!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Μέρκελ της Ελλάδας.
- Golden Age
Re: Η Μέρκελ της Ελλάδας.
Παράλληλα με το κλίμα προσωπολατρείας που καλλιεργείται για τον εαυτό της από πολιτικούς κύκλους, η ίδια προσπαθεί να καλλιεργήσει κλίμα προσωπολατρείας και ηρωοποιήσεως για τον πατέρα της, ο οποίος όμως συγκυβέρνησε με την ΝΔ το 1989 γενόμενος υπουργός εσωτερικών στην συγκυβέρνηση Τζαννετάκη (τότε που συγκυβέρνησε η ΝΔ με την Αριστερά), τον οποίο το σύστημα στις δεκαετίες του '90 και του 2000 τον προέβαλε ως περισπούδαστη προσωπικότητα της Αριστεράς, που είχε κόντρα με τον Τριανταφυλλόπουλο ως δικηγόρος του μεγαλοκαναλάρχη και μεγαλοεκδότη Τεγόπουλου και που τον έκαναν με "λαντζιέρικο" τρόπο πρόεδρο (προσωρινό) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όταν οι μεγαλοεπιχειρηματίες δεν μπορούσαν να τα βρουν για το ποιος θα αγοράσει την ΠΑΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 09 Μαρ 2025, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Το να την πάρει κάποιος απλά ημιάχρηστος δεν θα κάνει την κατάσταση χειρότερη. Γιατί όπως έχει αποδειχθεί, ο Μτστκς ΕΙΝΑΙ ημιάχρηστος. Μπορεί όμως να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση αν έχουμε έναν συνασπισμό ημιάχρηστων, ώστε ο ένας να ελέγχει τον άλλον και να μη μπορεί ένας μονάρχης να κάνει ό,τι γουστάρει.gassim έγραψε: 09 Μαρ 2025, 12:34Συγγνώμη όπως έχει τώρα η κατάσταση, όταν λες να πέσει ο Μητσοτάκης ποιός πίστευες οτι θα πάρει την θέση του; ο Παπανδρέου ή ο Ράλλης;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 09 Μαρ 2025, 05:49 Στην αρχή νόμιζα πως οι δημοσκοπήσεις τη φουσκώνουν επίτηδες για να φοβηθεί ο κόσμος και να ξαναψηφίσει ΝΔ. Βλέποντας νήματα όπως αυτό όμως, σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να έχει όντως ρεύμα από απελπισμένο κόσμο που δε βλέπει τίποτα αξιόλογο στο πολιτικό σκηνικό.
Παιδιά σοβαρευτείτε, μιλάμε για την τύπισσα που σκαρφάλωνε στα κάγκελα της ΕΡΤ ουρλιάζοντας λες και βρισκόταν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχολογικά. Χίλιες φορές Κασσελάκης σε σχέση με δαύτην.
Είτε κάποιος ημίτρελος θα την πάρει είτε κάποιος ημιάχρηστος.
-_-
Οι κομματικές παρωπίδες κάνουν τους ανθρώπους να μην βλέπουν τάχα μου βασικά γεγονότα.
Σε μια χώρα που έγιναν τόσες γυναικοκτονίες ακόμα και μπροστά στο αστυνομικό τμήμα η κυβέρνηση που εξάγγειλε ειδική πολιτική για το θέμα.
Τι κάνει; τραμπουκίζει τις γυναίκες μέσα στην βουλή , συνεχίζει να περνάει την νοοτροπία ότι οι γυναίκες είναι για να πλένουν πιάτα και να κάνουν παιδιά είναι πιο κάτω από τους άντρες.
Γράφεις σε ένα φόρουμ και βλέπεις και κάποιους άντρες του φόρουμ να χλευάζουν την κατάσταση.
Βλέπεις φυσικά και την μύξα του φόρουμ να ειρωνεύεται την γυναίκα βουλευτή που δέχτηκε την επίθεση στην γυναίκεια της υπόσταση γιατί δεν δέχτηκε την υποκριτική συγνώμη του Κούλη.
Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Μα είναι απλό είναι κομματόσκυλα.
Πόσο πιο κάτω μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος που αναγάγει το κομματικό του καθήκον σε φασισμό , τραμπουκισμό , τσαμπουκά;
Πόσο πάτο μπορούν να πιάσουν τα κομματόσκυλα;
Σε μια χώρα που έγιναν τόσες γυναικοκτονίες ακόμα και μπροστά στο αστυνομικό τμήμα η κυβέρνηση που εξάγγειλε ειδική πολιτική για το θέμα.
Τι κάνει; τραμπουκίζει τις γυναίκες μέσα στην βουλή , συνεχίζει να περνάει την νοοτροπία ότι οι γυναίκες είναι για να πλένουν πιάτα και να κάνουν παιδιά είναι πιο κάτω από τους άντρες.
Γράφεις σε ένα φόρουμ και βλέπεις και κάποιους άντρες του φόρουμ να χλευάζουν την κατάσταση.
Βλέπεις φυσικά και την μύξα του φόρουμ να ειρωνεύεται την γυναίκα βουλευτή που δέχτηκε την επίθεση στην γυναίκεια της υπόσταση γιατί δεν δέχτηκε την υποκριτική συγνώμη του Κούλη.
Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Μα είναι απλό είναι κομματόσκυλα.
Πόσο πιο κάτω μπορεί να πέσει ένας άνθρωπος που αναγάγει το κομματικό του καθήκον σε φασισμό , τραμπουκισμό , τσαμπουκά;
Πόσο πάτο μπορούν να πιάσουν τα κομματόσκυλα;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ε πάρε Ζωή και μην μιλάς τότε.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 09 Μαρ 2025, 18:18Το να την πάρει κάποιος απλά ημιάχρηστος δεν θα κάνει την κατάσταση χειρότερη. Γιατί όπως έχει αποδειχθεί, ο Μτστκς ΕΙΝΑΙ ημιάχρηστος. Μπορεί όμως να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση αν έχουμε έναν συνασπισμό ημιάχρηστων, ώστε ο ένας να ελέγχει τον άλλον και να μη μπορεί ένας μονάρχης να κάνει ό,τι γουστάρει.gassim έγραψε: 09 Μαρ 2025, 12:34Συγγνώμη όπως έχει τώρα η κατάσταση, όταν λες να πέσει ο Μητσοτάκης ποιός πίστευες οτι θα πάρει την θέση του; ο Παπανδρέου ή ο Ράλλης;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 09 Μαρ 2025, 05:49 Στην αρχή νόμιζα πως οι δημοσκοπήσεις τη φουσκώνουν επίτηδες για να φοβηθεί ο κόσμος και να ξαναψηφίσει ΝΔ. Βλέποντας νήματα όπως αυτό όμως, σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να έχει όντως ρεύμα από απελπισμένο κόσμο που δε βλέπει τίποτα αξιόλογο στο πολιτικό σκηνικό.
Παιδιά σοβαρευτείτε, μιλάμε για την τύπισσα που σκαρφάλωνε στα κάγκελα της ΕΡΤ ουρλιάζοντας λες και βρισκόταν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχολογικά. Χίλιες φορές Κασσελάκης σε σχέση με δαύτην.
Είτε κάποιος ημίτρελος θα την πάρει είτε κάποιος ημιάχρηστος.
Εγώ το βλέπω αλλιώς . Ζαία ήταν μέχρι που την σούταραν από τον σύριζα ,ζαία παραμένει και το ίδιο κι ο Πολάκης .
ΖΑΙΟΙ . ΄Οσα ήταν να δούμε απ΄αυτούς τα είδαμε ,πήραμε ,δεν υπάρχει κάτι άλλο . Το καταλάβαμε με την πρώτη φορά ,δε χρειάζεται να κάνουν και κακά..
Τώρα αν θέλει το πασόκ να μαζέψει μερικούς κακό δικό του. Αυτά .
ΖΑΙΟΙ . ΄Οσα ήταν να δούμε απ΄αυτούς τα είδαμε ,πήραμε ,δεν υπάρχει κάτι άλλο . Το καταλάβαμε με την πρώτη φορά ,δε χρειάζεται να κάνουν και κακά..
Τώρα αν θέλει το πασόκ να μαζέψει μερικούς κακό δικό του. Αυτά .
Στο βίντεο που έβαλα πριν δύο ημέρες τα λέει η Ζωή ότι αυτά θα βγούνε στην φόρα σιγά σιγά.
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 09 Μαρ 2025, 18:18 ο Μτστκς ΕΙΝΑΙ ημιάχρηστος. Μπορεί όμως να βελτιωθεί κάπως η κατάσταση αν έχουμε έναν συνασπισμό ημιάχρηστων,
Ρε η αλλη με το που ειδε ρευμα με τα φεμινιστικα και την καρυ εβαλε τον αντρα 2ρο σε σειρα χωρις να εχει πολιτευτει ποτε .
Και αλλαζει τις ανακαταταξεις κατεβαζοντας ατομα που φεραν σταυρους με δικους της με αποτελεσμα να λακισουν ηδη 3 .
Παρε αυτο το πραμα τωρα και βαλτο σε κυβερνηση συνεργασιας να δεις προκοπη .
σα να προσπαθεις να σβησεις φωτια με οινοπνευμα .
- Otto Weininger
Άμα θέλεις να τα κάνουμε όλα "ώπα", πάμε.Πασιφάη έγραψε: 09 Μαρ 2025, 14:30Οι περισσότεροι καταλάβαμε τι ακριβώς είπες. Κοινώς, που αναφερόσουν. Ένας χαμούλης απ'το μαντρόσκυλο, ήτο δεδομένος.student έγραψε: 09 Μαρ 2025, 04:03ΥΓ Για το αρχείο, για να μην μένουν παρανοήσεις και φάω και κανά μπάνιο από κανέναν κολλητό σας από τα παλιά της κλίκας συντονιστή (όσο και αν θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο σε όλους εκτός από εσένα)Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2025, 02:43Τι λες ρε μεγάλε σοβαρά;Spoiler
Θα σε έχω να αφήνεις υπονοούμενα με κατάρες, να λες τι μου έπαθε και τι όχι η μητέρα μου, να βγάζεις σενάρια για μπραβιλίκια και κλίκες και θα στα αφήνω αναπάντητα;
Ή νομίζεις ότι θα μου τα λεγες αυτά στα μούτρα και θα σε άφηνα έτσι; Ειδικά τις καλυμμένες κατάρες.
Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου.
Αντί να κάνεις λοιπόν σαν φοβισμένη υστέρω, μάθε να έχεις όρια στο τι λες, όπως έχουμε όλοι.
Άσε μάνες και παιδιά απέξω, μην χρεώνεις σε άλλους τα άρρωστα σενάρια που βγάζει το κεφάλι σου και όλα καλά. Άλλωστε σε αυτά αποκλειστικά στέκομαι, τα υπόλοιπα που γράφεις μου είναι αδιάφορα.
Το "η μαμάκα σου" που γράφω και σ εσένα και στο γύφτο αναφέρεται στο γελοίο προχωκαγκούρικο μπαζόχυμα χλαπατσοειδές δήγμα χάντρας στο κομπολόι ψιψινέλ. Αυτή τη γνωστή που σας τραβάει σα βαρκούλες από πίσω της να της κουνάτε την ουρίτσα... με τη γλωσσίτσα σας να κρέμεται για ένα χαδάκι.
Σε κανονικές μανάδες, πατεράδες και οικογένειες...μακρυά από εμένα οι όποιες αναφορές.
Άσβερκο γουρούνι των ΜΑΤ που έχεις πιεί τα ξύδια σου σαββάτο βράδυ και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
Καλό ξημέρωμα!
Όποιος γουσταρει κατραπακιές εκτός, ίσως θα πρέπει να μαζευτεί. Το όριο της ευγενείας μου, ίσως λήξει άδοξα και δεν το θέλω.
Η προτροπή σε βία θεωρείται κακούργημα.
Όσοι νομίζουν πως έχουν το ''ελεύθερο'' εδώ μέσα να το συνεχίζουν, να μας το πουν . Αν θεωρούν, πως κάποιοι απο μας, είμαστε ''ξεβράκωτοι''. Λίγο να το βουλώσουν. Μη γελάσει κάθε πικραμένος. Άντε μη γίνει μόλογο.
Και θα δούμε ποιος ειναι ο "άσβερκος μπράβος του Χρυσοχοίδη", ποιος "κάνει μπραβιλίκια" , ποιος "προτρέπει σε βία" (ποιον ;;; ) κλπ, και τράβα εσύ να με μηνύσεις μετά για προτροπή σε βία επειδή είπα σε κάποιον ότι θα μετρήσω τον ανδρισμο του όταν και οποτε μου τα πει απο κοντα.
Να μαζέψω όλα τα π.μ με τις απειλές, να μαζέψω τα ποστ από όσων λένε ότι πρέπει κάποιοι "να τους δέσουν και να κάψουν τα παιδιά τους" κλπ κλπ κλπ να δούμε πως θα πάει αυτό.
Μπαίνετε σε κάθε νήμα μόνο για να βρίσετε, να φτιάξετε σενάρια, και εσύ νομίζεις ότι σε βάλαμε δερβέναγα στα αρχιδια μας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγώ θα επαναλάβω ότι φταίει κάποιος ανοιξιάτικος ιός, που προκαλεί εξάρσεις.
Σε λίγο όλα τούτα θα βγούνε στα παραθύρια τους και θ' αλυχτούν. Δεν τους χωράει ο τόπος, λέμε.
Κατανόηση, ενσυναίσθηση και υπομονή.
Σε λίγο όλα τούτα θα βγούνε στα παραθύρια τους και θ' αλυχτούν. Δεν τους χωράει ο τόπος, λέμε.
Κατανόηση, ενσυναίσθηση και υπομονή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Όχι, αρκετά πια.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2025, 19:43 Εγώ θα επαναλάβω ότι φταίει κάποιος ανοιξιάτικος ιός, που προκαλεί εξάρσεις.
Κατανόηση, ενσυναίσθηση και υπομονή.![]()
5-6 βαρεμένοι περιφέρονται από νημα σε νημα, έχουν φτιάξει μέσα στο μυαλό τους σενάρια για μπράβους, ασβερκους, κλίκες, οργάνωση κλπ και δεν φτάνει που τα λένε, αγονται και φέρνονται βάσει αυτών.
Μας στολίζουν με κάθε είδους κοσμητικά, με φανταστικές κατηγορίες, την στιγμή που στο 99% των περιπτώσεων δεν τους έχουμε καν απευθύνει τον λόγο μέσα στην συζήτηση.
Και έχεις και την άλλη, που κάθε ποστ της είναι απλά βρισιές και συκοφαντίες να μας λέει ότι θα "λήξει ευγένεια της και θα το πάει αλλιώς".
Δεν πάμε καλά εδώ μέσα. Έχουν δημιουργήσει αυτοί οι 5-6 μια ανώμαλη κατάσταση και έχουν και την απαίτηση να τους λέμε και ευχαριστώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Golden Age
Ο Βελόπουλος έκανε επερώτηση απο τις αρχές Μαρτίου του '23, λίγο μετά το δυστύχημα. Τότε η Ζωή έκανε την πάπια. Έπρεπε να φέρει το θέμα στην επικαιρότητα ο Βελόπουλος, να γίνει θέμα συζήτησης για καιρό, για να έρθει αργότερα η Ζωή να ασχοληθεί.Niki έγραψε: 09 Μαρ 2025, 19:27
Στο βίντεο που έβαλα πριν δύο ημέρες τα λέει η Ζωή ότι αυτά θα βγούνε στην φόρα σιγά σιγά.
Αν είναι έτσι μπράβο στον Βελόπουλο.Golden Age έγραψε: 09 Μαρ 2025, 19:54Ο Βελόπουλος έκανε επερώτηση απο τις αρχές Μαρτίου του '23, λίγο μετά το δυστύχημα. Τότε η Ζωή έκανε την πάπια. Έπρεπε να φέρει το θέμα στην επικαιρότητα ο Βελόπουλος, να γίνει θέμα συζήτησης για καιρό, για να έρθει αργότερα η Ζωή να ασχοληθεί.Niki έγραψε: 09 Μαρ 2025, 19:27
Απλά εγώ το έμαθα από την Ζωή.
Οποιοσδήποτε κάνει σοβαρά και υπεύθυνα την δουλειά του στην αντιπολίτευση ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα είναι μπράβο του.
Ξεσπάνε τη μιζέρια τους ρε Όττο, νοιώθουν ότι ελέγχουν κάτι, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2025, 19:51Όχι, αρκετά πια.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2025, 19:43 Εγώ θα επαναλάβω ότι φταίει κάποιος ανοιξιάτικος ιός, που προκαλεί εξάρσεις.
Κατανόηση, ενσυναίσθηση και υπομονή.![]()
5-6 βαρεμένοι περιφέρονται από νημα σε νημα, έχουν φτιάξει μέσα στο μυαλό τους σενάρια για μπράβους, ασβερκους, κλίκες, οργάνωση κλπ και δεν φτάνει που τα λένε, αγονται και φέρνονται βάσει αυτών.
Μας στολίζουν με κάθε είδους κοσμητικά, με φανταστικές κατηγορίες, την στιγμή που στο 99% των περιπτώσεων δεν τους έχουμε καν απευθύνει τον λόγο μέσα στην συζήτηση.
Και έχεις και την άλλη, που κάθε ποστ της είναι απλά βρισιές και συκοφαντίες να μας λέει ότι θα "λήξει ευγένεια της και θα το πάει αλλιώς".
Δεν πάμε καλά εδώ μέσα. Έχουν δημιουργήσει αυτοί οι 5-6 μια ανώμαλη κατάσταση και έχουν και την απαίτηση να τους λέμε και ευχαριστώ.
Θεώρησε τους μαλάκες τελευταίας κατηγορίας με εξουσιαστικό σύνδρομο και άσ' τους ν' αλωνίζουν σαν τους χαζούς του χωριού. Τους δικούς τους φίλους εκθέτουν στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να σου πω, σας έχω χάσει κι όλας με τόσα νήματα τί λέτε στο καθένα αλλά επειδή μάλλον αναφέρεσαι σε δικό μου επίμαχο ποστ τις ημέρες κοντά στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε για τα Τέμπη πριν κανα μηνα πόσο πάει, δεν το φέρνεις ολόκληρο εδώ να το δουμε και να απαντηθεί , μην μας μένουν και άδικες απορίες?Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2025, 19:35 να μαζέψω τα ποστ από όσων λένε ότι πρέπει κάποιοι "να τους δέσουν και να κάψουν τα παιδιά τους"
Διαφορετικά θα πρότεινα να μην το χρησιμοποιήσεις ξανά ωστε να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Αν νομίζεις οτι μπορείς να δικαιολογήσεις αυτά που λες με ποστ άλλων χρηστών, δεν ξέρω.
Με το δικό μου όμως, οχι.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Οι εντυπώσεις για ΟΛΟΥΣ έχουν ήδη δημιουργηθεί εδώ και καιρό. Και δεν ξεγράφουν.Saturn έγραψε: 09 Μαρ 2025, 20:33Να σου πω, σας έχω χάσει κι όλας με τόσα νήματα τί λέτε στο καθένα αλλά επειδή μάλλον αναφέρεσαι σε δικό μου επίμαχο ποστ τις ημέρες κοντά στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε για τα Τέμπη πριν κανα μηνα πόσο πάει, δεν το φέρνεις ολόκληρο εδώ να το δουμε και να απαντηθεί , μην μας μένουν και άδικες απορίες?Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2025, 19:35 να μαζέψω τα ποστ από όσων λένε ότι πρέπει κάποιοι "να τους δέσουν και να κάψουν τα παιδιά τους"
Διαφορετικά θα πρότεινα να μην το χρησιμοποιήσεις ξανά ωστε να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Αν νομίζεις οτι μπορείς να δικαιολογήσεις αυτά που λες με ποστ άλλων χρηστών, δεν ξέρω.
Με το δικό μου όμως, οχι.
Θετικές ή αρνητικές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 166 Απαντήσεις
- 4116 Προβολές
-