plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:24
Ε ναι λοιπον δεν με αφορουν εμενα τα του παρελθοντος μιας σχεσης μου ουτε ποσους ειχε ουτε ποσες παρτουζες εκανε ουτε ποσες ξεπετες.Αυτα μονο στις φιλες η τους φιλους της να τα λεει.Οι φιλοι ειναι σαν βαλβιδα εκτονωσης.Αν αρχισει μια να μου λεει με ποσους πηγε και τι εκανε στο παρελθον της τοτε νομιζω οτι με βαζει σε διαδικασια συγκρισης και θελει να θιξει τον εγωισμο μου.Νομιζω οτι αυτη η συγκριση του στυλ με ποσους εχω παει εγω και με ποσες εχεις παει εσυ ειναι κατι σαν αυτο που κανουν τα αγορακια στις τουαλετες που συγκρινουν τα τσουτσουνια τους.Αυτος ο πολεμος εγωισμων καθολου δεν μου αρεσει.Πως λοιπον να τα πω πιο απλα?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Northern Spirit
Αυτη ειναι η δικη σου αποψη. Σεβαστη αλα ο καθενας μπορει να εχει τη δικη του..plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:24Ε ναι λοιπον δεν με αφορουν εμενα τα του παρελθοντος μιας σχεσης μου ουτε ποσους ειχε ουτε ποσες παρτουζες εκανε ουτε ποσες ξεπετες.Αυτα μονο στις φιλες η τους φιλους της να τα λεει.Οι φιλοι ειναι σαν βαλβιδα εκτονωσης.Αν αρχισει μια να μου λεει με ποσους πηγε και τι εκανε στο παρελθον της τοτε νομιζω οτι με βαζει σε διαδικασια συγκρισης και θελει να θιξει τον εγωισμο μου.Νομιζω οτι αυτη η συγκριση του στυλ με ποσους εχω παει εγω και με ποσες εχεις παει εσυ ειναι κατι σαν αυτο που κανουν τα αγορακια στις τουαλετες που συγκρινουν τα τσουτσουνια τους.Αυτος ο πολεμος εγωισμων καθολου δεν μου αρεσει.Πως λοιπον να τα πω πιο απλα?Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:11Στην Αγγλια που τα λενε δηλαδη ειναι ελλημπαν;plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:15
Καλα κανει και δεν στα λεει εφοσον δεν σε αφορουν.Θες να γινεις και γκρεκοτσαβ αλλα δεν παυεις να εισαι ενας κλασικος ελλημπαν φιλικα παντα.![]()
Και δεν απαντας: αφοφουνε τους φιλους που τα γνωριζουνε αλλ οχι εσενα; Ποιος ο λογος του διαχωρισμου;
Αν δεν θελεις να μαθεις απλα της λες οτι δεν σε ενδιαφερει και το κλεινεις το θεμα...Εξαλλοι ορισμενοι δεν θελουνε να μαθουνε γιατι φοβουνται οτι θα τους χαλασει η γνωμη για το ατομο που βρισκονται μαζι...
Και οχι για λογους εγωισμου καποιου...
Απλα επειδη η αναφορα σε τετοιες λεπτομερεις χαλαει την ψευτικη εικονα που εχεις σχηματισει για τον αλλο ή που ο αλλος χτιζει για τον εαυτο του..
Αυτου το ειδους οι σχεσεις βασιζονται σε ψεματα και σε βιτρινα....
Οσο για τους φιλους, αν οι φιλοι ειναι βαλβιδα εκτονωσης και οχι ο συντροφος που μενεις μαζι τοτε λυπαμαι συντροφε, εχασες..
Η σχεση απο μονη της υποβαθμιζεται σε μια απλη συμβιωση χωρις καποιο βαθος οπυ φυσικα δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη στο αλλο μερος..
Για να χρησιμοποιησουε το κλασικο: η αληθεια ποναει γι'αυτο καλο να μην την λεμε...
Βεβαια υπαρχει και η αλλη αληθεια οτι η αληθεια ποναει τους ανωριμους..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
ισχυει αυτο..οπως και οτι και ο ανετος με το παρελθον και τους φιλους του αλλου ειναι ανετος επειδη θελει να κρυψει δικες του καταστασεις...Ερμής έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:43 [
Πολύ εύκολα τα λες. Και γενικότερα όσους ακούω να τα λένε εύκολα έχω δει οτι γίνονται οι χειρότεροι μπαρμπαγιώργηδες όταν τους κάτσει η φάση.
Μιλαμε για σχεση απολυτως τυπικη συχνα σχεση συμφεροντος..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Βινόσαυρος έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:38μια χαρα, τι άλλο να ζητήσεις;LEONAS έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:34Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:30
Είπαμε πολλά με τον πίθηκα. Για πες εσύ πιο συγκεκριμένα όταν πω στον άλλο "δε σε αφορά το παρελθόν το δικό μου" τι σου δίνει να καταλάβεις; ότι;
Εγώ κατάλαβα ότι για να μην λέει για το παρελθόν το εργαλείο το έπαιρνε καδρονι και το έβγαζε πριονιδι
Να καθαρίσει τα πριονιδια των άλλων
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Είναι σα το άλλο που λένε πολλοί,Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:50ισχυει αυτο..οπως και οτι και ο ανετος με το παρελθον και τους φιλους του αλλου ειναι ανετος επειδη θελει να κρυψει δικες του καταστασεις...Ερμής έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:43 [
Πολύ εύκολα τα λες. Και γενικότερα όσους ακούω να τα λένε εύκολα έχω δει οτι γίνονται οι χειρότεροι μπαρμπαγιώργηδες όταν τους κάτσει η φάση.
Μιλαμε για σχεση απολυτως τυπικη συχνα σχεση συμφεροντος..
-ξέρεις δε με νοιάζει ο γιος μου να γίνει αδερφή, ατενιστας, βετζετέριαν, ευτυχισμένος να ναι.
-πόσο είναι ο γιος σου;
-δεν έχω παιδιά, αλλά αν είχα δε θα με ένοιαζε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
φιξντΕρμής έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:43
Πολύ εύκολα τα λες. Και γενικότερα όσους ακούω να τα λένε εύκολα έχω δει οτι γίνονται οι χειρότεροι μπαρμπαγιώργηδες όταν δεν τους κάτσει η φάση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καμιά φορά δεν τη σηκώνετε την αλήθεια. Και δεν αναφέρομαι να είχε η άλλη πολλούς ερωτικούς συντρόφους. Αναφέρομαι στο να σας περιγράψει την ερωτική ζωή της με κάποιον πρώην που ήταν πολύ ικανοποιητική. Σε συζήτηση που είχαμε και πήγαινε να ψαρέψει πληροφορίες και μου έλεγε για την πρώην του ήταν θεά, ήταν έτσι του έκανε το ένα το άλλο για να με τσιγκλήσει. Μόλις με ρώτησε για τον δικό μου πρώην του είπα και εγώ με τον ίδιο ενθουσιασμό που μίλαγε αυτός, βασικά του έδειξα με τα χέρια μου και το ανάλογο χαμόγελο, τι εργαλείο είχε και πόσο το χαιρόμουν και τι καλά περνούσα. Η αντίδρασή του ήταν η ανανμενόμενη και για καιρό τον στοίχειωνε η περιγραφή μου.Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:48Αυτη ειναι η δικη σου αποψη. Σεβαστη αλα ο καθενας μπορει να εχει τη δικη του..plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:24Ε ναι λοιπον δεν με αφορουν εμενα τα του παρελθοντος μιας σχεσης μου ουτε ποσους ειχε ουτε ποσες παρτουζες εκανε ουτε ποσες ξεπετες.Αυτα μονο στις φιλες η τους φιλους της να τα λεει.Οι φιλοι ειναι σαν βαλβιδα εκτονωσης.Αν αρχισει μια να μου λεει με ποσους πηγε και τι εκανε στο παρελθον της τοτε νομιζω οτι με βαζει σε διαδικασια συγκρισης και θελει να θιξει τον εγωισμο μου.Νομιζω οτι αυτη η συγκριση του στυλ με ποσους εχω παει εγω και με ποσες εχεις παει εσυ ειναι κατι σαν αυτο που κανουν τα αγορακια στις τουαλετες που συγκρινουν τα τσουτσουνια τους.Αυτος ο πολεμος εγωισμων καθολου δεν μου αρεσει.Πως λοιπον να τα πω πιο απλα?Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:11
Στην Αγγλια που τα λενε δηλαδη ειναι ελλημπαν;![]()
Και δεν απαντας: αφοφουνε τους φιλους που τα γνωριζουνε αλλ οχι εσενα; Ποιος ο λογος του διαχωρισμου;
Αν δεν θελεις να μαθεις απλα της λες οτι δεν σε ενδιαφερει και το κλεινεις το θεμα...Εξαλλοι ορισμενοι δεν θελουνε να μαθουνε γιατι φοβουνται οτι θα τους χαλασει η γνωμη για το ατομο που βρισκονται μαζι...
Απλα επειδη η αναφορα σε τετοιες λεπτομερεις χαλαει την ψευτικη εικονα που εχεις σχηματισει για τον αλλο ή που ο αλλος χτιζει για τον εαυτο του..
Οσο για τους φιλους, αν οι φιλοι ειναι βαλβιδα εκτονωσης και οχι ο συντροφος που μενεις μαζι τοτε λυπαμαι συντροφε, εχασες..
Η σχεση απο μονη της υποβαθμιζεται σε μια απλη συμβιωση χωρις καποιο βαθος οπυ φυσικα δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη στο αλλο μερος..
Για να χρησιμοποιησουε το κλασικο: η αληθεια ποναει γι'αυτο καλο να μην την λεμε...
Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν βούλωνε το στοματάκι του και δεν έλεγε, δεν ρώταγε. Αλλά τον έτρωγε να μάθει. Πάντως για την πρώην του τη θεά δε ξαναμίλησε. Που σιγά και τη πατσαβούρα κιόλας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σου έπεσαν πολλοί; Να βγάλω μερικούς;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:46
Τους έχω εκπαιδευμένους. Μ' ένα νεύμα, βλέμμα, λέξη και κόβουν τη συζήτηση
Μιλάμε για φίλους βρε ασέβαστε είναι δυνατόν να σε ξεπουλάνε έτσι στον πάσα ένα με λίγο κρασάκι;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το να μη θέλω εγώ το να πω το παρελθόν μου στον χ,ψ γκόμενο και να πάει η κολλητή μου να τα μαρτυράει; δε με πουλάει; δεν είναι θέμα ντροπής. Δεν έχω κάνει κάτι να ντραπώ. Είναι θέματα προσωπικά. Και το παρελθόν μου είναι δικό μου.Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:13Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:46
Τους έχω εκπαιδευμένους. Μ' ένα νεύμα, βλέμμα, λέξη και κόβουν τη συζήτηση
Μιλάμε για φίλους βρε ασέβαστε είναι δυνατόν να σε ξεπουλάνε έτσι στον πάσα ένα με λίγο κρασάκι;Πουλάνε; Γιατί ντρέπεσαι για το παρελθόν και νιώθεις ότι σε πουλάνε;
Όλοι έχουμε κάνει λάθη κ από αυτά μάθαμε. Εγώ τα λέω από μόνη μου. Αν κάποιος δεν θέλει το παρελθόν μου, δε θέλει ούτε το παρόν μου ούτε το μέλλον μου.
Τον αφορά; φυσικά και όχι. Να πω για το παρόν μου, το μέλλον μου εννοείται τον αφορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 16 Οκτ 2018, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μα τι θα πει μαρτυράει; Κρυφό είναι;Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:16
Το να μη θέλω εγώ το να πω το παρελθόν μου στον χ,ψ γκόμενο και να πάει η κολλητή μου να τα μαρτυράει; δε με πουλάει; δεν είναι θέμα ντροπής. Δεν έχω κάνει κάτι να ντραπώ. Είναι θέματα προσωπικά. Και το παρελθόν μου είναι δικό μου.
Τον αφορά; φυσικά και όχι.
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:12Καμιά φορά δεν τη σηκώνετε την αλήθεια. Και δεν αναφέρομαι να είχε η άλλη πολλούς ερωτικούς συντρόφους. Αναφέρομαι στο να σας περιγράψει την ερωτική ζωή της με κάποιον πρώην που ήταν πολύ ικανοποιητική. Σε συζήτηση που είχαμε και πήγαινε να ψαρέψει πληροφορίες και μου έλεγε για την πρώην του ήταν θεά, ήταν έτσι του έκανε το ένα το άλλο για να με τσιγκλήσει. Μόλις με ρώτησε για τον δικό μου πρώην του είπα και εγώ με τον ίδιο ενθουσιασμό που μίλαγε αυτός, βασικά του έδειξα με τα χέρια μου και το ανάλογο χαμόγελο, τι εργαλείο είχε και πόσο το χαιρόμουν και τι καλά περνούσα. Η αντίδρασή του ήταν η ανανμενόμενη και για καιρό τον στοίχειωνε η περιγραφή μου.Northern Spirit έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:48Αυτη ειναι η δικη σου αποψη. Σεβαστη αλα ο καθενας μπορει να εχει τη δικη του..plouf έγραψε: 16 Οκτ 2018, 13:24
Ε ναι λοιπον δεν με αφορουν εμενα τα του παρελθοντος μιας σχεσης μου ουτε ποσους ειχε ουτε ποσες παρτουζες εκανε ουτε ποσες ξεπετες.Αυτα μονο στις φιλες η τους φιλους της να τα λεει.Οι φιλοι ειναι σαν βαλβιδα εκτονωσης.Αν αρχισει μια να μου λεει με ποσους πηγε και τι εκανε στο παρελθον της τοτε νομιζω οτι με βαζει σε διαδικασια συγκρισης και θελει να θιξει τον εγωισμο μου.Νομιζω οτι αυτη η συγκριση του στυλ με ποσους εχω παει εγω και με ποσες εχεις παει εσυ ειναι κατι σαν αυτο που κανουν τα αγορακια στις τουαλετες που συγκρινουν τα τσουτσουνια τους.Αυτος ο πολεμος εγωισμων καθολου δεν μου αρεσει.Πως λοιπον να τα πω πιο απλα?
Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν βούλωνε το στοματάκι του και δεν έλεγε, δεν ρώταγε. Αλλά τον έτρωγε να μάθει. Πάντως για την πρώην του τη θεά δε ξαναμίλησε. Που σιγά και τη πατσαβούρα κιόλας.
Εγώ θα εφευγα
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Εδω και 25 σελίδες δεν έχεις καταλάβει τι θέλει;Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:17Μα τι θα πει μαρτυράει; Κρυφό είναι;Naida έγραψε: 16 Οκτ 2018, 14:16
Το να μη θέλω εγώ το να πω το παρελθόν μου στον χ,ψ γκόμενο και να πάει η κολλητή μου να τα μαρτυράει; δε με πουλάει; δεν είναι θέμα ντροπής. Δεν έχω κάνει κάτι να ντραπώ. Είναι θέματα προσωπικά. Και το παρελθόν μου είναι δικό μου.
Τον αφορά; φυσικά και όχι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 222 Απαντήσεις
- 4986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας