H κρίση πρέπει να μας πάχυνε και να μας αρρώστησε (όχι όλους, όσους αντιμετώπισαν οικονομικά θέματα). Περισσότερο φαγητό λόγω άγχους και λόγω ακρίβειας των άλλων υλικών, περισσότερους υδατάνθρακες. Κατανάλωση ψυχοφαρμάκων που επίσης αυξάνουν την όρεξη για γλυκά και υδατάνθρακες.Natasha έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:28Βασικά θα ήθελα παρα πολυ να διαβάσω καμιά στατιστική και ερευνα, αν και κατά ποσο πηρε κιλά ο κόσμος κατά την περίοδο της κρίσης. Θα μου ήταν πολυτιμη γνώση επειδή θέλω να το συνδέσω με τα πνευματικά θέματα.enaon έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:23 ειναι λιγο περίεργο πάντως αυτό, το παθαίνω και εγώ μερικές φορές και δεν μου αρέσει. Ειναι σαν να χαλάει ο μετρητής ενέργειας και να μην δίνει σήμα οτι πρέπει να βάλεις λίγη, δεν είναι οτι δεν θέλουμε φαγητό εκείνη την ώρα, αν με ρωτήσει κάποιος αν πεινάω και το σκεφτώ πάει, θέλω να φάω άμεσα. Αλλά κάτι γίνεται και δεν ειδοποιεί η πείνα μέχρι να πονέσει το στομάχι στο τέλος, περίεργο.
Γενεσιουργός παράγοντας το άγχος και η οργή. Έχει σχέση με την συνείδηση και το πνεύμα. Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς, γιατί υπάρχουν άνθρωποι τελείως σάπιοι στο πνεύμα που δεν έχουν τέτοια θέματα, όπως όλοι αυτοί που έκλεψαν και είδαν καμία κρίση.