Nαι, οκ διευκρινίστηκε, απλά την εργαστηριακή ανάλυση την κάνει μέχρι και ο πατέρας μου που παράγει με στόχο την οικογενειακή κατανάλωση. Βασικά δεν παίζει να κοστίζει πάνω από 50 ευρώ. Μη λέω και πολλά.hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:33
Ναι, κατάλαβα τι λες. Ο έλεγχος αυτός δίνει πιστοποίηση στην ποιότητα του ελαιόλαδου. Για να μπορεί βέβαια να πουληθεί συσκευασμένο, θα πρέπει να πάρεις άδεια EL και να περάσεις από έλεγχο των εγκαταστάσεών σου, που πρέπει να πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές. Δηλαδή η πιστοποίηση είναι άσχετη με την εμπορία, πράγμα που ο Γιαννόπουλος δεν δείχνει να έχει καταλάβει, με βάση τις μπούρδες που έγραψε για κάποιες αγγελίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
- Cecily Anne
Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Εμπεδοκλής
Πάρτε τυποποιημένα και διάσημες μάρκες μας έλεγαν. Είναι πιο ασφαλή μας έλεγαν...Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 18:06Αυτή τη στιγμή βλέπω ανάκληση σε μανούρι, ανάκληση σε συσκευασίες διάσημου καφέ κλπ. Και τι σημαινει αυτό;Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2018, 17:57
Θέλεις μούχλα; Λιντλ, κάθε μέρα αξίζει να τρως μουχιλιασμένο ψωμί...![]()
Γιατί φοβάσαι να πεις τη μάρκα του καφέ; illy. Και αν στα σούπερ μάρκετ πουλάει μάπα πράγμα φανταστείτε τι θα πουλάει στα καφενεία...
- Cecily Anne
Δεν φοβάμαι, ούτε από το τυρί είπα, διότι συμβαίνει σε ΟΛΕΣ τις εταιρίες. Η ανάκληση είναι βασικό κομμάτι της διαδικασίας, τι να κάνουμε. Ναι, βγάλε σκάρτη την ILLY εσύ.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2018, 20:18
Πάρτε τυποποιημένα και διάσημες μάρκες μας έλεγαν. Είναι πιο ασφαλή μας έλεγαν...
Γιατί φοβάσαι να πεις τη μάρκα του καφέ; illy. Και αν στα σούπερ μάρκετ πουλάει μάπα πράγμα φανταστείτε τι θα πουλάει στα καφενεία...![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν πιστοποιησει καποιος το λαδι του και στην συνεχεια το βαλει σε τενεκε, δεν ειναι πλεον πιστοποιημενο το λαδιhellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:33 Ναι, κατάλαβα τι λες. Ο έλεγχος αυτός δίνει πιστοποίηση στην ποιότητα του ελαιόλαδου. Για να μπορεί βέβαια να πουληθεί συσκευασμένο, θα πρέπει να πάρεις άδεια EL και να περάσεις από έλεγχο των εγκαταστάσεών σου, που πρέπει να πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές. Δηλαδή η πιστοποίηση είναι άσχετη με την εμπορία, πράγμα που ο Γιαννόπουλος δεν δείχνει να έχει καταλάβει, με βάση τις μπούρδες που έγραψε για κάποιες αγγελίες.
Ηταν παλια πριν μπει στον τενεκε.Δεν ειναι ομως απο την στιμη που μπηκε εκει.
Τοσο δυσκολο ειναινα το καταλαβεις;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Εμπεδοκλής
Και έτσι ακριβώς δουλεύει η διαφήμιση στις πολυεθνικές. Μία πολυεθνική μπορεί να πουλά σκάρτο καφέ και αν κατά τύχη πιαστεί τότε μιλάμε για μεμονωμένο γεγονός. Αν πάλι ψωνίζεις χύμα καφέ από το καφεκοπτείο της γειτονιάς τότε σίγουρα έχει σκάρτο πράγμα...Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 20:36Δεν φοβάμαι, ούτε από το τυρί είπα, διότι συμβαίνει σε ΟΛΕΣ τις εταιρίες. Η ανάκληση είναι βασικό κομμάτι της διαδικασίας, τι να κάνουμε. Ναι, βγάλε σκάρτη την ILLY εσύ.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2018, 20:18
Πάρτε τυποποιημένα και διάσημες μάρκες μας έλεγαν. Είναι πιο ασφαλή μας έλεγαν...
Γιατί φοβάσαι να πεις τη μάρκα του καφέ; illy. Και αν στα σούπερ μάρκετ πουλάει μάπα πράγμα φανταστείτε τι θα πουλάει στα καφενεία...![]()
Αρχίσαμε και λέμε τις μάρκες με το όνομα τους; Πιάστηκαν σκάρτες παρτίδες της ILLY, ναι ή ου; Ήταν επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και όσους τις κατανάλωναν, ναι ή ού;
Δηλαδή αν κάποια παρτίδα δεν είναι καλή ή υπάρξει κάποια αλλοίωση στην μεταφορά, στην συσκευασία ή στην φύλαξη του προϊόντος σημαίνει ότι η Χ εταιρεία πάντα μας πουλάει σκάρτο πράγμα;Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2018, 20:57Και έτσι ακριβώς δουλεύει η διαφήμιση στις πολυεθνικές. Μία πολυεθνική μπορεί να πουλά σκάρτο καφέ και αν κατά τύχη πιαστεί τότε μιλάμε για μεμονωμένο γεγονός. Αν πάλι ψωνίζεις χύμα καφέ από το καφεκοπτείο της γειτονιάς τότε σίγουρα έχει σκάρτο πράγμα...Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 20:36Δεν φοβάμαι, ούτε από το τυρί είπα, διότι συμβαίνει σε ΟΛΕΣ τις εταιρίες. Η ανάκληση είναι βασικό κομμάτι της διαδικασίας, τι να κάνουμε. Ναι, βγάλε σκάρτη την ILLY εσύ.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2018, 20:18
![]()
Αρχίσαμε και λέμε τις μάρκες με το όνομα τους; Πιάστηκαν σκάρτες παρτίδες της ILLY, ναι ή ου; Ήταν επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και όσους τις κατανάλωναν, ναι ή ού;
-
Εμπεδοκλής
Πολύ βολικό να φταίει πάντα ο κανένας...ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 21:02Δηλαδή αν κάποια παρτίδα δεν είναι καλή ή υπάρξει κάποια αλλοίωση στην μεταφορά, στην συσκευασία ή στην φύλαξη του προϊόντος σημαίνει ότι η Χ εταιρεία πάντα μας πουλάει σκάρτο πράγμα;Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2018, 20:57Και έτσι ακριβώς δουλεύει η διαφήμιση στις πολυεθνικές. Μία πολυεθνική μπορεί να πουλά σκάρτο καφέ και αν κατά τύχη πιαστεί τότε μιλάμε για μεμονωμένο γεγονός. Αν πάλι ψωνίζεις χύμα καφέ από το καφεκοπτείο της γειτονιάς τότε σίγουρα έχει σκάρτο πράγμα...Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 20:36
Δεν φοβάμαι, ούτε από το τυρί είπα, διότι συμβαίνει σε ΟΛΕΣ τις εταιρίες. Η ανάκληση είναι βασικό κομμάτι της διαδικασίας, τι να κάνουμε. Ναι, βγάλε σκάρτη την ILLY εσύ.![]()
Διότι ως γνωστόν η Χ εταιρεία που είναι και πολυεθνική δεν έχει λόγο για τη διακίνηση, φύλαξη και διάθεση των προϊόντων της...
Εδώ μιλάμε ότι οι λιανοπωλητές είναι υποχρεώνονται μέχρι και να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα ψυγεία σύμφωνα με το marketing της κάθε εταιρείας. Βολεύει όμως πολλούς πάντα μα πάντα να φταίει ο ανώνυμος Κανένας...
- hellegennes
Θεωρητικά πάντα. Υπάρχουν συγκεκριμένα εργαστήρια που έχουν έγκριση να κάνουν πιστοποίηση ελαιολάδου, δεν μπορεί ο καθένας να το κάνει.Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:42 Nαι, οκ διευκρινίστηκε, απλά την εργαστηριακή ανάλυση την κάνει μέχρι και ο πατέρας μου που παράγει με στόχο την οικογενειακή κατανάλωση. Βασικά δεν παίζει να κοστίζει πάνω από 50 ευρώ. Μη λέω και πολλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εννοείται πως όχι. Σε όλες τις εταιρείες και τα προϊόντα μπορεί να συμβεί. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από το είδος του ελαττώματος και πόσο συστηματικό είναι.ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 21:02 Δηλαδή αν κάποια παρτίδα δεν είναι καλή ή υπάρξει κάποια αλλοίωση στην μεταφορά, στην συσκευασία ή στην φύλαξη του προϊόντος σημαίνει ότι η Χ εταιρεία πάντα μας πουλάει σκάρτο πράγμα;
Π.χ., η Εβροφάρμα, που έχει αποκλειστικό διαθέτη τα Lidl, έχει πιαστεί να παραβιάζει συστηματικά τους κανόνες υγιεινής, να είναι αλλοιωμένα τα προϊόντα τους, να μην διαθέτουν τον κατάλληλο ΒΑΣΙΚΟ εξοπλισμό για την διασφάλιση της αποστείρωσης, κτλ.
Άλλο να συμβεί κάτι και να βγει ελαττωματική η παρτίδα και άλλο το ελάττωμα να οφείλεται σε πλημμελή πρακτική του συσκευαστή/διανομέα/παραγωγού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
User_601
Και εγω εχω το δικο μου λαδι,οκ δηλαδη η μανα μου και μου το φερνει,αλλα..οσοι εχετε δικια σας παραγωγη προσοχη στα λιοτριβια,διοτι αρκετοι κανουν παγαποντιες.Τους πας τις ελιες,και μπορει να στο νοθευσουν με δευτερης διαλογης,η περσινα ξινα σταφυλια.Το καλο δικο σου το κρατανε.
ΟΚ εγω δεν ανακατευομε με αυτα,οτι μου λεει η μανα μου σας λεω.Θελει ψαξιμο και να εχεις εμπιστοσυνη εκει που θα πας τις ελιες.
ΟΚ εγω δεν ανακατευομε με αυτα,οτι μου λεει η μανα μου σας λεω.Θελει ψαξιμο και να εχεις εμπιστοσυνη εκει που θα πας τις ελιες.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Μπορεί κάποια στιγμή να άρχισε να προμηθεύει κι άλλους, αλλά ο αποκλειστικός της διαθέτης ήταν εξαρχής τα Lidl και μπορεί τα ίδια τα Lidl να μεσολαβούν για πωλήσεις κάποιων προϊόντων τους σε τρίτους. Βρήκες δηλαδή το ένα από τα 2-3 προϊόντα που πουλάει σε άλλους.
Απαιτώ να αποσύρεις την κατηγορία σου αυτήν την στιγμή, διότι η ίδια η Lidl λέει αυτό που έγραψα:
Τα γαλακτοκομικά αποτελούν το βασικό κομμάτι της καθημερινής διατροφής μας, γι΄αυτό και η LIDL δημιούργησε μια εξαιρετικής ποιότητας σειρά γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, τα ΓΑΛΠΟ γιατί θέλει να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής γευστικής και ποιοτικής αξίας αντάξια των δικών του απαιτήσεων.
Αυτό το γράφει στην σελίδα του Lidl για την Εβροφάρμα (ναι, έχουν σελίδα για την Εβροφάρμα στο σάιτ τους). Δικά τους προϊόντα είναι. Άντε, καραμήτρο, που νομίζεις ότι έγινες παντογνώστης επειδή γκουγκλίζεις παπαριές για να στηρίξεις τα αστήρικτα επιχειρήματά σου.
Απαιτώ να αποσύρεις την κατηγορία σου αυτήν την στιγμή, διότι η ίδια η Lidl λέει αυτό που έγραψα:
Τα γαλακτοκομικά αποτελούν το βασικό κομμάτι της καθημερινής διατροφής μας, γι΄αυτό και η LIDL δημιούργησε μια εξαιρετικής ποιότητας σειρά γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, τα ΓΑΛΠΟ γιατί θέλει να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής γευστικής και ποιοτικής αξίας αντάξια των δικών του απαιτήσεων.
Αυτό το γράφει στην σελίδα του Lidl για την Εβροφάρμα (ναι, έχουν σελίδα για την Εβροφάρμα στο σάιτ τους). Δικά τους προϊόντα είναι. Άντε, καραμήτρο, που νομίζεις ότι έγινες παντογνώστης επειδή γκουγκλίζεις παπαριές για να στηρίξεις τα αστήρικτα επιχειρήματά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εγραψες ψεμματα deal with it
Μην κατηγορεις αλλους γι αυτα
Μαθε να δεχεσαι τις επιπτωσεις του ψευδους αντρικα
Τα ΓΑΛΠΟ ειναι brand name της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ αποκλειστικα για ta Lidl αλλα ηΕΒΡΟΦΑΡΜΑ πουλαει και σε ΑΒ και σε ΜΑΣΟΥΤΗ
Οποτε ασε τα τερτιπια
Μην κατηγορεις αλλους γι αυτα
Μαθε να δεχεσαι τις επιπτωσεις του ψευδους αντρικα
Τα ΓΑΛΠΟ ειναι brand name της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ αποκλειστικα για ta Lidl αλλα ηΕΒΡΟΦΑΡΜΑ πουλαει και σε ΑΒ και σε ΜΑΣΟΥΤΗ
Οποτε ασε τα τερτιπια
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Εσύ γράφεις ψέματα. Και συνεχίζεις και έχεις το θράσος να μην ανακαλείς τις ψευτιές σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Oταν βρεις εκεινες τις 2000 σελιδες νομοθεσια ςβαλε ενα link
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 0 Απαντήσεις