Αν ενδιαφέρεσαι, θέσε ερωτηση στο νήμα που απαντώ απορίες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αναγκαιότητα για επαναστατική μετάβαση στον Κομμουνισμό
Re: Η αναγκαιότητα για επαναστατική μετάβαση στον Κομμουνισμό
- Obi Wan Iakobi
Ποιο ειναι αυτο?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
ο fluffy λύνει τις απορίες σας 'η κάπως έτσι.
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
κατ'αρχήν θα σε παρακαλούσα να με κάνεις mention άλλη φορά για να σε παρακολουθώ ούτως ώστε να μπορώ να σε απαντώ. Όντως εδώ κολλάει απόλυτα αυτό που λές για σύγκριση μήλα με πορτοκάλια. Εδώ κολλάει και το άλλο που λες για τους μπαγλαμάδες και τους χωροφύλακες. Σε λίγο θα μας πούνε ότι η κόρη της Αλέκας ήταν στην Ελβετία εσώκλειστη ,σε Φραγκισκανό μοναστήρι παρέα με τον πρίγκηπα του μονακό και τη Αθηνά Τιερί Ρουσέλ Ωνάση. Έχω φίλο εκπαιδευτικό που δουλεύει σε ΙΕΚ. Εκεί δεν φοιτούν τίποτα παιδιά της πλουτοκρατίας .Παιδιά της φτωχολογιάς σπουδάζουν εκεί. Έχει και κάποιες ειδικότητες που δεν υπάρχουν σε ΤΕΙ.Fluffy έγραψε: 21 Δεκ 2020, 17:41pythess εδώ χρειάζεται η σύγκριση μηλων-πορτοκαλιωνObi Wan Iakobi έγραψε: 21 Δεκ 2020, 17:38 Και πως γινεται ενα κομμα που μιλαει για αντιιμπεριαλισμο να υποστηριζει μια κατεξοχην ιμπεριαλιστικη ιδεολογια με εισβολες σε Κορεα,Βιετναμ,Αφγανισταν για να μην παμε παλιοτερα σε κατι Βαλτικες χωρες,Φινλανδιες κτλ
Βλέπω άλλαξες και το σήμα σου.
σε έκανα μενσιον αλλα είχα ορθογραφικόpylothess έγραψε: 21 Δεκ 2020, 18:34κατ'αρχήν θα σε παρακαλούσα να με κάνεις mention άλλη φορά για να σε παρακολουθώ ούτως ώστε να μπορώ να σε απαντώ. Όντως εδώ κολλάει απόλυτα αυτό που λές για σύγκριση μήλα με πορτοκάλια. Εδώ κολλάει και το άλλο που λες για τους μπαγλαμάδες και τους χωροφύλακες. Σε λίγο θα μας πούνε ότι η κόρη της Αλέκας ήταν στην Ελβετία εσώκλειστη ,σε Φραγκισκανό μοναστήρι παρέα με τον πρίγκηπα του μονακό και τη Αθηνά Τιερί Ρουσέλ Ωνάση. Έχω φίλο εκπαιδευτικό που δουλεύει σε ΙΕΚ. Εκεί δεν φοιτούν τίποτα παιδιά της πλουτοκρατίας .Παιδιά της φτωχολογιάς σπουδάζουν εκεί. Έχει και κάποιες ειδικότητες που δεν υπάρχουν σε ΤΕΙ.Fluffy έγραψε: 21 Δεκ 2020, 17:41pythess εδώ χρειάζεται η σύγκριση μηλων-πορτοκαλιωνObi Wan Iakobi έγραψε: 21 Δεκ 2020, 17:38 Και πως γινεται ενα κομμα που μιλαει για αντιιμπεριαλισμο να υποστηριζει μια κατεξοχην ιμπεριαλιστικη ιδεολογια με εισβολες σε Κορεα,Βιετναμ,Αφγανισταν για να μην παμε παλιοτερα σε κατι Βαλτικες χωρες,Φινλανδιες κτλ
Οκ. Κατά τα άλλα εσυ τι λες; Υπήρχε φερ'ειπείν ειδικότητα TATOOατζής στα πρώην ΤΕΙ; Υπήρχε μήπως ειδικότητα εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών στα πρώην ΤΕΙ; Υπ'όψιν τώρα τα ΤΕΙ έχουν καταργηθεί και έχουν συγχωνευθεί με ΑΕΙ.Υπήρχε μήπως ειδικότητα στέλεχος φύλαξης ,παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στα ΤΕΙ; Στις τεχνικές σχολές του ΟΑΕΔ νομίζω , χωρίς να είμαι σίγουρος μέχρι μια ηλικία μπορείς να φοιτήσεις . Εάν κάποιος όμως θέλει σε μεγαλύτερη ηλικία να καταρτιστεί και να αλλάξει κλάδο τι γίνεται;Fluffy έγραψε: 21 Δεκ 2020, 18:48σε έκανα μενσιον αλλα είχα ορθογραφικόpylothess έγραψε: 21 Δεκ 2020, 18:34κατ'αρχήν θα σε παρακαλούσα να με κάνεις mention άλλη φορά για να σε παρακολουθώ ούτως ώστε να μπορώ να σε απαντώ. Όντως εδώ κολλάει απόλυτα αυτό που λές για σύγκριση μήλα με πορτοκάλια. Εδώ κολλάει και το άλλο που λες για τους μπαγλαμάδες και τους χωροφύλακες. Σε λίγο θα μας πούνε ότι η κόρη της Αλέκας ήταν στην Ελβετία εσώκλειστη ,σε Φραγκισκανό μοναστήρι παρέα με τον πρίγκηπα του μονακό και τη Αθηνά Τιερί Ρουσέλ Ωνάση. Έχω φίλο εκπαιδευτικό που δουλεύει σε ΙΕΚ. Εκεί δεν φοιτούν τίποτα παιδιά της πλουτοκρατίας .Παιδιά της φτωχολογιάς σπουδάζουν εκεί. Έχει και κάποιες ειδικότητες που δεν υπάρχουν σε ΤΕΙ.
δε θα μπω σε αυτην την κουβενταpylothess έγραψε: 21 Δεκ 2020, 19:03Οκ. Κατά τα άλλα εσυ τι λες; Υπήρχε φερ'ειπείν ειδικότητα TATOOατζής στα πρώην ΤΕΙ; Υπήρχε μήπως ειδικότητα εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών στα πρώην ΤΕΙ; Υπ'όψιν τώρα τα ΤΕΙ έχουν καταργηθεί και έχουν συγχωνευθεί με ΑΕΙ.Υπήρχε μήπως ειδικότητα στέλεχος φύλαξης ,παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στα ΤΕΙ; Στις τεχνικές σχολές του ΟΑΕΔ νομίζω , χωρίς να είμαι σίγουρος μέχρι μια ηλικία μπορείς να φοιτήσεις . Εάν κάποιος όμως θέλει σε μεγαλύτερη ηλικία να καταρτιστεί και να αλλάξει κλάδο τι γίνεται;Fluffy έγραψε: 21 Δεκ 2020, 18:48σε έκανα μενσιον αλλα είχα ορθογραφικόpylothess έγραψε: 21 Δεκ 2020, 18:34
κατ'αρχήν θα σε παρακαλούσα να με κάνεις mention άλλη φορά για να σε παρακολουθώ ούτως ώστε να μπορώ να σε απαντώ. Όντως εδώ κολλάει απόλυτα αυτό που λές για σύγκριση μήλα με πορτοκάλια. Εδώ κολλάει και το άλλο που λες για τους μπαγλαμάδες και τους χωροφύλακες. Σε λίγο θα μας πούνε ότι η κόρη της Αλέκας ήταν στην Ελβετία εσώκλειστη ,σε Φραγκισκανό μοναστήρι παρέα με τον πρίγκηπα του μονακό και τη Αθηνά Τιερί Ρουσέλ Ωνάση. Έχω φίλο εκπαιδευτικό που δουλεύει σε ΙΕΚ. Εκεί δεν φοιτούν τίποτα παιδιά της πλουτοκρατίας .Παιδιά της φτωχολογιάς σπουδάζουν εκεί. Έχει και κάποιες ειδικότητες που δεν υπάρχουν σε ΤΕΙ.
Ρε Fluffy αυτά ίσως σου φαίνονται συντεχνιακά αλλά η νεολαία, ο λαός γενικότερα γι αυτά τα συντεχνιακά νοιάζεται.Fluffy έγραψε: 21 Δεκ 2020, 19:08δε θα μπω σε αυτην την κουβενταpylothess έγραψε: 21 Δεκ 2020, 19:03Οκ. Κατά τα άλλα εσυ τι λες; Υπήρχε φερ'ειπείν ειδικότητα TATOOατζής στα πρώην ΤΕΙ; Υπήρχε μήπως ειδικότητα εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών στα πρώην ΤΕΙ; Υπ'όψιν τώρα τα ΤΕΙ έχουν καταργηθεί και έχουν συγχωνευθεί με ΑΕΙ.Υπήρχε μήπως ειδικότητα στέλεχος φύλαξης ,παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στα ΤΕΙ; Στις τεχνικές σχολές του ΟΑΕΔ νομίζω , χωρίς να είμαι σίγουρος μέχρι μια ηλικία μπορείς να φοιτήσεις . Εάν κάποιος όμως θέλει σε μεγαλύτερη ηλικία να καταρτιστεί και να αλλάξει κλάδο τι γίνεται;
-
BlastFromThePast
Άμα είσαι ανίδεος...Green Dragon έγραψε: 21 Δεκ 2020, 07:19
Η πρακτική εφαρμογή σε τόσες χώρες επί δεκαετίες είναι ικανότατο δείγμα για να μας δείξει ότι αυτές κι μόνον αυτές είναι οι δυνατότητές του (φαΐ, εργασία, στέγαση).
Δεν γίνεται. Δεν έχω χωριό. Κατάγομαι από Αθήνα. Ωστόσο έχω κάνει ένα ωραίο βήμα αποκέντρωσης. Έχω φύγει από την Αθήνα και τη βοήθησα να αραιώσει βεβαίως.sharp έγραψε: 21 Δεκ 2020, 01:17Να τούς; Μπορεί να γυρνούσαν εσένα με το ζόρι, με αυτό είσαι εντάξει;Χαοτικός έγραψε: 20 Δεκ 2020, 18:03Α δεν 'ήξερα ότι είναι αυτό το θέμα.πατησιωτης έγραψε: 20 Δεκ 2020, 17:42
Η συζήτηση ξεκίνησε από τη γνωστή απαγόρευση που υπήρχε σε όλες τις χώρες που έκαναν αυτή την ....επαναστατική μετάβαση στον κομμουνισμό για τους κατοίκους τους να μεταναστεύσουν.Ισχυρίσθηκα ότι αυτή η απαγόρευση είναι σύμφυτη με το σύστημα αυτό.Άλλωστε αυτό φαίνεται και από την αντίστοιχη απαγόρευση μετακίνησης στο εσωτερικό που υπήρχε στις ίδιες χώρες.Δεν μπορούσες να ξεκινήσεις από το χωριό σου και να πας να μείνεις στη Μόσχα επειδή έτσι το ήθελες χωρίς άδεια.Μου απαντήθηκε ότι και εδώ απαγορεύουμε σε όποιον ξένο θέλει να έλθει να μείνει.Δηλαδή το να απαγορεύσει η Ελλάδα στους Έλληνες να πάνε στο εξωτερικό είναι ισοδύναμο με την απαγόρευση εισόδου και παραμονής π.χ. Πακιστανών εδώ και επ αυτού μιλάμε.
Αφορά την παρουσίαση μιας ωραιοποιημένης εικόνας του κομμουνισμού σε ανθρώπους που δεν τον έζησαν ή ήσαν πολύ μικροί για τον θυμούνται.Όχι ότι διέφερε η λογική των απολογητών και τότε που υπήρχε.Ανέφερα ότι στη ΣΕ υπήρχε εσωτερικό διαβατήριο και για να μείνεις σε άλλη πόλη από αυτή που γεννήθηκες έπρεπε να πάρεις άδεια από το κράτος.Την εποχή εκείνη οι απολογητές κατηγορούσαν το ελληνικό κράτος για την αστυφιλία επειδή ο μισός πληθυσμός μαζεύθηκε στην Αθήνα αλλά όταν τους έλεγες μήπως θέλετε να υπήρχε εσωτερικό διαβατήριο και εδώ και να υποχρεωθούν όσοι δεν πάρουν άδεια να γυρίσουν στα χωριά τους άλλαζαν κουβέντα.
λειτουργικά πάντως σήμερα θα επικροτούσα μία τέτοια απαγόρευση. Έκανες λόγο για την αστυφιλία η οποία θεωρώ πως είναι πρόβλημα. Μακάρι να τους γυρνούσαν πίσω τους περισσότερους με το ζόρι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άμα το πάμε έτσι, οι περισσότεροι πλέον Αθήνα και Θεσ/νίκη έχουν γεννηθεί, όμως οι προηγούμενοι ήσαν από χωριά.Χαοτικός έγραψε: 21 Δεκ 2020, 23:47Δεν γίνεται. Δεν έχω χωριό. Κατάγομαι από Αθήνα. Ωστόσο έχω κάνει ένα ωραίο βήμα αποκέντρωσης. Έχω φύγει από την Αθήνα και τη βοήθησα να αραιώσει βεβαίως.sharp έγραψε: 21 Δεκ 2020, 01:17Να τούς; Μπορεί να γυρνούσαν εσένα με το ζόρι, με αυτό είσαι εντάξει;Χαοτικός έγραψε: 20 Δεκ 2020, 18:03
Α δεν 'ήξερα ότι είναι αυτό το θέμα.
λειτουργικά πάντως σήμερα θα επικροτούσα μία τέτοια απαγόρευση. Έκανες λόγο για την αστυφιλία η οποία θεωρώ πως είναι πρόβλημα. Μακάρι να τους γυρνούσαν πίσω τους περισσότερους με το ζόρι.
Όπως και νά 'χει, άλλο έφυγα γιατί μού άρεσε κι άλλο γιατί με ανάγκασε η φασιστ... εεε η σοσιαλιστική κυβέρνηση. Κι εγώ μαζί σου είμαι, τι να λέει η ζωή στην τερατούπολη, άλλοι όμως θέλουν και μένουν, τους αρέσει.
Στα παπάρια μας αν τους αρέσει. Θα μείνουν όσοι αξίζουν. Παρεμπιπτόντως στην Αθήνα έχει μπουρδέλα. Τα βουτυρόπαιδα της επαρχίας να μείνουν μακριά.sharp έγραψε: 22 Δεκ 2020, 00:31Άμα το πάμε έτσι, οι περισσότεροι πλέον Αθήνα και Θεσ/νίκη έχουν γεννηθεί, όμως οι προηγούμενοι ήσαν από χωριά.
Όπως και νά 'χει, άλλο έφυγα γιατί μού άρεσε κι άλλο γιατί με ανάγκασε η φασιστ... εεε η σοσιαλιστική κυβέρνηση. Κι εγώ μαζί σου είμαι, τι να λέει η ζωή στην τερατούπολη, άλλοι όμως θέλουν και μένουν, τους αρέσει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτοί που ζούνε σήμερα στις χώρες ,που παλαιότερα ήταν τμήματα της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. ( Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών) ,όταν ακούνε για ακούνε για κομμουνισμό , να υποθέσω ότι συνειρμικά ότι το μυαλό τους πηγαίνει σε εργατική χειραφέτηση από το κεφάλαιο, κολλεκτίβες ,Che Guevara ή μήπως όταν βλέπουνε σφυροδρέπανα θυμούνται στρατιωτικές παρελάσεις ,δορυφόρους στο διάστημα,τανκς, πυρηνοκίνητα υποβρύχια, Λάϊκα , Γκαγκάριν κ.τ.λ.;
Μήπως σήμερα οι Ρώσοι και οι κάτοικοι των λοιπών πρώην Σοβιετικών δημοκρατιών διακατέχονται από προλεταριακό διεθνισμό;
Μήπως σήμερα οι Ρώσοι και οι κάτοικοι των λοιπών πρώην Σοβιετικών δημοκρατιών διακατέχονται από προλεταριακό διεθνισμό;
Στην Ρωσία και στις υπόλοιπες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες ,το κόκκινο αστέρι, το σφυροδρέπανο , ο Στάλιν κ.τ.λ. είναι δημοφιλή αλλά μόνο ως μέρος της ιστορικής κληρονομιάς . Ως μέρος της εθνικής τους ταυτότητας .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση