Ναι, γίνεται. Θεμελιώνεται το επιχείρημα τους πάνω στη ψυχολογική ηρεμία του παιδιού.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:55μισό ρε παιδιά γιατί δεν το κατάλαβαΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:40Όταν έφτασα στο διαζύγιο, η πρώην επιχείρησε να αναφερθεί στο σπίτι, βάζοντας μπροστά το παιδί. Εν τέλει, γλύτωσα σπίτι μου, επειδή δεν μου το είχαν γράψει οι δικοί μου και μας είχαν κάνει κάτι σαν οικειοθελή παραχώρηση ή πως λέγεται, τέλος πάντων. Βέβαια, δεν είμαι και σίγουρος ότι αν είχε βρει κάποιον καλύτερο δικηγόρο-γύπα, δεν θα το κέρδιζε, έστω έπειτα και από μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες.under έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:03
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Αρκει να μην σου λεει οτι πρεπει να της δωσεις ΚΑΙ το σπιτι για 20 χρονια.
Ήμουν, όμως, έτοιμος τότε να δώσω μάχη μέχρις εσχάτων για ένα σπίτι που ανήκε στους προγόνους μου.
Ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρίσουν ρομαντικό, συναισθηματικό ή αντιθέτως αναίσθητο, διότι προτίμησα τα ντουβάρια, ξέρω γω, από το παιδί μου. Ίσως και να έχουν δίκιο. Αλλά τότε, την περίοδο εκείνη, γυάλιζε το μάτι μου. Κυριολεκτικά τα νεύρα μου δεν ήταν καλά. Και αν συνυπολογιστεί ότι εκείνη, ύστερα από 4-5 μήνες συγκατοίκησε με κάποιον, ίσως τα πράγματα να είχαν πάρει άσχημη τροπή, βλέποντας όλα αυτά να γίνονται στο σπίτι της οικογένειας μου, στο οποίο εγώ δεν θα μπορούσα να περάσω ούτε την πόρτα του κήπου.
Δεν ξέρω, αν προσφέρει και κάτι στη συζήτηση αυτή η εξομολόγηση.
το δικαστήριο παίρνει τη περιουσία του άντρα (την οποία είχε αποκτήσει ΠΡΙΝ το γάμο - άρα είναι μόνο δική του) και τη δίνει στη γυναίκα; γίνεται αυτό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατω η Πατριαρχια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κατω η Πατριαρχια
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
απλως...EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:01Τη δινει στο παιδι μεχρι να ενηλικιωθεί ΑΝ το σπιτι ειναι αυτο που εμενε το ζευγάρι μαζι με το παιδι πριν το διαζύγιο. Απλως η γυναικα μενει μαζι με το παιδι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:55
μισό ρε παιδιά γιατί δεν το κατάλαβα
το δικαστήριο παίρνει τη περιουσία του άντρα (την οποία είχε αποκτήσει ΠΡΙΝ το γάμο - άρα είναι μόνο δική του) και τη δίνει στη γυναίκα; γίνεται αυτό;
αν εχεις κανει και το λαθος να εχεις κ καλο εισοδημα πχ 5 χιλ στην καλυτερη περιπτωση θα δινεις ενα διχιλιαρο για το '' παιδι'' να τα μασαει στην υγεια της πατριαρχιας
εντιτ
υπαρχουν κ διαταξεις που παρατεινουν την παραμονη του ''παιδιου '' περαν της ενηλικιωσης των παιδιων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 20 Απρ 2020, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- EKPLIKTIKOS
Εγω δεν τρομάζω, έτσι κ αλλιώς στο ενοικιο ζω με τη γυναίκα κ το παιδι μου. Εσεις που εχετε σπιτια καθηστε να τα χαρείτε μονοι σας μη σας τα φανε τα μουλικα που κάποιος αορατος φαντάζομαι πεοντας εσπειρε εν αγνοια σας
-
talaipwros
EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:07Εγω δεν τρομάζω, έτσι κ αλλιώς στο ενοικιο ζω με τη γυναίκα κ το παιδι μου. Εσεις που εχετε σπιτια καθηστε να τα χαρείτε μονοι σας μη σας τα φανε τα μουλικα που κάποιος αορατος φαντάζομαι πεοντας εσπειρε εν αγνοια σας![]()

Εκτός από εσένα, ποιος ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο;EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:07Εγω δεν τρομάζω, έτσι κ αλλιώς στο ενοικιο ζω με τη γυναίκα κ το παιδι μου. Εσεις που εχετε σπιτια καθηστε να τα χαρείτε μονοι σας μη σας τα φανε τα μουλικα που κάποιος αορατος φαντάζομαι πεοντας εσπειρε εν αγνοια σας![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δηλαδή όταν το παιδί κλείσει τα 18, μάνα και παιδί οφείλουν να εγκαταλείψουν το σπίτι του πατέρα;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ναι - αλλα υπαρχουν κ παραθυρακια - παρατασειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:17 δηλαδή όταν το παιδί κλείσει τα 18, μάνα και παιδί οφείλουν να εγκαταλείψουν το σπίτι του πατέρα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
σε τιμά η ακομπλεξάριστη απάντηση αλλά ταυτόχρονα δείχνει ότι έχουμε σαφώς διαφορετική αντίληψη του τι σημαίνει να είσαι εντάξει απέναντι στον εαυτό σου.Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:35προτιμω να με λες αδελφαρα προισταμενη παρα να ειμαι υπερηφανο υποζυγιο δλδ αντρακλαςfoscilis έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:25Αγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 14:04
σε πετανε εξω απο το σπιτι σου
το ποσο δεν ειναι με βαση τις αναγκες των παιδιων αλλα τα εισοδηματα σου κ η διαχειριση ανεξελεγκτα στα χερια της.
δεν εχεις λογο στην ανατροφη τους - εισαι εκτος της ζωης τους κ τα βλεπεις ουσιαστικα οποτε αποφασισει + εκβιασμοι
Ουσιαστικα με βαση τον νομο ειναι σαν να βαζεις ενα πιστολι στον κροταφο σου με το δαχτυλο της στην σκανδαλη για τα επομενα 18 + χρονια
ξέχασες να προσθέσεις ότι δεν έχεις μια γωνιά να κάτσεις να φας τα σύκα σου σαν άνθρωπος.![]()
εισθε ενταξει σαν ακολουθοι της πατριαρχιας κ μαλιστα σε περιβαλλον νομικης κ κοινωνικης ανισοτητας κατα των ανδρων.foscilis έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:18σε τιμά η ακομπλεξάριστη απάντηση αλλά ταυτόχρονα δείχνει ότι έχουμε σαφώς διαφορετική αντίληψη του τι σημαίνει να είσαι εντάξει απέναντι στον εαυτό σου.
Δειχνει οτι σπατε ρεκορ ηλιθιοτητας και δεν εχετε αντιληψη της πραγματικοτητας
( η εισθε αγριομαζοχιστες κ γουσταρετε ταπεινωση - εκμεταλλευση κ αφεντρες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- EKPLIKTIKOS
Συγγνώμη, αυτο δε συζηταμε εδώ; Το οτι τολμαει το παιδι να μένει (α) στην πατρική περιουσία και (β) με τη μητερα του;
Διαβασε αυτο αν θεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:17 δηλαδή όταν το παιδί κλείσει τα 18, μάνα και παιδί οφείλουν να εγκαταλείψουν το σπίτι του πατέρα;
https://singleparent.gr/ypostirixi/oi-e ... -spiti-moy
Υπάρχει κ πιο απλη εξήγηση. Μπορει λεμε τώρα να είμαστε happily marriedΑγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:26
η εισθε αγριομαζοχιστες κ γουσταρετε ταπεινωση - εκμεταλλευση κ αφεντρες![]()
Προσωπικά περναω μια χαρα στην πατριαρχία
- Eθνικοκοινωνιστης
εντωμεταξυ οι συντηρητικοι μιλανε για πατριαρχια εχοντας για προτυπα αυτες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ευχαριστώEKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:28Διαβασε αυτο αν θεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:17 δηλαδή όταν το παιδί κλείσει τα 18, μάνα και παιδί οφείλουν να εγκαταλείψουν το σπίτι του πατέρα;
αναρωτιέμαι αν υπάρχουν περιπτώσεις όπου η επιμέλεια δόθηκε σε άντρα και πήραν το σπίτι της μητέρας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- EKPLIKTIKOS
Θα ειναι πιο σπανιο φαινόμενο και απο το 2004 που η Ελλαδα πηρε το euro.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:37
ευχαριστώ
αναρωτιέμαι αν υπάρχουν περιπτώσεις όπου η επιμέλεια δόθηκε σε άντρα και πήραν το σπίτι της μητέρας
Ποιος εγραψε οτι θα πεταγε τα παιδια του απο το σπιτι;EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:28Συγγνώμη, αυτο δε συζηταμε εδώ; Το οτι τολμαει το παιδι να μένει (α) στην πατρική περιουσία και (β) με τη μητερα του;
Διαβασε αυτο αν θεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:17 δηλαδή όταν το παιδί κλείσει τα 18, μάνα και παιδί οφείλουν να εγκαταλείψουν το σπίτι του πατέρα;
Υπάρχει κ πιο απλη εξήγηση. Μπορει λεμε τώρα να είμαστε happily marriedΑγις έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:26
η εισθε αγριομαζοχιστες κ γουσταρετε ταπεινωση - εκμεταλλευση κ αφεντρες![]()
![]()
Προσωπικά περναω μια χαρα στην πατριαρχία![]()
Στα παιδια δινουμε τα παντα οχι μονο χρηματικα( ΟΛΑ οχι το ποσο που θα αποφασισει το δικαστηριο) αλλα κ απο χρονο κ φροντιδα
στο ''μεγαλο παιδι'' γιατι να υποχρεωνομαστε να δωσουμε οτιδηποτε απο την στιγμη που χωριζουμε ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το θεμα ειναι οτι "τα μουλικα" χρησιμοποιουνται για να τρωνε αλλοι εις υγειαν των κοροιδων.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Απρ 2020, 15:07Εγω δεν τρομάζω, έτσι κ αλλιώς στο ενοικιο ζω με τη γυναίκα κ το παιδι μου. Εσεις που εχετε σπιτια καθηστε να τα χαρείτε μονοι σας μη σας τα φανε τα μουλικα που κάποιος αορατος φαντάζομαι πεοντας εσπειρε εν αγνοια σας![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 3109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 138 Απαντήσεις