Οι διασταυρωσεις της ΑΑΔΕ βγάζουν λαβράκια σε βαθος χρονου. Ο πανέξυπνος μανάβης μας θα πάρει ραβασάκια.Δημοκράτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:18Φυσικά και μειωσε παρα πολύ την φοροδιαφυγήςΕρμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:13 Η διασύνδεση έγινε αποκλειστικά για να γίνεται πιο εύκολα ο έλεγχος και για να κονομησουν κάποιοι.
Καμία φοροδιαφυγή δε μείωσε.
Τρόποι να φοροδιαφυγής υπάρχουν. Στην τελική πρέπει να είσαι τέρμα ηλιθιος αν πιστεύεις ότι κάποιος αυτά που θέλει να κρύψει τα κάνει μέσω pos
Όπως και το ότι πλέον ελέγχουν τιμολόγια, κσρανναλωσειςκαι δηλωμένα έσοδα
Έχει κάνει καλή δουλίτσα στην εφορία ο κουλης
Το ερώτημα ειναι γιατι ενώ βγάζουν πολύ παραπάνω δεν μειώνονται οι φόροι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: 6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Ληστοσυμμορίτης
Κουρνιασες στον βόθρο, εύλογο ανοίγοντας το καπάκι να βγάζει από εκεί μέσα πράγματα.Νon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:57Συρε μωρη βελουχιωτισα να κλεψεις κανα πορτοφολι παρακατω .Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:44Κουρνιασες βλέπω στον οχετό του υβρεολόγιου. Προσφιλής τακτική.Νon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:19
σε λιγο βγαινει και ο γραμμος με το βιτσι . ετοιμασου να κρυφτεις στην αλβανια του χοτζα αρχιδακι του κουτσουμπα .
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
θες τις ναπαλμ σου βραδυατικα να δεις τι ειναι δυτικη ενωση ?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:14Κουρνιασες στον βόθρο, εύλογο ανοίγοντας το καπάκι να βγάζει από εκεί μέσα πράγματα.Νon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:57Συρε μωρη βελουχιωτισα να κλεψεις κανα πορτοφολι παρακατω .Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:44
Κουρνιασες βλέπω στον οχετό του υβρεολόγιου. Προσφιλής τακτική.
- Πρετεντέρης
Δεν είναι όλα πληθωρισμός.Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:48Α δλδ τα έσοδα προήλθαν από πάταξη φοροδιαφυγής, όχι ότι μπορεί να χάλασε περισσότερα ο κόσμος.Δημοκράτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:40Νταξει ολα ειναι ψέματαΕρμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:28
Με τα ίδια νούμερα που είχαμε τα αλφαδια στην οικονομία επί Καραμαν αλη![]()
Δεν υπάρχει αύξηση εσοδωνν σε νούμερα ανω των 70 δξς
Ρε μλκς δεν έχετε ιδέα από την αγορά. Μυρωδιά.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Τι εκανε η ΝΔ??? Τα παραμύθια αλλου. Νομιζεις πως ξεκινησαμε να εχουμε τουρισμο το 19? Και επι Τσιπρα ρεκορ τουρισμου ειχαμε αλλα ουτε αυτος ειχε κανει τιποτα. Χωρις υποδομες, τρισαθλιους δρομους, σκατα ή καθολου πεζοδρόμια, εντελως αχρηστο κρατος.Πρετεντέρης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:05Γιατί την καμπάνια για να έχεις τουρίστες την έκανε η ΝΔ.panos291 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 17:04Και βέβαια δεν τους υπολογιζω για πελατες μου αφου δουλευω με Σκανδιναβους.Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:37
Ναι γιαυτό λέω ότι δεν αντιλαμβανονται τι σημαίνει η διευθέτηση δανείων και τόκων από τώρα.
40 δις μας έδιναν οι αγορές τις προαλλες. Άμα ήθελε τα αρπαζε και έπαιρνε 50% στις επόμενες.
Αλλά δεν πάει έτσι.
Σε κάθε περίπτωση ξαναγράφω ότι:
Ερχονται και άλλες μειωσεις φορων
Αυξήσεις μισθών
13ος (και ΔΥ συνεισφέρουν στην εσωτερική οικονομία, άλλο που ο panos δε τους υπολογίζει για πελάτες του)
Εξοπλιστικά
Λύση στην ενέργεια και τεράστιες ενεργειακές συμφωνίες.
Και όλα αυτά χωρίς να γαμησουν την οικονομία.
Μόνο η ΝΔ μπορεί να τα κάνει αυτά και θα τα κάνει.
Όσοι θέλουν ακυβερνησια θα κάτσουν στο παγωτό.
Οσο για τις επιδοτησεις επι κορονοιου εχασα ενα σωρο λεφτά γιατι αντι να επιδοτησουν αυτοματα μεσω τζιρου και αφμ, τα εδωσαν σε μελετητες "για να φανε και αυτοι ψωμακι". Το ανθρώπινο λαθος του μαλακα (που πραγματι ηταν καλος αλλα εκατσε εμενα η στραβη), το πληρωσα ακριβα και δεν διορθωνοταν.
Φτανει με τον κορονοιο τωρα, για σημερα μιλαμε.
Εμενα στην δεύτερη τετραετια με εβαλε να πληρωσω ενα σκασμο λεφτα, το ιδιο και τους τουριστες πελατες μου που τους χαρατσωνει, και τωρα μου λες οτι τα λεφτα που πηρε αυτα τα 6,5 δις θα τα μοιρασει στους ΔΥ και στους συνταξιούχους.
Και εδω εχω να σου κανω 3 ερωτησεις.
1. Γιατι να τον ψηφισουμε οσοι ασχολουμαστε με τουρισμο?
2. Γιατι να μην κανουμε εταιρειες εξω να μενουν εκει τα λεφτα μας παρα να τα δινουμε στους δημοσιοκοπριτες?
3. Τι καλυτερο ειχε ΣΕ ΕΜΑΣ αυτος απο τον Τσιπρα?
Γιατί επί κορωνοϊου κλαιγοσασταν ότι καταστρέφεστε.
Οι μισθωτοί είναι τα φορολογικά υποζύγια και οι ελεύθεροι επαγγελματίες οι κατεξοχήν φοροφυγάδες.
Για την επιτυχία του τουρισμού υπεύθυνοι ειναι οι επιχειρηματίες που επενδύουν και οι εργαζόμενοι που είναι εξαιρετικοι. Κανενας κοπριτης πολιτικος δεν εχει κανει κατι. Μονο εμποδια βαζουν.
Επι κορονοιου ας μας αφηνε να δουλεψουμε κι ας μην μας εδινε φραγκο. Βεβαια υοτε εκανε κουμαντο η συμμορια των υποχονδριων τηλετσαρλατανων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 18 Φεβ 2025, 21:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ληστοσυμμορίτης
Μήπως να κλείσεις το καπάκι του βόθρου σου και να αραξεις;Νon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:15θες τις ναπαλμ σου βραδυατικα να δεις τι ειναι δυτικη ενωση ?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:14Κουρνιασες στον βόθρο, εύλογο ανοίγοντας το καπάκι να βγάζει από εκεί μέσα πράγματα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
- Πρετεντέρης
Τα έσοδα από τουρισμό ανέβηκαν από την κυβέρνηση Τσιπρα, αλλά όχι επειδή έκανε κάτι ο ΙΔΙΟΣ. Εκτός αν νομίζεις ότι προλάβαινε να κάνει καμπάνιες, ενώ πολεμούσε τα μνημόνια.panos291 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:16Τι εκανε η ΝΔ??? Τα παραμύθια αλλου. Νομιζεις πως ξεκινησαμε να εχουμε τουρισμο το 19? Και επι Τσιπρα ρεκορ τουρισμου ειχαμε αλλα ουτε αυτος ειχε κανει τιποτα. Χωρις υποδομες, τρισαθλιους δρομους, σκατα ή καθολου πεζοδρόμια, εντελως αχρηστο κρατος.Πρετεντέρης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:05Γιατί την καμπάνια για να έχεις τουρίστες την έκανε η ΝΔ.panos291 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 17:04
Και βέβαια δεν τους υπολογιζω για πελατες μου αφου δουλευω με Σκανδιναβους.
Οσο για τις επιδοτησεις επι κορονοιου εχασα ενα σωρο λεφτά γιατι αντι να επιδοτησουν αυτοματα μεσω τζιρου και αφμ, τα εδωσαν σε μελετητες "για να φανε και αυτοι ψωμακι". Το ανθρώπινο λαθος του μαλακα (που πραγματι ηταν καλος αλλα εκατσε εμενα η στραβη), το πληρωσα ακριβα και δεν διορθωνοταν.
Φτανει με τον κορονοιο τωρα, για σημερα μιλαμε.
Εμενα στην δεύτερη τετραετια με εβαλε να πληρωσω ενα σκασμο λεφτα, το ιδιο και τους τουριστες πελατες μου που τους χαρατσωνει, και τωρα μου λες οτι τα λεφτα που πηρε αυτα τα 6,5 δις θα τα μοιρασει στους ΔΥ και στους συνταξιούχους.
Και εδω εχω να σου κανω 3 ερωτησεις.
1. Γιατι να τον ψηφισουμε οσοι ασχολουμαστε με τουρισμο?
2. Γιατι να μην κανουμε εταιρειες εξω να μενουν εκει τα λεφτα μας παρα να τα δινουμε στους δημοσιοκοπριτες?
3. Τι καλυτερο ειχε ΣΕ ΕΜΑΣ αυτος απο τον Τσιπρα?
Οι μισθωτοί είναι τα φορολογικά υποζύγια και οι ελεύθεροι επαγγελματίες οι κατεξοχήν φοροφυγάδες.
Για την επιτυχία του τουρισμού υπεύθυνοι ειναι οι επιχειρηματίες που επενδύουν και οι εργαζόμενοι που είναι εξαιρετικοι. Κανενας κοπριτης πολιτικος δεν εχει κανει κατι. Μονο εμποδια βαζουν.
Επι κορονοιου ας μας αφηνε να δουλεψουμε κι ας μην μας εδινε φραγκο. Βεβαια υοτε εκανε κουμαντο η συμμορια των υποχονδριων τηλετσαρλατανων.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Nandros γαμω την παναγουλα μου με τα κνιτομποτ . βαλε την φωτο απ το αρωματακι γιατι την εχω χασει .Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:16Μήπως να κλείσεις το καπάκι του βόθρου σου και να αραξεις;Νon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:15θες τις ναπαλμ σου βραδυατικα να δεις τι ειναι δυτικη ενωση ?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:14
Κουρνιασες στον βόθρο, εύλογο ανοίγοντας το καπάκι να βγάζει από εκεί μέσα πράγματα.
Εγραψα κατι αλλο εγω?Πρετεντέρης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:21Τα έσοδα από τουρισμό ανέβηκαν από την κυβέρνηση Τσιπρα, αλλά όχι επειδή έκανε κάτι ο ΙΔΙΟΣ. Εκτός αν νομίζεις ότι προλάβαινε να κάνει καμπάνιες, ενώ πολεμούσε τα μνημόνια.panos291 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:16Τι εκανε η ΝΔ??? Τα παραμύθια αλλου. Νομιζεις πως ξεκινησαμε να εχουμε τουρισμο το 19? Και επι Τσιπρα ρεκορ τουρισμου ειχαμε αλλα ουτε αυτος ειχε κανει τιποτα. Χωρις υποδομες, τρισαθλιους δρομους, σκατα ή καθολου πεζοδρόμια, εντελως αχρηστο κρατος.Πρετεντέρης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:05
Γιατί την καμπάνια για να έχεις τουρίστες την έκανε η ΝΔ.
-
Δημοκράτης
Α μαλιστα, μπήκαν κάρτες στα ταξι και στα κομμωτήρια και ξαφνικά τα έσοδα τους όπως και τα φορολογικά 4 πασιαατικανΕρμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:48Α δλδ τα έσοδα προήλθαν από πάταξη φοροδιαφυγής, όχι ότι μπορεί να χάλασε περισσότερα ο κόσμος.Δημοκράτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:40Νταξει ολα ειναι ψέματαΕρμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:28
Με τα ίδια νούμερα που είχαμε τα αλφαδια στην οικονομία επί Καραμαν αλη![]()
Δεν υπάρχει αύξηση εσοδωνν σε νούμερα ανω των 70 δξς
Ρε μλκς δεν έχετε ιδέα από την αγορά. Μυρωδιά.
Λόγω κάρτας ξαφνικά ο κόσμος άρχισε να κουρευται και να παίρνει ταξί 4 φορές παραπάνω
Λογικό ακούγεται
-
Δημοκράτης
Εγώ σε γράφω στα @@ μουAitwlos έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:04Εσύ γύρισες από Ολλανδία;Δημοκράτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 02:27 Περίεργα πράγματα
Μάλλον ο κόσμος χαλάει πιο πολλά λεφτά όταν πληρώνει με κάρτα
Δεν μπορεί να κλέβουν την εφορία όλοι αυτοί
Δεν σε χάλασε καραγκιοζακο
-
Εμπεδοκλής
Εξήγησε το στο φίλο μας. Μην κάνω το μεσάζοντα.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 19:01οι οδοντιατροι τα πος τα εχουν και μαζευουν σκονη.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:54Να σε ρωτήσω κάτι; Αφαιρώντας τα ταξί από την εξίσωση διότι ούτε άποψη έχω, ούτε σε εκτίμηση έχω τον κλάδο, για τα υπόλοιπα έχεις χρησιμοποιήσει τις αντίστοιχες υπηρεσίες;Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:38 ταξι, οδοντίατροι, κουρεια, πληντηρια αυτοκινήτου παρουσιασαν τεραστιες διαφορες λογω πληθωρισμου
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν αντιλαμβάνεσαι ότι άλλαξαν οι τιμές σε διάφορες υπηρεσίες λόγω πληθωρισμού;
Διότι αν στον οδοντίατρο σου από εκεί που πλήρωνες 50 ευρώ το 2023 πλήρωσες 60 ευρώ την επίσκεψη αυτό είναι 20% αύξηση.
Διαβάζω τα παρακάτω:Σε ποσοστά σημάνει 20% αύξηση εσόδων στην πρώτη κατηγορία και 10% αύξηση στη δεύτερη. Σε απλά ελληνικά αυτό που φαίνεται ότι μείωση της φοροδιαφυγής είναι η αύξηση του κόστους των υπηρεσιών.από τα 206 εκατ. ευρώ στα 248 εκατ. ευρώ για τους οδοντίατρους και από τα 356 εκατ. ευρώ στα 391 εκατ. ευρώ για τους γιατρούς.
κανεις πελατης δε δινει καρτα. κοροιδο ειναι;
- Otto Weininger
Εννοείται.Aitwlos έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:01Σε φαρμακεία μόνο με αυλή και Καρτουλα ( αν μας συμφέρει)Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 02:21
Εν τω μεταξύ, ακούστε αποκλίσεις στα νούμερα σε μερικούς κλάδους.
Πάντα καρτουλα. Να μην με γαμάνε και με τα ρέστα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
με ένα πολύ γρήγορο γκουγκλάρισμαΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:15Δεν έχω πάρει θέση στο θέμα γιατί δεν είμαι γνώστης, προσπαθώ με αναζήτηση στο Ίντερνετ και με βάση τις πληροφορίες που δίνονται στη συζήτηση να βγάλω άκρη.Το esend που λες εσύ είναι το πληροφοριακό σύστημα των έξυπνων ταμειακών μηχανών που ονομάζονται ΦΗΜ.Αυές από ότι διαβάζω εδώ https://www.forin.gr/articles/article/8 ... mesw-esend άρχισαν να στέλνουν αυτόματα δεδομένα στην ΑΑΔΕ από τον περασμένο Δεκέμβριο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 17:53 Δε ξέρω πόσο πιο απλά μπορεί να το πει ο hellegennes
Για να το εμπεδώσετε: οι ταμειακές στέλνουν από το 2017 σε κάθε κλείσιμο μέρας το Ζ απευθείας στην ΑΑΔΕ. Μέσω του e send μπορεί κάθε επιχείρηση να δει την ακριβή μέρα κ ώρα που διαβιβάστηκε το Ζ, καθώς κ αναλυτικά τα στοιχεία του, δηλαδή την κάθε απόδειξη
Επίσης, οι ταμειακές έχουν τη δυνατότητα να στείλουν ποσό προς είσπραξη χωρίς να κόψουν απόδειξη. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται νόμιμα για περιπτώσεις που έχει κοπεί ήδη τιμολόγιο, για δόσεις κτλ
https://www.taxheaven.gr/circulars/29278/pol-1166-2018
ρώτησα το AI για ημερομηνία (γιατί έχεις δίκιο, είναι πολύ δύσκολο να βρεις ειδήσεις) και μου απάντησε ότι ξεκίνησε σταδιακά αυτό από το 2014
εγώ γνωρίζω, γιατί πολύ κοντινός μου συγγενής το έκανε, το 2017 και το θυμάμαι που το συζητάγαμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Η συγκεκριμένη εισαγγελέας είχε ανούσιο ρόλο στην υπόθεση, δεν είναι καν η ίδια που ασκησε δίωξη στον Αγοραστό.Niki έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:58Niki έγραψε: 18 Φεβ 2025, 20:41 Η προϊσταμένη της εισαγγελίας στην Λάρισα παραιτήθηκε από το θέμα των Τεμπών έχασε το παιδί της άφησε υπονοούμενα για εγκληματική ενέργεια δεν πιστεύει την Ελληνική δικαιοσύνη διόρισε τεχνικό σύμβουλο ιατροδικαστή ,ο Τσουκάλης σήμερα έβαλε και μια ομάδα ασφάλειας να την προσέχουν.
Ο Πορτοσάλτε έχει φύλαξη που αποτελείται από 12 αστυνομικούς.
Ζήτω η Ελλάδα.
Δε στο είπαν εκεί στην Κρήτη που μαζεύεστε και τα λέτε όλα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση