Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 19:51
georgeamfi έγραψε: 02 Οκτ 2020, 17:30
Naida έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:56
Αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι και εσείς όσοι θέλετε τις γυναίκες ψηλότερες σημαίνει ότι θέλετε να είστε κατώτεροι της;
Επίσης τα ψέμματα που αναφέρεις, τι φάση;
αγαπητε κοψοσυριζακια (στοιχειο της προσωπικοτητος σου που αντανακλα σε καθε σου σχεδον στιχομυθια)
πρωτον απαντα στο γαμημενο ερωτημα μια φορα χωρις να ρωτας ασχετα
δευτερον υπαρχουν αντρες οπως ηδη προειπα που προτιμουν καπως κοντυτερη γυναικα, αλλα αν ρωτησεις εναν αντρα πώς θελει την γυναικα πιθανον πολυ πιθανον να πει με μεγαλο βυζια και στητο κωλο και να μην μου τα πρηζει και κανενα αλλο στοιχειο (δηλαδη δεν σου παρουσιαζω τον αντρα με φωτοστεφανο) αλλα δεν θα πει στην πλειοψηφια, ψηλοτερη ή κοντυτερη ή ισο υψος
κατι λοιπον σημαινει στο οτι η γυναικα επιμενει στο να ειναι ισο υψος και ιδανικα λιγο ψηλοτερος
δεν εδωσα καν την απαντηση, ρωτησα τους αλλους
σταματα να απαντας μαλακιες αν δεν εχεις σκοπο να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτανε
Βρε γλυκουλι μου τίποτα δεν σημαίνει αν οι γυναίκες γουστάρουν ψηλό άντρα με το αν θέλουν ισότητα. Τον ψηλό άντρα τον θες γιατί γουστάρεις τους ψηλούς. Όχι για να είσαι κατώτερη του. Όπως γουστάρεις να έχει μαύρα μαλλιά ή τριχωτά χέρια κτλ. Το ότι εσύ συνδέεις το γούστο στους άντρες με την ισοτητα είναι καθαρά δική σου ερμηνεία και άσχετη.
όσες φορές και να κλωτσήσεις την πραγματικότητα δεν θα αναποδογυρίσει
θες να μου πεις ότι οι γυναικες στο τιντερ ειναι σαχλες; να το δεχτω
οτι το γραφουν 6 στις 10 και εγω ζαλισμενος απο την ισταγκραμοποζες το βλεπω σαν 8/10; να το δεχτω
οτι ειναι φετινη μοδα και αντιγραφουν αυτο που ειδαν σε αλλες; να το δεχτω
καμια ομως δεν γραφει, αν εχεις μαυρα μαλλια ή τριχωτα χερια, μην στειλεις
γραφουν για κοντυτερους
έχω δουλέψει σε 3 διαφορετικά επαγγέλματα και ήμουν πάντα άσχετος και τεμπέλης σε όλο το κόνσεπτ της δουλειάς εκτός από το είμαι πολύ παρατηρητικός και να ξέρω αν κάτι είναι λπετομέρεια ή χρήζει ψαξίματος
εγώ λέω ότι αυτό χρήζει ψάξιμο
δεν έχω διαβάσει επιχείρημα που να με πείσει για το αντίθετο
θα συνεχίσω να ψάχνω με την ίδια επιμονή που εσύ κάνεις κοπλιμέντα στον adidas