Και εγώ καλώ το φτερωτό δράκο με τα γαλάζια ματιά.
Η Ελλάδα ανήκει στην δύση και η Δύση δημιουργεί τζιχαντιστές τι κάνουμε τώρα.
Ξεκινήστε με κάτι απλό όπως το αναφέρεστε σε αυτούς ως terrorists και όχι ως rebels και βλέπουμε.
Και εγώ καλώ το φτερωτό δράκο με τα γαλάζια ματιά.
Το οτι εγκατελειψαν οι Ελληνες την Κιλικια και την Συρια (οι τελευταιοι που ειχαν μεινει αλλα ηταν αρκετοι) το οφειλουμε στους Ρωσους οπου με αφορμη το Αντιοχικο Ζητημα εστρεψαν τους Αραβες εναντιον των Ελληνων (εξεγειροντας τον εθνικισμο τους) και καταφεραν να διακοψουν μια αρμονικη συμβιωση αιωνων.
Η Ελλάδα θα κάνει ότι της πει το αφεντικό της. Και είναι και λογικό, εδώ δεν κάνει τίποτα για τους γκρίζους λύκους στη θράκη και για το γενικότερο μπουλινκ από την Τουρκία. Ο κούλης μάλιστα έλεγε ότι δε θέλει καν κυρώσεις στην Τουρκία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Δεκ 2024, 09:55Κανονικά η Ελλάδα θα έπρεπε να στείλει στρατό και οπλισμό να πολεμήσουν τους Τούρκους αντάρτες, και να ψηθούν στον πόλεμο για το μέλλον που έρχεται, αλλά εδώ είναι χεστες και παιδιά της φαπας.
Εμένα οι συγκεκριμένοι για Έλληνες μου κάνουν.
Ναι, αλλά έτσι όπως πάει η φάση θα δούμε νεα Σμύρνη εν ετει 2024 και οι δικοί μας τον παίζουν. Έχουμε και τους μπαγλαμάδες τους νεοδημοκράτες να μας λένε οτι δεν είναι Έλληνες αυτοί. Πάνω κάτω τα ίδια λέγανε και το 1922.George_V έγραψε: 01 Δεκ 2024, 10:43Το οτι εγκατελειψαν οι Ελληνες την Κιλικια και την Συρια (οι τελευταιοι που ειχαν μεινει αλλα ηταν αρκετοι) το οφειλουμε στους Ρωσους οπου με αφορμη το Αντιοχικο Ζητημα εστρεψαν τους Αραβες εναντιον των Ελληνων (εξεγειροντας τον εθνικισμο τους) και καταφεραν να διακοψουν μια αρμονικη συμβιωση αιωνων.
Κάνει ακριβώς αυτό που λέει η μίζα. Αγοράζει εξοπλισμούς δις, τους οποίους δε χρησιμοποιεί και ούτε πρόκειται.sharp έγραψε: 01 Δεκ 2024, 11:31 Κάνει αυτό ακριβώς που θέλεις. Δεν φαντάζομαι να θέλεις να πας να πολεμήσεις; Απ' αυτά που γράφεις το συμπεραίνω.
Θα τους σώσει οι ΗΠΑ και η ΕΕ όπως έσωσαν και τους ουκρανους της μαριουποληςNewModelArmy έγραψε: 01 Δεκ 2024, 12:01 Θα τους σωσει ο Πουτιν οπως εσωσε τους Ελληνες της Μαριουπολης.