!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μία ανάλυση που δεν θα αρέσει στις «προοδευτικές» φεμινίστριες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Μία ανάλυση που δεν θα αρέσει στις «προοδευτικές» φεμινίστριες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Υδράργυρος έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:02 Αντι να μειωνονται και να καταργουνται οι στρατοι συζηταμε να πηγαινουν και οι γυναικες υποχρεωτικα
ναι εννοείται αυτό.

Κλασική για βλακάνιους η διαστρέβλωση της συζήτησης μέσα από το πρίσμα των άλλων αδικιών που έχει το εξάμβλωμα που αποκαλούν κοινωνία.

Περιέργως δε ζητάνε να μην προσλαμβάνεται πουθενά ο άντρας (ή να προσλαμβάνεται με πολύ λιγότερα λεφτά και συμβάσεις μικρής διαρκείας) πριν τελειώσει με τα παιδιά στη ζωή του.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Το "περιέργως" είναι ρητορικό βέβαια. Καμία περιέργεια για τα κουτοπόνηρα επιχειρήματα των βλαχαράπηδων.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ίφιδα έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:18
Rojas έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:08
Ίφιδα έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:06

Δεν είναι θέμα διαιτητή, δε χρειάζεται διαιτητές το θέμα, ώριμους ενήλικες χρειάζεται. Και το να απαντάς θιγμένος λέγοντας πως είναι δικό σου θέμα το τι κάνεις με την γυναίκα σου λες κι εγώ σου είπα ότι είναι κάποιου άλλου , μόνο ωριμότητα δε δείχνει.
ότι να ναι καταλαβαίνεις
εγώ μιλάω για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του ατόμου προς το κρατος
το τι θα κανει ο καθενς σπίτι του ειναι προσωπική υπόθεση
Εσύ κλωνε μιλάς για ισότητα. Η ισότητα δεν αφορά μόνο τις υποθέσεις απέναντι στο κράτος.
Ακόμα και σ αυτές, το κράτος είχε αποφασίσει ότι οι γυναίκες δε θα πηγαίνουν στο στρατο. Δεν αρνήθηκαν ποτέ οι γυναίκες να πάνε στο στρατό. Δε φταίνε οι γυναίκες γι αυτή τη διάκριση. Την επιμέλεια των παιδιών δε τη δίνανε στις γυναίκες γιατί μεροληπτούσαν υπέρ τους αλλά γιατί οι άντρες μέχρι πριν κάποια χρόνια δε την ηθελαν.

Εγώ ξαναλέω, είναι υπέρ της στράτευσης, αν μου επιβάλλει το κράτος να πάω, θα πάω, όπως το επιβάλλει και στους άντρες. Δε μαζευτήκατε άντρες με υπογραφές και ζητήσατε να πάτε στρατό, σας το επιβάλλει το κράτος. Όσο για το οικονομικό του θέματος, μπορεί να μειωθεί η θητεία, αφού θα προστεθεί διπλάσιος πληθυσμός για να μην ξεφεύγουν και στο οικονομικό θέμα. Όχι; Δεν ξέρω, ρωτάω.
Είμαι επίσης υπέρ της κοινής επιμέλειας των παιδιών.
Κι όχι μόνο κοινής επιμέλειας. Όπου κρίνεται απαραίτητο να παίρνει εξολοκλήρου την επιμέλεια ο πατέρας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Nito
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nito »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Απρ 2019, 19:56 οι καπιταλιστες ειστε γυναικοκεντρικοι γνωστο αυτο

οι πιστευοντες την ελευθερη αγορα καταστρεφουν την παραδοσιοκρατια και προβαλλουν το μοντελο της καριεριστριας που ειναι υπευθυνο για την καταστροφη που ζουμε σε ολα τα επιπεδα

η καριεριστρια αποστρεφεται τις παραδοσιακες αξιες και γινεται δουλα του χρηματος πραγμα που οδηγει στην αποστροφη της για δημιουργια οικογενειας και συνεπακολουθα στην τεραστια υπογεννητικοτητα
Ο καπιταλισμός είναι κίνημα της Αριστεράς.

υγ. Όχι της κανονικής (δλδ Στάλιν, Β.Κ., κόκκινη πλατεία κτλ), της άλλης του Σόρος.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:21

Έλα βρε θεωρώ είναι σαφές πως εστιάζω στο θέμα της στρατιωτικής εκπαίδευσης. Τα υπόλοιπα είναι εντάξει απλά κορδέλες.
Τα 2/3 της στρατιωτικης εκπαιδευσης ειναι η πειθαρχια. Η λεξη στρατιωτικη εκπαιδευση μου θυμιζει ορθοστασια, ψαλμωδιες, ειρωνιες, ματσο καλτιλα κλπ. Δε νομιζω οτι προσφερουν κατι αυτα
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Rojas έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:22
Ίφιδα έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:18 . Δε μαζευτήκατε άντρες με υπογραφές και ζητήσατε να πάτε στρατό, σας το επιβάλλει το κράτος.
πολυ σωστα αγαπητη μου υποκρίτρια
το κρατος εκανε οτι εκανε

και οι γυναικες ζητησαν καποιες διορθωσεις ωστε να υπαρξει ισοτητα
ενα απο τα πραγματα που χρειαζονται ισοτητα ειναι η υποχρεωτικη στρατευση γυναικων
Υποκριτής είναι αυτός που θέλει να μοιραζονται οι δικές του υποχρεώσεις, αλλά δε θέλει να επωμιστεί τις υποχρεώσεις των άλλων. Στην προκειμένη περίπτωση εσύ.

Είπα πολλές φορές ότι είμαι υπέρ της υποχρεωτικής στρατευσης γυναικών (σε αντίθεση με σένα που δε σε είδα να συμφωνείς κάπου να αναλάβεις μέρος των εργασιών της οικίας σου και της ανατροφής των παιδιών σου) αλλά σου χαλάμε (όσες θέλουμε να παμε) τη σούπα του κατατρεγμένου που πανε στρατό και άι γυναίκαι δεν πάνε.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Το αλλο 1/3 ειναι βασικα καθαρισμα κυριως wc
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Υδράργυρος έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:29
Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:21

Έλα βρε θεωρώ είναι σαφές πως εστιάζω στο θέμα της στρατιωτικής εκπαίδευσης. Τα υπόλοιπα είναι εντάξει απλά κορδέλες.
Τα 2/3 της στρατιωτικης εκπαιδευσης ειναι η πειθαρχια. Η λεξη στρατιωτικη εκπαιδευση μου θυμιζει ορθοστασια, ψαλμωδιες, ειρωνιες, ματσο καλτιλα κλπ. Δε νομιζω οτι προσφερουν κατι αυτα
Όχι εγώ λέω την ουσιαστική εκπαίδευση που είναι ο χειρισμός των όπλων κτλ κτλ

Que Sera, Sera...
Rojas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rojas »

Ίφιδα έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:31
Υποκριτής είναι αυτός που θέλει να μοιραζονται οι δικές του υποχρεώσεις, αλλά δε θέλει να επωμιστεί τις υποχρεώσεις των άλλων. Στην προκειμένη περίπτωση εσύ.

Είπα πολλές φορές ότι είμαι υπέρ της υποχρεωτικής στρατευσης γυναικών
δε ξερεις ποιος ειμαι και τι κανω στη ζωη μου
οποτε λες μαλακιες στην προκειμενη περιπτωση

δευτερον δε με νοιαζει τι κανεις εσυ και αν σε δερνει ο αντρας σου και θες βοηθεια

Δε μας νοιαζει τι θελεις και τι νομιζεις εσυ
συζηταμε για το τι ζηταει το κρατος απο τους πολιτες
και βλεπουμε ότι αποτ τους αντρες ζηταει να στρατευτουν και απο τις γυναικες οχι

αυτο ειναι διακριση
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Rojas έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:34
Ίφιδα έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:31

Είπα πολλές φορές ότι είμαι υπέρ της υποχρεωτικής στρατευσης γυναικών
δε ξερεις ποιος ειμαι και τι κανω στη ζωη μου
οποτε λες μαλακιες στην προκειμενη περιπτωση

δευτερον δε με νοιαζει τι κανεις εσυ και αν σε δερνει ο αντρας σου και θες βοηθεια

Δε μας νοιαζει τι θελεις και τι νομιζεις εσυ
συζηταμε για το τι ζηταει το κρατος απο τους πολιτες
και βλεπουμε ότι αποτ τους αντρες ζηταει να στρατευτουν και απο τις γυναικες οχι

αυτο ειναι διακριση
Εις βάρος δεν είναι; Άρα εσείς πρέπει να διεκδικήσετε το δίκιο σας από το κράτος :lol:

Que Sera, Sera...
Rojas

koukouvagia έγραψε: 16 Απρ 2019, 22:26 Όλα αυτά που γράφετε ορισμένοι είναι για μήνυση.
viewtopic.php?f=36&t=1347#p50121
τετοια φασιστοειδη σαν εσενα οδηγησαν την Ευρωπη στον παραλογισμο
και στην Αγγλια τα πράγματα που Δεν μπορουν να πουν να ξεπερναν αυτα που μπορουνε να πουν
όπως εδω :

https://metro.co.uk/2019/02/11/mum-lock ... r-8519251/
Άβαταρ μέλους
koukouvagia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από koukouvagia »

Cloud87 έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:19
koukouvagia έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:16
Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:14

Έστω κι έτσι. Αν και είμαι της άποψης να υπάρχει στρατιωτική εκπαίδευση και μάλιστα αυστηρή στους πολίτες μιας χώρας.
Εγώ είμαι κατά, γιατί οι πόλεμοι του μέλλοντος δεν θα έχουν όπλα.
Διαφωνούμε όμως σ' ένα πολιτισμένο επίπεδο και αυτό είναι ωραίο. :)
Και πως θα είναι δηλαδή; Δεν ξέρω απ αυτά τα πράγματα διαφώτισε με αν θες.
Χωρίς υποχρεωτική στρατιωτική θητεία είναι χώρες όπως: ΗΠΑ, Αργεντινή, Αυστραλία, Βέλγιο, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Πακιστάν, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Ισπανία, Σουηδία, Μεγάλη Βρετανία κ.ά

Χώρες που θεωρούμε σήμερα μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις, δεν βασίζονται καθόλου στην υποχρεωτική στράτευση.

Δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι ΗΠΑ για παράδειγμα τον πόλεμο στο Ιράκ (και όχι μόνο) τον ανέθεσαν σε μισθοφόρους. Πλήρωσαν ιδιωτικούς στρατούς.
Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας.
Nassim Nicholas Taleb
Άβαταρ μέλους
koukouvagia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από koukouvagia »

Rojas έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:39
koukouvagia έγραψε: 16 Απρ 2019, 22:26 Όλα αυτά που γράφετε ορισμένοι είναι για μήνυση.
viewtopic.php?f=36&t=1347#p50121
τετοια φασιστοειδη σαν εσενα οδηγησαν την Ευρωπη στον παραλογισμο
και στην Αγγλια τα πράγματα που Δεν μπορουν να πουν να ξεπερναν αυτα που μπορουνε να πουν
όπως εδω :

https://metro.co.uk/2019/02/11/mum-lock ... r-8519251/
Βάλε ρε κανένα τόνο, βλάκα.
Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας.
Nassim Nicholas Taleb
Rojas

Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:36

Εις βάρος δεν είναι; Άρα εσείς πρέπει να διεκδικήσετε το δίκιο σας από το κράτος :lol:
εσείς δε λέτε ότι θέλετε ισότητα;
γιατί το παραλείπετε;
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Naida έγραψε: 16 Απρ 2019, 23:36
εις βάρος των γυναικών είναι, που δεν τους δίνεται αυτή η υπέρτατη ευκαιρία να υπηρετήσουν την πατρίδα. :-?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”