"Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει", σωστά;Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:27Δεν έχει σημασία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εκτός από το τρόπο που σκέφτεσαι, μου αρέσει και ο τρόπος που εκφράζεσαι.aLiCat έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:29"Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει", σωστά;![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
aLiCat έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:04«Και τούτο ποιείν κακείνο μη αφιέναι»Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:01Ε ναι, από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός για ποιον θα ζεις; για του μνιου σου τον χαβά; συνέλθετε λίγο.Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:53
Ποια στερεότυπα; Ένστικτο είναι, για αυτό φτάνουν στα άκρα. Μία ξαδέρφη της μάνας μου παντρεύτηκε
για να κάνει παιδιά, της βγήκε ξινό βέβαια γιατί αποδείχθηκε psyco ο τύπος, αλλά και τώρα και πριν χωρίσει,
την βλέπεις, η γυναίκα ζει για τα παιδιά. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.![]()
για μισό λεπτό, αυτό δεν ήταν μες στο νούμερο
εκμεταλλεύεσαι το τόπικ
5:50
είναι και ψηλότερη 
- Cecily Anne
O Νίκος Ρίζος (1.60) είχε πάντα ψηλότερες. Και πολλές γυναίκες, όχι μαλακίες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε ναι και δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση.Cecily Anne έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:41 O Νίκος Ρίζος (1.60) είχε πάντα ψηλότερες. Και πολλές γυναίκες, όχι μαλακίες.
Κάθε μάρκα έχει τον αγοραστή της, που λένε.
Κανείς δεν πάει χαμένος.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Cecily Anne
Κι o Τζος Χάτσερσον εμένα κάτι μου κάνει.aLiCat έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:47Ε ναι και δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση.Cecily Anne έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:41 O Νίκος Ρίζος (1.60) είχε πάντα ψηλότερες. Και πολλές γυναίκες, όχι μαλακίες.
Κανείς δεν πάει χαμένος.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εννοείς παρότι είναι κοντός κάτι σου κάνει;Cecily Anne έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:48Κι o Τζος Χάτσερσον εμένα κάτι μου κάνει.aLiCat έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:47Ε ναι και δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση.Cecily Anne έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:41 O Νίκος Ρίζος (1.60) είχε πάντα ψηλότερες. Και πολλές γυναίκες, όχι μαλακίες.
Κανείς δεν πάει χαμένος.![]()
Αν έτσι, 1.70 δεν τον θεωρώ κοντό.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Φαινεται κοντουλης ναι

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Όπως ήταν στο hunger games, τώρα που τον ψάχνω έχει γίνει σκατά, δεν μ'αρέσει.aLiCat έγραψε: 03 Οκτ 2020, 01:51
Εννοείς παρότι είναι κοντός κάτι σου κάνει;
Αν έτσι, 1.70 δεν τον θεωρώ κοντό.
οhhhh cutie pie
ζενι-αλικατ
a/s/l ? 
Βρήκα και αυτά:

ενώ ο αντρικός εγκέφαλος:

δεν ξέρω σε τι ποσοστά ισχύουν

δεν ξέρω σε τι ποσοστά ισχύουν
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν κάνουμε σεξ πλέον ,βολεύομαι με phorum.aLiCat έγραψε: 03 Οκτ 2020, 02:18 Βρήκα και αυτά:![]()
δεν ξέρω σε τι ποσοστά ισχύουν![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk