!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Μέρκελ της Ελλάδας.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
student

Re: Η Μέρκελ της Ελλάδας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Καίω τα δέντρα χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Σ' ένα κλουβί γραφείο σαν αγρίμι
Παίζω ατέλειωτο βουβό ταξίμι

είτε επενδυτές γλείφτες του 4Μ εξωτερικού ...

Φάκα adidas μου 'πιασε τη φτέρνα
μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα.
πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι
μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει

είτε γυφτάκια γλείφτες του εσωτερικού!

Κι η Παπαλάμπραινα γυμνή
χαϊδεύει δώρο συσκευή
σ’ ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο

Σε...
κάτι μητριαρχικές κομπλεξικές χειριστικές γραίες χωρίς ηθική, ιερό και όσιο με μόνη έννοια να έχουν κάποια σημασία με όποιον τρόπο...ειδικά αυτές τις ξέρεις και τις αναγνωρίζεις...
από μακρυά!

Χρόνια πολλά και του χρόνου.

Πουλάκι ξένο
πουλί χαμένο
μου τρώει τα σπλάχνα...

μα βγάζω άχνα...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
student

Γυφτάκι έγραψε: 08 Μαρ 2025, 22:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2025, 22:12 Μία μία απασφαλίζουν όλες οι ευαίσθητες ψυχούλες του πχόρουμ.

:lol:

Έτσι ήταν και παλιότερα οι ψυχούλες εδώ ; Άνοιγαν το καπάκι από το βόθρο να μας πάρουν οι ..ευωδιές της ευαισθησίας τους ;
Τελικά γύφτε δεν ξεκαθάρισες τις δικές σου ευωδιές της ευαισθησίας σου...
Γυφτάκι έγραψε: 08 Μαρ 2025, 21:08
student έγραψε: 08 Μαρ 2025, 21:04
Γυφτάκι έγραψε: 08 Μαρ 2025, 20:55

2-3 κιόλας ε;; :smt005: Του χρόνου θα είναι 50 ..
:sal9:
Ε, ναι ,στο άνθος της ηλικίας της να γίνει γιαγιά ..
Τι εννοούσες με το παραπάνω για όσες γυναίκες πλησιάζουν στα 50 και δεν έχουν κάνει ή θέλουν να κάνουν παιδιά?
Άβαταρ μέλους
student

Θα απαντήσεις άραγε μόνος σου ή θα περιμένεις τον τόνο της ...μαμάς σου? Για να δούμε
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

student έγραψε: 08 Μαρ 2025, 20:19

Τα σύγχρονα "δεξιά" πασοκολαμόγια όμως που η μόνη τους έννοια είναι να μην μας υποβαθμίσουν οι οίκοι αξιολόγησης και χάσουν τις επενδύσεις τους στο χρηματιστήριο και τα περιουσιακά τους στοιχεία που ισοδυναμούν με το κοινωνικό τους στάτους - συνώνυμο με την προσωπικότητά τους, αν και πάλι μπορώ να τα καταλάβω, δεν μπορώ να πω ότι τα υπολογίζω και τα εκτιμώ παραπάνω από μια touninfluencer ή μια τρίχα από...ξανθιά onlyfanou
Το να χρησιμοποιείς και να παραφράζεις μια φράση μου για να με πεις "πασοκολαμόγιο" και τις λοιπές μαλακιες έμμεσα και πούστικα είναι ενδεικτικό του ποσο γυναικωτος είσαι.
Όχι ότι περίμενα αυτό, είναι άλλη μια απλά επιβεβαίωση.

Μάθε να φοράς παντελόνια λοιπόν. Αυτό γενικά. Ειδικότερα, η άποψή σου δεν έχει καμία σημασία.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
student

Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2025, 22:41

Τα σύγχρονα "δεξιά" πασοκολαμόγια όμως που η μόνη τους έννοια είναι να μην μας υποβαθμίσουν οι οίκοι αξιολόγησης και χάσουν τις επενδύσεις τους στο χρηματιστήριο και τα περιουσιακά τους στοιχεία που ισοδυναμούν με το κοινωνικό τους στάτους - συνώνυμο με την προσωπικότητά τους, αν και πάλι μπορώ να τα καταλάβω, δεν μπορώ να πω ότι τα υπολογίζω και τα εκτιμώ παραπάνω από μια touninfluencer ή μια τρίχα από...ξανθιά onlyfanou
Το να χρησιμοποιείς και να παραφράζεις μια φράση μου για να με πεις "πασοκολαμόγιο" και τις λοιπές μαλακιες έμμεσα και πούστικα είναι ενδεικτικό του ποσο γυναικωτος είσαι.

Μάθε να φοράς παντελόνια λοιπόν. Αυτό γενικά. Ειδικότερα, η άποψή σου δεν έχει καμία σημασία.
Ποιός σου μίλησε τώρα βρε ...κι εσένα? Που αναγνώρισες αίφνης τον εαυτό σου στο "πασοκολαμόγιο" και θίχτηκες....ενώ στα χω χώσει ευθέως σε τόσα άλλα νήματα προσωπικά, σ έχω πει μαρτίκα, υπεφίαλο, ψωνισμένο... και τόσα άλλα και έκανες το παγώνι. Τώρα ξύπνησες ξαφνικά να παρέμβεις? Μετά από πέντε μέρες?

viewtopic.php?f=29&t=59310&p=3896561#p3896561
Η πραγματική υπερφίαλη στρατευμένη ομορφιά πηγάζει από κάτω του εδάφους και είναι όντως σιχαμερή! Την αναμένουμε δε σύντομα να παρέμβει για να δώσει γραμμή. ...
Μαρτίκας-Γαλαμόγιο βασιλικό ζεύγος,...
...Ο υπερφίαλος ψωνισμένος γαμίκουλας όμως και η ψιψίνα που του τρίβεται και του ζεσταίνει της πατούσες είναι τα ξεκάθαρα αφεντικά...
έχει μάθει η ψιψίνα τη μέθοδο από τον κραβμαγκοποιό (και γι αυτό του τρίβεται κι όλας).

Τί έπαθες ξαφνικά, σου θίξαμε τη μαμάκα και το γυφτάκι σου κι ένιωσες την ανάγκη να τους υπερασπιστείς? Ε μπούμπη? Και όπως έχεις μάθει από τη μαμάκα σου η πρώτη σου κίνηση είναι να θίξεις τον ανδρισμό του άλλου? :e045:

Ούστ από δω, μαρτίκα. Τώρα μιλάμε με το γυφτάκι και με τη χειριστική μητριάρχισα αφεντικίνα σου. Πάρε αριθμάκι να τα πούμε αργότερα, την έχασες τη σειρά σου μέρες τώρα...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

student έγραψε: 08 Μαρ 2025, 22:55
Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2025, 22:41

Ποιός σου μίλησε τώρα βρε ...κι εσένα? Που αναγνώρισες αίφνης τον εαυτό σου στο "πασοκολαμόγιο" και θίχτηκες....ενώ στα χω χώσει ευθέως σε τόσα άλλα νήματα προσωπικά, σ έχω πει μαρτίκα, υπεφίαλο, ψωνισμένο... και τόσα άλλα και έκανες το παγώνι. Τώρα ξύπνησες ξαφνικά να παρέμβεις? Μετά από πέντε μέρες?

viewtopic.php?f=29&t=59310&p=3896561#p3896561
Η πραγματική υπερφίαλη στρατευμένη ομορφιά πηγάζει από κάτω του εδάφους και είναι όντως σιχαμερή! Την αναμένουμε δε σύντομα να παρέμβει για να δώσει γραμμή. ...
Μαρτίκας-Γαλαμόγιο βασιλικό ζεύγος,...
...Ο υπερφίαλος ψωνισμένος γαμίκουλας όμως και η ψιψίνα που του τρίβεται και του ζεσταίνει της πατούσες είναι τα ξεκάθαρα αφεντικά...
έχει μάθει η ψιψίνα τη μέθοδο από τον κραβμαγκοποιό (και γι αυτό του τρίβεται κι όλας).

Τί έπαθες ξαφνικά, σου θίξαμε τη μαμάκα και το γυφτάκι σου κι ένιωσες την ανάγκη να τους υπερασπιστείς? Ε μπούμπη? Και όπως έχεις μάθει από τη μαμάκα σου η πρώτη σου κίνηση είναι να θίξεις τον ανδρισμό του άλλου? :e045:

Ούστ από δω, μαρτίκα. Τώρα μιλάμε με το γυφτάκι και με τη χειριστική μητριάρχισα αφεντικίνα σου. Πάρε αριθμάκι να τα πούμε αργότερα, την έχασες τη σειρά σου μέρες τώρα...
Τώρα το είδα, τώρα απάντησα. Μη νομίζεις ότι σε διαβάζω με προσοχή, μόνο τρέλες γράφεις και εμμονικές συνομωσιολογιες.

Και σιγά τον ανδρισμο που έχεις, για να στον θίξω κιόλας.
Ανδρισμός και πληκτρολόγιο δεν πάνε παρέα. Άμα τα φέρει η μοίρα και συναντηθούμε ποτέ, έλα να μου πεις στα μούτρα για Ύβρις, άτις, νέμεσις και τίσις. , ποιος ειναι μπούμπης και τι μου έμαθε η μαμάκα μου και θα τότε θα μετρήσουμε τον ανδρισμο σου.

Άβαταρ μέλους
student

Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2025, 01:47
Τώρα το είδα, τώρα απάντησα. Μη νομίζεις ότι σε διαβάζω με προσοχή, μόνο τρέλες γράφεις και εμμονικές συνομωσιολογιες.

Ανδρισμός και πληκτρολόγιο δεν πάνε παρέα. Άμα τα φέρει η μοίρα και συναντηθούμε ποτέ, έλα να μου πεις στα μούτρα για Ύβρις, άτις, νέμεσις και τίσις. , ποιος ειναι μπούμπης και τι μου έμαθε η μαμάκα μου και θα τότε θα μετρήσουμε τον ανδρισμο σου.

student έγραψε: 04 Μαρ 2025, 00:16 Ο υπερφίαλος ψωνισμένος γαμίκουλας όμως και η ψιψίνα που του τρίβεται και του ζεσταίνει της πατούσες είναι τα ξεκάθαρα αφεντικά...
αυτοί δεν αντέχουν πολλά πολλά ξεμπροστιάσματα, αντιδρούν, πες τα μου από κοντά αν είσαι μάγκας κλπ κλπ. Δες τη μούργα τι λέει στον νέτο λίγο παραπάνω μόλις την ξεμπρόστιασε/τρομπόνιασε για τις λάσπες που πέταγε...κλασσική αντίδραση του ζεύγους στο τρομπόνι... έχει μάθει η ψιψίνα τη μέθοδο από τον κραβμαγκοποιό (και γι αυτό του τρίβεται κι όλας).
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2025, 21:55
Οκ, ακόμη ένα κουκουλοφορεμένο κνώδαλο.

Όταν σας δω από κοντά, εσάς τους μπεσαλήδες παπάρες, θα σας πω.

:e045:

Γελοίε μπούλη...απορώ γιατί σ αφήνουν ανεξέλεγκτο εδώ μέσα να απειλείς με σωματική βία επειδή κάνεις χρόνια πολεμικές τέχνες...αυτός είσαι όμως τελικά όσο μορφωμένος και αν το παίζεις...
εκεί δε αναδεικνύεται και η (αγορασμένη) μόρφωση σου, η ποιότητά σου και η κούφια επιχειρηματολογία σου...αυτά άραγε διδάσκεις στα παιδιά σου να κάνουν όταν στριμώχνονται?

καλά σε είπα από παλιά άσβερκο μπράβο, πιστό πιτμπουλ της κομπλεξικιάς και της εξουσίας.

Αυτός είσαι όμως τελικά, οι σπουδές σου, τα μεταπτυχιακά σου, οι γνώσεις σου, η ποιότητά σου... δεν θέλει πολύ να φανερώσεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα...πασοκονεοδημοκράτη βρωμοματατζή του χρυσοχοείδη!

Ούστ από δω λοιπόν μπούλη, ντροπή της δημοκρατίας και της ελληνικής φιλοσοφίας που το μόνο που σε νοιάζει είναι η τσέπη σου. Έτσι έχεις μάθει όμως τζολάνι...με νταβατζιλίκια και μπραβιλίκια να περνάς τις απόψεις σου όποτε πέφτεις σε τοίχο... και μετά να το παίζεις υπέρμαχος της δημοκρατίας. Σα δε ντρέπεσαι γουρούνι!!!

ΥΓ Κράτα το όλο αυτό αρχείο να το δείχνεις στη σιτσιλιάνα σου που θέλει πρακτικά παραδείγματα γιατί δεν καταλαβαίνει και καλά γιατί μιλάμε. Να σε χαίρεται ο κούλης σου και να το έχει υπόδειγμα για τις νέες γενιές της σύγχρονης ελλάδας 2.0!

Ζώο!!!.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

student έγραψε: 09 Μαρ 2025, 02:36

student έγραψε: 04 Μαρ 2025, 00:16 Ο υπερφίαλος ψωνισμένος γαμίκουλας όμως και η ψιψίνα που του τρίβεται και του ζεσταίνει της πατούσες είναι τα ξεκάθαρα αφεντικά...
αυτοί δεν αντέχουν πολλά πολλά ξεμπροστιάσματα, αντιδρούν, πες τα μου από κοντά αν είσαι μάγκας κλπ κλπ. Δες τη μούργα τι λέει στον νέτο λίγο παραπάνω μόλις την ξεμπρόστιασε/τρομπόνιασε για τις λάσπες που πέταγε...κλασσική αντίδραση του ζεύγους στο τρομπόνι... έχει μάθει η ψιψίνα τη μέθοδο από τον κραβμαγκοποιό (και γι αυτό του τρίβεται κι όλας).
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2025, 21:55
Οκ, ακόμη ένα κουκουλοφορεμένο κνώδαλο.

Όταν σας δω από κοντά, εσάς τους μπεσαλήδες παπάρες, θα σας πω.

:e045:

Γελοίε μπούλη...απορώ γιατί σ αφήνουν ανεξέλεγκτο εδώ μέσα να απειλείς με σωματική βία επειδή κάνεις χρόνια πολεμικές τέχνες...αυτός είσαι όμως τελικά όσο μορφωμένος και αν το παίζεις...
εκεί δε αναδεικνύεται και η (αγορασμένη) μόρφωση σου, η ποιότητά σου και η κούφια επιχειρηματολογία σου...αυτά άραγε διδάσκεις στα παιδιά σου να κάνουν όταν στριμώχνονται?

καλά σε είπα από παλιά άσβερκο μπράβο, πιστό πιτμπουλ της κομπλεξικιάς και της εξουσίας.

Αυτός είσαι όμως τελικά, οι σπουδές σου, τα μεταπτυχιακά σου, οι γνώσεις σου, η ποιότητά σου... δεν θέλει πολύ να φανερώσεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα...πασοκονεοδημοκράτη βρωμοματατζή του χρυσοχοείδη!

Ούστ από δω λοιπόν μπούλη, ντροπή της δημοκρατίας και της ελληνικής φιλοσοφίας που το μόνο που σε νοιάζει είναι η τσέπη σου. Έτσι έχεις μάθει όμως τζολάνι...με νταβατζιλίκια και μπραβιλίκια να περνάς τις απόψεις σου όποτε πέφτεις σε τοίχο... και μετά να το παίζεις υπέρμαχος της δημοκρατίας. Σα δε ντρέπεσαι γουρούνι!!!

ΥΓ Κράτα το όλο αυτό αρχείο να το δείχνεις στη σιτσιλιάνα σου που θέλει πρακτικά παραδείγματα γιατί δεν καταλαβαίνει και καλά γιατί μιλάμε. Να σε χαίρεται ο κούλης σου και να το έχει υπόδειγμα για τις νέες γενιές της σύγχρονης ελλάδας 2.0!

Ζώο!!!.
Τι λες ρε μεγάλε σοβαρά;
Θα σε έχω να αφήνεις υπονοούμενα με κατάρες, να λες τι μου έπαθε και τι όχι η μητέρα μου, να βγάζεις σενάρια για μπραβιλίκια και κλίκες και θα στα αφήνω αναπάντητα;

Ή νομίζεις ότι θα μου τα λεγες αυτά στα μούτρα και θα σε άφηνα έτσι; Ειδικά τις καλυμμένες κατάρες.
Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου.

Αντί να κάνεις λοιπόν σαν φοβισμένη υστέρω, μάθε να έχεις όρια στο τι λες, όπως έχουμε όλοι.
Άσε μάνες και παιδιά απέξω, μην χρεώνεις σε άλλους τα άρρωστα σενάρια που βγάζει το κεφάλι σου και όλα καλά. Άλλωστε σε αυτά αποκλειστικά στέκομαι, τα υπόλοιπα που γράφεις μου είναι αδιάφορα.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Ξαναδιαβάζοντας δε την απάντηση σου, αντιλαμβάνομαι ότι είσαι εντελώς διαταραγμένο άτομο που ζει σε δίκη του πραγματικότητα.

Άβαταρ μέλους
student

Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2025, 02:43
Spoiler

Ζώο!!!.
Τι λες ρε μεγάλε σοβαρά;
Θα σε έχω να αφήνεις υπονοούμενα με κατάρες, να λες τι μου έπαθε και τι όχι η μητέρα μου, να βγάζεις σενάρια για μπραβιλίκια και κλίκες και θα στα αφήνω αναπάντητα;

Ή νομίζεις ότι θα μου τα λεγες αυτά στα μούτρα και θα σε άφηνα έτσι; Ειδικά τις καλυμμένες κατάρες.

Αντί να κάνεις λοιπόν σαν φοβισμένη υστέρω, μάθε να έχεις όρια στο τι λες, όπως έχουμε όλοι.
Άσε μάνες και παιδιά απέξω, μην χρεώνεις σε άλλους τα άρρωστα σενάρια που βγάζει το κεφάλι σου και όλα καλά. Άλλωστε σε αυτά αποκλειστικά στέκομαι, τα υπόλοιπα που γράφεις μου είναι αδιάφορα.
ΥΓ Για το αρχείο, για να μην μένουν παρανοήσεις και φάω και κανά μπάνιο από κανέναν κολλητό σας από τα παλιά της κλίκας συντονιστή (όσο και αν θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο σε όλους εκτός από εσένα)

Το "η μαμάκα σου" που γράφω και σ εσένα και στο γύφτο αναφέρεται στο γελοίο προχωκαγκούρικο μπαζόχυμα χλαπατσοειδές δήγμα χάντρας στο κομπολόι ψιψινέλ. Αυτή τη γνωστή που σας τραβάει σα βαρκούλες από πίσω της να της κουνάτε την ουρίτσα... με τη γλωσσίτσα σας να κρέμεται για ένα χαδάκι.
Σε κανονικές μανάδες, πατεράδες και οικογένειες...μακρυά από εμένα οι όποιες αναφορές.
Άσβερκο γουρούνι των ΜΑΤ που έχεις πιεί τα ξύδια σου σαββάτο βράδυ και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

Καλό ξημέρωμα!
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Στην αρχή νόμιζα πως οι δημοσκοπήσεις τη φουσκώνουν επίτηδες για να φοβηθεί ο κόσμος και να ξαναψηφίσει ΝΔ. Βλέποντας νήματα όπως αυτό όμως, σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να έχει όντως ρεύμα από απελπισμένο κόσμο που δε βλέπει τίποτα αξιόλογο στο πολιτικό σκηνικό.

Παιδιά σοβαρευτείτε, μιλάμε για την τύπισσα που σκαρφάλωνε στα κάγκελα της ΕΡΤ ουρλιάζοντας λες και βρισκόταν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχολογικά. Χίλιες φορές Κασσελάκης σε σχέση με δαύτην.
-_-
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Όταν ζεις στην χώρα ενός τρελού που ο υπουργός λέει ότι είναι ντροπή να θέτετε θέμα ασφάλειας για τους σιδηροδρόμους αλλά μετά να ακολουθεί ένα ατύχημα με 57 νεκρά παιδιά.
Όταν ζεις στην χώρα ενός τρελού που μπαζώνει το μέρος του ατυχήματος και πετάει οστά και ανθρώπινα μέλη.
Όταν ζεις στην χώρα ενός τρελού που δεν μπορεί να βρει ποιος έδωσε την εντολή να μπαζώσουν το μέρος.
Όταν ζεις στην χώρα ενός τρελού που οι υπουργοί που μαζεύονται στο ατύχημα συντονίζουν πληρώνουν σαν απλοί παρατηρητές.
Όταν ζεις στην χώρα ενός τρελού που μετά από δύο χρόνια κανείς δεν λογοδοτεί για το ατύχημα.
Όταν ζεις στην χώρα ενός τρελού που λαοθάλασσα διαδηλώνει για το θέμα και η αστυνομία δίνει τέτοια μικρά νούμερα τρέλας και τους διαλύει.
Όταν ζεις στην χώρα ενός τρελού που αυτές τις διαδηλώσεις τις θεωρεί υπέρ του με ομιλία του πουλώντας τρέλα.
Ψάχνεις να βρεις κάποιον να αντιμετωπίσει όλη αυτήν την τρέλα.
Χρειάζεσαι ένα άνθρωπο που να έχει μεγάλες αντοχές στην τρέλα για να μπορεί να την αντιμετωπίσει.
Είναι πολύ τρέλα δεν αντιμετωπίζεται εύκολα.
Είναι τρελό μέσα σε όλη αυτήν την τρέλα να λέτε τρελή την Ζωή.
Ό κόσμος θα ψηφίσει ζωή γιατί πρέπει να γίνει θεραπεία της τρέλας που πουλάει ο Κούλης.

Την καλημέρα μου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

student έγραψε: 09 Μαρ 2025, 04:03
Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2025, 02:43
Spoiler

Ζώο!!!.
Τι λες ρε μεγάλε σοβαρά;

ΥΓ Για το αρχείο, για να μην μένουν παρανοήσεις και φάω και κανά μπάνιο από κανέναν κολλητό σας από τα παλιά της κλίκας συντονιστή (όσο και αν θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο σε όλους εκτός από εσένα)

Το "η μαμάκα σου" που γράφω και σ εσένα και στο γύφτο αναφέρεται στο γελοίο προχωκαγκούρικο μπαζόχυμα χλαπατσοειδές δήγμα χάντρας στο κομπολόι ψιψινέλ. Αυτή τη γνωστή που σας τραβάει σα βαρκούλες από πίσω της να της κουνάτε την ουρίτσα... με τη γλωσσίτσα σας να κρέμεται για ένα χαδάκι.
Σε κανονικές μανάδες, πατεράδες και οικογένειες...μακρυά από εμένα οι όποιες αναφορές.
Άσβερκο γουρούνι των ΜΑΤ που έχεις πιεί τα ξύδια σου σαββάτο βράδυ και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.

Καλό ξημέρωμα!
Το τι έχεις γράψει και πως είναι εδώ και παραμένει στα νήματα.
Το 99.9% δε όσων γράφεις αλλά και όσων πιστεύεις/νομίζεις, είναι ξεκάθαρα αποκυήματα του διαταραγμένου μυαλού σου.

Ανθρωπάκι που φοβάται τις φαντασιώσεις του και ταυτόχρονα γράφει απίστευτα ψέματα και προσβολές.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 09 Μαρ 2025, 05:49 Στην αρχή νόμιζα πως οι δημοσκοπήσεις τη φουσκώνουν επίτηδες για να φοβηθεί ο κόσμος και να ξαναψηφίσει ΝΔ. Βλέποντας νήματα όπως αυτό όμως, σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να έχει όντως ρεύμα από απελπισμένο κόσμο που δε βλέπει τίποτα αξιόλογο στο πολιτικό σκηνικό.

Παιδιά σοβαρευτείτε, μιλάμε για την τύπισσα που σκαρφάλωνε στα κάγκελα της ΕΡΤ ουρλιάζοντας λες και βρισκόταν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχολογικά. Χίλιες φορές Κασσελάκης σε σχέση με δαύτην.
Δεν του άρεσε τους ηλίθιους του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης επειδή τους πήρε την καρέκλα του αρχηγού από του πουθένα.Καλά να πάθουν, τώρα θα τους λεηλατήσει το κόμμα η Ζωή με το Μπιμπίλα. Τους αξίζει να πω την αλήθεια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”