foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 20:09
Δεν είμαι ομοφοβικός παρ'ολο που δεν έχω φίλους γκέι και που σχεδόν όλοι οι γκέι που ξέρω είναι τελείως ψυχοπαθή σκουπίδια.
Τι ομοφοβικός και μαλακισμένες εκφράσεις είναι αυτές μωρέ foscilis;
Τι να φοβηθείς δηλαδή από έναν πούστη; Να τον λυπηθείς ναι, το καταλαβαίνω.
Ομολυπικός - αν και σόλικο - είναι καταλληλότερη έκφραση και επαυξάνω.
Εντάξει, τα απλά σκουπίδια, είναι απλά, σκουπίδια. Όταν όμως τα σκουπίδια έχουν και δημοτικότητα όπως αυτό το ξεφτιλισμένο υποκείμενο που ξεφτιλίζει τις παραδόσεις μας προκαλώντας...
...τότε μιλάμε για προσβλητικό κακόπουστα/σκατόψυχο που δεν σέβεται τίποτα! Τους προγόνους μου και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζομαι ελεύθερα. Ταυτιζόμενος με τους μλκς που έχουν κατανοήσει λάθος την ελευθερία έκφρασης.
Τρισμλκς κι εγώ λοιπόν.
Αν εκφράζει όπως γουστάρει ο καθένας την ελευθερία του, τότε να βάλω κι εγώ τον κακόπουστα/σκατόψυχο σε ένα σκουπιδοτενεκέ χωρίς πάτο με ένα λουράκι στο λαιμό, να τον περιφέρω έτσι όπου γουστάρω γιατί αυτός είναι ο τρόπος που επιλέγω να εκφραστώ ελεύθερα στον συγκεκριμένο.
Θα έχω συνέπειες;
Ας έχω
Ελεύθερος είμαι να έχω ΚΑΙ συνέπειες για τις πράξεις μου αντίθετα με το υποκείμενο που ότι κάνει το κάνει εκ του ασφαλούς με 100δες διαφορετικές συνασπισμένες οργανώσεις από πίσω του που κινούν τα νήματα, που βάζουν ακόμα και πολιτικούς, δικαστικούς, δημοσιογράφος και άλλους δημόσιους και ιδιωτεύοντες υπαλλήλους να κάθονται σούζα απέναντι σε οποιαδήποτε προσβολή.
Έχω και παράδειγμα εκ τού αντιθέτου αν θες για την επιλεκτική ελευθερία έκφρασης, με παρόμοιο περιεχόμενο.
Κάποτε κάποιοι αντιεξουσιαστές έκαψαν την Ελληνική σημαία έξω από το Πολυτεχνείο και βούιξε το πανελλήνιο για την αποτρόπαια πράξη.
Τώρα για τον κακόπουστα/σκατόψυχο, λέει το άρθρο ότι απλά "φημίζεται για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις".
Άιντε με τα κρπστρια ΟΛΟΥΣ αυτούς τους..έντιμους, ελεύθερους και αντικειμενικούς που έχουν χάσει κάθε επαφή με τη λογική
Ουυυστ από δω, ξεπουλημένοι
Ο.Ι.