!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
gassim

Re: Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:45
BigChiefWahoo έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:41
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:20
Νομίζω ότι ο gassim πρέπει να είναι κιόλας. Όχι ότι με ενοχλεί. Αρκεί να μην κυκλοφορεί ως κωλομπίνα.
Ο gassim είναι συνφορουμίτης μας,γενικά ήπιων τόνων και χαμηλού προφίλ.
Και καλά κάνει βέβαια.
Αυτό που έγραψες είναι πολύ προσβλητικό, επειδή δεν ξέρουμε καν τι ρόλο παίζει πραγματικά ο καθένας μας εδώ μέσα,σε προσωπικό επίπεδο πάντα.
Σορυ τύπε, αυτός ξεκίνησε. Έγραψα τη γνώμη μου, αρκετά μετριοπαθή και ο τύπος άρχισε τις βλακείες. Παρακολούθησε το διάλογο και θα καταλάβεις.
Η μετριοπαθώς εκφρασμένη γνώμη:
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 10:56 Έχει λύσει ο πολιτικός κόσμος όλα τα προβλήματα του κόσμου και ασχολούνται τώρα με το πώς γαμιέται ο καθένας. Ε, δε μου πάνε στο διάολο οι βρωμόπουστες που ασχολούνται με πούτσες αντί για τα σοβαρά προβλήματα.

Στα αρχίδια μας τι βάζει ο καθένας στον κώλο του. Εμείς γιατί πρέπει να το ξέρουμε και να του λέμε και μπράβο;
Άβαταρ μέλους
gassim

Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιουν 2022, 00:08
gassim έγραψε: 20 Ιουν 2022, 00:02
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:51
Εδώ ο άλλος άρχισε να χαρακτηρίζει τη σχέση με τη γυναίκα μου. Αλλά είπαμε, όταν μερικοί φοράνε γυαλιά με τους κανονισμούς έτσι είναι.
Δεν ξέρω ούτε εσένα, ούτε την γυναίκα σου ούτε καν αν έχεις γυναίκα ή άντρα άρα προφανώς και δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την σχέση με την γυναίκα σου.
Είπες ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του οποιοδήποτε δεν αφορά κανέναν και πρέπει να είναι ιδιωτικοί υπόθεση και σου επεσήμανα οτι αυτό δεν ισχύει για τους στρέιτ που κυκλοφορούν ως ζευγάρια ανοιχτά.
Ανάθεμα και αν θυμάσαι τι λες κάθε φορά. Από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα το πας. Τη μία μας λες για το ΚΚΕ που δεν είναι ΚΚΕ αλλά είναι το ίδιο γιατί μοιάζουν, την άλλη για το δικαίωμα στο να είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός δημόσιος αλλά να μην είναι και τόσο δημόσιος. Την παράλλη, υποστηρίζεις τους γκέι αλλά αισθάνεσαι προσβολή αν χαρακτηριστεί ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός. Η απορία μου είναι αν το καταλαβαίνεις ότι κάνεις συνεχώς κωλοτούμπες ή σου βγαίνουν αυθόρμητα. Όπως και να έχει, δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό. :102:
Το ΚΚΕ δεν ήταν το ΚΚΕ και μόλις είδα το βίντεο διόρθωσα και είπα οτι ήταν το ΣΕΚ.
Τα άλλα που λες τα έβγαλες απο το κεφάλι σου και σε προκαλώ να βάλεις κάποιο κουότ δικό μου που να τα αποδεικνύει.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

foscilis έγραψε: 20 Ιουν 2022, 00:03 Κοίτα, αν μισείς τους ομοφυλόφιλους καλύτερα μη συμμετέχεις σε συζήτηση για το pride, μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς που συμπαθείς τον gassim μολονότι μπορεί να είναι ένας από αυτούς και κυρίως μη ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ ότι υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να έχω γράψει ΕΓΩ κοτσάνα και να το έχεις καταλάβει ΕΣΥ.

Καλύτερα πήγαινε σε κανένα νήμα για τον Άγιο Παϊσιο.
Μπα,σε καμμία περίπτωση.Είμαι πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή που ζεις εσύ.Δεν μισώ τους ομο.Αντιθέτως,εσύ έχεις γράψει πως θεωρείς ότι είναι πεταμένα σκουπίδια.Πήγαινε να το συζητήσεις με κάποιον ειδικό,γιατί ακούγεται πολύ μισάνθρωπο.

Φυσικά και θα διανοηθώ αυτό που λες να μην διανοηθώ.Μην σου περνάει από το μυαλό ότι γράφεις τίποτα το σημαντικό.Καφενειακές συζητήσεις κάνουμε,δεν αποτελείς εξαίρεση.Αν αποτελούσες,δεν θα έγραφες εδώ,αλλά σε κάποιο φόρουμ διανοούμενων (με την κυριολεκτική έννοια).Οπότε,άραξε,μην τρελλαίνεσαι.Είσαι ο αγαπημένος μας,σπαστικός foscilis.Χρειάζεσαι ΚΑΙ εσύ,εδώ.

Στον Παΐσιο,τι να κάνω ; Έγραψα ποτέ κάτι σχετικό με τον άνθρωπο και δεν το θυμάμαι ; :smt017
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

gassim έγραψε: 20 Ιουν 2022, 00:08
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:45
BigChiefWahoo έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:41
Ο gassim είναι συνφορουμίτης μας,γενικά ήπιων τόνων και χαμηλού προφίλ.
Και καλά κάνει βέβαια.
Αυτό που έγραψες είναι πολύ προσβλητικό, επειδή δεν ξέρουμε καν τι ρόλο παίζει πραγματικά ο καθένας μας εδώ μέσα,σε προσωπικό επίπεδο πάντα.
Σορυ τύπε, αυτός ξεκίνησε. Έγραψα τη γνώμη μου, αρκετά μετριοπαθή και ο τύπος άρχισε τις βλακείες. Παρακολούθησε το διάλογο και θα καταλάβεις.
Η μετριοπαθώς εκφρασμένη γνώμη:
Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 10:56 Έχει λύσει ο πολιτικός κόσμος όλα τα προβλήματα του κόσμου και ασχολούνται τώρα με το πώς γαμιέται ο καθένας. Ε, δε μου πάνε στο διάολο οι βρωμόπουστες που ασχολούνται με πούτσες αντί για τα σοβαρά προβλήματα.

Στα αρχίδια μας τι βάζει ο καθένας στον κώλο του. Εμείς γιατί πρέπει να το ξέρουμε και να του λέμε και μπράβο;
Έψαξες πολύ; Τα σοβαρά προβλήματα που αναφέρω θα τα παραθέσεις; Ή θεωρείς την ακρίβεια ή την μειωμένη προσβασιμότητα αναπήρων για παράδειγμα ως μικρά προβλήματα μικρής σημασίας; .

Αφού έφτασες ως εκεί για βάλε και αυτά και το τι απάντησες. Αλλά ξέρω, θα αρχίσεις να σφυράς αδιάφορα πάλι...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

gassim έγραψε: 20 Ιουν 2022, 00:10
gassim έγραψε: 20 Ιουν 2022, 00:02

Δεν ξέρω ούτε εσένα, ούτε την γυναίκα σου ούτε καν αν έχεις γυναίκα ή άντρα άρα προφανώς και δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την σχέση με την γυναίκα σου.
Είπες ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του οποιοδήποτε δεν αφορά κανέναν και πρέπει να είναι ιδιωτικοί υπόθεση και σου επεσήμανα οτι αυτό δεν ισχύει για τους στρέιτ που κυκλοφορούν ως ζευγάρια ανοιχτά.
Ανάθεμα και αν θυμάσαι τι λες κάθε φορά. Από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα το πας. Τη μία μας λες για το ΚΚΕ που δεν είναι ΚΚΕ αλλά είναι το ίδιο γιατί μοιάζουν, την άλλη για το δικαίωμα στο να είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός δημόσιος αλλά να μην είναι και τόσο δημόσιος. Την παράλλη, υποστηρίζεις τους γκέι αλλά αισθάνεσαι προσβολή αν χαρακτηριστεί ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός. Η απορία μου είναι αν το καταλαβαίνεις ότι κάνεις συνεχώς κωλοτούμπες ή σου βγαίνουν αυθόρμητα. Όπως και να έχει, δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτό. :102:
Το ΚΚΕ δεν ήταν το ΚΚΕ και μόλις είδα το βίντεο διόρθωσα και είπα οτι ήταν το ΣΕΚ.
Τα άλλα που λες τα έβγαλες απο το κεφάλι σου και σε προκαλώ να βάλεις κάποιο κουότ δικό μου που να τα αποδεικνύει.
:smt005:

Δεν υπάρχει τίποτα. Αλλά και να υπάρχει η τακτική είναι μία. Κάνεις ότι δεν το βλέπεις ή το ερμηνεύεις αλλιώς. Ως έσχατη λύση βάζεις και το μπαμπούλα να ψαλιδισει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:51 Εδώ ο άλλος άρχισε να χαρακτηρίζει τη σχέση με τη γυναίκα μου. Αλλά είπαμε, όταν μερικοί φοράνε γυαλιά με τους κανονισμούς έτσι είναι.
Να κάνετε μια λίστα ρε παιδιά, να ξέρουμε στην τελική ποιοι κώλοι, ποιες σχέσεις, ποιες γυναίκες/μανες/αντρες/παιδια/τριτοξάδελφα εξ αγχιστείας είναι στις προστατευόμενες/ευάλωτες κατηγορίες.

Λίγη οργάνωση θέλει, έναν κεντρικό σχεδιασμό, αν δεν τον κάνουτε εσείς ποιος θα τον κάνει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Ιουν 2022, 00:14
gassim έγραψε: 20 Ιουν 2022, 00:10

:smt005:

Δεν υπάρχει τίποτα. Αλλά και να υπάρχει η τακτική είναι μία. Κάνεις ότι δεν το βλέπεις ή το ερμηνεύεις αλλιώς. Ως έσχατη λύση βάζεις και το μπαμπούλα να ψαλιδισει.
Όντως δεν υπάρχει τίποτα γιατί δεν έγραψα τίποτα απο αυτά που λες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Beria έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:48
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το προσβλητικό/υποτιμητικό στοιχείο στον χαρακτηρισμό "πούστρα".
Δεν πειράζει, κατάλαβα εγώ
Κι εγώ είπα να κάνετε μια λίστα με τους προστατευόμενους κώλους για να λήξουν τα ποιος κατάλαβε τι.

Εκτός αν θεωρούσες καλύτερο το να άνοιγε κάποιο νήμα τύπου "Μπαίνατε Κωνσταντίνου;".

Ή ότι ο κώλος του Κωνσταντίνου είναι κάτι σαν το Γκράαλ για τους προχωρημένους.

Ενιγουέι, είναι δεν είναι, είναι δικό τους πρόβλημα κι όχι δικό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 20:09 Δεν είμαι ομοφοβικός παρ'ολο που δεν έχω φίλους γκέι και που σχεδόν όλοι οι γκέι που ξέρω είναι τελείως ψυχοπαθή σκουπίδια.
Τι ομοφοβικός και μαλακισμένες εκφράσεις είναι αυτές μωρέ foscilis;
Τι να φοβηθείς δηλαδή από έναν πούστη; Να τον λυπηθείς ναι, το καταλαβαίνω.
Ομολυπικός - αν και σόλικο - είναι καταλληλότερη έκφραση και επαυξάνω.

Εντάξει, τα απλά σκουπίδια, είναι απλά, σκουπίδια. Όταν όμως τα σκουπίδια έχουν και δημοτικότητα όπως αυτό το ξεφτιλισμένο υποκείμενο που ξεφτιλίζει τις παραδόσεις μας προκαλώντας...
Λάκης Γαβαλάς: Ντύθηκε... τσολιάς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Εικόνα
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... panastasi/
...τότε μιλάμε για προσβλητικό κακόπουστα/σκατόψυχο που δεν σέβεται τίποτα! Τους προγόνους μου και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζομαι ελεύθερα. Ταυτιζόμενος με τους μλκς που έχουν κατανοήσει λάθος την ελευθερία έκφρασης.
Τρισμλκς κι εγώ λοιπόν.

Αν εκφράζει όπως γουστάρει ο καθένας την ελευθερία του, τότε να βάλω κι εγώ τον κακόπουστα/σκατόψυχο σε ένα σκουπιδοτενεκέ χωρίς πάτο με ένα λουράκι στο λαιμό, να τον περιφέρω έτσι όπου γουστάρω γιατί αυτός είναι ο τρόπος που επιλέγω να εκφραστώ ελεύθερα στον συγκεκριμένο.
Θα έχω συνέπειες;
Ας έχω
Ελεύθερος είμαι να έχω ΚΑΙ συνέπειες για τις πράξεις μου αντίθετα με το υποκείμενο που ότι κάνει το κάνει εκ του ασφαλούς με 100δες διαφορετικές συνασπισμένες οργανώσεις από πίσω του που κινούν τα νήματα, που βάζουν ακόμα και πολιτικούς, δικαστικούς, δημοσιογράφος και άλλους δημόσιους και ιδιωτεύοντες υπαλλήλους να κάθονται σούζα απέναντι σε οποιαδήποτε προσβολή.
Έχω και παράδειγμα εκ τού αντιθέτου αν θες για την επιλεκτική ελευθερία έκφρασης, με παρόμοιο περιεχόμενο.
Κάποτε κάποιοι αντιεξουσιαστές έκαψαν την Ελληνική σημαία έξω από το Πολυτεχνείο και βούιξε το πανελλήνιο για την αποτρόπαια πράξη.
Τώρα για τον κακόπουστα/σκατόψυχο, λέει το άρθρο ότι απλά "φημίζεται για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις".

Άιντε με τα κρπστρια ΟΛΟΥΣ αυτούς τους..έντιμους, ελεύθερους και αντικειμενικούς που έχουν χάσει κάθε επαφή με τη λογική :e040:

Ουυυστ από δω, ξεπουλημένοι :011:

Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

O I έγραψε: 20 Ιουν 2022, 04:02
foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 20:09 Δεν είμαι ομοφοβικός παρ'ολο που δεν έχω φίλους γκέι και που σχεδόν όλοι οι γκέι που ξέρω είναι τελείως ψυχοπαθή σκουπίδια.
Τι ομοφοβικός και μαλακισμένες εκφράσεις είναι αυτές μωρέ foscilis;
Τι να φοβηθείς δηλαδή από έναν πούστη; Να τον λυπηθείς ναι, το καταλαβαίνω.
Ομολυπικός - αν και σόλικο - είναι καταλληλότερη έκφραση και επαυξάνω.

Εντάξει, τα απλά σκουπίδια, είναι απλά, σκουπίδια. Όταν όμως τα σκουπίδια έχουν και δημοτικότητα όπως αυτό το ξεφτιλισμένο υποκείμενο που ξεφτιλίζει τις παραδόσεις μας προκαλώντας...
Λάκης Γαβαλάς: Ντύθηκε... τσολιάς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Εικόνα
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... panastasi/
...τότε μιλάμε για προσβλητικό κακόπουστα/σκατόψυχο που δεν σέβεται τίποτα! Τους προγόνους μου και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζομαι ελεύθερα. Ταυτιζόμενος με τους μλκς που έχουν κατανοήσει λάθος την ελευθερία έκφρασης.
Τρισμλκς κι εγώ λοιπόν.

Αν εκφράζει όπως γουστάρει ο καθένας την ελευθερία του, τότε να βάλω κι εγώ τον κακόπουστα/σκατόψυχο σε ένα σκουπιδοτενεκέ χωρίς πάτο με ένα λουράκι στο λαιμό, να τον περιφέρω έτσι όπου γουστάρω γιατί αυτός είναι ο τρόπος που επιλέγω να εκφραστώ ελεύθερα στον συγκεκριμένο.
Θα έχω συνέπειες;
Ας έχω
Ελεύθερος είμαι να έχω ΚΑΙ συνέπειες για τις πράξεις μου αντίθετα με το υποκείμενο που ότι κάνει το κάνει εκ του ασφαλούς με 100δες διαφορετικές συνασπισμένες οργανώσεις από πίσω του που κινούν τα νήματα, που βάζουν ακόμα και πολιτικούς, δικαστικούς, δημοσιογράφος και άλλους δημόσιους και ιδιωτεύοντες υπαλλήλους να κάθονται σούζα απέναντι σε οποιαδήποτε προσβολή.
Έχω και παράδειγμα εκ τού αντιθέτου αν θες για την επιλεκτική ελευθερία έκφρασης, με παρόμοιο περιεχόμενο.
Κάποτε κάποιοι αντιεξουσιαστές έκαψαν την Ελληνική σημαία έξω από το Πολυτεχνείο και βούιξε το πανελλήνιο για την αποτρόπαια πράξη.
Τώρα για τον κακόπουστα/σκατόψυχο, λέει το άρθρο ότι απλά "φημίζεται για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις".

Άιντε με τα κρπστρια ΟΛΟΥΣ αυτούς τους..έντιμους, ελεύθερους και αντικειμενικούς που έχουν χάσει κάθε επαφή με τη λογική :e040:

Ουυυστ από δω, ξεπουλημένοι :011:

Ο.Ι.
γιατι να τον λυπηθεις;
να τον αγνοεις ....homoαγνοϊκός...
όσο τους δίνεις σημασία υπέρ ή κατά τόσο τους δίνεις σημασία που είναι το ζητούμενο τους...

διάλογος πατρός - κόρης...

- dady, όταν είσουν μικρός υπήρχαν pride παράδες;
- όχι sweetheart... τότε ήτανε shamed αλλά είπανε να το γυρίσουνε σε proud to be ashamed για τα παράδες. Xρει να στει κωλ για τα παράδες...; παράδες έχουμε sweetheart... τρώνε και οι κότες...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:42
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:04
Πασιφάη έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:55

Αυτό του λέω κι εγώ ρε Ναϊδα. Ακριβώς αυτό.
Μα δεν την συνδεουμε εμεις, τα ιδια τα λοατκι την συνδεουν.
Κανένας μα κανένας από αυτούς δε διορίστηκε "βασίλισσα των λοάτκι". Πρόκειται για μια κλίκα με απήχηση στις ελίτ που κυριολεκτικά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο "κίνημα" και να την είχε θα το θεωρούσες αυτομάτως ύποπτο και πολύ καλά θα έκανες.
Ασε μας ρε υποκριταρε και καλα σουπερ αντισυστημικε. Οι ελιτ στην Ελλαδα ειναι οι βουλευτες που εκαναν πλατες στους βασανιστες του Γιακουμακη. Εχεις επιστρατευσει καθε πετσινη δικαιολογια, καθε αχυρανθρωπο για να εκλογικευσεις την ομοφοβια και τον σεξισμο σου.

Για θυμησου λιγο...
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 00:25 Η συντριπτικη πλειοψηφια των φεμινιστικων οργανωσεων ειναι φιλελεφτ προνομιουχες κακογαμημενες καριολες της μεσαιας ταξης που αποδεχονται και πραγματα οπως η πορνεια με τη σιγουρια οτι τις ιδιες δε θα χρειαστει ποτε να τις σκισει απο τον κωλο χωρις καποτα ενας ασχημος γερος με συφιλη για να εχουν φαγητο.
δεν ειμαστε καλα πανηλιθιες κοτες.
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 00:36 θα ρουφαγες τον πουτσο μιας αυτοπροδιοριζομενης ως γυναικας και θα καταπινες το θηλυκο της σπερμα; Αν οχι τοτε κανε μας τη χαρη κι ασε τι αποδεχονται οι φεμινιστικες οργανωσεις.
foscilis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 11:05 1) θα κατάπινες πρόθυμα το θηλυκό σπέρμα μιας τρανς γυναίκας που μόλις σου τον έχωσε στις αμυγδαλές χωρίς να θεωρείς ότι υπάρχει κάποια διαφορά με το να γλείφεις μια κλειτορίδα.
2) οι τρανς γυναίκες δεν είναι ίδιες με τις γυναίκες. (παρ' όλο που δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι αμφότερες δεν έχουν την παραμικρή όρεξη να πάνε με εσένα, εδώ θα τους δώσω όντως έναν πόντο ομοιότητας)
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

John Brown Gun Club έγραψε: 20 Ιουν 2022, 12:05
foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:42
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:04

Μα δεν την συνδεουμε εμεις, τα ιδια τα λοατκι την συνδεουν.
Κανένας μα κανένας από αυτούς δε διορίστηκε "βασίλισσα των λοάτκι". Πρόκειται για μια κλίκα με απήχηση στις ελίτ που κυριολεκτικά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο "κίνημα" και να την είχε θα το θεωρούσες αυτομάτως ύποπτο και πολύ καλά θα έκανες.
Ασε μας ρε υποκριταρε και καλα σουπερ αντισυστημικε. Οι ελιτ στην Ελλαδα ειναι οι βουλευτες που εκαναν πλατες στους βασανιστες του Γιακουμακη.
Ναι αλλά είναι περισσότερο διάσημοι ως οι ίδιοι που έκαναν πλάτες στο Δημήτρη Λιγνάδη και στο Νίκο Γεωργιάδη, πάρε λοιπόν τις αμερικλανιές σου και πήγαινε να τις πουλήσεις σε τίποτα χοντρές λευκές πρωτοετίνες στο κάμπους του Κολάμπια, αν έχεις φυσικά κι εσύ 100 χιλιάδες δίδακτρα (δεν έχεις) και αν σκοπεύουν να σε δουν σαν κάτι παραπάνω από καθαριστή τουαλέτας (δεν σκοπεύουν).
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Η χρεοκοπία του LGBT* ακτιβισμού στην Ελλάδα

Πέρα απ' όλα αυτά, το Αθηναϊκό Gay Pride έχει εξευτελιστεί πολιτικά μιας και πρόκειται για μια εμποροπανήγυρη που έχει χάσει κάθε αντικειμενικό κύρος και έρεισμα σε όσους ομοφυλόφιλους θυμούνται και τιμούν τις αυθεντικές του διεκδικήσεις – που δεν είναι άλλες από την ισονομία και την δικαιοσύνη εκ μέρους της κοινωνίας απέναντι τους. Αυτά τα δίκαια αιτήματα δεν μπορούν ποτέ να νοηθούν χωρίς αλληλεγγύη με αντίστοιχους κοινωνικούς αγώνες - όπως εκείνος της ειρήνης. Συμμαχώντας με ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, υιοθετώντας καπιταλιστικά μοντέλα προώθησης και αγνοώντας επιδεικτικά το ζοφερό κοινωνικό περιβάλλον που επικρατεί στην Ελλάδα αυτή την εποχή, το διασκεδαστικό και ακίνδυνο θέαμα που προσφέρουν στα κανάλια και τους περαστικούς οι Έλληνες ομοφυλόφιλοι δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα καρναβάλι. Μάλιστα, είναι ένα καρναβάλι πολύ λιγότερο δηκτικό από εκείνο της Πάτρας, μιας και ούτε για τα προσχήματα του κοινωνικού αγώνα δεν καίγεται κάποιος συμβολικός καρνάβαλος. Φαίνεται πως αποτροπή των δαιμόνων που διώκουν τους αγωνιστές της ελευθερίας δεν είναι τόσο σημαντική προτεραιότητα όσο είναι η συνθηκολόγηση μαζί τους.

Απόσπασμα από κείμενο που έγραψε ο Χατζηστεφάνου το 2013.

https://www.alfavita.gr/koinonia/189653 ... tin-ellada

Διαβάστε όλο το κομμάτι, έχει ενδιαφέρον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Kotas έγραψε: 20 Ιουν 2022, 00:17
Πασιφάη έγραψε: 19 Ιουν 2022, 23:29
Kotas έγραψε: 19 Ιουν 2022, 14:59

και ποια εισαι εσυ που θα θεσεις τα ορια της αξιοπρεπειας, υποκειμενικες αποψεις ειναι αυτες που εξομοιωνονται με κωλοτρυπιδες
Επειδή έχω και γαμώ τις μνήμες, εσύ ήσουν που πριν κάτι μήνες με αποκάλεσες πατσαβούρα διότι διαφωνούσες σε κάτι μαζί μου. Πρόλαβαν και το έσβησαν οι συντονιστές, πριν πατήσω αναφορά.
Τώρα τί θες; Να μου απαγορεύσεις να εκφέρω την άποψή μου; Πάγαινε αλλού για μπούλινγκ, βρήκες παιδάκι. Αλέ.
εγω ημουν σπετσοφαι ναι, πονας; πατσαβουρα
Έχω κάνει ήδη αναφορά στον συγκεκριμένο χρήστη. Ας το δείτε οι συντονιστές. Διαφορετικά να αρχίσω κι εγώ τα καντήλια και ευλόγησον.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2022, 13:35 Η χρεοκοπία του LGBT* ακτιβισμού στην Ελλάδα

Πέρα απ' όλα αυτά, το Αθηναϊκό Gay Pride έχει εξευτελιστεί πολιτικά μιας και πρόκειται για μια εμποροπανήγυρη που έχει χάσει κάθε αντικειμενικό κύρος και έρεισμα σε όσους ομοφυλόφιλους θυμούνται και τιμούν τις αυθεντικές του διεκδικήσεις – που δεν είναι άλλες από την ισονομία και την δικαιοσύνη εκ μέρους της κοινωνίας απέναντι τους. Αυτά τα δίκαια αιτήματα δεν μπορούν ποτέ να νοηθούν χωρίς αλληλεγγύη με αντίστοιχους κοινωνικούς αγώνες - όπως εκείνος της ειρήνης. Συμμαχώντας με ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, υιοθετώντας καπιταλιστικά μοντέλα προώθησης και αγνοώντας επιδεικτικά το ζοφερό κοινωνικό περιβάλλον που επικρατεί στην Ελλάδα αυτή την εποχή, το διασκεδαστικό και ακίνδυνο θέαμα που προσφέρουν στα κανάλια και τους περαστικούς οι Έλληνες ομοφυλόφιλοι δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα καρναβάλι. Μάλιστα, είναι ένα καρναβάλι πολύ λιγότερο δηκτικό από εκείνο της Πάτρας, μιας και ούτε για τα προσχήματα του κοινωνικού αγώνα δεν καίγεται κάποιος συμβολικός καρνάβαλος. Φαίνεται πως αποτροπή των δαιμόνων που διώκουν τους αγωνιστές της ελευθερίας δεν είναι τόσο σημαντική προτεραιότητα όσο είναι η συνθηκολόγηση μαζί τους.

Απόσπασμα από κείμενο που έγραψε ο Χατζηστεφάνου το 2013.

https://www.alfavita.gr/koinonia/189653 ... tin-ellada

Διαβάστε όλο το κομμάτι, έχει ενδιαφέρον.

ομοφοβικός και ο Χατζηστεφάνου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”