!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Είδα στο Netflix
To La Palma ήταν καλό πλάκα πλάκα, αρκετά ρεαλιστικό για το πώς θα πήγαιναν τα πράγματα σε μία τεράστια φυσική καταστροφή (εκτός απ'το τέλος με τα χολιγουντιανά φινάλε αλλά οκ πρέπει να βγάλουν κάποια στιγμή και το πσωμί τους οι άνθρωποι)
Bait: περιέχει Νορβηγίδες πιτσιρίκες λεσβίες.
Bait: περιέχει Νορβηγίδες πιτσιρίκες λεσβίες.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Μου αρεσε κι εμενα.
Στην αρχη με χαλασε λιγο γιατι εβγαζε κατι το ψυχεδελικο, ενω ημουν ετοιμος να δω χολυγουντιανες καταστροφες τυπου 2012, Will Smith κλπ.
Μετα ομως με κρατησε και το ειδα μονοκοπανιά.
Στο τελος, μου εμειναν 3 πραγματα:
1) Θα ηθελα να συνουσιαστω με την ξανθια επιστημονα
2) Συμπαθεστατη η οικογενεια των πρωταγωνιστων (ιδιαιτερα ο τυπος)
3) Θα ηθελα να συνουσιαστω με την ξανθια επιστημονα
Στην αρχη με χαλασε λιγο γιατι εβγαζε κατι το ψυχεδελικο, ενω ημουν ετοιμος να δω χολυγουντιανες καταστροφες τυπου 2012, Will Smith κλπ.
Μετα ομως με κρατησε και το ειδα μονοκοπανιά.
Στο τελος, μου εμειναν 3 πραγματα:
1) Θα ηθελα να συνουσιαστω με την ξανθια επιστημονα
2) Συμπαθεστατη η οικογενεια των πρωταγωνιστων (ιδιαιτερα ο τυπος)
3) Θα ηθελα να συνουσιαστω με την ξανθια επιστημονα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Είδα την Χειραποσκευή, ωραία δράση, καθόλου βαρετό.
Βγηκε το Καλαμαρι 2.
Για να δουμε αν θα λεει τιποτα. Το ξεκινησα χθες.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ το πρώτο επεισόδιο είδα μέχρι στιγμής. Ωραίο.Daje έγραψε: 27 Δεκ 2024, 16:55 Βγηκε το Καλαμαρι 2.
Υποσυνείδητη ωδή στον αντικαπιταλισμό, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τον 1ο κύκλο.
Οι συντελεστές πρέπει να είναι ελαφρώς κοθμοθνια.
- vantono
update: Μόλις τελείωσα το 3ο, και τολμω να πω οτι μεχρι στιγμής ο 2ος κύκλος ειναι πιο ωραιος απο τον πρωτο. Οκ, για να μην ειμαι αδικος, εστω τα 3 πρωτα επεισοδια ΜΑΚΡΑΝ ΜΑΚΡΑΝ καλύτερα απο τα 3 πρωτα του 1ου.vantono έγραψε: 27 Δεκ 2024, 17:00Κι εγώ το πρώτο επεισόδιο είδα μέχρι στιγμής. Ωραίο.Daje έγραψε: 27 Δεκ 2024, 16:55 Βγηκε το Καλαμαρι 2.
Υποσυνείδητη ωδή στον αντικαπιταλισμό, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τον 1ο κύκλο.
Δεν ξερω αν θα κανει κοιλιά παρακάτω η σειρα, αλλά ηδη απο τα 3 πρωτα επεισοδια ο πήχυς ειναι στη στρατόσφαιρα.
Ειδα και τα 8. Καλο ηταν, διατηρησε τα μελο του 1ου κυκλου αλλα περιμενα οι σχεσεις μερικων χαρακτηρων να αναπτυχθουν περισσοτερο πριν τα κακαρωσουν.vantono έγραψε: 28 Δεκ 2024, 00:04update: Μόλις τελείωσα το 3ο, και τολμω να πω οτι μεχρι στιγμής ο 2ος κύκλος ειναι πιο ωραιος απο τον πρωτο. Οκ, για να μην ειμαι αδικος, εστω τα 3 πρωτα επεισοδια ΜΑΚΡΑΝ ΜΑΚΡΑΝ καλύτερα απο τα 3 πρωτα του 1ου.vantono έγραψε: 27 Δεκ 2024, 17:00Κι εγώ το πρώτο επεισόδιο είδα μέχρι στιγμής. Ωραίο.Daje έγραψε: 27 Δεκ 2024, 16:55 Βγηκε το Καλαμαρι 2.
Δεν ξερω αν θα κανει κοιλιά παρακάτω η σειρα, αλλά ηδη απο τα 3 πρωτα επεισοδια ο πήχυς ειναι στη στρατόσφαιρα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- vantono
Βλέπω και αρκετά comic reliefs μέχρι στιγμής, που στον πρώτο κύκλο δεν είχε κανένα και ήταν τελείως μονότονος.Bazoomba έγραψε: 28 Δεκ 2024, 00:23Ειδα και τα 8. Καλο ηταν, διατηρησε τα μελο του 1ου κυκλου αλλα περιμενα οι σχεσεις μερικων χαρακτηρων να αναπτυχθουν περισσοτερο πριν τα κακαρωσουν.vantono έγραψε: 28 Δεκ 2024, 00:04update: Μόλις τελείωσα το 3ο, και τολμω να πω οτι μεχρι στιγμής ο 2ος κύκλος ειναι πιο ωραιος απο τον πρωτο. Οκ, για να μην ειμαι αδικος, εστω τα 3 πρωτα επεισοδια ΜΑΚΡΑΝ ΜΑΚΡΑΝ καλύτερα απο τα 3 πρωτα του 1ου.vantono έγραψε: 27 Δεκ 2024, 17:00
Κι εγώ το πρώτο επεισόδιο είδα μέχρι στιγμής. Ωραίο.
- vantono
Έσπειρε το καλαμαροπαίχνιδο όσο κι αν το κράζουν καποιοι τηλεκριτικοίμαϊντανοί σε καποια αρθρα. Αναμενομεν και την 3η σεζον ελπίζοντας να μη μας απογοητεύσει με τις υψηλές προσδοκίες που εχουν δημιουργηθει μεχρι στιγμής.
Χαμός από έπη μεσα στο 2025, καλαμάρι, Αλικη στη μπορντερλαντ, μπλακ μιρρορ, να δουμε τι θα πρωτοδούμε!
Χαμός από έπη μεσα στο 2025, καλαμάρι, Αλικη στη μπορντερλαντ, μπλακ μιρρορ, να δουμε τι θα πρωτοδούμε!
- nik_killthemall
Και μενα το καλαμαρι μαρεσε, ισως περισσοτερο απο το 1. Δεν πιανω καθολου αυτους που λενε για κουμουνισμο ομως, το καλαμαρι δεν χανει ευκαιρια να δειχνει πως οι απο κατω ειναι το ιδιο απληστοι με τους απο πανω ! Και το δειχνει τερμα προκλητικα σαν εμφυτη ατελεια της ανθρωπινης φυσης. Μαλιστα το γαμαει ακομα περισσοτερο δειχνοντας πως ολες οι επαναστασεις ειναι διαβρωμενες εν τη γεννεση τους απο τους απο πανω.
Σκληρος καριολικος ρεαλισμος.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- vantono
Ωραίος, κι εμένα όντως μ'άρεσε περισσότερο από το πρωτο.nik_killthemall έγραψε: 30 Δεκ 2024, 21:52 Και μενα το καλαμαρι μαρεσε, ισως περισσοτερο απο το 1. Δεν πιανω καθολου αυτους που λενε για κουμουνισμο ομως, το καλαμαρι δεν χανει ευκαιρια να δειχνει πως οι απο κατω ειναι το ιδιο απληστοι με τους απο πανω ! Και το δειχνει τερμα προκλητικα σαν εμφυτη ατελεια της ανθρωπινης φυσης. Μαλιστα το γαμαει ακομα περισσοτερο δειχνοντας πως ολες οι επαναστασεις ειναι διαβρωμενες εν τη γεννεση τους απο τους απο πανω.
Καμία σχέση με κομμουνισμό η φάση, για φουλ αντικαπιταλιστικα μηνύματα και εσανς "επιπλαστης δημοκρατίας" μίλησα εγώ σε προηγούμενο σχόλιο.
Τονίζεται και μέσω κάποιων μονολόγων του πρωταγωνιστή, αλλά περισσότερο κάθε φορά εκεί που ξεκινούν οι ψηφοφορίες, ιδίως εκεί που συνειδητοποιούν πως όσο κι αν ψηφίζουν, δεν πρόκειται να αλλάξουν πραγματικά κάτι με την ψηφοφορία.
Μεγάλη φάση σαν χαρακτηρας ο ράπερ με το ελληνικό όνομα
Αγαπημένος μου χαρακτήρας ερμηνευτικά, ο λοςτραβε που στο τελος αποδεικνύεται κομάντο.
Και η σκηνή στο τέλος πολύ ωραία και ρεαλιστική. Σε κάποια πλάνα μου θύμισε και το Ένταση με Πατσίνο-Ντε Νίρο. Είχα καιρό να δω μπάπα-μπούπα σκηνές που να μη γινονται βαρετές και να χάνουν το νόημα τους από ένα σημείο και μετά.
Παρα πολύ καλή δουλειά γενικά, παρότι οι συντελεστές δεν σκόπευαν να το πάνε για σηκουελ. Διάβασα ότι κάποιος απ' αυτούς είχε δηλώσει πως αν ήξεραν ότι θα δεχτουν τόσες πιέσεις για σηκουελ, δεν θα "σκοτωναν" τόσους πολλούς χαρακτήρες από τους προηγούμενους. Θα κρατούσαν και κάποιους ακόμα ζωντανούς, μαζί με τον πρωταγωνιστή.
- SpAcE_PaNtHeR
Απίστευτη ταινία! Δείτε την αξίζει!

Δεν μου αρεσε το Παλαμαρι 2.
Καθαρα κατωτερο σε σχεση με το 1ο.
Τελοσπαντων, βλεπεται ευχαριστα.
Καθαρα κατωτερο σε σχεση με το 1ο.
Τελοσπαντων, βλεπεται ευχαριστα.
- Dwarven Blacksmith
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 858 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-