Αυτή τη στιγμή βλέπω ανάκληση σε μανούρι, ανάκληση σε συσκευασίες διάσημου καφέ κλπ. Και τι σημαινει αυτό;Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2018, 17:57
Θέλεις μούχλα; Λιντλ, κάθε μέρα αξίζει να τρως μουχιλιασμένο ψωμί...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
- Cecily Anne
Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Ορέστης 35
Mε πειθει περισσοτερο ο Γιαννης.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 18:06Αυτή τη στιγμή βλέπω ανάκληση σε μανούρι, ανάκληση σε συσκευασίες διάσημου καφέ κλπ. Και τι σημαινει αυτό;Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2018, 17:57
Θέλεις μούχλα; Λιντλ, κάθε μέρα αξίζει να τρως μουχιλιασμένο ψωμί...![]()
Δεν ηταν στα ραφια των Llidl αρα δεν πουλανε στο ποπολο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κάποτε, μια σπιτονοικοκυρά μου, που είχε δουλέψει στην Ελαΐδα, μου περιέγραψε καταστάσεις!
1.000 φορές ο τενεκές του γνωστού παραγωγού!
Άσε τον ΓΓ, αυτός είναι τώρα σε αποστολή.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Τα Lidl για ποιο πράγμα να τα καταγγείλω; Δεν έχω αγοράσει κάτι από τα Lidl ποτέ για να τα καταγγείλω. Ξέρω μόνο αυτά που έχουν ήδη καταγγελθεί. Οι δοκιμαστές λαδιού αυτό που κάνουν δεν είναι παράνομο, όπως δεν είναι παράνομο να σου πω την μοίρα σου. Τον Αβραμόπουλο δεν μπορώ να τον καταγγείλω, έχει ασυλία. Άλλοι είναι υπεύθυνοι γι' αυτό.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 18:00Θες να πεις οτι εσυ εχεις καταγγειλει πχ τα Lidl τους απατεωνες δοκιμαστες λαδιου,τα απατεωνιστικα βραβεια και τον Αβραμοπουλο για τα εμβολια;hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 17:55 Δεν ξέρεις ούτε καν τι είναι αυτό που φαίνεται στην εικόνα, αλλά το βρήκες και αντικανονικό. Ελπίζω να κάνεις το χρέος σου και να τους καταγγείλεις.
Καθε ανθρωπος εχει δυνατα και αδυναμα σημεια
Το δικο σου ως διαδυκτιακη περσονα ειναι πως εχεις πολυ πλασματικη εικονα για τον ιδιο σου τον εαυτο
Σε θεωρεις πολυ εξυπνοτερο αποο αυτο που πραγματικα εισαι
Εγω ομως επειδη ειμαι πολυ πιο μαγκας απο εσενα τωρα θα αποσυρω ολες τις δημοσιευσεις γαι το συγκεκριμενο ελαιοτριβειο καθως δεν ηταν σκοπος να μου να θιξω καποιο συγκεκριμενο αλλα την κατασταση που επικρατει
Εσυ τωρα που εχεις παρει ομως σωστη πληρφορηξση μπορεις να πρβεις σε καταγγελιες διαδυκτιακε ευλογητε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η Ελαΐς έχει φάει πρόστιμο γιατί στο παρελθόν έχει βρεθεί παρτίδα Άλτις ελαιολάδου να είναι αναμεμειγμένο με σπορέλαια. Το είπα και πιο πίσω ότι και μεγάλοι παραγωγοί έχουν πιαστεί να κάνουν πουστιές και τι αξία έχουν ως εκ τούτου οι πιστοποιήσεις τους: πρακτικά μηδενική.Nandros έγραψε: 20 Σεπ 2018, 18:19Κάποτε, μια σπιτονοικοκυρά μου, που είχε δουλέψει στην Ελαΐδα, μου περιέγραψε καταστάσεις!
1.000 φορές ο τενεκές του γνωστού παραγωγού!
Άσε τον ΓΓ, αυτός είναι τώρα σε αποστολή.
.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Χέλη, ακόμα και τα iso ποιότητας, την διαδικασία σου πιστοποιούν, όχι το προϊόν. Για το προϊόν έχουμε άλλους τρόπους αξιολόγησης που στο τρόφιμο γενικότερα είναι μειωμένης κλίμακας, εξαιτίας της φύσης του προϊόντος.hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:01
Η Ελαΐς έχει φάει πρόστιμο γιατί στο παρελθόν έχει βρεθεί παρτίδα Άλτις ελαιολάδου να είναι αναμεμειγμένο με σπορέλαια. Το είπα και πιο πίσω ότι και μεγάλοι παραγωγοί έχουν πιαστεί να κάνουν πουστιές και τι αξία έχουν ως εκ τούτου οι πιστοποιήσεις τους: πρακτικά μηδενική.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Στην πιστοποίηση λαδιού πιστοποιείται η ποιότητα της παρτίδας (συνεκδοχικά θεωρείται ότι όλη η παρτίδα είναι ίδια). Η διαδικασία είναι έτσι κι αλλιώς ντεφάκτο και αυστηρή. Ή παράγεις και συσκευάζεις λάδι με τον τρόπο ακριβώς που λέει η νομοθεσία, που ορίζει ακόμα και τι γραμματοσειρά θα έχει το μπουκάλι σου, ή δεν παράγεις καν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Σε ποιά πιστοποίηση αναφέρεσαι; Γιατί θα μπλέξουμε τα μπούτια μας.hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:05 Στην πιστοποίηση λαδιού πιστοποιείται η ποιότητα της παρτίδας (συνεκδοχικά θεωρείται ότι όλη η παρτίδα είναι ίδια). Η διαδικασία είναι έτσι κι αλλιώς ντεφάκτο και αυστηρή. Ή παράγεις και συσκευάζεις λάδι με τον τρόπο ακριβώς που λέει η νομοθεσία, που ορίζει ακόμα και τι γραμματοσειρά θα έχει το μπουκάλι σου, ή δεν παράγεις καν.
- hellegennes
Συγκεκριμένα την πιστοποίηση για την συσκευασία ελαιόλαδου (τα φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά). Αυτή ορίζει τι μπορεί και πρέπει να αναγράφεται στην συσκευασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
ΟΚ στην εργαστηριακή ανάλυση λοιπόν του λαδιού. Γιατί πιστοποίηση εμείς εννοούμε άλλο πράγμα και το πήγα αλλού.hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:11 Συγκεκριμένα την πιστοποίηση για την συσκευασία ελαιόλαδου (τα φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά). Αυτή ορίζει τι μπορεί και πρέπει να αναγράφεται στην συσκευασία.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μισες αληθειεςhellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:01 Η Ελαΐς έχει φάει πρόστιμο γιατί στο παρελθόν έχει βρεθεί παρτίδα Άλτις ελαιολάδου να είναι αναμεμειγμένο με σπορέλαια. Το είπα και πιο πίσω ότι και μεγάλοι παραγωγοί έχουν πιαστεί να κάνουν πουστιές και τι αξία έχουν ως εκ τούτου οι πιστοποιήσεις τους: πρακτικά μηδενική.
Βρεθηκαν λιγες συσκευασιες της Ελαις Άλτις Κλασικό νοθευμενες με σπορελαιο σε καποιο καταστημα τριτου
Η Ελαις υποστηριξε οτι η ιδια ειχε υποδειξει το καταστημα στο οποιο βρεθηκαν οι νοθευμενες συσκευασιες
Τι προστιμο ηταν μολις 15.000€ η Ελαις εκανε διαδικασια ανακλησης του και μου ειναι αγνωστη η καταληξη
Σε καθε περιπτωση η ποσοτητα που βρεθηκε δεν δικαιολογει θεωριες περι συστηματικης νοθευσης δηλαδη απο ολες τις συσκευασιες Άλτις Κλασικό βρεθηκαν να φερουν νοθευμενο ελαιολαδο μονο αυτες στο συγκεκριμενο καταστημα.
http://www.tanea.gr/2007/04/30/economy/ ... ei-i-elais
http://archive.patris.gr/articles/10928 ... 6PGb3szaUk
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Δεν με ενδιαφέρει τι λέει η εφημερίδα σου. Με ενδιαφέρει τι λέει ο υπεύθυνος οργανισμός. Αν είχε διαπιστωθεί μη ευθύνη της εταιρείας, δεν θα έτρωγε καθόλου πρόστιμο. Το τι ισχυρίζεται η εταιρεία για να δικαιολογήσει την πουστιά της είναι παντελώς αδιάφορο. Φυσικά θα προσπαθούσαν να τα μαζέψουν.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:13Μισες αληθειεςhellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:01 Η Ελαΐς έχει φάει πρόστιμο γιατί στο παρελθόν έχει βρεθεί παρτίδα Άλτις ελαιολάδου να είναι αναμεμειγμένο με σπορέλαια. Το είπα και πιο πίσω ότι και μεγάλοι παραγωγοί έχουν πιαστεί να κάνουν πουστιές και τι αξία έχουν ως εκ τούτου οι πιστοποιήσεις τους: πρακτικά μηδενική.
Βρεθηκαν λιγες συσκευασιες της Ελαις Άλτις Κλασικό νοθευμενες με σπορελαιο σε καποιο καταστημα τριτου
Η Ελαις υποστηριξε οτι η ιδια ειχε υποδειξει το καταστημα στο οποιο βρεθηκαν οι νοθευμενες συσκευασιες
Τι προστιμο ηταν μολις 15.000€ η Ελαις εκανε διαδικασια ανακλησης του και μου ειναι αγνωστη η καταληξη
Σε καθε περιπτωση η ποσοτητα που βρεθηκε δεν δικαιολογει θεωριες περι συστηματικης νοθευσης δηλαδη απο ολες τις συσκευασιες Άλτις Κλασικό βρεθηκαν να φερουν νοθευμενο ελαιολαδο μονο αυτες στο συγκεκριμενο καταστημα.
http://www.tanea.gr/2007/04/30/economy/ ... ei-i-elais
http://archive.patris.gr/articles/10928 ... 6PGb3szaUk
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, κατάλαβα τι λες. Ο έλεγχος αυτός δίνει πιστοποίηση στην ποιότητα του ελαιόλαδου. Για να μπορεί βέβαια να πουληθεί συσκευασμένο, θα πρέπει να πάρεις άδεια EL και να περάσεις από έλεγχο των εγκαταστάσεών σου, που πρέπει να πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές. Δηλαδή η πιστοποίηση είναι άσχετη με την εμπορία, πράγμα που ο Γιαννόπουλος δεν δείχνει να έχει καταλάβει, με βάση τις μπούρδες που έγραψε για κάποιες αγγελίες.Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:12ΟΚ στην εργαστηριακή ανάλυση λοιπόν του λαδιού. Γιατί πιστοποίηση εμείς εννοούμε άλλο πράγμα και το πήγα αλλού.hellegennes έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:11 Συγκεκριμένα την πιστοποίηση για την συσκευασία ελαιόλαδου (τα φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά). Αυτή ορίζει τι μπορεί και πρέπει να αναγράφεται στην συσκευασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για αυτο προτιμουμε τα δικα μας λαδια που τα ξερουμε και τα χουμε δοκιμασει κιολας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 0 Απαντήσεις