Α, όσο γι' αυτό, κανένα πρόβλημα.
Έχω πει αρκετές φορές ότι είμαι υπέρ της αυτοδικίας. Άλλοι υπερασπίζονται τις περδικούλες, όχι εγώ.
Α, όσο γι' αυτό, κανένα πρόβλημα.
Για να καταλάβω, τα πανό του ΚΚΕ, τα αλφάδια και οι αναρχικές αφίσες είναι σαν κατούρημα περιοχής κι οποιοσδήποτε δεν ανήκει σ αυτούς δεν επιτρέπεται να κάτσει ή αν κάτσει θα πρέπει να ειναι προετοιμασμένος για λεκτική παρενόχληση και μπούλινγκ;blackpaint έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:07 . Συμπτωματικα στο σημειο εκεινο υπαρχει τεραστιο πανο για τα 100 χρονια ΚΚΕ, και διπλα ολο αλφαδια και αναρχικες αφισες.
Ίφιδα έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:09Για να καταλάβω, τα πανό του ΚΚΕ, τα αλφάδια και οι αναρχικές αφίσες είναι σαν κατούρημα περιοχής κι οποιοσδήποτε δεν ανήκει σ αυτούς δεν επιτρέπεται να κάτσει ή αν κάτσει θα πρέπει να ειναι προετοιμασμένος για λεκτική παρενόχληση και μπούλινγκ;blackpaint έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:07 . Συμπτωματικα στο σημειο εκεινο υπαρχει τεραστιο πανο για τα 100 χρονια ΚΚΕ, και διπλα ολο αλφαδια και αναρχικες αφισες.

Οσο αφορα εμας, τα αλφάδια σημαίνουν οτι στην συγκεκριμένη περιοχή δεν επιτρέπεται η λεκτική παρενόχληση, το μπουλιγκ, ο σεξισμος και η υποτιμηση, συμπεριφορές κοινές στον αστικο ιστό.Ίφιδα έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:09Για να καταλάβω, τα πανό του ΚΚΕ, τα αλφάδια και οι αναρχικές αφίσες είναι σαν κατούρημα περιοχής κι οποιοσδήποτε δεν ανήκει σ αυτούς δεν επιτρέπεται να κάτσει ή αν κάτσει θα πρέπει να ειναι προετοιμασμένος για λεκτική παρενόχληση και μπούλινγκ;blackpaint έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:07 . Συμπτωματικα στο σημειο εκεινο υπαρχει τεραστιο πανο για τα 100 χρονια ΚΚΕ, και διπλα ολο αλφαδια και αναρχικες αφισες.
Ως εδώ συμφωνούμε.under έγραψε: 29 Μάιος 2019, 11:41 Αν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος οταν βλεπεις αυτο αηδιαζεις
Οχι μονο επευφημουσαν τον δολοφονο του πατερα του αλλα του φωναζαν και στα δικα του.Καταληψίες της πλατείας Μερκούρη, στα Άνω Πετράλωνα, φώναξαν συνθήματα ακόμα και υπέρ του Κουφοντίνα έξω από ταβέρνα που έτρωγε ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με δημοτικούς συμβούλους
https://www.protothema.gr/greece/articl ... kogiannis/
Εδώ διαφωνούμε.Ποσο μισος εχει μεσα της η αριστερα και μεγαλωνει τετοια τερατα ;
Να ξεβρωμίσει ο τόπος, ε;Αν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος και τα βλεπεις ολα αυτα τους τελειωνεις στις 7 Ιουλιου.
Ανασυσταση ομαδας δελτα και φυλακες τυπου Γ.
Για να παψει η αλητεια να βρωμιζει τις πολεις μας.
Ναι, το είδα και στο βίντεομίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:26Οσο αφορα εμας, τα αλφάδια σημαίνουν οτι στην συγκεκριμένη περιοχή δεν επιτρέπεται η λεκτική παρενόχληση, το μπουλιγκ, ο σεξισμος και η υποτιμηση, συμπεριφορές κοινές στον αστικο ιστό.Ίφιδα έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:09Για να καταλάβω, τα πανό του ΚΚΕ, τα αλφάδια και οι αναρχικές αφίσες είναι σαν κατούρημα περιοχής κι οποιοσδήποτε δεν ανήκει σ αυτούς δεν επιτρέπεται να κάτσει ή αν κάτσει θα πρέπει να ειναι προετοιμασμένος για λεκτική παρενόχληση και μπούλινγκ;blackpaint έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:07 . Συμπτωματικα στο σημειο εκεινο υπαρχει τεραστιο πανο για τα 100 χρονια ΚΚΕ, και διπλα ολο αλφαδια και αναρχικες αφισες.
μίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:26 Οσο αφορα εμας, τα αλφάδια σημαίνουν οτι στην συγκεκριμένη περιοχή δεν επιτρέπεται το πλύσιμο, η σωματική υγιεινή, η χρήση αποσμητικών, το ξύρισμα των γενετήσιων περιοχών, η άρνηση σε προσφορά κατουρημένου αλβανικού χόρτου καθώς και η έκφραση διαφορετικής γνώμης.
Πολύ ωραία η εμφάνιση μας στο βίντεο, ευχαριστώ.Ίφιδα έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:44Ναι, το είδα και στο βίντεομίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:26Οσο αφορα εμας, τα αλφάδια σημαίνουν οτι στην συγκεκριμένη περιοχή δεν επιτρέπεται η λεκτική παρενόχληση, το μπουλιγκ, ο σεξισμος και η υποτιμηση, συμπεριφορές κοινές στον αστικο ιστό.Ίφιδα έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:09
Για να καταλάβω, τα πανό του ΚΚΕ, τα αλφάδια και οι αναρχικές αφίσες είναι σαν κατούρημα περιοχής κι οποιοσδήποτε δεν ανήκει σ αυτούς δεν επιτρέπεται να κάτσει ή αν κάτσει θα πρέπει να ειναι προετοιμασμένος για λεκτική παρενόχληση και μπούλινγκ;
Αυτό θυμίζει σχολιαστές υποθέσεων βιασμών και παιδεραστίας (και εδώ μέσα) όπου γράφουν αν ήταν το δικό σου παιδί τί θα έλεγες, για να δικαιολογήσουν προτάσεις για φρικτά βασανιστήρια. Όσο και εάν το κατανοεί κάποιος, δεν λειτουργεί έτσι το κράτος δικαιίουCavaliere έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:59Kaτ΄αρχήν συμφωνώ, αλλά μπορώ να το κατανοήσω. Επιμένω, αν είχα βασανιστεί επί Χούντας, δεν ξέρω τι τέλος θα έδινα στους βασανιστές μου, δεν νομίζω να ακολουθούσα την σωστή οδό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:56Αδικαιολόγητος είναι και ο φόνος του μάλλιου. Δεν έγινε επί δικτατορίας, υφίστατο κράτος δικαίου. Είναι ολισθηρός ο δρόμος της α λα καρτ αποδοχής των εγκλημάτων των τρομοκρατών
μίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:26Οσο αφορα εμας, τα αλφάδια σημαίνουν οτι στην συγκεκριμένη περιοχή δεν επιτρέπεται η λεκτική παρενόχληση, το μπουλιγκ, ο σεξισμος και η υποτιμηση, συμπεριφορές κοινές στον αστικο ιστό.Ίφιδα έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:09Για να καταλάβω, τα πανό του ΚΚΕ, τα αλφάδια και οι αναρχικές αφίσες είναι σαν κατούρημα περιοχής κι οποιοσδήποτε δεν ανήκει σ αυτούς δεν επιτρέπεται να κάτσει ή αν κάτσει θα πρέπει να ειναι προετοιμασμένος για λεκτική παρενόχληση και μπούλινγκ;blackpaint έγραψε: 29 Μάιος 2019, 23:07 . Συμπτωματικα στο σημειο εκεινο υπαρχει τεραστιο πανο για τα 100 χρονια ΚΚΕ, και διπλα ολο αλφαδια και αναρχικες αφισες.
Παρακαλώ, είναι σημαντικό να έχεις ωραία εμφάνιση την ώρα που παρενοχλείς λεκτικά και κάνεις μπουλινγκμίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:51Πολύ ωραία η εμφάνιση μας στο βίντεο, ευχαριστώ.Ίφιδα έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:44Ναι, το είδα και στο βίντεομίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:26
Οσο αφορα εμας, τα αλφάδια σημαίνουν οτι στην συγκεκριμένη περιοχή δεν επιτρέπεται η λεκτική παρενόχληση, το μπουλιγκ, ο σεξισμος και η υποτιμηση, συμπεριφορές κοινές στον αστικο ιστό.![]()
Νομίζω ότι το εξειδικεύετε σε ακραίες φάσεις. Είναι σαφές ότι όποιος έχει υποστεί ο ίδιος βασανισμό ή έχει βιώσει τα όποια συναισθήματα προκαλούν ο βίαιος θάνατος ή βασανισμός κάποιου δικού του (ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας) δεν μπορεί να αποστασιοποιηθεί επαρκώς ώστε να κρίνει ψύχραιμα το πως και το γιατί.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:52Αυτό θυμίζει σχολιαστές υποθέσεων βιασμών και παιδεραστίας (και εδώ μέσα) όπου γράφουν αν ήταν το δικό σου παιδί τί θα έλεγες, για να δικαιολογήσουν προτάσεις για φρικτά βασανιστήρια. Όσο και εάν το κατανοεί κάποιος, δεν λειτουργεί έτσι το κράτος δικαιίουCavaliere έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:59Kaτ΄αρχήν συμφωνώ, αλλά μπορώ να το κατανοήσω. Επιμένω, αν είχα βασανιστεί επί Χούντας, δεν ξέρω τι τέλος θα έδινα στους βασανιστές μου, δεν νομίζω να ακολουθούσα την σωστή οδό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Μάιος 2019, 19:56Αδικαιολόγητος είναι και ο φόνος του μάλλιου. Δεν έγινε επί δικτατορίας, υφίστατο κράτος δικαίου. Είναι ολισθηρός ο δρόμος της α λα καρτ αποδοχής των εγκλημάτων των τρομοκρατών
Παρόλο που προσπαθει να μας ασκήσει μπουλιγνκ με τοσες διμοιρίες ΜΑΤ διπλα μας, (ο ...γενναίος, θυμάστε;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:53μίστερ μαξ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:26Οσο αφορα εμας, τα αλφάδια σημαίνουν οτι στην συγκεκριμένη περιοχή δεν επιτρέπεται η λεκτική παρενόχληση, το μπουλιγκ, ο σεξισμος και η υποτιμηση, συμπεριφορές κοινές στον αστικο ιστό.Ίφιδα έγραψε: 30 Μάιος 2019, 10:09
Για να καταλάβω, τα πανό του ΚΚΕ, τα αλφάδια και οι αναρχικές αφίσες είναι σαν κατούρημα περιοχής κι οποιοσδήποτε δεν ανήκει σ αυτούς δεν επιτρέπεται να κάτσει ή αν κάτσει θα πρέπει να ειναι προετοιμασμένος για λεκτική παρενόχληση και μπούλινγκ;