Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν θα συγκινηθούν, αντίθετα θα χαρούν που θα έχουν περισσότερα άκυρα, άρα ασταυρωτα, άρα εύκολη δουλειά.Niki έγραψε: 08 Μαρ 2023, 07:46Όλες οι ανιψιές μου αποχή.Arisvilla έγραψε: 08 Μαρ 2023, 07:41 Παντως μαθαινω οτι στις πρωτες μετρησεις μετα το εγκλημα η ΕΟ χανει 3 μοναδες, ο Συριζα κερδιζει μια και πλεον οι διαφορες ειναι στις 2-3 μοναδες. Με την οργη του κοσμου εμφανεστατη πλεον. Ενισχυεται και η ψηφος στα ακροδεξια αλλα και η ταση για αποχη.
Οι πατεράδες συνεχίζουν να είναι υπνωτισμένοι.
Νέος άνθρωπος δεν πιστεύω να ψηφίσει ΝΔ.
Ακόμα και σε μια οικογένεια που υπάρχει λίγο πολύ δικτατορία ο ανιψιός μου , μου είπε άστον του λέω ότι θα ψηφίσω νδ αλλά θα το ρίξω λευκό.
Έχουμε συμφωνήσει με τις ανιψιές να γράψουμε πάνω στο ψηφοδέλτιο πάρε με όταν φτάσεις.
Τα περί αυτοδύναμης κυβέρνησης οποιουδήποτε κόμματος πρέπει να τελειώσουν. Μια κυβέρνηση τη θες, υποτίθεται, για τα δύσκολα και τα απρόοπτα. Κάνουμε εκλογές για να έρχονται ικανότεροι, λέμε τώρα, όχι για να βλέπουμε ότι "το κράτος έχει συνέχεια" και στην ανικανότητα και στη λαμογιά (και όχι μόνο πχ στις Πρέσπες). Μακριά από ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και λοιπούς ύποπτους για συνεργασία. Μόνο αυτό τους νοιάζει, κανένας νεκρός. Οι νεκροί είναι ξεβόλεμα γι' αυτούς.