badalamenti - Dance Of The Bad Angels
The Montgolfier Brothers - Between Two Points
Rolling Stones - Start Me Up
Thu Hường - Sợ Tình Ta Dang Dở
ξεχώρισα αυτά, που θα μπορούσαν να παίζουν ένα κάπως χαλαρό προς βαρετό απόγευμα προς βράδυ σε ένα καφέ/παμπ:
Got A Girl - Heavenly
Thu Hường - Sợ Tình Ta Dang Dở
- kongrosian
αυτό το έχει διασκευάσει και ο David Gilmour με την κόρη του:
Ω ευχαριστώ που έβαλες ανάμεσά τους και το δικό μου.kongrosian έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:15 κατά τα άλλα πολύ safe επιλογές, για όσα μου άρεσαν, αλλά δεν τρελάθηκα.
Got A Girl - Heavenly
Και μάλιστα 4ο - 2 σειρές πιο πάνω απ'ότι έλαβε στον διαγωνισμό.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
δεν τα έχω βάλει με σειρά βαθμολογίας.aLiCat έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:18Ω ευχαριστώ που έβαλες ανάμεσά τους και το δικό μου.kongrosian έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:15 κατά τα άλλα πολύ safe επιλογές, για όσα μου άρεσαν, αλλά δεν τρελάθηκα.
Got A Girl - Heavenly
Rolling Stones - Start Me Up![]()
Και μάλιστα 4ο - 2 σειρές πιο πάνω απ'ότι έλαβε στον διαγωνισμό.![]()
[/quote]
Ναι το έγραψα στα σχόλια . δεν το ήξερα ότι ήταν των Montgolfier Brothers
[/quote]
Ναι το έγραψα στα σχόλια . δεν το ήξερα ότι ήταν των Montgolfier Brothers
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Μάλλον θα πάθει υπερκόπωση από υπερβολικό τρολαρισμαaLiCat έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:07Μα δεν χρειάζεται. Είδα έχει γράψει σε σχόλιό του εκεί ότι θα δηλώσει αποχώρηση (ένεκα απογοήτευσης για το επίπεδο των τραγουδιώνkongrosian έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:00 ο Ανδροπαραδίνομαι θα πρέπει να αποκλειστεί από επόμενους διαγωνισμούς. λόγος: τρολλάρισμα.
![]()
)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
περιττό, το είχα καταλάβει.kongrosian έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:19δεν τα έχω βάλει με σειρά βαθμολογίας.aLiCat έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:18Ω ευχαριστώ που έβαλες ανάμεσά τους και το δικό μου.kongrosian έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:15 κατά τα άλλα πολύ safe επιλογές, για όσα μου άρεσαν, αλλά δεν τρελάθηκα.
Got A Girl - Heavenly
Rolling Stones - Start Me Up![]()
Και μάλιστα 4ο - 2 σειρές πιο πάνω απ'ότι έλαβε στον διαγωνισμό.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μπίστης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:20Μάλλον θα πάθει υπερκόπωση από υπερβολικό τρολαρισμαaLiCat έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:07Μα δεν χρειάζεται. Είδα έχει γράψει σε σχόλιό του εκεί ότι θα δηλώσει αποχώρηση (ένεκα απογοήτευσης για το επίπεδο των τραγουδιώνkongrosian έγραψε: 27 Οκτ 2024, 11:00 ο Ανδροπαραδίνομαι θα πρέπει να αποκλειστεί από επόμενους διαγωνισμούς. λόγος: τρολλάρισμα.
![]()
)
![]()
Μπα, δεν νομίζω. Το τρολάρισμα είναι το οξυγόνο του, σαν την ανάσα κάτι, με αυτό διατηρείται στην ιντερνετική ζωή.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
επιτέλους έμαθα ποιον/α ήθελα να φιλήσω
μεγάλη έκπληξη που ανταλλάξαμε τα 12άρια μας!
η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε κάπως σέιφ, διερευνητικά ίσως
θα ήθελα λιγότερο ραδιοφωνικά κομμάτια επίσης
είναι νωρίς για συγχαρητήρια κτλ, επιφυλάσσομαι
μεγάλη έκπληξη που ανταλλάξαμε τα 12άρια μας!
η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε κάπως σέιφ, διερευνητικά ίσως
θα ήθελα λιγότερο ραδιοφωνικά κομμάτια επίσης
είναι νωρίς για συγχαρητήρια κτλ, επιφυλάσσομαι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
ωραίο τυπάκι η κόρη του Γκίλμουρ αλλά το πρωτότυπο είναι μακράν καλύτερο για μένα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- NovaLacertae
Για δες... τελευταίος με 14 βαθμούς, όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο Ινσόμνια, εκεί και στον δεύτερο γύρο παλι τελευταίος ήμουν παλι με 14 βάθμούς
Όπως πιθανώς θα είδατε, οι βαθμολογίες και τα σχόλια εμφανίζονται και στη σελίδα σας. Στον πίνακα που υπάρχει κάτω-κάτω, πατάτε πάνω στο ∪ (πάνω αριστερά) και επιλέγετε γύρο. Οι βαθμολογίες που έχουν σχόλια εμφανίζονται με έντονο λευκό και τα σχόλια φαίνονται με mouseover.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση