!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
Re: Σύντομα θα κληθώ να κάνω την θητεία μου. Τι να προμηθευτώ;
Άτομα σαν τη Γαλη, μειωμένης αντίληψης, πάνε ψηφίζουν και μετά ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει.
Ελληνικό κράτος in a nutshell
Mπορεί να έχω να ρίξω με όπλο κοντά 20 χρόνια ( απ' την τελευταία άσκηση) αλλά αυτά τα 2 χρόνια και κάτι ψιλά θα τα πληρώσω ως συντάξιμα ( αν φτάσω μέχρι εκεί) γύρω στα 6.000 ευρώ..
Δεν είναι τρέλα και κορδέλα;
Δεν είναι τρέλα και κορδέλα;
Οκ, σε ευχαριστώ! Το λαμβάνω υπόψηΕμπεδοκλής έγραψε: 10 Οκτ 2024, 23:12Μπρο, στρατό μπαίνεις, όχι φυλακή. Τα περί απαγόρευσης smartphone είναι για να σπάσουν τον τσαμπουκά. Το έχεις πάνω σου τις πρώτες ημέρες και δεν το βγάζεις προκλητικά. Απαγορεύεται ο σωματικός έλεγχος.Γράφων έγραψε: 10 Οκτ 2024, 17:22
Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Οσον αφορά το πρώτο σκέλος , μήπως είναι παρακινδυνευμένο να έχω SP εν γένει;
Αλλιώς να μου το θυμηθείς, στο πρώτο επισκεπτήριο θα πεις στους δικούς σου να στο φέρουν.
Άκου, υπνόσακο οπωσδήποτε. Τα σεντόνια και οι κουβέρτες είναι τόσο βρώμικα που στο τέλος θα τον αγορασεις από μέσα. Ναι, οι εργολάβοι που έχει βάλει το κράτος να αρμέγουν αυτούς που τάχα μου φυλάνε την πατρίδα πουλάνε και τέτοια.Ευχαριστώ! Είδα και τις επισημάνσεις. Η μεγαλύτερη ένσταση που έχω αφορά τον υπνόσακο. Αν υπάρχει πρόβλημα με τους κοριούς, μάλλον θα μου είναι πολύ χρήσιμο
Για να σε πείσω. Αν τα σκεπάσματα πάνε για εργαστηριακό έλεγχο θα βρεθεί σπέρμα από τριακόσιες σειρές πίσω.
Χαχα, οκ! Σκέφτομαι να το πάρω και να πράξω αναλόγωςGoBzi έγραψε: 11 Οκτ 2024, 07:33Πάρε ρε, ο enaon ήταν σειρά με τον Κολοκοτρώνη ασε να λέει. Την πρώτη μέρα θα σας ψαρωσουν και δεν θα έχει κανείς, αλλά θα δεις μετά θα αρχίσουν να ξεπετάγονται. Στην χειρότερη θα το έχεις μέσα στην τσάντα σου και θα τι χρησιμοποιήσεις για την υπόλοιπη θητεία.Γράφων έγραψε: 10 Οκτ 2024, 18:01Ωχ, όντως δεν επιτρέπεται στο κέντρο; Τι να πω τότε, κάτι θα βρω. Εν τέλει δεν με βαραίνει και ένα σπρέι για καλό και για κακόenaon έγραψε: 10 Οκτ 2024, 17:49
στο κέντρο βρε υπνόσακος; Και αμα σε ρωτήσουν γιατί, θα πεις γιατι απο το πχορουμ μου ειπανε εχετε κοριους εδώ; Θα σε βαλουν να καθαρίσεις ολα τα στρώματα με την ευκαιρία. Μου θυμίζεις εναν που ειχε φέρει μπαλα του μπασκετ, ολο χαρά το παιδάκι, σκέφτηκε θα παιζουμε στον ελευθερο χρόνο μας. Τον εκαναν και έκλεγε τα ρεμάλια, πήρε αναβολή στην μια εβδομάδα.
το σμαρτ κινητό ειναι απαραίτητο ομως, πρεπει καπως να μας γραφεις πως τα περνάς.
Να είσαι καλά! Χαχα, θα σας γράφω όποτε μπορώ και ειδικά αν τελικά το πάρω το smartphone
Παρεμπιπτόντως, εάν υπάρχουν κοριοί (που δεν νομίζω) το sleeping bag δεν θα σε σώσει. Η πλειοψηφία το έχουν για να μην στρώνουν κρεβάτι που είναι παλούκι εάν δεν έχεις ιδέα πως να το κάνεις.
Andromachi έγραψε: 11 Οκτ 2024, 09:47 ΟΧΙ ----> πολυμπριζο, αντηλιακό, σπρευ για κοριούς.... ΕΛΕΟΣ ( τι του λετε του παιδιού....)
Μπουκαλάκια με νερό που ακριβώς θα τα ΄βαλεις????? στο σάκο που θα ειναι 15 κιλά??? εχει και ΚΨΜ η μονάδα σου
Ισοθερμικά, γάντια, κασκόλ : περιττά εκτός αν πας σε κάποια μονάδα αργότερα πχ νομου Εβρου που όντως θα το δαγκώσεις... εχει πολλά μαγαζιά σύν τα πρατήρια που μπορείς να τα προμυθευτείς αργότερα
Κινητό κανονικά προβλεπεται χωρίς κάμερα, αλλα μην ανησυχείς παρε αυτό που έχεις, απλά να το προσέχεις για τυχόν συναδέλφους σου που εχουν κάποιο κουσούρι του τύπου " α ωραίο είναι αυτό κατσε να το κάνω δικό μου "
πάτους για τις αρβύλες παρε ( το ιδανικό θα ήταν να παρεις ενα νουμερο μεγαλύτερο, αν υπαρχει παντα η ευχερεια το τονίζω... για να είναι ανετο το πόδι σου μέσα όταν τοποθετήσεις τον πάτο ώστε να μην σε στενεύουν )
βελόνα κλωστή σε χρώμα λαδί ή πρασινο απαραίτητα!!!
λουκετα με κλειδιά επίσης απαραίτητα!!! υπολογισε τι θα ε΄χεις παραδειγμα : ένα ή δύο σάκους θα ε΄χεις ουτως ή αλλιώς όταν πας εκει θα παρεις και το λεγόμενο λουκάνικο που θα έχει μέσα όλα αυτά που θα σου δώσουν συν 2-3 ακόμη να έχεις
Μεγάλη προσοχή όταν σε χρεώσουν τις παραλλαγές σου ( πρεπει να είναι τουλάχιστον 2 μία καλή και μια καθημερινή ) να είναι στο νουμερο σου όπως και οι αρβύλες σου
Πριν βάλεις την υπογραφή σου να μετράς σωστά και να βεβαιωθείς ότι τα έχεις όλα
Σε περίπτωση που δεν έχεις λάβει κάτι δε θα ντραπείς και με όμορφο και ευγενικό τρόπο θα το επισημάνεις
Σε ενα νεσεσερ θα βάλεις ξυριστικές μηχανές, αφρό, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, νήμα ή ότιδηποτε αλλο χρησιμοποιείς, θα παρεις ενα σαπούνι κλασσικό, βάλε και ενα πακετο μωρομάντηλα.
Εγώ θα ελεγα να παρεις ενα ρολό χαρτί υγείας μαζί σου ετσι για να υπαρχει
τα λοιπά που δεν εχω αναφέρει απο την ανωτέρω λίστα τα παίρνεις όλα
α ξέχασα... ενα μικρό μπλοκάκι με στυλό παρε μαζί
Αυτά....
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Παρε και ωτοασπιδες αν θες να κοιμασαι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όντως η πιο πρακτική οδηγία ήταν της Ανδρομάχης.
Βασικά, χρειάζεσαι ό,τι θα έπαιρνες σε ένα κανονικό σκ. Και αν σου λείψει κάτι, το παίρνεις στην πρώτη έξοδο ή ζητάς από κάποιον εξοδούχο παλιοσειρά να σου το φέρει. Δεν είναι σε απάτητες κορφές τα στρατόπεδα-κολαστήρια.
Βασικά, χρειάζεσαι ό,τι θα έπαιρνες σε ένα κανονικό σκ. Και αν σου λείψει κάτι, το παίρνεις στην πρώτη έξοδο ή ζητάς από κάποιον εξοδούχο παλιοσειρά να σου το φέρει. Δεν είναι σε απάτητες κορφές τα στρατόπεδα-κολαστήρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Ε ναι, η αλήθεια είναι ότι παρέμεινε ως απραγματοποίητο όνειρο για μένα η υψηλή αντίληψη των μαμάδων με τα ζακετάκια και τα τάπερ για το "παιδί".nyxtovios έγραψε: 12 Οκτ 2024, 13:00 Άτομα σαν τη Γαλη, μειωμένης αντίληψης, πάνε ψηφίζουν και μετά ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει.
Με τέτοιο αντίπαλο δέος, απέτυχα και ως σύντροφος και ως μάνα, το ομολογώ.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη αυτά τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας για να διασώσουν την τιμή του κράτους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι γράφεις πάλι μωρε;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 19:26Ε ναι, η αλήθεια είναι ότι παρέμεινε ως απραγματοποίητο όνειρο για μένα η υψηλή αντίληψη των μαμάδων με τα ζακετάκια και τα τάπερ για το "παιδί".nyxtovios έγραψε: 12 Οκτ 2024, 13:00 Άτομα σαν τη Γαλη, μειωμένης αντίληψης, πάνε ψηφίζουν και μετά ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη αυτά τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας για να διασώσουν την τιμή του κράτους.![]()
Ότι σας έχω γραμμένους όλους τους αφανείς κουταλιανούς που πουλάτε διαδικτυακά στόρις.nyxtovios έγραψε: 12 Οκτ 2024, 19:35Τι γράφεις πάλι μωρε;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 19:26Ε ναι, η αλήθεια είναι ότι παρέμεινε ως απραγματοποίητο όνειρο για μένα η υψηλή αντίληψη των μαμάδων με τα ζακετάκια και τα τάπερ για το "παιδί".nyxtovios έγραψε: 12 Οκτ 2024, 13:00 Άτομα σαν τη Γαλη, μειωμένης αντίληψης, πάνε ψηφίζουν και μετά ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη αυτά τα υγιή κύτταρα της κοινωνίας για να διασώσουν την τιμή του κράτους.![]()
Ακόμη δεν έχει γίνει αντιληπτό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γω που εκανα θητεια, τους βλεπω απλα ως τυχερους που τη σκαπουλαρανΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 11:58Ρε Ασέβαστε, άσε τις υπερβολές.Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2024, 11:46πως θα σου φαινοταν να χωσουν εσενα 1-2 χρονια φυλακη, γιατι ετσι;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 11:32
Ε, δεν λέω κάτι άλλο.
Έχω ήδη αναφερθεί στους "αιώνιους φοιτητές", που δεν θέλουν να χάσουν ούτε μέρα από την πραγματική ζωή.![]()
Εγώ πάντως είτε ως γκόμενα είτε ως μάνα, δεν θα γούσταρα να είχε τρελόχαρτο ή να λουφάριζε από τη θητεία ο γκόμενος ή ο γιος μου. Ειδικώς όταν είναι τόσο χαλαρά όπως σήμερα. Το βρίσκω λίγο... γκέι. Με την καλή την έννοια.
και οι απεξω, να σχολιαζουν οτι εισαι λιγο γκει αμα σε χαλαει να κατσεις μεσα;
Πώς πρέπει δηλαδή να βλέπουν όλοι οι υπόλοιποι τους τρελόχαρτους μέσω... βυσμάτων και κυρίως το πλήρες φτύσιμο τους σε όσους κάνουν τη θητεία τους, επειδή απλώς το θεωρούν στοιχειώδη συλλογική υποχρέωση;
Ως την επιτομή του αρσενικού πολίτη;![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
να πώς φαίνεται ο θείος που κάθεται με την νεολαία, έχει ωραίες ιδέες. Αυτο να κάνεις αγατητέ Γράφων, ό,τι σου λείπει πες σε εναν παλιό να στο φέρει, γράψε και πώς πήγε μετά.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 19:16 Και αν σου λείψει κάτι, το παίρνεις στην πρώτη έξοδο ή ζητάς από κάποιον εξοδούχο παλιοσειρά να σου το φέρει.
το κινητό επιτρέπεται, φωτο μην βγάζεις τις εγκαταστάσεις μόνο.
Πρέπει να ήταν τέρμα ψάρακας, κάποιος που έχει τόσες πονεμένες εμπειρίες από τους παλιούς. Υποθέτω ότι θα έκανε πολλές συνεδρίες για να τις ξεπεράσει.enaon έγραψε: 12 Οκτ 2024, 22:01να πώς φαίνεται ο θείος που κάθεται με την νεολαία, έχει ωραίες ιδέες. Αυτο να κάνεις αγατητέ Γράφων, ό,τι σου λείπει πες σε εναν παλιό να στο φέρει, γράψε και πώς πήγε μετά.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 19:16 Και αν σου λείψει κάτι, το παίρνεις στην πρώτη έξοδο ή ζητάς από κάποιον εξοδούχο παλιοσειρά να σου το φέρει.
το κινητό επιτρέπεται, φωτο μην βγάζεις τις εγκαταστάσεις μόνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ε δεν ειχαμε φόρουμ να σε διαβάσουμε οταν μπηκαμε, ήμασταν ψαράκια. Ο γράφων όμως διαβασε την εμπειρία μας, ο,τι θελει το λεει σε εναν παλιο. Η καλύτερη συμβουλή νομιζω, μπράβο.
Το οτι η μπαμπω δινει συμβουλες για το φανταριλικι πρεπει να ειναι λεβελ απ ακομα και για τα δεδομενα της.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τι στορυς χρυσή μου και ιστορίες για αγριους;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 19:48Ότι σας έχω γραμμένους όλους τους αφανείς κουταλιανούς που πουλάτε διαδικτυακά στόρις.nyxtovios έγραψε: 12 Οκτ 2024, 19:35Τι γράφεις πάλι μωρε;ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 19:26
Ε ναι, η αλήθεια είναι ότι παρέμεινε ως απραγματοποίητο όνειρο για μένα η υψηλή αντίληψη των μαμάδων με τα ζακετάκια και τα τάπερ για το "παιδί".
Ακόμη δεν έχει γίνει αντιληπτό;
Λέμε στο νημα πόσο αχρηστο πραμα είναι η θητεία, για εμάς και για τους υπόλοιπους.
Πετάγεσαι εσύ για να πεις, είστε συριζαιοι και γκευδες.
Καμία επαφή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση