Μεταξύ μας. ..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαγγελματίες ετών 30+
Re: Επαγγελματίες ετών 30+
Πες μας, Μπιζελάκι, έφαγες χυλόπιτα απο 35αρη; για τα μάτια μικρότερης;
.
Μεταξύ μας. ..
Μεταξύ μας. ..
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
πώς το εννοείς το πακέτο, τι να περιλαμβάνει δηλαδή;bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:23 Αλλά θα πρέπει να είσαι γερό πακέτο για να ρίξεις 25χρονη και όχι απλά να έχεις γκριζάρει στους κροτάφους.
![]()
Βέβαια εσύ το πας πάλι στο καθαρά σεξουαλικο, είναι στην φύση σου, αλλά πες, με ενδιαφέρει και καθαρά έτσι.
Καλά να είμαστε να τα πούμε κ τότε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κοντά έπεσες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:28 Πες μας, Μπιζελάκι, έφαγες χυλόπιτα απο 35αρη; για τα μάτια μικρότερης;.
Μεταξύ μας. ..
Όχι δεν έφαγα χυλόπιτα από 35αρη ακριβώς. Έμμεσα ίσως.
Έχω μια γνωστή που είναι 25 χρονών και μιλούσαμε για αυτόν που τα έφτιαξε κι εγώ νόμιζα ότι θα μου πει κανέναν κοντά στην ηλικία της και μου λέει ότι είναι 35 χρονών.
Τι έκανε λέει;
Κι εγώ είμαι σε μια φάση "Κάτσε ρε φιλενάδα κι εμείς τι θα πάρουμε;". Περιόρισε λίγο το target group σου.
Μετά σκέφτηκα τον άλλον τον αλήτη, την παλιοσειρά και λέω "Ααααααααααααααα έτσι πάει; Αν είναι να κοιτάμε κι εμείς 25χρονα. Δλδ σε εμάς τι μας λείπει και γύρισες να κοιτάξεις την 25χρονη;".
Πάμε εμείς με τον σταυρό στο χέρι και οι άλλοι καλοπερνάνε;
Κατάλαβες κύριε;
Τώρα θα δουν.
Το "γερό πακέτο" θα το αναλύσω άλλη φορά γιατί είναι λίγο πολύπλοκο το σκεπτικό μου και τώρα συγχύστηκα και δεν θα τα πω καλά.
Τις καταλαβαίνω και συμπάσχω με το δράμα τους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:28 Πες μας, Μπιζελάκι, έφαγες χυλόπιτα απο 35αρη; για τα μάτια μικρότερης;.
Μεταξύ μας. ..
Οι άνω των 30 και ανω του μετρίου βρίσκονται απο παρακαλετές στη γ εθνική - οι συνομήλικοι που αξίζουν(οι άλλοι είναι αδιάφοροι ) περνάνε ζωάρα με τα 20 + αρικα και δεν ασχολούνται με σοβαρές μόνιμες σχέσεις τώρα που τούς ηλθε η όρεξη των κοριτσιώνε - εκτός από κανα περιστασιακό κ αντε γειααα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ηθικό δίδαγμα: μην τρολάρεις στο πχορουμ γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνει αυτό που μόλις έπαθεςbizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:42Το "γερό πακέτο" θα το αναλύσω άλλη φορά γιατί είναι λίγο πολύπλοκο το σκεπτικό μου και τώρα συγχύστηκα και δεν θα τα πω καλά.Spoiler
Κοντά έπεσες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:28 Πες μας, Μπιζελάκι, έφαγες χυλόπιτα απο 35αρη; για τα μάτια μικρότερης;.
Μεταξύ μας. ..
![]()
Έχω μια γνωστή που είναι 25 χρονών και μιλούσαμε για αυτόν που τα έφτιαξε κι εγώ νόμιζα ότι θα μου πει κανέναν κοντά στην ηλικία της και μου λέει ότι είναι 35 χρονών.
Τι έκανε λέει;
Κι εγώ είμαι σε μια φάση "Κάτσε ρε φιλενάδα κι εμείς τι θα πάρουμε;". Περιόρισε λίγο το target group σου.
Μετά σκέφτηκα τον άλλον τον αλήτη, την παλιοσειρά και λέω "Ααααααααααααααα έτσι πάει; Αν είναι να κοιτάμε κι εμείς 25χρονα. Δλδ σε εμάς τι μας λείπει και γύρισες να κοιτάξεις την 25χρονη;".
Κατάλαβες κύριε;
Τώρα θα δουν.
![]()
![]()
καλά έκανε η φίλη σου, έυχομαι να γίνει παράδειγμα για όλες τις γνωστές της
Πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα, θες να πεις. Όταν μέχρι τα 30 το παίζανε σνομπ, μετά τους ψάχνουν με το τουφέκι.Αγις έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:46Τις καταλαβαίνω και συμπάσχω με το δράμα τους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:28 Πες μας, Μπιζελάκι, έφαγες χυλόπιτα απο 35αρη; για τα μάτια μικρότερης;.
Μεταξύ μας. ..
Οι άνω των 30 και ανω του μετρίου βρίσκονται απο παρακαλετές στη γ εθνική - οι συνομήλικοι που αξίζουν(οι άλλοι είναι αδιάφοροι ) περνάνε ζωάρα με τα 20 + αρικα και δεν ασχολούνται με σοβαρές μόνιμες σχέσεις τώρα που τούς ηλθε η όρεξη των κοριτσιώνε - εκτός από κανα περιστασιακό κ αντε γειααα .
Αν βλέπεσαι εμφανισιακά, δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με τον 25αρη ούτε με τον 35αρη.bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:42Κοντά έπεσες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:28 Πες μας, Μπιζελάκι, έφαγες χυλόπιτα απο 35αρη; για τα μάτια μικρότερης;.
Μεταξύ μας. ..
![]()
Τι έκανε λέει;
Κατάλαβες κύριε;
Τώρα θα δουν.
![]()
Το "γερό πακέτο" θα το αναλύσω άλλη φορά γιατί είναι λίγο πολύπλοκο το σκεπτικό μου και τώρα συγχύστηκα και δεν θα τα πω καλά.
Ένας 35αρης που έχει ζήσει κάπως τη ζωούλα του έως τώρα δε κοιτάει απλά να καλοπεράσει με 20χρονα. Θέλει να φτιάξει λίγο πιο σοβαρά τη ζωή του.Αγις έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:46Τις καταλαβαίνω και συμπάσχω με το δράμα τους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:28 Πες μας, Μπιζελάκι, έφαγες χυλόπιτα απο 35αρη; για τα μάτια μικρότερης;.
Μεταξύ μας. ..
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οταν είναι μικρές προτιμούν μεγαλύτερους - μετά τα 30 συνομήλικους .ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:52Πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα, θες να πεις. Όταν μέχρι τα 30 το παίζανε σνομπ, μετά τους ψάχνουν με το τουφέκι.Αγις έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:46Τις καταλαβαίνω και συμπάσχω με το δράμα τους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:28 Πες μας, Μπιζελάκι, έφαγες χυλόπιτα απο 35αρη; για τα μάτια μικρότερης;.
Μεταξύ μας. ..
Μονά - ζυγά δικά μας οι κόρες του πάρτα όλα στο σβουράκι της ζωής.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στα 35 εξετάζεις περιπτώσεις μέχρι 25 - κανεις μακροχρόνια δοκιμαστικά - και επιλέγεις μία και για κάτι λίγο πιο σοβαρό.Ερμής έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:56Ένας 35αρης που έχει ζήσει κάπως τη ζωούλα του έως τώρα δε κοιτάει απλά να καλοπεράσει με 20χρονα. Θέλει να φτιάξει λίγο πιο σοβαρά τη ζωή του.Αγις έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:46Τις καταλαβαίνω και συμπάσχω με το δράμα τους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:28 Πες μας, Μπιζελάκι, έφαγες χυλόπιτα απο 35αρη; για τα μάτια μικρότερης;.
Μεταξύ μας. ..
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μα εγώ δεν θέλω τον 25αρη, θέλω τον 35αρη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:55
Αν βλέπεσαι εμφανισιακά, δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με τον 25αρη ούτε με τον 35αρη.
Ναι αλλά αν ο 35αρης κοιτάει την 25αρα, εγώ τι θα πάρω;
Μπερδεύτηκα.
Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.
Προδοσία.
Νομίζουν ότι εμείς δεν μπορούμε να ρίξουμε 25άρη δλδ;
Σεβόμαστε όμως.
Αλλά αν είναι έτσι...
εισαι ψυχούλα και εσύ,ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:55Αν βλέπεσαι εμφανισιακά, δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με τον 25αρη ούτε με τον 35αρη.Spoiler
bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:42Κοντά έπεσες.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:28 Πες μας, Μπιζελάκι, έφαγες χυλόπιτα απο 35αρη; για τα μάτια μικρότερης;.
Μεταξύ μας. ..
![]()
Τι έκανε λέει;
Κατάλαβες κύριε;
Τώρα θα δουν.
![]()
όταν τους βλέπουμε κάτω, τους καρφώνουμε στο πάτωμα
τι να σου πούνε μωρέ οι 25άρηδες απο την ζωή τους. Εσύ θες ώριμο, σοβαρό, 60άρη. Οι πιό μικροί ειναι για τις 25άρες, χαζούλιακες.bizeli έγραψε: 28 Μάιος 2018, 22:04Νομίζουν ότι εμείς δεν μπορούμε να ρίξουμε 25άρη δλδ;Spoiler
Μα εγώ δεν θέλω τον 25αρη, θέλω τον 35αρη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Μάιος 2018, 21:55
Αν βλέπεσαι εμφανισιακά, δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με τον 25αρη ούτε με τον 35αρη.
Ναι αλλά αν ο 35αρης κοιτάει την 25αρα, εγώ τι θα πάρω;
Μπερδεύτηκα.
Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.
Προδοσία.
Σεβόμαστε όμως.
Αλλά αν είναι έτσι...
Το ότι μπορούμε δε σημαίνει ότι θέλουμε κιόλας.enaon έγραψε: 28 Μάιος 2018, 22:07 τι να σου πούνε μωρέ οι 25άρηδες απο την ζωή τους. Εσύ θες ώριμο, σοβαρό, 60άρη. Οι πιό μικροί ειναι για τις 25άρες, χαζούλιακες.
Οι απόψεις μου εξακολουθούν να ισχύουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-