!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: O Κουφοντινας θα φάει!
Να τον χτυπήσετε στην πλάτη, να ρευτεί.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
..την πρώην κομουνιστρια και ΕΑΑΚ !!!
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
Πολιτική εκμεταλλευση γίνεται πάνω σε όλα αυτά τα ζητήματαΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 11:47Α ναι;
Γι' αυτό όλοι οι παπάρες κλαιγόντουσαν με επιστολές και μπαχαλοαποστολές για τη δολοφονία ενός κρατούμενου και το ανεπίτρεπτο ανοσιούργημα του θάνατου ενός απεργού πείνας;
Γι' αυτό όλοι οι παπάρες κυκλοφορούσαν εικόνες του με φτερά γράφοντας ότι ακόμη και νεκρός θα ήταν νικητής;
Αυτοί είναι οι ήρωες σας. Ο Κουφοντίνας, ο πονάω και η 18χρονη βασανισμένη. Δοξάστε τους!![]()
Το θέμα είναι εάν πιάνουν με τις τωρινές συνθήκες η όχι στο να ξεσηκώσουν τις λαϊκές μάζες
- George_V
- Phorum.gr user: George_V

Έτοιμο το τραπεζι
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γατάκι έρντο, μάθε μπαλίτσα από τον μέγα κυριάκο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μιλάει ο Κουφοντίνας για το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, το υποκείμενο που δεν αναγνωρίζει ούτε κράτος, ούτε νόμους και Σύνταγμα τα οποία και είναι ο σκληρός πυρήνας της αστικής δημοκρατίας, και κυρίως, ούτε την αξία της ζωής η οποία προστατεύεται από το Σύνταγμα. Σούργελο και υποκριτής, που απευθύνεται σε ιδεοληπτικούς μπαμπουίνους.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εδώ να πούμε ένα μπράβο στη κυβέρνηση που βγαίνει νικήτρια απέναντι στους εκβιασμούς των κακομαθημένων της αριστεράς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δε θέλω μετριοπαθειες, όλο τον κόσμο έχει νικήσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 12:00 εδώ να πούμε ένα μπράβο στη κυβέρνηση που βγαίνει νικήτρια απέναντι στα κακομαθημένα της αριστεράς
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Νομίζω ότι φορτώθηκε μεγαλύτερο βάρος. Και δεν είναι η καλύτερη υστεροφημία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έχει νικήσει και τον Τσακ Νόρις?vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2021, 12:01Δε θέλω μετριοπαθειες, όλο τον κόσμο έχει νικήσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 12:00 εδώ να πούμε ένα μπράβο στη κυβέρνηση που βγαίνει νικήτρια απέναντι στα κακομαθημένα της αριστεράς
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
..και εάν δώσει και αναδρομικά και αυξήσεις στις συντάξεις των αποστράτων συνταξιούχων ΑΙΝΕΙΑΝΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 12:00 εδώ να πούμε ένα μπράβο στη κυβέρνηση που βγαίνει νικήτρια απέναντι στους εκβιασμούς των κακομαθημένων της αριστεράς
. ενδέχεται να τους κερδίσει σαν ψηφοφόρους ..
Τολμά να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα;George_V έγραψε: 14 Μαρ 2021, 12:03Έχει νικήσει και τον Τσακ Νόρις?vatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2021, 12:01Δε θέλω μετριοπαθειες, όλο τον κόσμο έχει νικήσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 12:00 εδώ να πούμε ένα μπράβο στη κυβέρνηση που βγαίνει νικήτρια απέναντι στα κακομαθημένα της αριστεράς![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ξέρεις βάτραχε ότι τους έχω κράξει άπειρες φορέςvatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2021, 12:01Δε θέλω μετριοπαθειες, όλο τον κόσμο έχει νικήσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 12:00 εδώ να πούμε ένα μπράβο στη κυβέρνηση που βγαίνει νικήτρια απέναντι στα κακομαθημένα της αριστεράς
σε αυτή τη περίπτωση όμως αξίζουν μπράβο που δεν υποχώρησαν στον εκβιασμό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το ξέρω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 12:05το ξέρεις βάτραχε ότι τους έχω κράξει άπειρες φορέςvatraxos έγραψε: 14 Μαρ 2021, 12:01Δε θέλω μετριοπαθειες, όλο τον κόσμο έχει νικήσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 12:00 εδώ να πούμε ένα μπράβο στη κυβέρνηση που βγαίνει νικήτρια απέναντι στα κακομαθημένα της αριστεράς
σε αυτή τη περίπτωση όμως αξίζουν μπράβο που δεν υποχώρησαν στον εκβιασμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 2531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Theseus