Γιατί κατάλαβε γενικό κλείσιμο συνόρων κάτι που κατά 99% δεν εννοεί ο Rakomelofronas. Υποθέτω ότι αναφέρεται στις εισροές λαθρομεταναστών και τέτοιου είδους κλείσιμο θέλει η πλειοψηφία, ακόμα και αν κάποιοι απ' αυτούς ψηφίζουν Συριζα.nemo έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:00γαλη δεν ξερω σε ποιον απευθυνεις το ερωτημα γιατι δεν βγαζω ακρη ...αλλα για το πρωτο που λες οτι θα εχουμε μειωση καφαλαιων απο που το βγαζεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 14:53 Οκ, σ' αυτό έχω κι εγώ κάποια ερωτήματα. Τα παραθέτω, όχι με σειρά προτεραιότητας.
1. Επειδή αναφέρεσαι στους περισσότερους Έλληνες, κατά πόσον θεωρείς ότι όντως επιθυμούν οι περισσότεροι Έλληνες τις πρακτικές συνέπειες του κλεισίματος συνόρων; Γιατί αυτό δεν σημαίνει μόνον μείωση εισροής μεταναστών αλλά και κεφαλαίων.
2. Τί ακριβώς πιστεύεις ότι θα αλλάξει σε φάση συγκυβέρνησης αναφορικά με την λειτουργία των κρατικών μηχανισμών στους δημόσιους φορείς; Θα υπάρξουν καλύτερες αξιολογήσεις ή οι συνήθεις "τράμπες" εξισορρόπησης με ποσοστώσεις, που λειτουργούν ακόμη και με αυτοδύναμες κυβερνήσεις;
3. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την αντιδραστική διάθεση που προκαλούν σε μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων οι εθνικές τραγωδίες και όχι μόνον αλλά θεωρώ ότι στην ουσία αυτό που πραγματικά ισχύει είναι το ότι "εγώ απέχω ή ψηφίζω τιμωρητικά για να ξεσπάσω σε προσωπικό επίπεδο αλλά στην ουσία περιμένω να βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι άλλοι". Αν όλοι το δουν έτσι, τί πιστεύεις ότι θα προκύψει;
4. Δεν είναι ερώτημα αλλά διευκρίνηση. Τα ανωτέρω ερωτήματα απευθύνονται σε όσους δεν έχουν κομματικά ή ιδεολογικά κολλήματα και ακριβώς γι' αυτό τα απευθύνω σε σένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
και τώρα τι ψηφίζουμε;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;
Για τον Ρακομελόφρονα ήταν το ερώτημα. Αν κλείσουμε τα σύνορα, δεν θα υπάρξει μείωση κεφαλαίων;nemo έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:00γαλη δεν ξερω σε ποιον απευθυνεις το ερωτημα γιατι δεν βγαζω ακρη ...αλλα για το πρωτο που λες οτι θα εχουμε μειωση καφαλαιων απο που το βγαζεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 14:53Οκ, σ' αυτό έχω κι εγώ κάποια ερωτήματα. Τα παραθέτω, όχι με σειρά προτεραιότητας.Rakomelofronas έγραψε: 08 Μαρ 2023, 12:36
Θέλω να ψηφίσω ώστε να βγει τρικομματική ή μεγάλος συνασπισμός ή κυβέρνηση εθνικής ενότητας, άρα να πέσουν τα ποσοστά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - υποψήφιων μικρών εταίρων δικομματικής κυβέρνησης. Οι μόνες τέτοιες επιλογές είναι το ΚΚ και, αν κατέβει και μπει Βουλή, οι Έλληνες του Κασιδιάρη. Και τα δύο είναι κόμματα που, αν κάποτε άρπαζαν την εξουσία, θα έκλειναν τα σύνορα θέλοντας και μη οπότε με καλύπτουν ως προς τις ελάχιστες προϋποθέσεις. Ιδεολογία, ιστορία, ατομικό ποιόν κτλ είναι σημαντικά αλλά αναγκαστικά βάζω προτεραιότητα σε άλλα γιατί αλλιώς θα ξεμεινω από επιλογές.
Εσύ πώς το βλέπεις; Τι πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για τους περισσότερους κατοίκους αυτής της χώρας;
1. Επειδή αναφέρεσαι στους περισσότερους Έλληνες, κατά πόσον θεωρείς ότι όντως επιθυμούν οι περισσότεροι Έλληνες τις πρακτικές συνέπειες του κλεισίματος συνόρων; Γιατί αυτό δεν σημαίνει μόνον μείωση εισροής μεταναστών αλλά και κεφαλαίων.
2. Τί ακριβώς πιστεύεις ότι θα αλλάξει σε φάση συγκυβέρνησης αναφορικά με την λειτουργία των κρατικών μηχανισμών στους δημόσιους φορείς; Θα υπάρξουν καλύτερες αξιολογήσεις ή οι συνήθεις "τράμπες" εξισορρόπησης με ποσοστώσεις, που λειτουργούν ακόμη και με αυτοδύναμες κυβερνήσεις;
3. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την αντιδραστική διάθεση που προκαλούν σε μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων οι εθνικές τραγωδίες και όχι μόνον αλλά θεωρώ ότι στην ουσία αυτό που πραγματικά ισχύει είναι το ότι "εγώ απέχω ή ψηφίζω τιμωρητικά για να ξεσπάσω σε προσωπικό επίπεδο αλλά στην ουσία περιμένω να βγάλουν το φίδι από την τρύπα οι άλλοι". Αν όλοι το δουν έτσι, τί πιστεύεις ότι θα προκύψει;
4. Δεν είναι ερώτημα αλλά διευκρίνηση. Τα ανωτέρω ερωτήματα απευθύνονται σε όσους δεν έχουν κομματικά ή ιδεολογικά κολλήματα και ακριβώς γι' αυτό τα απευθύνω σε σένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
"Θα ψηφίσω ΚΚΕ ή ΧΑ".
Φορτηγάκι που γίνεται τροχόσπιτο, πώς το λεν; Για διακοπές και εργασία, όλα σε 1 μοντέλλο. Κατάλαβες;
ειμαι απο τους πρωτους που ελεγα και λεω οτι το κκε θα πρεπει να αλλαξει προσανατολισμο και να μεταβληθει σε κομμα εργατωνRakomelofronas έγραψε: 08 Μαρ 2023, 12:36Θέλω να ψηφίσω ώστε να βγει τρικομματική ή μεγάλος συνασπισμός ή κυβέρνηση εθνικής ενότητας, άρα να πέσουν τα ποσοστά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - υποψήφιων μικρών εταίρων δικομματικής κυβέρνησης. Οι μόνες τέτοιες επιλογές είναι το ΚΚ και, αν κατέβει και μπει Βουλή, οι Έλληνες του Κασιδιάρη. Και τα δύο είναι κόμματα που, αν κάποτε άρπαζαν την εξουσία, θα έκλειναν τα σύνορα θέλοντας και μη οπότε με καλύπτουν ως προς τις ελάχιστες προϋποθέσεις. Ιδεολογία, ιστορία, ατομικό ποιόν κτλ είναι σημαντικά αλλά αναγκαστικά βάζω προτεραιότητα σε άλλα γιατί αλλιώς θα ξεμεινω από επιλογέςnemo έγραψε: 08 Μαρ 2023, 11:34εχω δει οτι στοχευεις επι της ουσιας αλλα δεν βγαζω ασφαλη συμπερασματα για που ψηφιζεις και αν θες να μας πεις.
Εσύ πώς το βλέπεις; Τι πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για τους περισσότερους κατοίκους αυτής της χώρας;
επισης απο τους πρωτους που επιμενω σε μια συμμαχια μεταξυ εθνικιστων και κκε (σηκωνει μεγαλη συζητηση )
και εγω ψηφιζω σχεδον απο παντα εθνικιστικα κομματα ....γιατι θεωρω οτι μονο με εθνικες αποφασεις θα εχουμε αλλαγη στην ελλαδα
υσ..οπου εθνικισμος γραψε συμφεροντα του εθνους και του κρατους -οπως συμβαινει παντου στην δυση
Για να κλείσεις τα σύνορα πρέπει να γίνεις Β.Κορέα. Οπότε ναι, απαγορεύεται είσοδος και έξοδος κεφαλαίων και ανθρώπων.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:05 Για τον Ρακομελόφρονα ήταν το ερώτημα. Αν κλείσουμε τα σύνορα, δεν θα υπάρξει μείωση κεφαλαίων;
Αν εννοεί να είναι κλειστά σε λαθρομετανάστες και τώρα κλειστά είναι, απλώς αυτοί δεν το υπολογίζουν και μπαίνουν.
- Green Dragon
Αν απαγορέψεις την είσοδο στους λαθροκατσαπλιάδες θα υπάρξει μείωση κεφαλαίων; Είναι αυτοί επενδυτές; Γιατί κάποιοι τους λένε έτσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:05 Για τον Ρακομελόφρονα ήταν το ερώτημα. Αν κλείσουμε τα σύνορα, δεν θα υπάρξει μείωση κεφαλαίων;
- Green Dragon
Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδοςsharp έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:09Για να κλείσεις τα σύνορα πρέπει να γίνεις Β.Κορέα. Οπότε ναι, απαγορεύεται είσοδος και έξοδος κεφαλαίων και ανθρώπων.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:05 Για τον Ρακομελόφρονα ήταν το ερώτημα. Αν κλείσουμε τα σύνορα, δεν θα υπάρξει μείωση κεφαλαίων;
Αν εννοεί να είναι κλειστά σε λαθρομετανάστες και τώρα κλειστά είναι, απλώς αυτοί δεν το υπολογίζουν και μπαίνουν.
Και όχι μόνο στα σύνορα αλλά και στα εγχώρια κυκλώματα.
Αν το ζητούμενο είναι μόνο το κλείσιμο των συνόρων. Εγώ θέλω και άλλα που κάνουν τις 2 αυτές επιλογές εντελώς διαφορετικές (θεωρώ ότι σαν ΧΑ ορίζεις ότι άλλο αντίστοιχο αφού δεν υπάρχει πια).sharp έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:08 "Θα ψηφίσω ΚΚΕ ή ΧΑ".
Φορτηγάκι που γίνεται τροχόσπιτο, πώς το λεν; Για διακοπές και εργασία, όλα σε 1 μοντέλλο. Κατάλαβες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 08 Μαρ 2023, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γαλη δεν ξερω αλλα με εκπληζεις τωρα τελευταια ..ασφαλως και δεν εννοει κεφαλαιαΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:05Για τον Ρακομελόφρονα ήταν το ερώτημα. Αν κλείσουμε τα σύνορα, δεν θα υπάρξει μείωση κεφαλαίων;nemo έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:00γαλη δεν ξερω σε ποιον απευθυνεις το ερωτημα γιατι δεν βγαζω ακρη ...αλλα για το πρωτο που λες οτι θα εχουμε μειωση καφαλαιων απο που το βγαζεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 14:53
Οκ, σ' αυτό έχω κι εγώ κάποια ερωτήματα. Τα παραθέτω, όχι με σειρά προτεραιότητας.
Ο Ρακομελόφρονας αναφέρθηκε σε ΚΚΕ και Κασιδιάρη. Όπερ σημαίνει ότι "κλείσιμο συνόρων" συνεπάγεται στοπ τόσο στις εισροές ατόμων όσο και στις εισροές ευρώ. Δηλαδή επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και αλλαγή παραγωγικών διαδικασιών, στο πλαίσιο της αυτάρκειας.Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:03Γιατί κατάλαβε γενικό κλείσιμο συνόρων κάτι που κατά 99% δεν εννοεί ο Rakomelofronas. Υποθέτω ότι αναφέρεται στις εισροές λαθρομεταναστών και τέτοιου είδους κλείσιμο θέλει η πλειοψηφία, ακόμα και αν κάποιοι απ' αυτούς ψηφίζουν Συριζα.nemo έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:00γαλη δεν ξερω σε ποιον απευθυνεις το ερωτημα γιατι δεν βγαζω ακρη ...αλλα για το πρωτο που λες οτι θα εχουμε μειωση καφαλαιων απο που το βγαζεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 14:53 Οκ, σ' αυτό έχω κι εγώ κάποια ερωτήματα. Τα παραθέτω, όχι με σειρά προτεραιότητας.
Αν έκανα λάθος, σόρυ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Άλυτο πρόβλημα. Δε θέλετε κανέναν απ'αυτούς, αλλά αν δεν ψηφίσετε κανέναν απ'αυτούς πάλι αυτοί θα βγούνε
Τόμπολα.
Τόμπολα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Αν θυμάσαι ο πολύςGreen Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:11Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδοςsharp έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:09Για να κλείσεις τα σύνορα πρέπει να γίνεις Β.Κορέα. Οπότε ναι, απαγορεύεται είσοδος και έξοδος κεφαλαίων και ανθρώπων.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:05 Για τον Ρακομελόφρονα ήταν το ερώτημα. Αν κλείσουμε τα σύνορα, δεν θα υπάρξει μείωση κεφαλαίων;
Αν εννοεί να είναι κλειστά σε λαθρομετανάστες και τώρα κλειστά είναι, απλώς αυτοί δεν το υπολογίζουν και μπαίνουν.![]()
Και όχι μόνο στα σύνορα αλλά και στα εγχώρια κυκλώματα.
Ρεαλιστική λύση είναι να αρχίσεις να τους σκοτώνεις και να γεμίσεις τον Έβρο αίμα ή το Αιγαίο. Σού αφήνω για homework το what if, όχι τόσο σε σχέση με την ηθική του καθενός, αλλά με την θέση της χώρας στη διεθνή κοινότητα και τις επιπτώσεις.
Η δική σου νιρβάνα επιτάσσει το ''απαυγασμα'' σοφίας σου. Βασικό έτσι;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:03Ρε Πασιφάη, είτε το "θα με στόλιζες" είτε το "με στολίζεις" είναι μια αμιγώς φαντασιακή δική σου προσέγγιση. Από στολίδια απείρων κάλων και αναμμένα λαμπάκια, άλλο τίποτα. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι ηλιακά γιατί διαφορετικά καίτε ασκόπως ρεύμα και συνάψεις.Πασιφάη έγραψε: 08 Μαρ 2023, 14:09 Θα σε στόλιζα με κοσμητικά απείρου κάλλους, αλλά ειλικρινά ακόμη και αυτά, είναι για απόλυτα μεταξωτούς και διαφανείς κώλους. Έστω και αρρωστιάρηδες. Είσαι μια κατηγορία μόνη σου, κυρά μου.Ντροπή σου.
Στα υποδέλοιπα, ειλικρινά ελπίζω σε μια διακοπή της ΔΕΗ σην περιοχή σου, διότι μας τα έχεις κάνει μπαλόνια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μα δεν είναι άλυτο πρόβλημα.Chilloutbuddy έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:14 Άλυτο πρόβλημα. Δε θέλετε κανέναν απ'αυτούς, αλλά αν δεν ψηφίσετε κανέναν απ'αυτούς πάλι αυτοί θα βγούνε![]()
Τόμπολα.
Νομοτελειακή συνέπεια είναι, που δεν μπορεί να γίνει παραδεκτή.
Τώρα για όσους θεωρούν ότι ο Γιάννης, ο Γιαννάκης ή ο Γιάνης θα φέρουν τα πάνω κάτω, είτε μαζί είτε χώρια, τί να πω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
Ακόμα και το ΚΚΕ τα μασάει για επιστροφή στην δραχμή αλλά ας πούμε ότι με ΚΚΕ θα γίνει. Με Κασιδιάρη πόθεν προκύπτει; Δεν έχει πει ο Κασιδιάρης για επιστροφή στην δραχμή.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:13Ο Ρακομελόφρονας αναφέρθηκε σε ΚΚΕ και Κασιδιάρη. Όπερ σημαίνει ότι "κλείσιμο συνόρων" συνεπάγεται στοπ τόσο στις εισροές ατόμων όσο και στις εισροές ευρώ. Δηλαδή επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και αλλαγή παραγωγικών διαδικασιών, στο πλαίσιο της αυτάρκειας.Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:03 Γιατί κατάλαβε γενικό κλείσιμο συνόρων κάτι που κατά 99% δεν εννοεί ο Rakomelofronas. Υποθέτω ότι αναφέρεται στις εισροές λαθρομεταναστών και τέτοιου είδους κλείσιμο θέλει η πλειοψηφία, ακόμα και αν κάποιοι απ' αυτούς ψηφίζουν Συριζα.
Αν έκανα λάθος, σόρυ.
Υπάρχει ένας τρόπος για να ξέρουμε ότι ούτε ΚΚΕ ούτε Κλαψιδιάρης πρόκειται να κυβερνήσει. Είναι οι σφυγμομετρήσεις, οι οποίες ποτέ δεν έχουν πέσει έξω κατά 25%. Εάν μιλάμε ρεαλιστικά, πράγμα που δεν κάνουμε, απλώς κλαίμε από συνήθεια και αδυναμία να δούμε κατάματα την πραγματικότητα.Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:20Ακόμα και το ΚΚΕ τα μασάει για επιστροφή στην δραχμή αλλά ας πούμε ότι με ΚΚΕ θα γίνει. Με Κασιδιάρη πόθεν προκύπτει; Δεν έχει πει ο Κασιδιάρης για επιστροφή στην δραχμή.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:13Ο Ρακομελόφρονας αναφέρθηκε σε ΚΚΕ και Κασιδιάρη. Όπερ σημαίνει ότι "κλείσιμο συνόρων" συνεπάγεται στοπ τόσο στις εισροές ατόμων όσο και στις εισροές ευρώ. Δηλαδή επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και αλλαγή παραγωγικών διαδικασιών, στο πλαίσιο της αυτάρκειας.Green Dragon έγραψε: 08 Μαρ 2023, 15:03 Γιατί κατάλαβε γενικό κλείσιμο συνόρων κάτι που κατά 99% δεν εννοεί ο Rakomelofronas. Υποθέτω ότι αναφέρεται στις εισροές λαθρομεταναστών και τέτοιου είδους κλείσιμο θέλει η πλειοψηφία, ακόμα και αν κάποιοι απ' αυτούς ψηφίζουν Συριζα.
Αν έκανα λάθος, σόρυ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-