!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Αφήστε τώρα τα μικροπολιτικά.
Πάμε πόλεμο εδώ και 222 σελίδες! Την Ιαπωνία θα την είχαμε καταλάβει ως τώρα...
Πάμε πόλεμο εδώ και 222 σελίδες! Την Ιαπωνία θα την είχαμε καταλάβει ως τώρα...
τεν τεν έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 12:33Κλείνει η συμφωνία της αοζ με την Αίγυπτο γι'αυτό και καίγονται οι Τούρκοι. Θέλουν να χωθουνε στην μέση και να την χαλάσουν , γι'αυτό και είναι όχι απλά πιθανό αλλά σχεδόν σίγουρο το επεισόδιο.Leporello έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 11:38Αν πήγαινε νότια τής Κρήτης, το πολιτικό κέρδος θα ήταν μεγαλύτερο. Ασε που μπορεί και να εύρισκε πετρέλαιο (αν και το πιθανότερο είναι το πετρέλαιο να βρίσκεται στα ΝΔ τής Κρήτης).Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 11:25
Αφου θεωρεί πως το Καστελόριζο και η στρογγυλή έχουν 200νμ υφαλοκρηπιδα, ας πάει να κάνει έρευνες, και αν το παρενοχλησουν, να κάνει πόλεμο, αλλιώς να πάει στη Χάγη. Εγώ αυτά τα πουστικα δε μπορώ, ναι έχουμε αοζ αλλά δεν κάνουμε τίποτα, είναι εκεί για να τη δείχνουμε στον χάρτη και να πουλάμε μούρη, μέχρι να πάμε για εκλογές. Τους ξεβολεψε ο ερντογαν και τώρα δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ας πάρουν μια απόφαση, έτσι είναι η πολιτική, όχι μόνο δέρνουμε κατι διαδηλωτές και πουλάμε μαγκιά.
Όταν τα έλεγα με κορόιδευαν οι ατσιδες της εξωτερικής πολιτικής
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Βρε δεν δίνουμε μία βάση στη Γαλλία σε κάποιο νησί, και να μας δώσουν τζάμπα μερικές φρεγάτες και Ραφάλ;
Στη Γαύδος θα τους έκανε νομίζω.
Να επιχειρούν στη Λιβύη.
Να επιχειρούν στη Λιβύη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 07 Αύγ 2020, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η Γαύδος ουσιαστικά δεν έχει λιμάνι.Μηχανικός έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:59 Βρε δεν δίνουμε μία βάση στη Γαλλία σε κάποιο νησί, και να μας δώσουν τζάμπα μερικές φρεγάτες και Ραφάλ;
Η Γαύδος θα τους έκανε νομίζω.
Να φτιάξουν και λιμάνι και αεροδρόμιο.
Θα τα οικονομήσουν χοντρά οι κάτοικοι.
viewtopic.php?f=92&t=23370&p=1423735#p1423735nostromos έγραψε: 03 Αύγ 2020, 12:33ναι ...και δεν πρέπει να χάσουμε σε διπλωματικό επίπεδο ... δεν μπορεί να γίνει διάλογος με τουρκική ατζέντα...μόνο σε ότι μας ενδιαφέρει και μας συμφερει
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Η Γαύδος είναι μόλις 40 χλμ απ΄ τη Σούδα
Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα μ΄αυτό;
Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα μ΄αυτό;
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Για επιχειρήσεις στη Λιβύη το Τυπάκι, δηλαδή κάπου στη Κρήτη, φαντάζομαι θα είναι καλή λύση.Μηχανικός έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:59 Βρε δεν δίνουμε μία βάση στη Γαλλία σε κάποιο νησί, και να μας δώσουν τζάμπα μερικές φρεγάτες και Ραφάλ;
Να επιχειρούν στη Λιβύη.
Ωστόσο εμάς θα μας εξυπηρετούσε κάπου σε Κάρπαθο ή Δωδεκάνησα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
https://www.cnn.gr/kosmos/story/229959/ ... 1596801081Δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και τώρα συνεχίζουμε αμέσως τις εργασίες γεώτρησης. Θα συνεχίσουμε τη συμφωνία μας με τη Λιβύη με αποφασιστικότητα. Ειδικά στις ναυτιλιακές δικαιοδοσίες, δεν χρειάζεται καν να διαπραγματευτούμε με εκείνους που δεν έχουν δικαιώματα ή νόμους».
Τα πήρε στο κράνος ο Ερντογάν. Ήδη λέει έβγαλε το τρυπάνι του και θα κάνει την ανατολική Μεσόγειο κεφάλογραβιέρα. Πάμε πόλεμο;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Μα καλά δεν είπαμε για διάλογο για τα θέματα υφαλοκρηπίδας μετά την αποχώρηση του Oruc? Ο Δένδιας αντ αυτού πήγε Αίγυπτο. Να φανταστώ με την έγκριση πρωθυπουργού πήγε δε γίνεται αλλιώς. Τώρα ετοιμαστείτε για τα χειρότερα για να μάθετε να μην εμπιστεύεστε κατσαπλιάδες πολιτικάντηδες που έχουν τόση σχέση με διπλωματία όση εγώ με τη SpaceX.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:13https://www.cnn.gr/kosmos/story/229959/ ... 1596801081Δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και τώρα συνεχίζουμε αμέσως τις εργασίες γεώτρησης. Θα συνεχίσουμε τη συμφωνία μας με τη Λιβύη με αποφασιστικότητα. Ειδικά στις ναυτιλιακές δικαιοδοσίες, δεν χρειάζεται καν να διαπραγματευτούμε με εκείνους που δεν έχουν δικαιώματα ή νόμους».
Τα πήρε στο κράνος ο Ερντογάν. Ήδη λέει έβγαλε το τρυπάνι του και θα κάνει την ανατολική Μεσόγειο κεφάλογραβιέρα. Πάμε πόλεμο;
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Υφαλοκρηπιδα στο Καστελόριζο είπαμε να συζητήσουμε. Όχι μαλακιες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Γιατι αυτος με το τουρκολιβυκο συμφωνο που αφαιρουσε ΑΟΖ απο Ελληνικα νησια μας ρωτησε;lonelyrider έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:21Μα καλά δεν είπαμε για διάλογο για τα θέματα υφαλοκρηπίδας μετά την αποχώρηση του Oruc? Ο Δένδιας αντ αυτού πήγε Αίγυπτο. Να φανταστώ με την έγκριση πρωθυπουργού πήγε δε γίνεται αλλιώς. Τώρα ετοιμαστείτε για τα χειρότερα για να μάθετε να μην εμπιστεύεστε κατσαπλιάδες πολιτικάντηδες που έχουν τόση σχέση με διπλωματία όση εγώ με τη SpaceX.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:13https://www.cnn.gr/kosmos/story/229959/ ... 1596801081Δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους και τώρα συνεχίζουμε αμέσως τις εργασίες γεώτρησης. Θα συνεχίσουμε τη συμφωνία μας με τη Λιβύη με αποφασιστικότητα. Ειδικά στις ναυτιλιακές δικαιοδοσίες, δεν χρειάζεται καν να διαπραγματευτούμε με εκείνους που δεν έχουν δικαιώματα ή νόμους».
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- lonelyrider
Μαζί σου. Καμία δικαιοδοσία τουρκική δεν υπάρχει στο τουρκολιβυκό σύμφωνο. Τώρα όμως που δε πήγες να του το πεις του Τούρκου αυτό επίσημα και να διαλεχθείς αλλά πήγες Αίγυπτο , είναι τέτοια η μογγολική ψυχοσύνθεση που μετά θα πεί κάνω ότι γουστάρω από αντίδραση. Τουλάχιστο μετά από διάλογο και πιθανή άρνηση τουρκική θα είχαμε κάτι να παρουσιάσουμε σαν υποστηρικτικό επιχείρημα στους εταίρους μας από τη πλευρά μας. Τώρα περίμενε navtex από μέρα σε μέρα μη πω ώρα με ώρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:22 Υφαλοκρηπιδα στο Καστελόριζο είπαμε να συζητήσουμε. Όχι μαλακιες.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- lonelyrider
Το τουρκολιβυκό σύμφωνο είναι παράνομο. Δες τι απάντησα στον φίλο σοσιαλμπαχαλάκη παραπάνω για να δεις ποια είναι η ένσταση μου.Nostalgia έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:29Γιατι αυτος με το τουρκολιβυκο συμφωνο που αφαιρουσε ΑΟΖ απο Ελληνικα νησια μας ρωτησε;lonelyrider έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:21Μα καλά δεν είπαμε για διάλογο για τα θέματα υφαλοκρηπίδας μετά την αποχώρηση του Oruc? Ο Δένδιας αντ αυτού πήγε Αίγυπτο. Να φανταστώ με την έγκριση πρωθυπουργού πήγε δε γίνεται αλλιώς. Τώρα ετοιμαστείτε για τα χειρότερα για να μάθετε να μην εμπιστεύεστε κατσαπλιάδες πολιτικάντηδες που έχουν τόση σχέση με διπλωματία όση εγώ με τη SpaceX.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Αύγ 2020, 15:13
https://www.cnn.gr/kosmos/story/229959/ ... 1596801081
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις