!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
the Bachelor

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the Bachelor »

Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:03
Συχνά, όχι πάντα. Πολλές φορές παντρεύονται στα γρήγορα κάποιον που τους φαίνεται οκ μόνο και μόνο γιατί τα
περιθώρια τεκνοποίησης στενεύουν. Άμα έχει και χοντρό πορτοφόλι ακόμα καλύτερα, αλλά και με έναν
δυ που το μόνο χοντρό που έχει πάνω του είναι η κοιλιά και τα προγούλια, βολεύονται.
δε βολεύονται με τηνν έννοια που ονειρεύονταν
απλώς τακτοποιούνται όπως όπως τα τελευταία στάδια που κουτσοπερνάει η μπογιά τους ακόμα
λίγο πριν σκάσει η νέα φουρνιά gold diggers
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:56
Otto Weininger έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:21
vagabondo έγραψε: 02 Οκτ 2020, 19:39
Οι γυναίκες που έχουν πολλά λεφτά, ποιούς διαλέγουν για σύζυγο;
Αυτόν που ασχολείται και θα ασχολείται μαζί τους.
Εγώ νομίζω ότι είναι πιο απλό.

Χρησιμοποιούν τα ίδια ακριβώς κριτήρια που χρησιμοποιούν και οι άνδρες.
Το "ασχολείται" δεν το εννοούσα υποτιμητικά, σε φάση θα είναι ο σκύλος της.

Το εννοούσα κυριολεκτικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:40
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:28
Αγις έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:26

κονομα μεσω διαζυγιου κ επιμελειας παιδιων
Αν υπάρχει τέτοιος φόβος και αυτή θέλει να κάνει παιδιά, να κάνει παιδιά με αλλον και δεν τα αναγνωρίζεις :102:
αστροπελεκι μου σε '' μια κοινωνια γεματη στερεοτυπα'' θελουν γαμο για να τεκνοποιησουν - οι λογοι γνωστοι κ κυνικα υπολογιστικοι

συνηθησμενη και η μαλακια που εγραψες κλεινοντας το μνμ σου- να μην πεταξεις μια τουλαχιστον κσξυπνητζιδικη σε καθε ποστ σου θα ηταν εκπληξη
Εσύ τις ξεκίνησες.

Ωστόσο κάποτε ήταν υποχρεωτική η γυναίκα να κάνει παιδιά, για αυτό προοριζόταν. Μέσα από αυτό υπήρχε κατά κάποιο τρόπο και η επιβίωσης της γυναίκας. Άλλαξε αρκετά αυτό αν και φυσικά ακόμα υφίσταται αυτή η νοοτροπία.
Αλλά πλέον είναι πιο ελεύθερες, το όριο που "πρέπει" να κάνεις οικογένεια και παιδιά έχει ανέβει οπότε έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους για σπουδές, εργασία κτλ. Επίσης όντας ανεξάρτητες οικονομικά και πιο απελευθερωμένες έχουν πιο καθαρή ματιά στις επιλογές τους. Άρα πιο σωστές οικογένειες. Ακόμα βέβαια είμαστε στη μετάβαση και μαθαίνουμε αλλά σιγά σιγά. Οι δούλοι ξύπνησαν Αντωνάκη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
the Bachelor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the Bachelor »

Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 19:56
Tornado έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:50
Cecily Anne έγραψε: 02 Οκτ 2020, 18:38

Μα το δικό σου κοστολογεί, από αυτά που λες και μάλιστα χαμηλά.

καθόλου
εγώ είπα ότι παντρεύονται το μεγαλύτερο πορτοφόλι που μπορούν να τυλίξουν
Λίγο τραγικό πάντως ένας άνθρωπος το μόνο αξιόλογο για να προσελκύσει έναν άλλο άνθρωπο να είναι το πορτοφόλι του. Κάτι δεν πάει καλά με εκείνον.

το ότι κάποιος βγάζει λεφτά δείχνει άνθρωπο ικανό και αξιόλογο
αυτες που πάνε για λεφτά είναι οι Π.
όσες παντρεύονται για λεφτά είναι Π. εις το τετράγωνο
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Στύγιος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:57
GoBack έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:05 Εχετε παρατηρησει οτι για τα γκομενικα συμμετεχουν και τσακωνονται μονο αντρες που δεν βλεπουν αθλητικα;
Πάρτα ρε :003:

Εικόνα
Σκεφτηκα να βαλω και τις λεσβιες της ΑΕΚ τοτε στο οακα να τον ταπωσω τελειως αλλα στο βιντεο ειναι διπλα τους κατι μαμουχαλοι που κοιτανε ευθεια.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:53
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:24 Λογικά χτυπάνε τα καμπανάκια της μητρότητας ασταμάτητα σε συνδυασμό με μια κοινωνία γεμάτη στερεότυπα, μάντεψε. Ευτυχώς βέβαια πλέον οι γυναίκες το βλέπουν και λίγο αλλιώς.
Ποια στερεότυπα; Ένστικτο είναι, για αυτό φτάνουν στα άκρα. Μία ξαδέρφη της μάνας μου παντρεύτηκε
για να κάνει παιδιά, της βγήκε ξινό βέβαια γιατί αποδείχθηκε psyco ο τύπος, αλλά και τώρα και πριν χωρίσει,
την βλέπεις, η γυναίκα ζει για τα παιδιά. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
Ε ναι, από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός για ποιον θα ζεις; για του μνιου σου τον χαβά; συνέλθετε λίγο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Otto Weininger έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:58
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:56
Otto Weininger έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:21

Αυτόν που ασχολείται και θα ασχολείται μαζί τους.
Εγώ νομίζω ότι είναι πιο απλό.

Χρησιμοποιούν τα ίδια ακριβώς κριτήρια που χρησιμοποιούν και οι άνδρες.
Το "ασχολείται" δεν το εννοούσα υποτιμητικά, σε φάση θα είναι ο σκύλος της.

Το εννοούσα κυριολεκτικά.
Κι εγώ με την ίδια θετική έννοια το είπα. :)

Το χρήμα γενικώς ή σε δεσμεύει ή σε απελευθερώνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Tornado έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:59

καθόλου
Λίγο τραγικό πάντως ένας άνθρωπος το μόνο αξιόλογο για να προσελκύσει έναν άλλο άνθρωπο να είναι το πορτοφόλι του. Κάτι δεν πάει καλά με εκείνον.

Και κατά τα φαινόμενα, σου έτυχαν μόνον οι Π ή απλώς γουστάρεις τις Π χωρίς να έχεις λεφτά.

Αυτό είναι όντως δυστυχία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Tornado έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:59

καθόλου

Δεν αντιλέγω, κάποιος που βγάζει λεφτά πιθανόν να έχει ικανότητες. Το να έχει ικανότητα μόνο να βγάζει λεφτά όμως και το πορτοφόλι του να είναι το μόνο αξιόλογο πάνω του και να μπορεί να προσελκύει μόνο γυναίκες που έλκονται από αυτό, είναι λίγο στενάχωρο :-?

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:01
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:24 Λογικά χτυπάνε τα καμπανάκια της μητρότητας ασταμάτητα σε συνδυασμό με μια κοινωνία γεμάτη στερεότυπα, μάντεψε. Ευτυχώς βέβαια πλέον οι γυναίκες το βλέπουν και λίγο αλλιώς.
Ποια στερεότυπα; Ένστικτο είναι, για αυτό φτάνουν στα άκρα. Μία ξαδέρφη της μάνας μου παντρεύτηκε
για να κάνει παιδιά, της βγήκε ξινό βέβαια γιατί αποδείχθηκε psyco ο τύπος, αλλά και τώρα και πριν χωρίσει,
Ε ναι, από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός για ποιον θα ζεις; για του μνιου σου τον χαβά; συνέλθετε λίγο.
Άμα έχουν γίνει μητέρες για τον λόγο που λέω εγώ, ζουν για τα παιδιά τους. Σε άλλες περιπτώσεις, όχι.
Πάντως για ποια στερεότυπα μιλάμε; Το κυρίαρχο τρεντ αυτής της γενιάς είναι το να παραμείνεις άτεκνος.
Απλά ένας σημαντικός αριθμός γυναικών έχουν πολύ δυνατά μητρικά ένστικτα, για αυτό αποκλείουν
από το νέο νορμάλ. Δεν υπάρχει πουθενά το παλαιό στερεότυπο της γεροντοκόρης, ίσως μόνο σε κάποια
κατσικοχώρια. Σίγουρα δεν καταπιέζονται οι γυναίκες από αυτό, εκτός ίσως αν είναι αιχμάλωτες στα εν λόγο χωριά.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Ασέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:20
GoBack έγραψε: 02 Οκτ 2020, 20:05 Εχετε παρατηρησει οτι για τα γκομενικα συμμετεχουν και τσακωνονται μονο αντρες που δεν βλεπουν αθλητικα;
αν με το "αθλητικα" εννοεις ποδοσφαιρο, ειναι επειδη οσοι βλεπουν ποδοσφαιρο, δε γαμουν. :102:

ασεβαστε συμφωνω σχεδον απολυτα
δλδ γαμουν αρκετα, αλλα οχι με παθος, διοτι εχουν λανθανουσα ομοφυλοφιλια :8)
αυτό που υπονόησε για εμάς τους α-μπαλους δλδ :102:

ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ

και το να επισημαινεις μια συνηθεια του αλλου φυλου δεν ειναι τσακωνομαι για τα γκομενικα :xena:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Adidas την 02 Οκτ 2020, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:21

Άμα έχουν γίνει μητέρες για τον λόγο που λέω εγώ, ζουν για τα παιδιά τους. Σε άλλες περιπτώσεις, όχι.
Πάντως για ποια στερεότυπα μιλάμε; Το κυρίαρχο τρεντ αυτής της γενιάς είναι το να παραμείνεις άτεκνος.
Απλά ένας σημαντικός αριθμός γυναικών έχουν πολύ δυνατά μητρικά ένστικτα, για αυτό αποκλείουν
από το νέο νορμάλ. Δεν υπάρχει πουθενά το παλαιό στερεότυπο της γεροντοκόρης, ίσως μόνο σε κάποια
κατσικοχώρια. Σίγουρα δεν καταπιέζονται οι γυναίκες από αυτό, εκτός ίσως αν είναι αιχμάλωτες στα εν λόγο χωριά.
Πλάκα κάνεις; ποια κατσικοχωρια; ακόμα κρατάνε γερά τα στερεότυπα. Η μητρότητα είναι στη φύση της γυναίκας. Λογικό να θέλει να το ζήσει κάποια στιγμή. Η υστερία έρχεται όταν περνούν τα χρόνια και θέλει να το πραγματοποιήσει καιι αγχώνεται. Σε αυτό άγχος συμβάλλουν και τα κοινωνικά στερεότυπα.

Que Sera, Sera...
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 19:51
georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:30
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:56

Αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι και εσείς όσοι θέλετε τις γυναίκες ψηλότερες σημαίνει ότι θέλετε να είστε κατώτεροι της;
Επίσης τα ψέμματα που αναφέρεις, τι φάση;
αγαπητε κοψοσυριζακια (στοιχειο της προσωπικοτητος σου που αντανακλα σε καθε σου σχεδον στιχομυθια)

πρωτον απαντα στο γαμημενο ερωτημα μια φορα χωρις να ρωτας ασχετα

δευτερον υπαρχουν αντρες οπως ηδη προειπα που προτιμουν καπως κοντυτερη γυναικα, αλλα αν ρωτησεις εναν αντρα πώς θελει την γυναικα πιθανον πολυ πιθανον να πει με μεγαλο βυζια και στητο κωλο και να μην μου τα πρηζει και κανενα αλλο στοιχειο (δηλαδη δεν σου παρουσιαζω τον αντρα με φωτοστεφανο) αλλα δεν θα πει στην πλειοψηφια, ψηλοτερη ή κοντυτερη ή ισο υψος

κατι λοιπον σημαινει στο οτι η γυναικα επιμενει στο να ειναι ισο υψος και ιδανικα λιγο ψηλοτερος
δεν εδωσα καν την απαντηση, ρωτησα τους αλλους

σταματα να απαντας μαλακιες αν δεν εχεις σκοπο να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτανε
Βρε γλυκουλι μου τίποτα δεν σημαίνει αν οι γυναίκες γουστάρουν ψηλό άντρα με το αν θέλουν ισότητα. Τον ψηλό άντρα τον θες γιατί γουστάρεις τους ψηλούς. Όχι για να είσαι κατώτερη του. Όπως γουστάρεις να έχει μαύρα μαλλιά ή τριχωτά χέρια κτλ. Το ότι εσύ συνδέεις το γούστο στους άντρες με την ισοτητα είναι καθαρά δική σου ερμηνεία και άσχετη.
όσες φορές και να κλωτσήσεις την πραγματικότητα δεν θα αναποδογυρίσει
θες να μου πεις ότι οι γυναικες στο τιντερ ειναι σαχλες; να το δεχτω
οτι το γραφουν 6 στις 10 και εγω ζαλισμενος απο την ισταγκραμοποζες το βλεπω σαν 8/10; να το δεχτω
οτι ειναι φετινη μοδα και αντιγραφουν αυτο που ειδαν σε αλλες; να το δεχτω
καμια ομως δεν γραφει, αν εχεις μαυρα μαλλια ή τριχωτα χερια, μην στειλεις
γραφουν για κοντυτερους

έχω δουλέψει σε 3 διαφορετικά επαγγέλματα και ήμουν πάντα άσχετος και τεμπέλης σε όλο το κόνσεπτ της δουλειάς εκτός από το είμαι πολύ παρατηρητικός και να ξέρω αν κάτι είναι λπετομέρεια ή χρήζει ψαξίματος
εγώ λέω ότι αυτό χρήζει ψάξιμο
δεν έχω διαβάσει επιχείρημα που να με πείσει για το αντίθετο
θα συνεχίσω να ψάχνω με την ίδια επιμονή που εσύ κάνεις κοπλιμέντα στον adidas
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:28
Null έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:21

Πλάκα κάνεις; ποια κατσικοχωρια; ακόμα κρατάνε γερά τα στερεότυπα. Η μητρότητα είναι στη φύση της γυναίκας. Λογικό να θέλει να το ζήσει κάποια στιγμή. Η υστερία έρχεται όταν περνούν τα χρόνια και θέλει να το πραγματοποιήσει καιι αγχώνεται. Σε αυτό άγχος συμβάλλουν και τα κοινωνικά στερεότυπα.
Που τα έχεις δει; Εγώ δεν τα βλέπω. Να σε πιέσει ποιος να παντρευτείς; Η γειτονιά, ο μανάβης απέναντί; Οι φίλοι σου;
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 21:32
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 19:51
georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:30

αγαπητε κοψοσυριζακια (στοιχειο της προσωπικοτητος σου που αντανακλα σε καθε σου σχεδον στιχομυθια)

πρωτον απαντα στο γαμημενο ερωτημα μια φορα χωρις να ρωτας ασχετα

δευτερον υπαρχουν αντρες οπως ηδη προειπα που προτιμουν καπως κοντυτερη γυναικα, αλλα αν ρωτησεις εναν αντρα πώς θελει την γυναικα πιθανον πολυ πιθανον να πει με μεγαλο βυζια και στητο κωλο και να μην μου τα πρηζει και κανενα αλλο στοιχειο (δηλαδη δεν σου παρουσιαζω τον αντρα με φωτοστεφανο) αλλα δεν θα πει στην πλειοψηφια, ψηλοτερη ή κοντυτερη ή ισο υψος

κατι λοιπον σημαινει στο οτι η γυναικα επιμενει στο να ειναι ισο υψος και ιδανικα λιγο ψηλοτερος
δεν εδωσα καν την απαντηση, ρωτησα τους αλλους

σταματα να απαντας μαλακιες αν δεν εχεις σκοπο να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτανε
Βρε γλυκουλι μου τίποτα δεν σημαίνει αν οι γυναίκες γουστάρουν ψηλό άντρα με το αν θέλουν ισότητα. Τον ψηλό άντρα τον θες γιατί γουστάρεις τους ψηλούς. Όχι για να είσαι κατώτερη του. Όπως γουστάρεις να έχει μαύρα μαλλιά ή τριχωτά χέρια κτλ. Το ότι εσύ συνδέεις το γούστο στους άντρες με την ισοτητα είναι καθαρά δική σου ερμηνεία και άσχετη.
όσες φορές και να κλωτσήσεις την πραγματικότητα δεν θα αναποδογυρίσει
θες να μου πεις ότι οι γυναικες στο τιντερ ειναι σαχλες; να το δεχτω
οτι το γραφουν 6 στις 10 και εγω ζαλισμενος απο την ισταγκραμοποζες το βλεπω σαν 8/10; να το δεχτω
οτι ειναι φετινη μοδα και αντιγραφουν αυτο που ειδαν σε αλλες; να το δεχτω
καμια ομως δεν γραφει, αν εχεις μαυρα μαλλια ή τριχωτα χερια, μην στειλεις
γραφουν για κοντυτερους

έχω δουλέψει σε 3 διαφορετικά επαγγέλματα και ήμουν πάντα άσχετος και τεμπέλης σε όλο το κόνσεπτ της δουλειάς εκτός από το είμαι πολύ παρατηρητικός και να ξέρω αν κάτι είναι λπετομέρεια ή χρήζει ψαξίματος
εγώ λέω ότι αυτό χρήζει ψάξιμο
δεν έχω διαβάσει επιχείρημα που να με πείσει για το αντίθετο
θα συνεχίσω να ψάχνω με την ίδια επιμονή που εσύ κάνεις κοπλιμέντα στον adidas
Ε προφανώς οι γυναίκες γουστάρουν περισσότερο τους ψηλοτερους από αυτές. Δεν καταλαβαίνω τι κακό έχει αυτό. Το γούστο κάθε ανθρώπου είναι δικό του. Τι σχέση έχει με ισότητες κτλ. ακόμα δεν έχω καταλάβει αλλά οκ.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”