Μπορεί να είναι γκαστρωμένος

Μπορεί να είναι γκαστρωμένος

https://twitter.com/failosK/status/1453290006240534532Maspoli έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:34Μπορεί να είναι γκαστρωμένος
![]()
στη γερμανια ζουν πολλοί συγγενής μου και είναι πολύlafkiotis έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:34https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 5006291973
Νομίζω ότι έχουν μπει πιλοτικά στα ματ και μακάρι να μπουν παντού. Είναι κάτι που το θέλουν και οι αστυνομικοίNaida έγραψε: 28 Οκτ 2021, 09:15Κάμερες στους αστυνομικούς, τις μηχανές, τ αυτοκίνητα. Το πιο απλό. Γιατί δεν το κάνουν;τεν τεν έγραψε: 28 Οκτ 2021, 06:57 Πρέπει να αλλάξουν άμεσα οι κανόνες εμπλοκής. Είναι αδιανόητο να σέρνονται σιδεροδεσμιοι αστυνομικοί και να χρειάζεται να πληρωνουν δικηγόρους επειδή έπραξαν το αυτονόητο, αυτό για το οποίο πληρώνονται.
dtri2020 έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:18Νομίζω πως θα έχεις καταλάβει πως μου είναι τελείως αδιάφορη η γνώμη σου, οι εκτιμήσεις σου, οι χυδαιότητες και οι καφρίλες σου. Διατηρώ το δικαίωμα, όσο μπορώ, να απαντάω σε κάθε παλαβομάρα και χυδαιότητα που εκφράζεις εδώ. Όχι για να κάνω συζήτηση μαζί σου αλλά για να αναδείξω την παλαβομάρα, την χυδαιότητα και την ανηθικότητα των ισχυρισμών σου.Gewponos90 έγραψε: 28 Οκτ 2021, 13:39 Κατάλαβες γιατί είσαι μποτ και δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά;
Στα υπόλοιπα τώρα.
Την χτεσινή μέρα και εντελώς αυθόρμητα, το ελληνικό διαδίκτυο τάχθηκε μαζικά υπέρ των αθώων αστυνομικών που σχετίζονται με το θέμα που συζητάμε. Η συμπαράσταση σε αυτούς τους ανθρώπους ήταν τόσο σημαντική που ακόμη και η άθλια αριστερή υπόγα "χάθηκε" από το διαδίκτυο και τελικά "υποχώρησε" και εξαφανίσθηκε. Δεν τόλμησαν να ξαναεμφανιστούν, ακόμη και όταν η δικαιοσύνη ξεθάρρεψε και απέλυθέρωσε χωρίς όρους τους άδικα ταλαιπωρημένους αθώους ανθρώπους.
Η ελεληνική πολιτεία, ο υπουργός, οι προστάμενοι τους αξιωματικοί, οι δημοσιογράφοι, ακόμη και ορισμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης διέπραξαν μια αισχρή στιμία σε βάρος αυτών των αθώων ανθρώπων που απλώς έκαναν την δουλειά τους. Επέδειξαν φοβία και υποχωρητικότητα απέναντι στις αριστερές (και όχι μόνο) ιδεολογικές ύαινες που τις προηγούμενες μέρες είχαν κυριολεκτικά αφηνιάσει και ζητούσαν το κεφάλι των συγκεκριμένων αθώων ανθρώπων στο πιάτο, σαν άλλες Σαλώμες.
Τίποτε δεν τελειώσε φυσικά. Θα χρειαστεί να γίνουν πολλά ακόμη ώστε η αριστερά να ξεδοντιαστεί και να σταλεί εκεί που πραγματικά ανήκει. Στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας. Εκεί που θα έπρεπε να είναι εδώ και τριάντα χρόνια.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Να του πείτε να χάσει κανά κιλό γιατί ο Τζημ κάτι παθαίνει με τους χοντρουςlafkiotis έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:37https://twitter.com/failosK/status/1453290006240534532
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Γεια σου ρε μπεκο λεβέντη.
Μην ξεγελιέσαι από το γεγονός πως κάνω παράθεση των γραφομένων σου και θεωρείς πως κάνουμε συζήτηση. Πολλές φορές η παράθεση μιας ανοησίας, όπως αυτές που αναρτάς εσύ, γίνεται απλώς για να επισημανθεί στους υπόλοιπους η ανοησία. Δεν έχει ποτέ κανείς την απαίτηση από τον ανόητο να αλλάξει άποψη, αυτό θα ήταν πολύ ουτοπικό.Gewponos90 έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:39dtri2020 έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:18Νομίζω πως θα έχεις καταλάβει πως μου είναι τελείως αδιάφορη η γνώμη σου, οι εκτιμήσεις σου, οι χυδαιότητες και οι καφρίλες σου. Διατηρώ το δικαίωμα, όσο μπορώ, να απαντάω σε κάθε παλαβομάρα και χυδαιότητα που εκφράζεις εδώ. Όχι για να κάνω συζήτηση μαζί σου αλλά για να αναδείξω την παλαβομάρα, την χυδαιότητα και την ανηθικότητα των ισχυρισμών σου.Gewponos90 έγραψε: 28 Οκτ 2021, 13:39 Κατάλαβες γιατί είσαι μποτ και δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά;
Στα υπόλοιπα τώρα.
Την χτεσινή μέρα και εντελώς αυθόρμητα, το ελληνικό διαδίκτυο τάχθηκε μαζικά υπέρ των αθώων αστυνομικών που σχετίζονται με το θέμα που συζητάμε. Η συμπαράσταση σε αυτούς τους ανθρώπους ήταν τόσο σημαντική που ακόμη και η άθλια αριστερή υπόγα "χάθηκε" από το διαδίκτυο και τελικά "υποχώρησε" και εξαφανίσθηκε. Δεν τόλμησαν να ξαναεμφανιστούν, ακόμη και όταν η δικαιοσύνη ξεθάρρεψε και απέλυθέρωσε χωρίς όρους τους άδικα ταλαιπωρημένους αθώους ανθρώπους.
Η ελεληνική πολιτεία, ο υπουργός, οι προστάμενοι τους αξιωματικοί, οι δημοσιογράφοι, ακόμη και ορισμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης διέπραξαν μια αισχρή στιμία σε βάρος αυτών των αθώων ανθρώπων που απλώς έκαναν την δουλειά τους. Επέδειξαν φοβία και υποχωρητικότητα απέναντι στις αριστερές (και όχι μόνο) ιδεολογικές ύαινες που τις προηγούμενες μέρες είχαν κυριολεκτικά αφηνιάσει και ζητούσαν το κεφάλι των συγκεκριμένων αθώων ανθρώπων στο πιάτο, σαν άλλες Σαλώμες.
Τίποτε δεν τελειώσε φυσικά. Θα χρειαστεί να γίνουν πολλά ακόμη ώστε η αριστερά να ξεδοντιαστεί και να σταλεί εκεί που πραγματικά ανήκει. Στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας. Εκεί που θα έπρεπε να είναι εδώ και τριάντα χρόνια.
Μπλα μπλα μπλα οκ. Δεν αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο περιστατικό. Σε αυτό έχω πάρει καν θέση γιατί δεν ξέρω πραγματικά τι έχει γίνει. Το μόνο που έχω σχολιάσει είναι ότι η αστυνομία πιάστηκε πολλές φορες ψευδομενη. Σε άλλη τοποθέτηση μου έκανες παράθεση και δήλωσες ότι είσαι ευχαριστημένος με το σπάσιμο της βιτρίνας ενός μαγαζιού επειδή έγινε από όργανο της αστυνομία. Κομπλέ. Τα υπόλοιπα μπορούσαν να λείπουν γιατί και η δική σου άποψη μου είναι αδιαφορη
Πραγματι, ειναι παράδειγμα η Γερμανία στην μεταχειρηση των γυφτων.giorgos mpekos έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:37στη γερμανια ζουν πολλοί συγγενής μου και είναι πολύ
καλύτερο το κράτος όχι διεφθαρμένο ρατσιστικό ενώ έχει άσχημο κλίμα με κρυο
όντως πως έγινε έτσι το μπαούλοGewponos90 έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:43Να του πείτε να χάσει κανά κιλό γιατί ο Τζημ κάτι παθαίνει με τους χοντρους
Maspoli έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:34Μπορεί να είναι γκαστρωμένος
![]()
Kακίες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:52 Στην καραντίνα πρέπει να πήγε η πίτσα σύννεφο, έχει γίνει σαν τον bd foxmoor
Ίσως φοράει αλεξίσφαιρο. Ενισχυμένο.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:58Kακίες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:52 Στην καραντίνα πρέπει να πήγε η πίτσα σύννεφο, έχει γίνει σαν τον bd foxmoor![]()
Μάλλον ξεκίνησε μαθήματα σούμο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σίγουρα. Δεν είναι σαν τους κομμουνιστές που τους στείρωνανpanos291 έγραψε: 28 Οκτ 2021, 14:48
Πραγματι, ειναι παράδειγμα η Γερμανία στην μεταχειρηση των γυφτων.