!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 11:33 Αποκαθήλωση.

Και τώρα τι; :lol: :lol: :lol:
Τώρα η αριστερά μπορεί να συνεχίσει να τα σπάει για κάποιο περισσότερο δημοφιλή λόγο όπως π.χ. "αστυνομική βία".
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

georgebi έγραψε: 14 Μαρ 2021, 11:28
Έτσι και αλλιώς στις καρδιές μας :g094:

εσύ είσαι ο ρέκορτμαν.... Εικόνα
Αν δε παινεψεις το σπιτι τρομοκρατη σου θα πεσει να σε πλακωσει σκοτωσει :a040:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 14 Μαρ 2021, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Fluffy έγραψε: 14 Μαρ 2021, 11:35 koufontinas-1.jpg
Τώρα κατάλαβε ο παπάρας ότι δεν είναι και τόσο σημαντικός;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

O Κουφοντινας θα φάει!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας σταματά την απεργία πείνας σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Κυριακής.

Μεταξύ άλλων ο Κουφοντίνας αναφέρει πως «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας» σημειώνει ο Κουφοντίνας.

Η δήλωση του Κουφοντίνα
«Η Αλληλεγγύη είναι η ζωτική συνθήκη που μας ενώνει στους αγώνες. Ευχαριστώ τους φίλους και συντρόφους που στάθηκαν αλληλέγγυοι . Ευχαριστώ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους για την συμπαράστασή τους, που δεν ήταν συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια στιγμή αγώνα, απέναντι σε μια απάνθρωπη εξουσία .

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση που δείξανε ότι υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις που αντιστέκονται στην αυθαιρεσία, τη βία και τον αυταρχισμό. Κι αυτό αποτελεί μια νέα ελπίδα.

Η οικογένεια που κυβερνά απόδειξε πόσο αδίστακτη είναι στον εξευτελισμό των νόμων και του Συντάγματος, στην διαχείριση της δικαιοσύνης. Τους τα χαρίζω. Τους κρίνει ο κόσμος που κατεβαίνει στους δρόμους. Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας
Πηγη: https://www.newsit.gr/ellada/dimitris-k ... s/3240095/

Θα φάει το παιδί επιτέλους.

Βαλτες τις ψησταριές στο φουλ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Παρωδια
Εντωμεταξυ ο "αγωνιστης" ειχε βαλει δυο δικους του γιατρους που "συμπτωματικα" και οι δυο ηταν υποψηφιοι με συριζα κ ενα αλλο ακροαριστρερο συνδιασμο
Και αυτοι λεγανε το παραμυθι
Με κανονικους γιατρους και οχι γκρουπις θα κρατουσε 2-3 μερες η "απεργια"
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Μπράβο στον κουφοντινα. Το είχαμε πει τόσες φορές πως το παρατραβάει. Τώρα που έκανε γνωστά τα δικια του, να τα διεκδικήσει με όποιον άλλον τρόπο γίνεται,χωρίς να διακινδυνευει τη ζωή του, και θα είμαστε δίπλα του.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Von Mackensen

Re: O Κουφοντινας θα φάει!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

George_V έγραψε: 14 Μαρ 2021, 11:38
. NewsIT
MENU
NEWSIT ΕΛΛΑΔΑ

11:25 14/03/2021
Δημήτρης Κουφοντίνας: Σταματά την απεργία πείνας
Δημήτρης Κουφοντίνας: Σταματά την απεργία πείνας
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας σταματά την απεργία πείνας σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Κυριακής.

powered by Rubicon Project

Μεταξύ άλλων ο Κουφοντίνας αναφέρει πως «αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας» σημειώνει ο Κουφοντίνας.

Η δήλωση του Κουφοντίνα
«Η Αλληλεγγύη είναι η ζωτική συνθήκη που μας ενώνει στους αγώνες. Ευχαριστώ τους φίλους και συντρόφους που στάθηκαν αλληλέγγυοι . Ευχαριστώ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους για την συμπαράστασή τους, που δεν ήταν συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια στιγμή αγώνα, απέναντι σε μια απάνθρωπη εξουσία .

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση που δείξανε ότι υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις που αντιστέκονται στην αυθαιρεσία, τη βία και τον αυταρχισμό. Κι αυτό αποτελεί μια νέα ελπίδα.

Η οικογένεια που κυβερνά απόδειξε πόσο αδίστακτη είναι στον εξευτελισμό των νόμων και του Συντάγματος, στην διαχείριση της δικαιοσύνης. Τους τα χαρίζω. Τους κρίνει ο κόσμος που κατεβαίνει στους δρόμους. Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας

Θα φάει το παιδί επιτέλους.

Βαλτες τις ψησταριές στο φουλ

Ποιος ξέρει πόσες μέρες έχει που τρώει σα βόδι και τα βλαμμένα κορονιαζονται στις πορείες.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 11:37
Fluffy έγραψε: 14 Μαρ 2021, 11:35 koufontinas-1.jpg
Τώρα κατάλαβε ο παπάρας ότι δεν είναι και τόσο σημαντικός;
Μα ποτε δεν ήταν προσωπικο ζήτημα, ο ίδιος ως προσωπο έχει κριθεί πολιτικά, ηθικά, νομικά. Δεν αλλάζει κατι. Επι προσωπικου εννοω.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Μαρ 2021, 11:39 Μπράβο στον κουφοντινα. Το είχαμε πει τόσες φορές πως το παρατραβάει. Τώρα που έκανε γνωστά τα δικια του, να τα διεκδικήσει με όποιον άλλον τρόπο γίνεται,χωρίς να διακινδυνευει τη ζωή του, και θα είμαστε δίπλα του.
ποτε δεν κινδυνευε η ζωη του
καθε μερα σουβλακια ετρωγε :lol:
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Re: O Κουφοντινας θα φάει!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Χάσαμε το ρεκόρ πατριώτη; :a040:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

πατησιωτης έγραψε: 14 Μαρ 2021, 11:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Μαρ 2021, 11:33 Αποκαθήλωση.

Και τώρα τι; :lol: :lol: :lol:
Τώρα η αριστερά μπορεί να συνεχίσει να τα σπάει για κάποιο περισσότερο δημοφιλή λόγο όπως π.χ. "αστυνομική βία".
Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα ζαβά. Ούτως ή άλλως ξεκαθάρισε ότι μονίμως ψάχνουν για αφορμές.

Το μόνο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί είναι ότι πρέπει να κάνουν καινούργια πανώ, εστιάζοντας στο νέο συνθηματάκι "πονάω".

Όντως τους πόνεσε ο αρχηγός. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Ξεφτιλίστηκε ο Κουφοντίνας.

Μπράβο στη Νικολάου.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Όλο αυτό το σκηνικό ήταν ένα λαμπρό παράδειγμα πως όταν το κράτος δεν εκβιάζεται και ακολουθεί αυτό που ζητάει η σιωπηλή πλειοψηφία (και όχι η θορυβώδης μειοψηφία) στο τέλος όλα πάνε καλά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

georgebi έγραψε: 14 Μαρ 2021, 11:28 Έτσι και αλλιώς στις καρδιές μας

εσύ είσαι ο ρέκορτμαν....
Θα πρέπει οι αντιρατσιστές οπαδοί του να αναθεωρήσουν και να αποδεχθούν την ανωτερότητα του ελληνικού γονιδίου όπως αποδείχθηκε από την αντοχή του Κουφοντίνα εν σχέσει με ξένους απεργούς πείνας. :g030:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”