!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tηλεργασια. Να τη συνεχίσουμε και στη μετα-Covid εποχη?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Τηλεργασια

Ναι θελω τηλεργασια συνεχεια
23
42%
Οχι θελω να πηγαινω στο γραφειο μου
19
35%
Δεν με πιανει το μετρο. Εχω μαγαζι/δεν γινεται να δουλευω απο το ιντερνετ
7
13%
Ειμαι ανεργος
3
5%
Δεν ξερω/Δεν απαντω
3
5%

Σύνολο ψήφων: 55

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Tηλεργασια. Να τη συνεχίσουμε και στη μετα-Covid εποχη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 17:51
Γιάννης έγραψε: 03 Απρ 2021, 17:39
vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 15:50
Το σπίτι σου ειναι η εικονα του εαυτού σου, πύτε.
Ειναι άτοπο και ισοπεδωτικό να ταυτίζουμε τη στοιχειώδη καθαριότητα/υγιεινή, με ψυχαναγκασμούς τύπου "σφουγγάρισμα με χλωρίνη 1 φορά κάθε μερα και σκουπισμα 50 φορες τη μερα κτλ".
Πριν πολλα χρονια, ως φοιτητης, τραβηχτηκα στο σπιτι μιας τυπισσας συμφοιτήτριας που φαινοταν οτι γουσταρε πολύ να με πηδήξει, και ηταν αμοιβαία τα αισθήματα, ώσπου ανοιγει την πορτα της και αντικρίζω το πληρες τριμπουρδελο. Πεταμενα βιβλία κάτω, παπλωματα κουλουριασμένα στο πατωμα, 20 δάχτυλα σκόνη και πιτσόκουτα απο την προηγουμενη μερα πανω στα τραπεζια. Ξενερωσα, σηκώθηκα κι εφυγα αφου την προσβαλλα, και μεχρι σημερα δεν το 'χω μετανοιώσει.
Είσαι γάιδαρος και αγενής. Δεν χρειαζόταν να την προσβάλεις πριν φύγεις. Και σε καμμία περίπτωση δεν χρειαζόταν να μην κάτσεις να σε πηδήξει πρώτα. :D
Ουτε γάιδαρος ουτε αγενης. Ευελπιστώ να πηρε αμεσα το μαθημά της, να διορθώθηκε και σήμερα να ειναι μια πετυχημένη νεαρά. Δεν ειμαι κανενας μιζερος και σπασικλας της καθαριότητας, αλλα αν πηδιομασταν εκει μεσα, οκ γάμησέ τα τα std, αλλα εδω μιλαμε οτι μεχρι και Δάγκειο πυρετο θα κολλαγα, πιθανον και κόβιντ μπηφόρ ιτ γουοζ κουλ. Ακομα και τα σεντονια ειχαν ενα ελαφρως κιτρινωπό χρωμα, ουτε που θελω να φανταστω ποσο καιρο να ειχε να τα αλλαξει.
Πάντως, αυτό που περιγράφεις με το "δεν υπηρετώ το σπίτι" που περιγράφει ο νάνος απέχουν μίλια. Υπάρχει διαφορά στο "είμαι με το ξεσκονόπανο στο χέρι" και στο "εχω ένα σπίτι μες στο χώμα".

Εξάλλου εξήγησέ μας πόση ώρα καθαρίζεις τη μέρα εσύ, να καταλάβουμε τί εννοείς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 03 Απρ 2021, 17:59 Εξάλλου εξήγησέ μας πόση ώρα καθαρίζεις τη μέρα εσύ, να καταλάβουμε τί εννοείς.
Δεν αφιερώνω συγκεκριμένο χρόνο σε γενικη καθαριότητα, απλώς καθαρίζω αμέσως με το που βρομίζω. Αυτο πιστευω οτι ειναι το μυστικο της ολης φασης. Αν πχ μου πεσουν ψίχουλα στον καναπε απο την πιτσα που τρωω, θα αφησω την πιτσα κατω και θα τα μαζεψω εκεινη τη στιγμη, γιατι μετά θα τα ξεχασω. Τα δε πιατια στο νεροχυτη, θα τα πλυνω ακριβως με το που τελειωσω το φαγητο (οπου θα πλυθουν και πολυ ευκολότερα) προτού προλάβουν να κολλησουν τα ξύγκια πανω και μετα να θέλω τρίψιμο με σύρμα. Γενικα καπως ετσι το δουλεύω, ό,τι βρoμιά/ακαταστασία εντοπίζω, δεν την παρατάω για αργοτερα.

Τον νανούκο μας τον παρερμήνευσα και το καταλαβα εκ των υστερων, του ζητώ συγγνώμη.
对不起 :roll:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 18:10
Cecily Anne έγραψε: 03 Απρ 2021, 17:59 Εξάλλου εξήγησέ μας πόση ώρα καθαρίζεις τη μέρα εσύ, να καταλάβουμε τί εννοείς.
Δεν αφιερώνω συγκεκριμένο χρόνο σε γενικη καθαριότητα, απλώς καθαρίζω αμέσως με το που βρομίζω. Αυτο πιστευω οτι ειναι το μυστικο της ολης φασης. Αν πχ μου πεσουν ψίχουλα στον καναπε απο την πιτσα που τρωω, θα αφησω την πιτσα κατω και θα τα μαζεψω εκεινη τη στιγμη, γιατι μετά θα τα ξεχασω. Τα δε πιατια στο νεροχυτη, θα τα πλυνω ακριβως με το που τελειωσω το φαγητο (οπου θα πλυθουν και πολυ ευκολότερα) προτού προλάβουν τα κολλησουν τα ξύγκια πανω και μετα να θέλω τρίψιμο με σύρμα. Γενικα καπως ετσι το δουλεύω, ό,τι βρoμιά/ακαταστασία εντοπίζω, δεν την παρατάω για αργοτερα.

Τον νανούκο μας τον παρερμήνευσα και το καταλαβα εκ των υστερων, του ζητώ συγγνώμη.
对不起 :roll:
Ακριβώς αυτό σου γράφει και ο νάνος. Γι'αυτό, όποτε ακούω τύπους να αφιερώνουν ώωωρες στο καθάρισμα, το μυαλό μου πάει σε φάση: ο τύπος έχει να καθαρίσει κάνα μήνα και για να το ξεμπιχλιάσει θέλει κανα 8ωρο. Ή είναι μανιακός με ένα ξεσκονόπανο στο χέρι και μιλάμε για άλλο άκρο.

Γενικά σε ένα σπίτι, όταν η τουαλέτα και η κουζίνα είναι καθαρές και δεν είσαι ακατάστατος, δε χρειάζεται να αφιερώνεις ώρες. Επίσης, όχι δεν τρέχει κάτι αν τα παντζούρια σου έχουν σκόνη, άραξε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Μα δεν καθαρίζει κανείς μανιακά. Αυτά που γράφει ο vantono. Εξαρτάται και από τα άτομα που μένουν στο σπίτι βέβαια. Ένα άτομο δεν χρειάζεται πολλά, τα καθημερινά και μια φορά την εβδομάδα, γενικότερο καθάρισμα.
Σε οικογένεια πρέπει να βοηθάνε όλοι.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Στηρίζω μύστη vantono.

Το home-office ήρθε και θα μείνει.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Green Dragon έγραψε: 03 Απρ 2021, 16:49
Ερμής έγραψε: 03 Απρ 2021, 15:53
Feindflug έγραψε: 03 Απρ 2021, 15:00
Είσαι σίγουρα εργοδότης, τύπε;
Ένας εργοδότης ξέρει πολύ καλύτερα τι συμφέρει και τι όχι τον εργαζόμενο.
:+1:
Eξαρτάται τον εργοδότη και τον τομέα. Όλοι αυτοί οι εργοδότες που επιτρέπουν την τηλε-εργασία δεν είναι χαζοί. Σίγουρα πάντως όσοι εργοδότες θέλουν φυσική παρουσία απλά και μόνο για να ελέγχουν τους υπαλλήλους τους, κάτι κάνουν στραβά (είτε δεν έχουν τα σωστά κίνητρα απόδοσης για τους υπαλλήλους τους, είτε έχουν τους λάθος υπαλλήλους).
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 17:28
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 03 Απρ 2021, 16:59
vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 15:55
Το μοντέλο της επιτυχίας κατα βαντονο, είναι να βγαίνει η δουλειά και με το παραπάνω. Να μην εισαι παράσιτο. Εργοδότες/συνεργάτες/συνάδελφοι/πελάτες να σε εχουν μακράν περισσότερο ανάγκη απ'οτι έχεις εσύ αυτούς. Κάθε λεπτο της μερας που περναει να αισθάνεσαι ότι κατι πρόσφερες, άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο. Αν όλα αυτά μπορείς εσυ να τα κάνεις ταίζοντας πάπιες ή και με το να καθεσαι και να λιάζεσαι πανω σε φουσκωτό στρωμα στη μέση μιας θαλασσας, μαγκιά σου!
Το ιδανικό μοντέλο για όλους είναι αυτό. Στη πραγματικότητα, τι ισχύει είναι άλλο θέμα. Με τηλεεργασία ή χωρίς δε βγαίνει δουλειά ταϊζοντας τις
πάπιες και το κυριότερο για να φτάσεις να γίνεις περισσότερο αναγκαίος στον εργοδότη σου από ότι είναι αυτός σε εσένα πρέπει να είσαι δε ξέρω
ποιός.
Προσωπικά, μαλλον ειμαι αυτος ο δενξερωποιος. Ειμαι προϊστάμενος στον τομέα μου, και εχω και δυο βοηθους που δουλευουν υπό τις εντολες μου. Τον Μεγάλο (aka εργοδοτη) φυσικα και τον εχω αναγκη, καθως τα λεφτά ειναι πολυ παραπάνω απο απλώς καλά, αλλά προς το παρον μου εχει δειξει οτι κι αυτός με εχει εξισου(τουλαχιστον) ανάγκη.
Το έργο που μου αναλογεί να παραγω, το παράγω και με το παραπανω, ιδίως απο την εποχη τηλεργασιας και μετά. Τον πρωτο καιρο με τσεκαρε με τηλεφωνα και βιντεοκλησεις και καλά για να δει πως είμαι, τι κανω κτλ, αλλα αργοτερα οταν καταλαβε οτι απο το σπιτι ειμαι καλύτερος και δουλευω και περισσοτερο ουσιαστικα, σπανια εχει ξανα ενοχλησει :lol: . Πλέον μου εχει περισσότερη εμπιστοσύνη και απο τον γιο του, απ'οτι μου εχει πει και ο ιδιος :lol: *

*βασικά, αυτό δεν πρεπει να ηταν κοπλιμέντο, αλλα μαλλον προσβολή. Και στη γάτα του παιζει να εχει περισσότερη εμπιστοσύνη απο τον κηφήνα γιο του.
Εχμ ναι δε μπορώ να ξέρω τι ισχύει στη ζωή του καθενός αλλά πραγματικά έχουν υπάρξει προϊστάμενοι και προϊστάμενοι που έχουν πάρει πόδι
από τις εταιρείες τους. Όσον αφορά το θέμα των εργασιακών ελέγχων είναι πράγματι ενοχλητικοί αλλά σε κάθε σοβαρή εταιρεία υπαρκτοί.
Θα λέγαμε μάλλον πως η σοβαρότητα μίας εταιρείας κρίνεται από το πόσο και από το πως ελέγχει τους εργαζόμενούς της.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 01:49
- Casper - έγραψε: 03 Απρ 2021, 00:51 Το μεγαλύτερο προτέρημα είναι η οικονομία χρημάτων και χρόνου. Βλέπε βενζίνη, περισσότερος ύπνος κτλ. Αν σκεφτούμε πόσες ώρες χάνει συνολικά στην ζωή του ένας εργαζόμενος με το πήγαινε-έλα στη δουλειά... Είναι φυσικά και πιο ασφαλές :lol: Για ψυχολογικούς - κοινωνικούς λόγους όμως και μόνο θα ψήφιζα κι' εγώ να πηγαίνω κανονικά δουλειά/πανεπιστήμιο.
Αυτά με τους ψυχολογικοκοινωνικους λόγους στη δουλεια, δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδια. Μονο απο τις δουλειές σας εσεις -περιμένετε να- κανετε φίλους? Εξωεργασιακούς δεν έχετε? Εμενα ολοι οι έως τώρα φίλοι μου, ειναι ολα παιδια που ημασταν μαζί από λύκειο/πανεπιστήμιο και καποιοι απο στρατό. Απο την τωρινή μου δουλειά που βρίσκομαι 7 χρόνια, μονο 2 φιλους εχω κανει. Από τις παλιότερές μου δουλειές, δεν εχω κρατήσει επαφες με κανεναν.
Εγώ προσωπικά έχω ελάχιστους φίλους. 1-2 μαξ. Η μια από το πανεπιστήμιο που θα προτιμούσα να την έβλεπα και εκεί παρά να μιλάμε με κάμερα ή στο messenger στα κενά μας/διαλείμματα. Στην προηγούμενη δουλειά που ήμουν πάλι δεν κράτησα φιλίες αλλά και μόνο που ερχόμουν σε επαφή με τόσο κόσμο, σαν εσωστρεφής χαρακτήρας και ντροπαλός, μου έκανε απίστευτο καλό. Ο χαβαλές, οι πλάκες, οι διαφορετικοί χαρακτήρες που αντιμετωπίζεις, μια καλή κουβέντα, γενικά η επαφή με ανθρώπους. Τώρα πάλι αν ένας άνθρωπος μισεί πραγματικά την δουλειά του και τους ανθρώπους της, σίγουρα θα προτιμούσε να μην ξαναπατήσει. Εξαρτάται από τον άνθρωπο και την φάση.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ερμής έγραψε: 03 Απρ 2021, 13:50
vantono έγραψε: 02 Απρ 2021, 18:24 Πάρ'τε το απόφαση
Επισης, κανενας εργοδοτης δεν καθεται να ασχοληθει μαζί σου οταν εχει καταλαβει πως του βγαζεις σχεδόν τη διπλάσια δουλεια απ'οτι του εβγαζες κλεισμενος στο χωρο εργασιας. Μαλακας ειναι?
Ναι. Ενα μεγαλο ΝΑΙ.
Παίζει πολύ αυτό. Σου λέει ο άλλος. Σπιτάκι του είναι, μου βγάζει δουλειά αλλά εμένα η δουλειά μου είναι να μη τον αφήνω να επαναπαυτει για να μου δίνει συνεχώς παραπάνω.

Επίσης η τηλεργασια βοηθά πολύ την ανασφάλιστη εργασία καθώς και τον πλήρη αφανισμό των υπερωριών.
Μπουκάρει ποτέ ΙΚΑ, επιθεώρηση κλπ στο σπίτι σου;

Δεν υπάρχει πιο αντεργατικό μέτρο από την τηλεργασια. Όσο πιο γρήγορα το πάρετε πρέφα τόσο πιο υπέρ σας είναι.
Ναι, αν είσαι υπάλληλος και δουλεύεις εξ αποστάσεως, χαλαρά γίνεται κατάχρηση από το αφεντικό σου. Ο Βαντόνος το μπερδεύει με τους ΕΕ, που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν ωράρια.

Τι θα κάνει το ΙΚΑ; Θα χτυπάει την πόρτα σου και θα σου λέει «γεια, βλέπουμε ότι είστε σε άδεια κύησης, ήρθαμε να δούμε μήπως δουλεύετε εξ αποστάσεως».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Τι το διαφορετικό ειπα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
hellegennes

vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 13:51 Δεν νομίζω να υπάρχει το αρχετυπικό σερί 8ωρο, στα πλάνα τους. Δεν ειναι υπάλληλοι των εν λόγω εταιρειών, δεν βαράνε κάρτα, ειναι όλοι τους εξωτερικοί συνεργάτες (μπλοκάκι κτλ).
To deadline δεν λογαριάζει αν δουλεύεις σερί ή αν διαλέξεις να κοιμάσαι 3 ώρες, να δουλεύεις 3, να κοιμάσαι άλλες 3 και να δουλεύεις άλλες 3. Ούτε έχει σημασία. Αυτό δεν το κάνει λιγότερο φορτικό. Αντιθέτως, στον ελεύθερο ανταγωνισμό αν δεν πιέσεις τον εαυτό σου θα σε φάνε λάχανο. Δεν υπάρχει αυτό το «με την άνεσή μου» ακριβώς γιατί δεν είναι εγγυημένη η εργασία. Δεν είσαι υπάλληλος. Χαμηλή παραγωγικότητα σημαίνει χαμηλά έσοδα, ως και πλήρης αποτυχία, γιατί δώσ' του και θα στερεύεις από πελάτες.
vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 13:51 Το ίδιο και οι φιλοι μου οι φριλανσεράδες που καποιοι κοντεύουν να κλεισουν και 10ετία τηλεργασίας πλέον, και ειναι παρομοιως κοινωνικοί με εμενα. Στις χειρότερές τους φάσεις έχει τυχει να τραβάνε και 13ωρα, αλλά όλοι τους πίνουν νερό στ'ονομα της εργασίας τους. Κανένας δεν εχει γυρισει ποτέ να μου πει "πω ρε μαλακα, την εχω βαρεθεί αυτή τη γαμωδουλειά, μακάρι να ημουν ντελιβεράς ή ταμίας σε σ/μ να εβλεπα περισσότερο κόσμο".
Κομπιουτεράδες είναι, σιγά μην ήθελαν να βλέπουν περισσότερο κόσμο.

Εμένα πάντως η επαφή μου με τον κόσμο σε όλην την διάρκεια του τελευταίου χρόνου με βοήθησε να μην νιώθω εγκλωβισμένος και τρελαμένος όπως νιώθει η πλειονότητα. Αυτός ο κόσμος δεν είναι φίλοι μου, είναι πελάτες μου. Αλλά είναι ανθρώπινη επαφή. Ένα καλημέρα, μια χαζομάρα, ένα πείραγμα, λίγη μικροσυζήτηση, κάνα ευτράπελο...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ερμής έγραψε: 03 Απρ 2021, 22:52 Τι το διαφορετικό ειπα;
Με βλέπεις να διαφωνώ ή να συμφωνώ μαζί σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 15:50
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Απρ 2021, 15:02
Cecily Anne έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:58

Οι δουλειές του σπιτιού είναι ένα λάθος εξ ορισμού :lol:
Είναι μανιακοί οι άνθρωποι, φαντάζονται δουλειές! :lol:
Εγώ κοιτάω το σπίτι, λέω "φτού σου καμάρι μου μια χαρά είσαι", και δεν ξανασχολούμαι για μια βδομάδα.
10 λεπτά τη μέρα και μένει μια χαρά. Για μαγείρεμα πάντα φτιάχνω κάτι που το πετάς στο φούρνο και ξανάρχεσαι για να τον σβήσεις.

Πρέπει να επιλέξεις, ή το σπίτι θα υπηρετεί εσένα ή εσύ το σπίτι.
Το σπίτι σου ειναι η εικονα του εαυτού σου, πύτε.
Ειναι άτοπο και ισοπεδωτικό να ταυτίζουμε τη στοιχειώδη καθαριότητα/υγιεινή, με ψυχαναγκασμούς τύπου "σφουγγάρισμα με χλωρίνη 1 φορά κάθε μερα και σκουπισμα 50 φορες τη μερα κτλ".
Πριν πολλα χρονια, ως φοιτητης, τραβηχτηκα στο σπιτι μιας τυπισσας συμφοιτήτριας που φαινοταν οτι γουσταρε πολύ να με πηδήξει, και ηταν αμοιβαία τα αισθήματα, ώσπου ανοιγει την πορτα της και αντικρίζω το πληρες τριμπουρδελο. Πεταμενα βιβλία κάτω, παπλωματα κουλουριασμένα στο πατωμα, 20 δάχτυλα σκόνη και πιτσόκουτα απο την προηγουμενη μερα πανω στα τραπεζια. Ξενερωσα, σηκώθηκα κι εφυγα αφου την προσβαλλα, και μεχρι σημερα δεν το 'χω μετανοιώσει.
Spoiler
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Απρ 2021, 14:57 Άμα περνάτε ώρες κάνοντας δουλειές στο σπίτι κάτι κάνετε λάθος.
Δεν έχουμε παντρευτεί δουλάρα; Δεν έχουμε συμφιλιωθεί με την ιδέα της σκόνης;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

hellegennes έγραψε: 03 Απρ 2021, 22:57 Εμένα πάντως η επαφή μου με τον κόσμο σε όλην την διάρκεια του τελευταίου χρόνου με βοήθησε να μην νιώθω εγκλωβισμένος και τρελαμένος όπως νιώθει η πλειονότητα. Αυτός ο κόσμος δεν είναι φίλοι μου, είναι πελάτες μου. Αλλά είναι ανθρώπινη επαφή. Ένα καλημέρα, μια χαζομάρα, ένα πείραγμα, λίγη μικροσυζήτηση, κάνα ευτράπελο...
Έτσι :D
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”