!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
Re: Είδα στο Netflix
ΠΥΓΜΑΧΟΣ (ταινία)
Πολύ καλό.
Πολύ καλό.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ (ταινια)
Πολύ καλό και πραγματική ιστορία.
Πολύ καλό και πραγματική ιστορία.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Σε μένα το λες αυτό ή θυμήθηκες ξαφνικά και χωρίς λόγο τα παλιά νικς φραποσυμμοριτών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων;
Ρωτάω γιατί γράφεις κάτι άσχετο και χωρίς παράθεση αμέσως μετά από δικό μου ποστ και με μπερδεύεις.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
οχι σε σενα αλλα στον τυπο με φωτο εναν μπομποIsildur έγραψε: 18 Σεπ 2024, 07:13Σε μένα το λες αυτό ή θυμήθηκες ξαφνικά και χωρίς λόγο τα παλιά νικς φραποσυμμοριτών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων;
Ρωτάω γιατί γράφεις κάτι άσχετο και χωρίς παράθεση αμέσως μετά από δικό μου ποστ και με μπερδεύεις.
Α, ΟΚ. Όπως είπα ήταν κάτω απ' το δικό μου και χωρίς παράθεση, γι' αυτό και η απορία μου.nemo έγραψε: 18 Σεπ 2024, 09:18οχι σε σενα αλλα στον τυπο με φωτο εναν μπομποIsildur έγραψε: 18 Σεπ 2024, 07:13Σε μένα το λες αυτό ή θυμήθηκες ξαφνικά και χωρίς λόγο τα παλιά νικς φραποσυμμοριτών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων;
Έγραψες και για μπούμπη και φλούφη, οπότε...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Είδα το News of the World ,καουμποικο με τον Τομ Χανκς.
Συμπαθητικοτατο. 7/10
Συμπαθητικοτατο. 7/10
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
oxi τυπε δεν εισαι ουτε μπουμπης ουτε φλουφης απλα για πρωτη φορα εγραψες κατι φλουφλικοIsildur έγραψε: 18 Σεπ 2024, 09:25Α, ΟΚ. Όπως είπα ήταν κάτω απ' το δικό μου και χωρίς παράθεση, γι' αυτό και η απορία μου.nemo έγραψε: 18 Σεπ 2024, 09:18οχι σε σενα αλλα στον τυπο με φωτο εναν μπομποIsildur έγραψε: 18 Σεπ 2024, 07:13
Σε μένα το λες αυτό ή θυμήθηκες ξαφνικά και χωρίς λόγο τα παλιά νικς φραποσυμμοριτών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων;
και το ειπα αλλα εχει περασει ενας αιωνας απο τοτε
Ειλικρινά, δεν κατάλαβα Χριστό.nemo έγραψε: 18 Σεπ 2024, 16:56oxi τυπε δεν εισαι ουτε μπουμπης ουτε φλουφης απλα για πρωτη φορα εγραψες κατι φλουφλικο
Ασ' το, δεν γαμείς;...
αμα βαριεσαι να το συζητησουμε εσυ θα λες οτι διαβασες την λεξη φλουφη κατω απο δικη σουIsildur έγραψε: 18 Σεπ 2024, 18:01Ειλικρινά, δεν κατάλαβα Χριστό.nemo έγραψε: 18 Σεπ 2024, 16:56oxi τυπε δεν εισαι ουτε μπουμπης ουτε φλουφης απλα για πρωτη φορα εγραψες κατι φλουφλικοIsildur έγραψε: 18 Σεπ 2024, 09:25
Α, ΟΚ. Όπως είπα ήταν κάτω απ' το δικό μου και χωρίς παράθεση, γι' αυτό και η απορία μου.
Ασ' το, δεν γαμείς;...
απαντηση και εγω θα λεω εφοσον δεν σου εκανα παραθεση δεν ηταν για σενα
ποσο λες θα μας παρει να το λυσουμε;
Καταρχάς, η πρακτική να πετάει κανείς σ' ένα forum μια κουβέντα στο άσχετο, χωρίς παραθέσεις σχολιάζοντας κάτι που γράφτηκε 5 ποστς ή 2 σελίδες πιο πάνω είναι λάθος και μόνο μπερδέματα δημιουργεί. Γι' αυτό και μπερδεύτηκα εξ αρχής, επειδή ήταν ακριβώς μετά από δικό μου ποστ.nemo έγραψε: 18 Σεπ 2024, 18:05αμα βαριεσαι να το συζητησουμε εσυ θα λες οτι διαβασες την λεξη φλουφη κατω απο δικη σου
ποσο λες θα μας παρει να το λυσουμε;![]()
Εξήγησες ότι πήγαινε σε άλλον, δεν κατάλαβα ποιον αλλά δεν το 'ψαξα κιόλας επειδή δεν με ενδιέφερε. Μέχρι εκεί ΟΚ, και δεν θα έδινα συνέχεια αν δεν έλεγες το τελευταίο που είπες περί φλούφλικου σχολίου μου κλπ, που ξαφνικά με ξαναβάζει στη συνάρτηση.
Τέσπα, όπως ξανάπα, δεν γαμείς; Δεν είναι και ότι καίγομαι τόσο πολύ να καταλάβω τι έχεις κατά νου, απλά ρώτησα αρχικά γιατί... γιατί;;;
o βοντονο ειναι ο μπομπος και ο μπουμπης επειδη εχει αβαταρ εναν μπομπο με κατι μαγουλα να !Isildur έγραψε: 18 Σεπ 2024, 18:17Καταρχάς, η πρακτική να πετάει κανείς σ' ένα forum μια κουβέντα στο άσχετο, χωρίς παραθέσεις σχολιάζοντας κάτι που γράφτηκε 5 ποστς ή 2 σελίδες πιο πάνω είναι λάθος και μόνο μπερδέματα δημιουργεί. Γι' αυτό και μπερδεύτηκα εξ αρχής, επειδή ήταν ακριβώς μετά από δικό μου ποστ.nemo έγραψε: 18 Σεπ 2024, 18:05αμα βαριεσαι να το συζητησουμε εσυ θα λες οτι διαβασες την λεξη φλουφη κατω απο δικη σου
Εξήγησες ότι πήγαινε σε άλλον, δεν κατάλαβα ποιον αλλά δεν το 'ψαξα κιόλας επειδή δεν με ενδιέφερε. Μέχρι εκεί ΟΚ, και δεν θα έδινα συνέχεια αν δεν έλεγες το τελευταίο που είπες περί φλούφλικου σχολίου μου κλπ, που ξαφνικά με ξαναβάζει στη συνάρτηση.
Τέσπα, όπως ξανάπα, δεν γαμείς; Δεν είναι και ότι καίγομαι τόσο πολύ να καταλάβω τι έχεις κατά νου, απλά ρώτησα αρχικά γιατί... γιατί;;;
και επειδη ειδε μια μλκ εργο και μας το περιεγραψε για εργαρα τον εκραξα οκ;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οξω μπούμερ απ'την παράγκα. "Ταινία" λεμε εμείς οι ένδοξοι μιλένιαλ, "έργο" λέει η πασοκογενιά σου.nemo έγραψε: 18 Σεπ 2024, 18:52o βοντονο ειναι ο μπομπος και ο μπουμπης επειδη εχει αβαταρ εναν μπομπο με κατι μαγουλα να !Isildur έγραψε: 18 Σεπ 2024, 18:17Καταρχάς, η πρακτική να πετάει κανείς σ' ένα forum μια κουβέντα στο άσχετο, χωρίς παραθέσεις σχολιάζοντας κάτι που γράφτηκε 5 ποστς ή 2 σελίδες πιο πάνω είναι λάθος και μόνο μπερδέματα δημιουργεί. Γι' αυτό και μπερδεύτηκα εξ αρχής, επειδή ήταν ακριβώς μετά από δικό μου ποστ.nemo έγραψε: 18 Σεπ 2024, 18:05
αμα βαριεσαι να το συζητησουμε εσυ θα λες οτι διαβασες την λεξη φλουφη κατω απο δικη σου
και επειδη ειδε μια μλκ εργο και μας το περιεγραψε για εργαρα τον εκραξα οκ;
Ταινιάρα ήταν. Σε όσους δεν σας άρεσε τραβάτε να δείτε μπόλιγουντ, που ο πρωταγωνιστής πετάει κιόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 18 Σεπ 2024, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ερχεται ο θανατος του ιερου ελαφιού του μέγα Λάνθιμου και του υπερτατου Κολιν Φαρελ. Δεν την εχω δει, θα την τιμήσω δεόντως μολις ερθει.
βγαίνει το Ετερναουτα...το είχα σε κόμικ από το Σκαθάρι και το Σκορπιό αλλά είχα πάρει και την ειδική έκδοση σε άλμπουμ...για να δούμε τι θα φτιάξουν γιατί στο Νετφλιξ έχουν καταστρέψει πολλά αριστουργήματα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Δημοκράτης
The twilight of the gods
Βιασμενη εκδοχή του ραγκναροκ , τίγκα στην γουόκ σκασίλα αλλά βλέπεται για να περάσει η ωρα
Βιασμενη εκδοχή του ραγκναροκ , τίγκα στην γουόκ σκασίλα αλλά βλέπεται για να περάσει η ωρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 4 Απαντήσεις