!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: "Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:24 Κι εγώ τα όλα του βίντεο, ακριβώς έτσι τα βλέπω.
Ως ανθρώπινα όντα, τίποτα παραπάνω.
Πέσαμε στα αποκαλυπτήρια του "ελληνορθόδοξου" πνεύματος.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

John Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:22 Απο ποτε η θηλυκοτητα ειναι συνωνυμο της πουτανιας; Γιατι εγω δεν εγραψα να ουδετεροποιηθει η θηλυκοτητα τους, εσυ απλα καρφωθηκες.
Ο όρος είναι ουδέτερος.Ποιός είπε για πουτανιά;Η χρήση του όρου ανθρώπινα όντα και όχι γυναίκες μπορεί να θεωρηθεί υποβάθμιση της θηλυκότητος.Να είσαι σίγουρος ότι όποιος ή όποια θέλει να κάνει θέμα θα κάνει.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Re:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:20
John Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:16
stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:14

Δηλαδή, όταν εσύ αμφισβητείς τον "μπαμπάκα" καις την εικόνα της μάνας; Το συνηθίζεις γενικότερα αυτό;
Ενα συμβολικο μυθολογικο εργαλειο καταπιεσης ειναι, τιποτα παραπανω. Σταματα τους παραλληλισμους με υπαρκτα προσωπα. Καλα του κανανε.
"Συμβολικό εργαλείο καταπίεσης" η μητέρα εκείνου που δίδασκε την ελευθερία, την αγάπη, την αλληλοβοήθεια, την αλληλεγγύη;

Θα υποστήριζα ότι αντίθετα προς αυτό, η όποια αντίδραση θα έπρεπε να στοχεύει στην υποκρισία της εκμετάλλευσης του προσώπου του Χριστού και της Παναγίας στις σημερινές κοινωνίες. Όχι στον Χριστό και την Παναγία καθαυτούς.
Εξακολουθεις να λες αυτους και καθαυτους λες και μπορουμε να τους παρουμε συνεντευξη να σχολιασουν. ΞΕΚΟΛΑ. Ειναι μυθολογικες οντοτητες, ακριβως οπως ο Μπατμαν. Δεν υπηρξε ποτε γυναικα που γεννησε γονιμοποιημενη απο κρινο. Ειναι συμβολα ενος θρησκευτικο/πολιτικου οργανισμου που ακομα και σημερα, στον 21ο αιωνα, διακινει μισος και σεξισμο και επιμενει να προαγει μεσαιωνικα προτυπα ηθικης. Ως συμβολα κρινονται λοιπον και οχι ως υπαρκτα ιστορικα προσωπα.

Μα καλα, τοσο φοβο να θιξεις τα ιερα και τα οσια του εθνους μας εχει ενσταλλαξει μεσα σου η θρησκεια;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:26
Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:23 Αυθαίρετο, εντελώς.

Και για τα υπόλοιπα, που ξέρεις οτι δεν τα κάνουν και οι δυο που αναφέρεις? Και που ξέρεις οτι ενδεχομένως δεν τα κάνει ο "ΟΥΚάς", ενώ τ' απορρίπτει ο "φορολογούμενος"?
Δεν ξέρω κάθε ΟΥΚά αλλά ξέρω αρκετούς ΟΥΚάδες. Επίσης ξέρω αρκετούς Έλληνες και αυτό που περιγράφω είναι η τυπική συμπεριφορά τους. Οι περισσότεροι Έλληνες ορίζουν τον πατριωτισμό με πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την ουσία της πατρίδας τους.

Το ίδιο κι εσύ Χελώνε. Γιατί όλα αυτά που σου έγραψα είναι πατριωτισμός ουσίας ενώ στο δικό σου ποστ είδα μόνο λέξεις κλειδιά (θρησκεία, οικογένεια, θητεία).
Μια μικρή παρέμβαση
Πατρίδα μας είναι το νεοελληνικό κράτος στο οποίο είμαστε υπήκοοι
Το οποίο εκφράζεται και εκπροσωπείται από μια κρατική εξουσία
Το τι θέλει λοιπόν η πατρίδα θα σου το ζητήσει δια των νόμων της τους οποίους βγάζει η κρατική εξουσία η οποία εκπροσωπεί την πατρίδα
.
πατησιωτης

stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:25 Αν η πατριαρχία και μητριαρχία δεν εξαρτώνται από το πρότυπα του Χριστού και της Παναγίας αντίστοιχα, κακώς τα βάζεις στη συζήτηση.
Δεν τα βάζω εγώ,δεν έσκισα εγώ την εικόνα ούτε το εγκρίνω.Σου λέω τι θα σου πουν αυτοί που θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την πράξη αυτή.Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρουν μια αιτία για οτιδήποτε κάνουν που να αναφέρεται στη συστημική αδικία.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:31
Kauldron έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:23 Αυθαίρετο, εντελώς.

Και για τα υπόλοιπα, που ξέρεις οτι δεν τα κάνουν και οι δυο που αναφέρεις? Και που ξέρεις οτι ενδεχομένως δεν τα κάνει ο "ΟΥΚάς", ενώ τ' απορρίπτει ο "φορολογούμενος"?
Δεν ξέρω κάθε ΟΥΚά αλλά ξέρω αρκετούς ΟΥΚάδες. Επίσης ξέρω αρκετούς Έλληνες και αυτό που περιγράφω είναι η τυπική συμπεριφορά τους. Οι περισσότεροι Έλληνες ορίζουν τον πατριωτισμό με πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με την ουσία της πατρίδας τους.

Το ίδιο κι εσύ Χελώνε. Γιατί όλα αυτά που σου έγραψα είναι πατριωτισμός ουσίας ενώ στο δικό σου ποστ είδα μόνο λέξεις κλειδιά (θρησκεία, οικογένεια, θητεία).
Μια μικρή παρέμβαση
Το τι θέλει λοιπόν η πατρίδα θα σου το ζητήσει δια των νόμων της τους οποίους βγάζει η κρατική εξουσία η οποία εκπροσωπεί την πατρίδα
.
Υπάρχει και η κοινωνια πολιτων
Το Αβερωφ που απελευθερωσε το Αιγαιο δεν το εξασφαλισε η κρατικη εξουσια
Μην αρχισω με διαφορα παραδειγματα σε καθε τομεα...
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:29
John Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:22 Απο ποτε η θηλυκοτητα ειναι συνωνυμο της πουτανιας; Γιατι εγω δεν εγραψα να ουδετεροποιηθει η θηλυκοτητα τους, εσυ απλα καρφωθηκες.
Ο όρος είναι ουδέτερος.Ποιός είπε για πουτανιά;Η χρήση του όρου ανθρώπινα όντα και όχι γυναίκες μπορεί να θεωρηθεί υποβάθμιση της θηλυκότητος.Να είσαι σίγουρος ότι όποιος ή όποια θέλει να κάνει θέμα θα κάνει.
Ρε πατησιωτη, βρες κανα ΝΔκρατη να παιξετε αυτο το παιχνιδακι, γιατι εγω βαριεμαι οταν τα γυρνας και τα αλλαζεις και αρχιζεις τις ακροβασιες. Ξαναγυρνα στο Μπρειτμπαρτ για πνευματικη ...αυτοικανοποιηση.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:22
stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:18
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:16

Είναι σύμβολο της πατριαρχίας διότι υποβάλλει στις γυναίκες τον περιορισμό των σεξουαλικών επιθυμιών τους.
Μα κι ο Χριστός υπέβαλε τον άνδρα σε τέτοιο περιορισμό (διδασκαλία κατά των βιολογικών παθών και ορέξεων), αλλά δεν έχουμε μητριαρχία.
Πως το εξηγείς;

Ο άνδρας είναι κυρίαρχος στο πατριαρχικό σύστημα και άρα οι οποιεσδήποτε θυσίες του δεν μπορεί να είναι παρά η αντανάκλαση της θέσης του.Οι περιορισμοί στους οποίους υποβάλλεται γίνονται μόνο και μόνο για να μη θίξει τις γυναίκες ιδιοκτησία των άλλων ανδρών και άρα είναι στα πλαίσια της συστημικής πατριαρχίας από την οποία ευνοείται.
Αυτό που μάλλον δεν γίνεται αντιληπτό σήμερα είναι ότι τόσο οι φεμινιστές (ή φιλοφεμινιστές) άντρες όσο και οι φεμινίστριες γυναίκες ενισχύουν την συστημική πατριαρχία.

Γιατί οι πρώτοι μπαίνουν στη διαδικασία της παραχώρησης, της γενναιοδωρίας, της χάρης γενικότερα (στοιχεία που μπορεί να διαθέσει μόνον ο αφέντης) και οι γυναίκες στη διαδικασία της απαίτησης (που μπορεί να ικανοποιηθεί μόνον από τον αφέντη).

Στην πραγματική ισότητα, οι όροι παραχώρηση, διεκδίκηση, απαίτηση κλπ δεν αφορούν σε φύλα. Όποιος/όποια θέλει να διεκδικήσει/απαιτήσει/παραχωρήσει, απλώς το κάνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Μαρ 2021, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Zelda έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:34

Μια μικρή παρέμβαση
.
Πατρίδα μας είναι η κρατική εξουσία στην οποία ανήκουμε ως υπήκοοι
Πατριωτισμός είναι να υπηρετείς αυτήν την εξουσία
Το τι θέλει λοιπον η πατρίδα θα σου το πει με επίσημες εντολές της η κρατική εξουσία η οποία κάνει κουμάντο σε αυτή την πατρίδα ..

Όταν πληρώνεις φόρους η υπηρετείς φαντάρος , ΔΕΝ υπηρετείς μια αφηρημένη έννοια πατρίδα αλλά την ελληνική κρατική εξουσία ..
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Επειδή δεν έχω καταλάβει, ο τύπος γιατί βρέθηκε στο σκηνικό με εικόνα της Παναγίας;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Zelda έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:34

Μια μικρή παρέμβαση
.
Το θωρηκτό Αβέρωφ το είχε εξασφαλίσει η κρατική εξουσία
Και λειτούργησε υπό τις εντολές της ..
πατησιωτης

Beria έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:38 Επειδή δεν έχω καταλάβει, ο τύπος γιατί βρέθηκε στο σκηνικό με εικόνα της Παναγίας;
Αυτό δεν έχει διευκρινισθεί.Μπορεί να ήταν πλανόδιος πωλητής.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:32
stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:25 Αν η πατριαρχία και μητριαρχία δεν εξαρτώνται από το πρότυπα του Χριστού και της Παναγίας αντίστοιχα, κακώς τα βάζεις στη συζήτηση.
Δεν τα βάζω εγώ,δεν έσκισα εγώ την εικόνα ούτε το εγκρίνω.Σου λέω τι θα σου πουν αυτοί που θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την πράξη αυτή.Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρουν μια αιτία για οτιδήποτε κάνουν που να αναφέρεται στη συστημική αδικία.
Μα δεν διαφωνώ μαζί τους ως προς τη συστημική αδικία της πατριαρχίας, της ξενοφοβίας κλπ.
Διαφωνώ ότι η καταστροφή της εικόνας μίας μάνας βοηθά με οποιονδήποτε τρόπο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Beria έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:38 Επειδή δεν έχω καταλάβει, ο τύπος γιατί βρέθηκε στο σκηνικό με εικόνα της Παναγίας;
Μα σ' αυτήν τη συγκέντρωση ήταν δεκτοί οι πάντες. Γιατί να μην πάει κι αυτός; Είδε κόσμο και πήγε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Re:

John Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:30
stavmanr έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:20
John Brown Gun Club έγραψε: 10 Μαρ 2021, 22:16

Ενα συμβολικο μυθολογικο εργαλειο καταπιεσης ειναι, τιποτα παραπανω. Σταματα τους παραλληλισμους με υπαρκτα προσωπα. Καλα του κανανε.
"Συμβολικό εργαλείο καταπίεσης" η μητέρα εκείνου που δίδασκε την ελευθερία, την αγάπη, την αλληλοβοήθεια, την αλληλεγγύη;

Θα υποστήριζα ότι αντίθετα προς αυτό, η όποια αντίδραση θα έπρεπε να στοχεύει στην υποκρισία της εκμετάλλευσης του προσώπου του Χριστού και της Παναγίας στις σημερινές κοινωνίες. Όχι στον Χριστό και την Παναγία καθαυτούς.
Εξακολουθεις να λες αυτους και καθαυτους λες και μπορουμε να τους παρουμε συνεντευξη να σχολιασουν. ΞΕΚΟΛΑ. Ειναι μυθολογικες οντοτητες, ακριβως οπως ο Μπατμαν. Δεν υπηρξε ποτε γυναικα που γεννησε γονιμοποιημενη απο κρινο. Ειναι συμβολα ενος θρησκευτικο/πολιτικου οργανισμου που ακομα και σημερα, στον 21ο αιωνα, διακινει μισος και σεξισμο και επιμενει να προαγει μεσαιωνικα προτυπα ηθικης. Ως συμβολα κρινονται λοιπον και οχι ως υπαρκτα ιστορικα προσωπα.

Μα καλα, τοσο φοβο να θιξεις τα ιερα και τα οσια του εθνους μας εχει ενσταλλαξει μεσα σου η θρησκεια;
Μα δεν με απασχολεί η άποψή σου για την ιστορία.
Με απασχολεί το πώς η καταστροφή της εικόνας της μάνας εκείνου που δίδαξε αγάπη, αλληλοβοήθεια, σεβασμό κλπ. συντελεί στην εξάλειψη των κοινωνικών αντιθέσεων.
Δεν με απασχολεί καν αν πρόκειται για καρτούν ή και για σουπερήρωα σαν αυτούς που αναφέρεις.
Αν κάποιος έκαιγε την εικόνα της μάνας του σούπερμαν, θα τον ρωτούσα εξίσου "καλά ρε φίλε, πώς σου ήρθε";
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”