!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα μέλη, καλωσορίσατε!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Petros Kotsidis
Re: Νέα μέλη, καλωσορίσατε!
Καλησπέρα και από εμένα ως νέο μέλος!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γεια σου Πέτρο. Καλώς ήρθες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Και διακρίνω καμία 8αρια. Θα πάρεις εκδίκηση;Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:50Ίσως, θα μπορούσε να είναι και έτσι.Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Οκτ 2020, 18:03Άγριο βλέμμα έχει το αβαταρι σου. Σα να λεει: ΤΟ ΚΈΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα! Τι νέα από την μεγαλύτερη τουρκική πόλη βορεια του Δούναβη;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Όχι καλέ, δεν έχω να μοιράσω με κανέναν τίποτα. Μου άρεσε όμως η ιδέα.Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:31Και διακρίνω καμία 8αρια. Θα πάρεις εκδίκηση;Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 20:50Ίσως, θα μπορούσε να είναι και έτσι.Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Οκτ 2020, 18:03
Άγριο βλέμμα έχει το αβαταρι σου. Σα να λεει: ΤΟ ΚΈΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.![]()
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τότε, καλό βόλι.Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 21:45Όχι καλέ, δεν έχω να μοιράσω με κανέναν τίποτα. Μου άρεσε όμως η ιδέα.
☦𓀢
☦𓀢
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Πρέπει να διενεργηθεί η παραδοσιακή εξέταση μετά ψηλαφήσεως που γίνεται στην ενθρόνιση του νέου πάπα, ώστε να μπορέσω να αναφωνήσω "habemus zarkadam"!Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2020, 18:11 Να παρουσιαστει η ''νεα'' στον αρμοδιο του πχορουμ Νταρνάκας για εξεταση
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πόσο είναι το ένα ζαρκαδαμ, δύο οκάδες;
☦𓀢
☦𓀢
Ευτυχισμένο το νέο έτος 1998.enterprise-psi έγραψε: 06 Οκτ 2020, 17:25a/s/lZarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:48 Ω... σας ευχαριστώ. Ξέρω να φυλάγομαι, δεν είμαι εύκολο θήραμα.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Καλώς τηνε κι ας άργησες...Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:41 Καλησπέρα, μετά από λίγο καιρό που σας παρακολουθώ, όχι πολύ, αποφάσισα επιτέλους να κάνω εγγραφή για να μπορώ να πω και γω την γνώμη μου και να περάσουμε τις άδειες ώρες μαζί.![]()
Με παίδεψε λίγο με τους κωδικούς αλλά δεν πειράζει.
Παρατηρητής...
ksk έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:15Καλώς τηνε κι ας άργησες...Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:41 Καλησπέρα, μετά από λίγο καιρό που σας παρακολουθώ, όχι πολύ, αποφάσισα επιτέλους να κάνω εγγραφή για να μπορώ να πω και γω την γνώμη μου και να περάσουμε τις άδειες ώρες μαζί.![]()
Με παίδεψε λίγο με τους κωδικούς αλλά δεν πειράζει.![]()
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Το σωσες!Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:19ksk έγραψε: 06 Οκτ 2020, 23:15Καλώς τηνε κι ας άργησες...Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:41 Καλησπέρα, μετά από λίγο καιρό που σας παρακολουθώ, όχι πολύ, αποφάσισα επιτέλους να κάνω εγγραφή για να μπορώ να πω και γω την γνώμη μου και να περάσουμε τις άδειες ώρες μαζί.![]()
Με παίδεψε λίγο με τους κωδικούς αλλά δεν πειράζει.![]()
Ευχαριστώ όλους τους καλοπροαίρετους... γιατί διακρίνω ένα περίεργο κλίμα πιο πάνω.
Παρατηρητής...
-
the comet the course the tail
εσύ μας έλειπες τώρα.... δεν... δεν...Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:41 Καλησπέρα, μετά από λίγο καιρό που σας παρακολουθώ, όχι πολύ, αποφάσισα επιτέλους να κάνω εγγραφή για να μπορώ να πω και γω την γνώμη μου και να περάσουμε τις άδειες ώρες μαζί.![]()
Δεν κατάλαβα, τι έπαθες;the comet the course the tail έγραψε: 08 Οκτ 2020, 23:44εσύ μας έλειπες τώρα.... δεν... δεν...Zarkadaki έγραψε: 06 Οκτ 2020, 14:41 Καλησπέρα, μετά από λίγο καιρό που σας παρακολουθώ, όχι πολύ, αποφάσισα επιτέλους να κάνω εγγραφή για να μπορώ να πω και γω την γνώμη μου και να περάσουμε τις άδειες ώρες μαζί.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 3 Απαντήσεις