Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ειναι η ΜΑΡΙΝΑΡΑ της 7ης τέχνης. Θα σεβεστε!
Δεν το εχω δει ακομα, θα το δω κι εγω συντομα.
Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ειναι η ΜΑΡΙΝΑΡΑ της 7ης τέχνης. Θα σεβεστε!
Όταν το δεις, τα ξαναλέμε.
το είδα και απογοητεύτηκα με το πόσο κακό ήταν και αυτό και ο Μπενεντικτ, ένα συνοθύλευμα ήταν που δεν ολοκλήρωσε καμία γραμμή ουσιαστικάAntares έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:42 Είδα το Eric μου φάνηκε ενδιαφέρον και ωραίο. Δείχνει μια όψη της ΝΥ της δεκαετίας του 80.
FUCK DONALD TRUMP
Αρχίζει η κατρακύλαΛεγεών έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 08:55 Έχω δει τις πρώτες 5 σεζόν Ντέξτερ. Είναι πολύ καλό και απορώ πως δεν το παρακολούθησα ποτέ όταν ήταν στα ντουζένια του. Κλιφχάνγκερς που κόβουν την ανάσα, ωραίες ανατροπές, γενικά πολύ καλή τηλεόραση.
Αγαπημένος χαρακτήρας ο εισαγγελέας στην τρίτη σεζόν, σπουδαία ηθοποιΐα και ωραίο σκάκι μεταξύ τους.
Και η 5η δεν μου φάνηκε κακή, είχε ωραίες στιγμές, ενδιαφέροντες κακούς, και ο Ντεξ την γλυτώνει στο τσακ 2-3 φορές. Έχει ενδιαφέρον και το δράμα της υπόθεσης, τα power politics στο τμήμα κλπ. Ως προς αυτό μου θυμίζει το The Shield.Rocco Siffredi έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 09:29Αρχίζει η κατρακύλαΛεγεών έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 08:55 Έχω δει τις πρώτες 5 σεζόν Ντέξτερ. Είναι πολύ καλό και απορώ πως δεν το παρακολούθησα ποτέ όταν ήταν στα ντουζένια του. Κλιφχάνγκερς που κόβουν την ανάσα, ωραίες ανατροπές, γενικά πολύ καλή τηλεόραση.
Αγαπημένος χαρακτήρας ο εισαγγελέας στην τρίτη σεζόν, σπουδαία ηθοποιΐα και ωραίο σκάκι μεταξύ τους.
Η 4η είναι το peak
FUCK DONALD TRUMP
Αν θυμάμαι καλά το είχα παρατήσει στην αρχή προς μέση της πέμπτης. Δε μπορεί να έγινε ότι έγινε στο τέλος της τέταρτης και μετά να ξεκινάει η επόμενη σαιζόν business as usual με την ίδια φόρμουλα, εκτός για να μας πουν πως ο Ντέξτερ σαν χαρακτήρας τελειώσε, δεν θα τον αναπτύξουν ποτέ παραπέρα, αυτό ήταν.Λεγεών έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 10:35Και η 5η δεν μου φάνηκε κακή, είχε ωραίες στιγμές, ενδιαφέροντες κακούς, και ο Ντεξ την γλυτώνει στο τσακ 2-3 φορές. Έχει ενδιαφέρον και το δράμα της υπόθεσης, τα power politics στο τμήμα κλπ. Ως προς αυτό μου θυμίζει το The Shield.Rocco Siffredi έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 09:29Αρχίζει η κατρακύλαΛεγεών έγραψε: 08 Ιούλ 2024, 08:55 Έχω δει τις πρώτες 5 σεζόν Ντέξτερ. Είναι πολύ καλό και απορώ πως δεν το παρακολούθησα ποτέ όταν ήταν στα ντουζένια του. Κλιφχάνγκερς που κόβουν την ανάσα, ωραίες ανατροπές, γενικά πολύ καλή τηλεόραση.
Η 4η είναι το peak
Θα ξαναγράψω αφού την τελειώσω, και ίσως δω καπάκι και το New Blood.