Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Ψευδής είδηση. Ο τύπος λέει πως η μελέτη λέει ότι μεταδίδουν «πολύ λιγότερο». Τι λέει η μελέτη στην πραγματικότητα:
Transmission reductions declined over time since second vaccination, for Delta reaching similar levels to unvaccinated individuals by 12 weeks for ChAdOx1 and attenuating substantially for BNT162b2. Protection from vaccination in contacts also declined in the 3 months after second vaccination.
Επίσης, δεν λέει «πολύ λιγότερο» ούτε καν για το πικ της προστασίας. Αντιθέτως, λέει ότι το 50% των επαφών κόλλησαν από ανεμβολίαστο, ενώ στους εμβολιασμένους ήταν 30% και 23% (ΑΖ και Pfizer αντίστοιχα).
Αυτό δεν είναι «πολύ λιγότερο», είναι μια πολύ μέτρια προστασία. Η οποία, σύμφωνα με την ίδια μελέτη, εξαφανίζεται τελείως στις 12 εβδομάδες.
Μην παραθέτεις τον τύπο, έχω ξαναπιάσει να διαστρεβλώνει μελέτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Στύγιος έγραψε: 01 Οκτ 2021, 13:01
Eυχαριστώ όλους παιδιά. Εκτός από λίγο πονοκέφαλο και μικροενοχλήσεις στο λαιμό την Τρίτη ,εδώ και 3 μέρες αισθάνομαι σαν μην έχω τίποτα.
Σταμάτησα και το κάπνισμα κι έφτασε η οξυγόνωση στο 97-98.
Θα δείξει..
Ψευδής είδηση. Ο τύπος λέει πως η μελέτη λέει ότι μεταδίδουν «πολύ λιγότερο». Τι λέει η μελέτη στην πραγματικότητα:
Transmission reductions declined over time since second vaccination, for Delta reaching similar levels to unvaccinated individuals by 12 weeks for ChAdOx1 and attenuating substantially for BNT162b2. Protection from vaccination in contacts also declined in the 3 months after second vaccination.
Επίσης, δεν λέει «πολύ λιγότερο» ούτε καν για το πικ της προστασίας. Αντιθέτως, λέει ότι το 50% των επαφών κόλλησαν από ανεμβολίαστο, ενώ στους εμβολιασμένους ήταν 30% και 23% (ΑΖ και Pfizer αντίστοιχα).
Αυτό δεν είναι «πολύ λιγότερο», είναι μια πολύ μέτρια προστασία. Η οποία, σύμφωνα με την ίδια μελέτη, εξαφανίζεται τελείως στις 12 εβδομάδες.
Είναι σαφές ότι αυτός διάβασε (και κατάλαβε) ολόκληρη τη μελέτη και όχι όπως εσύ ό,τι απόσπασμα τον βόλευε από την περίληψη.
Frappezitis έγραψε: 01 Οκτ 2021, 16:15
90% κάλυψη των ΜΕΘ στην Βόρεια Ελλάδα και η Επιτροπή των "ειδικών" αποφάσισε απαγόρευση κυκλοφορίας 1-6 και μουσικής όλο το 24ωρο.
Εξάντλησαν την αυστηροτητα τους πιστεύω, θα μπορούσαν να το πάνε 2-5 με απαγόρευση μουσικής μετά τις 7 το απόγευμα
Είναι σαφές ότι αυτός διάβασε (και κατάλαβε) ολόκληρη τη μελέτη και όχι όπως εσύ ό,τι απόσπασμα τον βόλευε από την περίληψη.
Το ακριβώς αντίθετο συνέβη. Εξάλλου αυτά που παραθέτω δεν είναι από την περίληψη. Αυτός διάβασε «μειώνει την μετάδοση», το διαστρέβλωσε σε «μειώνει πάρα πολύ» και δεν τρέχει μία.
Εγώ παράθεσα κυριολεκτικά ό,τι δίνει η μελέτη σε δεδομένα.
Εσύ την διάβασες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Eυχαριστώ όλους παιδιά. Εκτός από λίγο πονοκέφαλο και μικροενοχλήσεις στο λαιμό την Τρίτη ,εδώ και 3 μέρες αισθάνομαι σαν μην έχω τίποτα.
Θα δείξει..
Περαστικά σου Στύγιε! Χαίρομαι που δεν το περνάς σοβαρά! Η μητέρα και ο πατέρας σου πώς είναι; Εύχομαι να είστε καλά και οι 3 σας
Το ακριβώς αντίθετο συνέβη. Εξάλλου αυτά που παραθέτω δεν είναι από την περίληψη. Αυτός διάβασε «μειώνει την μετάδοση», το διαστρέβλωσε σε «μειώνει πάρα πολύ» και δεν τρέχει μία.
Εσύ την διάβασες;
Πορτοκαλί = αυτό που παραθέτεις.
Κόκκινο κυκλάκι = η απόδειξη ότι διαβάζεις την περίληψη
Μπλε κυκλάκι = εκεί που έπρεπε να κάνεις κλικ για να διαβάσεις το πλήρες άρθρο
Στην περίληψη έχει και τα συμπεράσματα. Τα οποία είναι:
Vaccination reduces transmission of Delta, but by less than the Alpha variant. The impact of vaccination decreased over time. Factors other than PCR-measured viral load are important in vaccine-associated transmission reductions. Booster vaccinations may help control transmission together with preventing infections.
Γιατί τα συμπεραίνει αυτά; Επειδή είναι μαλάκας ή επειδή τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα από το απόσπασμα της περίληψης που ψωλάρισες φίλε Χελληγενή;
Π.χ. όπως διάβαζα σήμερα ακόμα κι αν εμβολιασμένοι/ανεμβολίαστοι έχουν το ίδιο ιικό φορτίο ποσοτικά (όπως ανιχνεύεται με το PCR που είναι απλά μια μέθοδος που μετράει αναλογίες χημικών ουσιών επί της ουσίας), στους εμβολιασμένους μεγάλο κομμάτι αυτού του ιικού φορτίου αντιπροσωπεύει νεκρά σωματίδια ιού, όχι ενεργά. Γι' αυτό λέει και ο άνθρωπος factors other than PCR-measured viral load are important in vaccine-associated transmission reductions.
Θα δείξει..
01/10/2021 Με πίεζαν να μην μιλήσω για τους θανάτους από το εμβόλιο: Συγκλονιστική μαρτυρία. Μια ακόμα επιβεβαίωση των «ψεκασμένων»
Συνταρακτική μαρτυρία από διευθυντή γραφείου κηδειών στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι θάνατοι από Covid 19 ήταν στην πραγματικότητά θάνατοι από άλλες αιτίες και τα γραφεία κηδειών δωροδωκήθηκαν ώστε να το αποκρύψουν.
Το σημαντικότερο όμως που είπε είναι ότι όταν στα μέσα του 2021 ξεκίνησαν χιλιάδες θάνατοι από την υποτιθέμενη μετάλλαξη αυτοί στην πραγματικότητα ήταν θάνατοι από τα εμβόλια!
Ο John O’Looney είναι διευθυντής γραφείου κηδειών στο Ηνωμένο Βασίλειο για πάνω από 15 χρόνια και προέβη σε αυτή την καταγγελία μιλώντας στην εκπομπή του γνωστού Αυστραλού ερευνητή Μάξ Ίγκαν
Πρόκειται για μια ακόμα επιβεβαίωση των όσων έχουμε ακούσει ξανά και στην χώρα μας για πιέσεις σε γιατρούς νοσηλευτές αλλά και συγγενείς ασθενών ώστε να υπογράφονται πιστοποιητικά θανάτου Covid 19!
Όπως καταγγέλλει, ο John O’Looney, δέχτηκε και ο ίδιος ως ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών στην Βρετανία, την πίεση του συστήματος ώστε να αποκρύψει τις πραγματικές αιτίες θανάτου και κυρίως τους θανάτους από παρενέργειες των εμβολίων.
Εσύ την διάβασες;
Πορτοκαλί = αυτό που παραθέτεις.
Κόκκινο κυκλάκι = η απόδειξη ότι διαβάζεις την περίληψη
Μπλε κυκλάκι = εκεί που έπρεπε να κάνεις κλικ για να διαβάσεις το πλήρες άρθρο
Το πλήρες pdf κατέβασα. Από εκεί είναι και τα στοιχεία (με τα ποσοστά) που παράθεσα. Αλλά άμα είσαι γιούφτος και δεν έχεις διαβάσει ο ίδιος την μελέτη αλλά έχεις άποψη, έτσι είναι.
Αντί να ασχοληθείς να αποδείξεις ότι λέω ψέματα, πράγμα μάταιο, γιατί δεν είμαι 5 χρονών να λέω ψέματα, θα μπορούσες να διαβάσεις την μελέτη και να μας πεις αν λέει αυτό που λέω εγώ ή ο κομπογιαννίτης του τουίτερ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα δείξει..
Περαστικά σου Στύγιε! Χαίρομαι που δεν το περνάς σοβαρά! Η μητέρα και ο πατέρας σου πώς είναι; Εύχομαι να είστε καλά και οι 3 σας
Ευχαριστώ. Σήμερα κάναμε ( ήρθε σπίτι με πλήρη ενδυμασία) εξετάσεις αίματος. Πατέρας νορμάλ ,εγώ και η μητέρα σχεδόν ασυμπτωματικοί ,πλην SGOT και Μονοπύρηνων που σχετίζονται με τον ιό . Η κλινική εικόνα είναι πολύ καλή.