Πάντως, αυτό που περιγράφεις με το "δεν υπηρετώ το σπίτι" που περιγράφει ο νάνος απέχουν μίλια. Υπάρχει διαφορά στο "είμαι με το ξεσκονόπανο στο χέρι" και στο "εχω ένα σπίτι μες στο χώμα".vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 17:51Ουτε γάιδαρος ουτε αγενης. Ευελπιστώ να πηρε αμεσα το μαθημά της, να διορθώθηκε και σήμερα να ειναι μια πετυχημένη νεαρά. Δεν ειμαι κανενας μιζερος και σπασικλας της καθαριότητας, αλλα αν πηδιομασταν εκει μεσα, οκ γάμησέ τα τα std, αλλα εδω μιλαμε οτι μεχρι και Δάγκειο πυρετο θα κολλαγα, πιθανον και κόβιντ μπηφόρ ιτ γουοζ κουλ. Ακομα και τα σεντονια ειχαν ενα ελαφρως κιτρινωπό χρωμα, ουτε που θελω να φανταστω ποσο καιρο να ειχε να τα αλλαξει.Γιάννης έγραψε: 03 Απρ 2021, 17:39Είσαι γάιδαρος και αγενής. Δεν χρειαζόταν να την προσβάλεις πριν φύγεις. Και σε καμμία περίπτωση δεν χρειαζόταν να μην κάτσεις να σε πηδήξει πρώτα.vantono έγραψε: 03 Απρ 2021, 15:50
Το σπίτι σου ειναι η εικονα του εαυτού σου, πύτε.
Ειναι άτοπο και ισοπεδωτικό να ταυτίζουμε τη στοιχειώδη καθαριότητα/υγιεινή, με ψυχαναγκασμούς τύπου "σφουγγάρισμα με χλωρίνη 1 φορά κάθε μερα και σκουπισμα 50 φορες τη μερα κτλ".
Πριν πολλα χρονια, ως φοιτητης, τραβηχτηκα στο σπιτι μιας τυπισσας συμφοιτήτριας που φαινοταν οτι γουσταρε πολύ να με πηδήξει, και ηταν αμοιβαία τα αισθήματα, ώσπου ανοιγει την πορτα της και αντικρίζω το πληρες τριμπουρδελο. Πεταμενα βιβλία κάτω, παπλωματα κουλουριασμένα στο πατωμα, 20 δάχτυλα σκόνη και πιτσόκουτα απο την προηγουμενη μερα πανω στα τραπεζια. Ξενερωσα, σηκώθηκα κι εφυγα αφου την προσβαλλα, και μεχρι σημερα δεν το 'χω μετανοιώσει.![]()
Εξάλλου εξήγησέ μας πόση ώρα καθαρίζεις τη μέρα εσύ, να καταλάβουμε τί εννοείς.