!!! DEVELOPMENT MODE !!!

18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

stavmanr έγραψε: 14 Μαρ 2021, 17:25 Και πώς ερμηνεύεις ότι οι αξιόποινες πράξεις που βλέπει ο αστυνομικός (και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα) κρίνονται μη αξιόποινες από τη διαδικασία και αφήνονται ελεύθεροι;
Είναι ένα είδος ανικανότητας κρίσης από τα όργανα του νόμου; Δεν κρίνουν σωστά; Δεν ξέρουν πότε τελούνται αξιόποινες πράξεις;

Αυτή την ερμηνεία ψάχνω.
Η ποιότητα των αποδεικτικών στοιχείων είναι κακή. Έβλεπα το υλικό από το drone (?) και το video ήταν απαράδεκτο. Θα πας στο δικαστήριο, θα λέει το όργανο αυτός "είναι κύριε πρόεδρε", θα φέρει η άλλη μεριά μάρτυρες "μα τι καλό παιδί, ταΐζει τα γατάκια στη γειτονιά", μπορεί να βρεθεί και κάνας φίλος του να πει "παίζαμε μπάντμινκτον μαζί εκείνη την ώρα" και λόγω αμφιβολιών θα πέσει στα μαλακά.

Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε ακροατήριο αλλά κάπως έτσι το φαντάζομαι. Εσύ τι αδιάσειστο στοιχείο θεωρείς ότι μπορεί να προσκομίσει ο αστυνομικός από το πεδίο της μάχης; Να κάθεται να μαζεύει γυαλιά από μολότοφ μήπως βρει αποτύπωμα; Δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: 18χρονη ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2021, 17:31
stavmanr έγραψε: 14 Μαρ 2021, 17:25 Και πώς ερμηνεύεις ότι οι αξιόποινες πράξεις που βλέπει ο αστυνομικός (και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις κακουργηματικού χαρακτήρα) κρίνονται μη αξιόποινες από τη διαδικασία και αφήνονται ελεύθεροι;
Είναι ένα είδος ανικανότητας κρίσης από τα όργανα του νόμου; Δεν κρίνουν σωστά; Δεν ξέρουν πότε τελούνται αξιόποινες πράξεις;

Αυτή την ερμηνεία ψάχνω.
Η ποιότητα των αποδεικτικών στοιχείων είναι κακή.
"Ποιότητα αποδεικτικών στοιχείων" σε επ' αυτοφώρω σύλληψη τέλεσης εγκλήματος;
Αν το πρόβλημα είναι ότι γνωρίζουν ότι δεν έχουν "αποδεικτικά στοιχεία που απαιτούνται" γιατί προχωρούν σε συλλήψεις χωρίς αυτά; Δεν ξέρουν ότι απαιτούνται τα "κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία";
Πάλι δεν ξέρουν τη δουλειά τους κατά την ερμηνεία σου;
Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε ακροατήριο αλλά κάπως έτσι το φαντάζομαι. Εσύ τι αδιάσειστο στοιχείο θεωρείς ότι μπορεί να προσκομίσει ο αστυνομικός από το πεδίο της μάχης; Να κάθεται να μαζεύει γυαλιά από μολότοφ μήπως βρει αποτύπωμα; Δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο.
Ε τότε ποιο το νόημα της σύλληψης;
Συνέλαβαν έναν, τους απάντησε ο εισαγγελέας "δεν έχετε αποδεικτικά στοιχεία". Συνέλαβαν δεύτερο τους απάντησε ο εισαγγελέας "τι θα γίνει ρε παιδιά;".
Γιατί συνεχίζουν την ίδια διαδικασία να προσαγάγουν πολίτες χωρίς την κατάλληλη τεκμηρίωση του αδικήματος;
Άβαταρ μέλους
ST48410

stavmanr έγραψε: 14 Μαρ 2021, 17:40 "Ποιότητα αποδεικτικών στοιχείων" σε επ' αυτοφώρω σύλληψη τέλεσης εγκλήματος;
Αν το πρόβλημα είναι ότι γνωρίζουν ότι δεν έχουν "αποδεικτικά στοιχεία που απαιτούνται" γιατί προχωρούν σε συλλήψεις χωρίς αυτά; Δεν ξέρουν ότι απαιτούνται τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία;
Πάλι δεν ξέρουν τη δουλειά τους κατά την ερμηνεία σου;
Ας μιλήσουμε σοβαρά. Βλέπεις έναν να πετάει μολότοφ και πας και τον πιάνεις. Τι άλλο πρέπει να δεις εκτός της πράξης; Τίποτα. Ωστόσο εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι στο δικαστήριο δεν αρκεί αυτό. Δεν αρκεί ότι θα πας και θα πεις "τον είδα και είμαι σίγουρος ότι είναι αυτός". Πιθανόν γιατί κάποιοι άλλοι αστυνομικοί έκαναν λάθος ή γιατί στη ένταση της στιγμής και στην θολούρα των δακρυγόνων μπορεί όντως να έχεις μπερδέψει δύο άτομα με παρόμοιο ντύσιμο. Εγώ σου πρότεινα λοιπόν μια πρακτική λύση για να έχεις χειροπιαστά στοιχεία πέρα κάθε αμφιβολίας. Και δεν κοστίζει και τίποτα σοβαρά λεφτά να πεις ότι δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιο εξοπλισμό ή ότι θέλουμε κόσμο με ειδική εκπαίδευση. Ότι κάνει ένας φωτογράφος που καλύπτει ποδοσφαιρικούς ή άλλους αγώνες από πολύ μεγάλη απόσταση. Δεν είναι τίποτα.

Από κει και πέρα "όποιος δεν θέλει να ζυμώσει..."
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Αυτοι διαμαρτυρονται απο τα τα κελια της ΓΑΔΑ για ξυλοδαρμους ;

https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... 7305310208
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

under έγραψε: 14 Μαρ 2021, 22:12 Αυτοι διαμαρτυρονται απο τα τα κελια της ΓΑΔΑ για ξυλοδαρμους ;

Μεγάλος μαγκας.Εάν είναι όντως ο δραστης ελπίζω στη μπουζου να του την κάνουν Φ30.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Την ημέρα που δεν έγραψα ένα ποίημα

Κώστας Καναβούρης

Εικόνα

http://artinews.gr/%CF%84%CE%B7%CE%BD-% ... CE%B1.html

Tην ημέρα που δεν έγραψα ένα ποίημα, ένα κορίτσι έφτυσε αίμα.

Το αίμα του.

Εικόνα

Κι εγώ δεν το πήρα για να γράψω ένα ποίημα.

Την ημέρα που δεν έγραψα ένα ποίημα οι μπάτσοι έβρισαν αυτό το κορίτσι, το απείλησαν με βιασμό, το είπαν πουτάνα.

Κι εγώ δεν πήρα την απειλή, τις βρισιές και τη λέξη πουτάνα για να γράψω ένα ποίημα.

Αυτή την ημέρα που δεν έγραψα αυτό το ποίημα, ολόκληρος ο στρατός μια ανελέητης εξουσίας είπε ψέματα για τα παιδιά μας.

Εικόνα

Κρέμασαν τα παιδιά μας στις άκρες των χειλιών τους. Κρέμασαν το γέλιο των παιδιών στις άκρες των χειλιών τους μαζί με τα φίδια.

Αυτό γίνεται όταν δεν γράφεις ένα ποίημα, για τα παιδιά σου, τη στιγμή που τα κρεμούν στην άκρη των χειλιών τους.

Την ημέρα που δεν έγραψα ένα ποίημα ήταν η μέρα που ένας μπάτσος μπήκε στο σπίτι μου, άρπαξε το παιδί μου από το όνειρο, το χαστούκισε και το έσυρε αρπάζοντάς το από όνειρο.

Εικόνα

Το έσυρε ουρλιάζοντας και ξεγυμνώνοντας το όνειρο, χτυπώντας το παιδί μου, μπροστά στο δικαστήριο μιας δίκης χωρίς ακροατήριο δικαίου.

Την ημέρα που δεν έγραψα ένα ποίημα, το παιδί μου βιάστηκε από τον φόβο, το παιδί μου βιάστηκε από το ψέμα, το παιδί μου βιάστηκε με ορδές από μοτοσικλετιστές που πέρασαν από πάνω του, αυτή την ημέρα που δεν έγραψα ένα καταραμένο ποίημα.

Εικόνα

Ένα ποίημα να φτύνει αυτούς που φτύνουν το παιδί μου.

Ένα ποίημα να φτύνει εκείνους που τρέχουν σάλια από τα μάτια τους όταν κοιτάζουν την άκρη από την ανάσα των Δυνατών.

Λυπάμαι και οργίζομαι γι’ αυτό το ποίημα που δεν έγραψα και το πήραν και το γύμνασαν σε μια σιωπή αλλόκοτη. Και το έκαναν φιλανθρωπία και το έκαναν ελεημοσύνη.

Εικόνα

Γιατί τα ποιήματα που δεν γράφουμε τα αρπάζουν, σπάζουν τις λέξεις τους και τα βγάζουν ρακένδυτα και θλιβερά να ζητιανεύουν φόβους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ταπείνωση για τα ποιήματα που ενώ θα μπορούσαν να είναι δικά μας, τα βλέπουμε καθώς ζητιανεύουν ψέματα για να ζήσουν.

Την ημέρα που δεν έγραψα ένα ποίημα, κάθε μέρα που δεν έγραψα ένα ποίημα, κάθε μέρα που ένα ποίημα δεν γράφεται, γίνεται καταστροφή.

Όταν δεν γράφεις ένα ποίημα είναι επειδή ορμάνε και σου παίρνουν τις λέξεις από το στόμα

Εικόνα

Ορμάνε και σου παίρνουν τις λέξεις από τα χέρια.

Και τότε το κορμί σου, με όλη την ομιλία, με όλη την πρόθεση σύμπαντος λόγου, σταματάει εκεί.

Τίποτε άλλο. Το σύμπαν δεν αρχίζει ποτέ. :xena:

Και λίγο πιο έξω από αυτό το ακίνητο σύμπαν ένα κορίτσι φτύνει αίμα, ένα κορίτσι απειλείται, ένα κορίτσι καθυβρίζεται μέχρι τα μύχια της ψυχής του, ένα κορίτσι παύει.

Απλώς επειδή ένα ποίημα δεν γράφτηκε την στιγμή που άξιζε να γίνει ποίημα. Ακριβώς την ημέρα που δεν άξιζα να γράψω αυτό το ποίημα.

Λυπάμαι και οργίζομαι γι’ αυτό.

Τουλάχιστον ας προλάβω κάποια επόμενα ποιήματα.

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ελεος ρε :smt005: ... φτανει
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

nostromos έγραψε: 14 Μαρ 2021, 23:33 ελεος ρε :smt005: ... φτανει
Διάβασα περίπου το μισό κείμενο και τώρα ακούω Λένα Παπαδοπούλου για να συνέλθω.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Το σύμπαν δεν αρχίζει ποτέ. :xena:

ένα κορίτσι παύει.
εγω μπλοκαρα στις 2 αυτες φρασεις ... :smt005:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ST48410

Von Mackensen έγραψε: 14 Μαρ 2021, 22:26 Μεγάλος μαγκας.
Ωπ! Δεν είναι φάρσα; Υπάρχει περίπτωση να πήρε μέρος και να βγαίνει δημόσια να το παραδέχεται;

Ενδιαφέρον..
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

under έγραψε: 14 Μαρ 2021, 22:12 Αυτοι διαμαρτυρονται απο τα τα κελια της ΓΑΔΑ για ξυλοδαρμους ;

Βγαζει βιντεοσελφι εξιστορώντας τα κατορθωματα του (για mms ? ) ενω εχει συμμετασχει στον ξυλοδαρμο ? :smt005:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ενδιαφέρον πάντως. Στη Βουλή με τόσες κάμερες, και "δε μπόρεσααααααν" να βρούν ποιός σκότωσε το παιδί για να τον συλλάβουν.
Στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Χίου, πάλι "δε μπόοοοοορεσααααααν" να βρούν ποιός την έκανε, μολονότι και βίντεο έχουν, και τη μια βολίδα από το όπλο.
Στην επίθεση κατά του αστυνομικού, αμέσως βρήκαν (τουλάχιστον έτσι λένε, γιατι ήδη έχουμε αθωώσεις) ποιός το έκανε.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Νέα σοβαρή :g030: καταγγελία απο τον Άρη Παπαϊτσέτρα.........για βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ: Απήχθησα, χτυπήθηκα, φόρεσα κουκούλα πολέμου

https://www.koutipandoras.gr/article/ne ... a-koykoyla

Ο ενεργός συνπολίτης μας που όλοι μας τον είχαμε αγαπήσει από αυτό του το τουιτ
Εικόνα
προφανώς κάποιους κάνει να νιώθουν άβολα με αυτά που γράφει....

Σε μια νέα, αδιανόητη καταγγελία :e040: για βασανιστήρια στην ΓΑΔΑ μετά από το όργιο καταστολής στη Νέα Σμύρνη προχώρησε μέσω των κοινωνικών δικτύων ο Άρης Παπαϊτσέτρας.

Όπως σημειώνει μάλιστα ο ίδιος, αφού εξέφρασε μέσω του λογαριασμού του την αλληλεγγύη του στους συλληφθέντες και συλληφθείσες της Νέας Σμύρνης, «απήχθηκε, χτυπήθηκε και βασανίστηκε» :o στη ΓΑΔΑ.

«Αν στο ενδιάμεσο δεν έχω καταλήξει στο Γκουαντάναμο, υπόσχομαι ότι θα ακολουθήσει συνέντευξή μου εφ'όλης της ύλης», δηλώνει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Διαβάστε την ανάρτησή του στο facebook:

Λίγες ώρες αφότου εξέφρασα στον προσωπικό μου λογαριασμό, την αλληλεγγύη μου στους συλληφθέντες και τις συλληφθείσες της Νέας Σμύρνης και την αποστροφή μου για τις μαφιόζικες μεθόδους απόδοσης κατηγοριών που χρησιμοποίησε η αστυνομία εις βάρος τους.

Απήχθησα, χτυπήθηκα, φόρεσα κουκούλα πολέμου, χτυπήθηκα στο αυτοκίνητο, εφτασα στη ΓΑΔΑ, χτυπήθηκα στη ΓΑΔΑ, βασανίστηκα επί ώρες, διανυκτέρευσα για τέσσερις μέρες σε καθεστώς απομόνωσης μαζί με τον αδερφικό μου φίλο και σύντροφο να κατουράμε σε πλαστικά μπουκάλια. Βρεθήκαμε κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αυτός κατέληξε προφυλακισμένος με μηδενικά στοιχεία, εγώ να μαζεύω τα σπασμένα μου κομμάτια

Σκέτη μαγεία. Επιστρέφω με συνέντευξη για το ταξίδι μας προς τη ΓΑΔΑ και απο εκεί στην Μεταξική περίοδο.

Ελπίζω στο ενδιάμεσο να μην βρεθώ κατηγορούμενος για την δολοφονία του Κένεντι

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Ο παρακρατικος "αντιεξουσιαστης" που ενω καταγραφοτανε απο το τηλεφωνο του η δολοφονικη επιθεση και μετα συνομιλουσε με φιλο του δολοφονου που του ελεγε " μαλλον τον σκοτωσαμε"
Και αφεθηκε ελευθερος απο την "ανεξαρτητη δικαιοσυνη"
Κανει και παραπονα απο πανω :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”