!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατω η Πατριαρχια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Re: Κατω η Πατριαρχια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:55
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:40
under έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:03

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Αρκει να μην σου λεει οτι πρεπει να της δωσεις ΚΑΙ το σπιτι για 20 χρονια.
Όταν έφτασα στο διαζύγιο, η πρώην επιχείρησε να αναφερθεί στο σπίτι, βάζοντας μπροστά το παιδί. Εν τέλει, γλύτωσα σπίτι μου, επειδή δεν μου το είχαν γράψει οι δικοί μου και μας είχαν κάνει κάτι σαν οικειοθελή παραχώρηση ή πως λέγεται, τέλος πάντων. Βέβαια, δεν είμαι και σίγουρος ότι αν είχε βρει κάποιον καλύτερο δικηγόρο-γύπα, δεν θα το κέρδιζε, έστω έπειτα και από μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες.
Ήμουν, όμως, έτοιμος τότε να δώσω μάχη μέχρις εσχάτων για ένα σπίτι που ανήκε στους προγόνους μου.

Ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρίσουν ρομαντικό, συναισθηματικό ή αντιθέτως αναίσθητο, διότι προτίμησα τα ντουβάρια, ξέρω γω, από το παιδί μου. Ίσως και να έχουν δίκιο. Αλλά τότε, την περίοδο εκείνη, γυάλιζε το μάτι μου. Κυριολεκτικά τα νεύρα μου δεν ήταν καλά. Και αν συνυπολογιστεί ότι εκείνη, ύστερα από 4-5 μήνες συγκατοίκησε με κάποιον, ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει άσχημη τροπή, βλέποντας όλα αυτά να γίνονται στο σπίτι της οικογένειας μου, στο οποίο εγώ δεν θα μπορούσα να περάσω ούτε την πόρτα του κήπου.

Δεν ξέρω, αν προσφέρει και κάτι στη συζήτηση αυτή η εξομολόγηση.
μισό ρε παιδιά γιατί δεν το κατάλαβα
το δικαστήριο παίρνει τη περιουσία του άντρα (την οποία είχε αποκτήσει ΠΡΙΝ το γάμο - άρα είναι μόνο δική του) και τη δίνει στη γυναίκα; γίνεται αυτό;
Ναι, γίνεται. Θεμελιώνεται το επιχείρημα τους πάνω στη ψυχολογική ηρεμία του παιδιού.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:01
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:55
μισό ρε παιδιά γιατί δεν το κατάλαβα
το δικαστήριο παίρνει τη περιουσία του άντρα (την οποία είχε αποκτήσει ΠΡΙΝ το γάμο - άρα είναι μόνο δική του) και τη δίνει στη γυναίκα; γίνεται αυτό;
Τη δινει στο παιδι μεχρι να ενηλικιωθεί ΑΝ το σπιτι ειναι αυτο που εμενε το ζευγάρι μαζι με το παιδι πριν το διαζύγιο. Απλως η γυναικα μενει μαζι με το παιδι.
απλως... :003:
αν εχεις κανει και το λαθος να εχεις κ καλο εισοδημα πχ 5 χιλ στην καλυτερη περιπτωση θα δινεις ενα διχιλιαρο για το '' παιδι'' να τα μασαει στην υγεια της πατριαρχιας :smt005: :smt005: :smt005:

εντιτ

υπαρχουν κ διαταξεις που παρατεινουν την παραμονη του ''παιδιου '' περαν της ενηλικιωσης των παιδιων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 20 Απρ 2020, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

under έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:02
Ε πες το ετσι ρε συ και τρομαξαμε...
Εγω δεν τρομάζω, έτσι κ αλλιώς στο ενοικιο ζω με τη γυναίκα κ το παιδι μου. Εσεις που εχετε σπιτια καθηστε να τα χαρείτε μονοι σας μη σας τα φανε τα μουλικα που κάποιος αορατος φαντάζομαι πεοντας εσπειρε εν αγνοια σας :102:
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:07
Εγω δεν τρομάζω, έτσι κ αλλιώς στο ενοικιο ζω με τη γυναίκα κ το παιδι μου. Εσεις που εχετε σπιτια καθηστε να τα χαρείτε μονοι σας μη σας τα φανε τα μουλικα που κάποιος αορατος φαντάζομαι πεοντας εσπειρε εν αγνοια σας :102:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Εκτός από εσένα, ποιος ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

δηλαδή όταν το παιδί κλείσει τα 18, μάνα και παιδί οφείλουν να εγκαταλείψουν το σπίτι του πατέρα;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Αγις

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:17 δηλαδή όταν το παιδί κλείσει τα 18, μάνα και παιδί οφείλουν να εγκαταλείψουν το σπίτι του πατέρα;
ναι - αλλα υπαρχουν κ παραθυρακια - παρατασεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:35
foscilis έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:25
Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:04
σε πετανε εξω απο το σπιτι σου
το ποσο δεν ειναι με βαση τις αναγκες των παιδιων αλλα τα εισοδηματα σου κ η διαχειριση ανεξελεγκτα στα χερια της.
δεν εχεις λογο στην ανατροφη τους - εισαι εκτος της ζωης τους κ τα βλεπεις ουσιαστικα οποτε αποφασισει + εκβιασμοι
Ουσιαστικα με βαση τον νομο ειναι σαν να βαζεις ενα πιστολι στον κροταφο σου με το δαχτυλο της στην σκανδαλη για τα επομενα 18 + χρονια

ξέχασες να προσθέσεις ότι δεν έχεις μια γωνιά να κάτσεις να φας τα σύκα σου σαν άνθρωπος.
προτιμω να με λες αδελφαρα προισταμενη παρα να ειμαι υπερηφανο υποζυγιο δλδ αντρακλας :smt005:
σε τιμά η ακομπλεξάριστη απάντηση αλλά ταυτόχρονα δείχνει ότι έχουμε σαφώς διαφορετική αντίληψη του τι σημαίνει να είσαι εντάξει απέναντι στον εαυτό σου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

foscilis έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:18
Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:35
foscilis έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:25

ξέχασες να προσθέσεις ότι δεν έχεις μια γωνιά να κάτσεις να φας τα σύκα σου σαν άνθρωπος.
προτιμω να με λες αδελφαρα προισταμενη παρα να ειμαι υπερηφανο υποζυγιο δλδ αντρακλας :smt005:
σε τιμά η ακομπλεξάριστη απάντηση αλλά ταυτόχρονα δείχνει ότι έχουμε σαφώς διαφορετική αντίληψη του τι σημαίνει να είσαι εντάξει απέναντι στον εαυτό σου.
εισθε ενταξει σαν ακολουθοι της πατριαρχιας κ μαλιστα σε περιβαλλον νομικης κ κοινωνικης ανισοτητας κατα των ανδρων.
Δειχνει οτι σπατε ρεκορ ηλιθιοτητας και δεν εχετε αντιληψη της πραγματικοτητας
( η εισθε αγριομαζοχιστες κ γουσταρετε ταπεινωση - εκμεταλλευση κ αφεντρες :003:)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:11
Συγγνώμη, αυτο δε συζηταμε εδώ; Το οτι τολμαει το παιδι να μένει (α) στην πατρική περιουσία και (β) με τη μητερα του;
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:17 δηλαδή όταν το παιδί κλείσει τα 18, μάνα και παιδί οφείλουν να εγκαταλείψουν το σπίτι του πατέρα;
Διαβασε αυτο αν θες
https://singleparent.gr/ypostirixi/oi-e ... -spiti-moy

Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:26
η εισθε αγριομαζοχιστες κ γουσταρετε ταπεινωση - εκμεταλλευση κ αφεντρες :003:
Υπάρχει κ πιο απλη εξήγηση. Μπορει λεμε τώρα να είμαστε happily married :102:

Προσωπικά περναω μια χαρα στην πατριαρχία :D
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

εντωμεταξυ οι συντηρητικοι μιλανε για πατριαρχια εχοντας για προτυπα αυτες :giggle: :giggle: :giggle:

Εικόνα

Εικόνα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:28
Διαβασε αυτο αν θες
ευχαριστώ
αναρωτιέμαι αν υπάρχουν περιπτώσεις όπου η επιμέλεια δόθηκε σε άντρα και πήραν το σπίτι της μητέρας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:37
ευχαριστώ
αναρωτιέμαι αν υπάρχουν περιπτώσεις όπου η επιμέλεια δόθηκε σε άντρα και πήραν το σπίτι της μητέρας
Θα ειναι πιο σπανιο φαινόμενο και απο το 2004 που η Ελλαδα πηρε το euro.
Άβαταρ μέλους
Αγις

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:28
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:11
Συγγνώμη, αυτο δε συζηταμε εδώ; Το οτι τολμαει το παιδι να μένει (α) στην πατρική περιουσία και (β) με τη μητερα του;
Διαβασε αυτο αν θες

Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:26
η εισθε αγριομαζοχιστες κ γουσταρετε ταπεινωση - εκμεταλλευση κ αφεντρες :003:
Υπάρχει κ πιο απλη εξήγηση. Μπορει λεμε τώρα να είμαστε happily married :102:

Προσωπικά περναω μια χαρα στην πατριαρχία :D
Ποιος εγραψε οτι θα πεταγε τα παιδια του απο το σπιτι;
Στα παιδια δινουμε τα παντα οχι μονο χρηματικα( ΟΛΑ οχι το ποσο που θα αποφασισει το δικαστηριο) αλλα κ απο χρονο κ φροντιδα
στο ''μεγαλο παιδι'' γιατι να υποχρεωνομαστε να δωσουμε οτιδηποτε απο την στιγμη που χωριζουμε ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Το θεμα ειναι οτι "τα μουλικα" χρησιμοποιουνται για να τρωνε αλλοι εις υγειαν των κοροιδων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”