!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
-
Δημοκράτης
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
https://x.com/TheMossadIL/status/171113 ... 28725?s=20
Επειδή βλέπω μια ησυχία από τους φιλοτζιχαντιστες , ας βάλουμε ένα βιντεακι
Επειδή βλέπω μια ησυχία από τους φιλοτζιχαντιστες , ας βάλουμε ένα βιντεακι
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Και έτσι μιλάνε σήμερα οι παλίκαροι της Χαμάς.Αλιόσα έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:05"Άμα ζήσω θα τους γαμησω αμα πεθάνω θα μου κλασουν τον πουτσον." Ετσι μιλουσαν οι οπλαρχηγοι μας στους τουρκους δυναστες.vantono έγραψε: 09 Οκτ 2023, 18:25ναι αλλά και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα τημπουτάνα!EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Οκτ 2023, 17:20 Μου αρέσει που τα ισλαμολαγνα κουμουνια φέρνουν σαν παράδειγμα τους αγωνιστές του 21 οι οποίοι έχουν μείνει στην ιστορία για τις ισλαμοχειτ ατάκες τους, όπως..
![]()
![]()
Ηταν woke οι Αλβανοί απελευθερωτές μας, δεν ξεχώριζαν κανέναν, όλοι ίσοι.
- Τοξοβόλος_UK
Το Κορωπί είναι γεμάτο Ινδούς μετανάστες. Το ξέρω γιατί με γάμησαν 4 σε μια παρτούζα στο Κορωπί.Green Dragon έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:05
Για κάποιον λόγο δεν έχω δει και πολλούς Ινδούς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Κανέναν βασικά, πρέπει να είναι ελάχιστοι. Μακάρι να είχαμε Ινδούς στην θέση των Πακιστανών, αυτοί δεν είναι τσάτσοι των Τούρκων.
Σου είπα θα τους φορτώσουν στην Ευρώπη ,την κατακτημένη ήπειρο. Η Γερμανία πήρε κανα δυο εκατομμύρια το 2015. Τι είναι 3-4 ακόμα .Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 18:35 Το ισραηλ ξέρει πως θα ξεχαστεί η φρίκη των εγκλημάτων της Χαμάς όπως ξεχάστηκαν και της Ρωσίας στην μπούτσα πχ, και όσο προλαβαίνει βαράει στο ψαχνό. Όσο τραβάνε αυτές οι καταστάσεις, τόσο πιο πολύ φορτικες γινόνται. Αμφιβάλω ωστόσο να καταφέρουν κάτι ουσιώδες, η Γάζα δεν είναι ναγκορνο όπως έκαναν τα φιλαράκια τους οι αζεροι, έχουν δύο μυρια μέσα, και ο σισι δεν πολύψήνεται, έχει τα δικά του προβλήματα με τους ισλαμιστες , και η παλαιστινη είναι αγγούρι στον κωλο του.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Αυτοι ειναι εποικοι σε αρχεγονα Εβραικα εδαφη, οπως εποικοι ηταν και οι τουρκοι στην Ελλαδα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:08Και έτσι μιλάνε σήμερα οι παλίκαροι της Χαμάς.Αλιόσα έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:05"Άμα ζήσω θα τους γαμησω αμα πεθάνω θα μου κλασουν τον πουτσον." Ετσι μιλουσαν οι οπλαρχηγοι μας στους τουρκους δυναστες.vantono έγραψε: 09 Οκτ 2023, 18:25
ναι αλλά και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα τημπουτάνα!![]()
Επειδή οι Παλαιστίνιοι δεν κερδίζουν τίποτε απο όλο αυτο τώρα βγαίνει η βρώμα οτι ο Νετανιάχου ήξερε αλλα τον βολευε αυτο για να καθαρισει τη Γάζα. Και αυτο ακομα μουφα είναι.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν άφησαν ένα Ινδό μετανάστη να πεθάνει την αμυγδαλεζα χωρίς ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη; για την Ελλάδα όλοι αυτοί είναι κάτι περίεργοι μαυριδσροι από την Ασία, τρέχα γύρευε. κανένα έλεος.Green Dragon έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:05Για κάποιον λόγο δεν έχω δει και πολλούς Ινδούς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Κανέναν βασικά, πρέπει να είναι ελάχιστοι. Μακάρι να είχαμε Ινδούς στην θέση των Πακιστανών, αυτοί δεν είναι τσάτσοι των Τούρκων.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:01Ας κάνουνε αναστροφο ντου αλά μεγάλεκος να φτάσουν μέχρι ανδριανουπολη, αλλιώς μη μας τα πρήζουν. Αλλωστε για τους ελληναραδες κι αυτοί λαθρο είναι, τις τρώνε ανάλογα με τα πακιστανια.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Οκτ 2023, 18:54 Εντωμεταξύ όλα τα IT τζιμάνια της Ινδίας που είναι τα πιο δυνατά του κόσμου δεν έχουν αφήσει όρθιο Παλαιστινιακό site.
Ταλιμπάνια οι Ινδοί υπέρ του Ισραήλ. Μέχρι και ο επίσημος λογαριασμος Χ της Κυβέρνησης του Ισραήλ ευχαρίστησε του απλούς Ινδούς και τους είπε ''we love you too''
Χαχα έχω λιώσει με αυτά που βλέπω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μιλάμε για μητρόποληΤοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:09Το Κορωπί είναι γεμάτο Ινδούς μετανάστες. Το ξέρω γιατί με γάμησαν 4 σε μια παρτούζα στο Κορωπί.Green Dragon έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:05
Για κάποιον λόγο δεν έχω δει και πολλούς Ινδούς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Κανέναν βασικά, πρέπει να είναι ελάχιστοι. Μακάρι να είχαμε Ινδούς στην θέση των Πακιστανών, αυτοί δεν είναι τσάτσοι των Τούρκων.
Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάει Κορωπί για δουλειά δεν έχω δει κανέναν άρα σίγουρα δεν είναι πολλοί, ακόμα και για τα δεδομένα ενός χωριού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 09 Οκτ 2023, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τοξοβόλος_UK
Από χθές δεν υπάρχει κτίριο για κτίριο στο Νέο Δελχί που να μην έχει από δίπλα και μια Ισραηλινή σημαία. Σε μπαρ, σε σινεμά, σε πολυκαταστήματα, σε γιγαντοοθόνες όλο για την αγάπη τους για το Ισραήλ λένε. Έχει καταντήσει σουρεάλ. Βλέπω στο youtube και έχω μείνει μαλάκας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:01
Ας κάνουνε αναστροφο ντου αλά μεγάλεκος να φτάσουν μέχρι ανδριανουπολη, αλλιώς μη μας τα πρήζουν. Αλλωστε για τους ελληναραδες κι αυτοί λαθρο είναι, τις τρώνε ανάλογα με τα πακιστανια.
- Dwarven Blacksmith
Στα αρχέγονα παπάρια μας. Για το drip τους συζητούσαμε.Αλιόσα έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:11Αυτοι ειναι εποικοι σε αρχεγονα Εβραικα εδαφη, οπως εποικοι ηταν και οι τουρκοι στην Ελλαδα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:08Και έτσι μιλάνε σήμερα οι παλίκαροι της Χαμάς.Αλιόσα έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:05
"Άμα ζήσω θα τους γαμησω αμα πεθάνω θα μου κλασουν τον πουτσον." Ετσι μιλουσαν οι οπλαρχηγοι μας στους τουρκους δυναστες.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Είναι μια επανάληψη, οι Αμερικανοί ξέρανε για το Περλ Χάρμπορ. Βέβαια αν τελικά τους βγει σε καλό, οι φήμες θα αποκτήσουν άλλη αίγλη.Σέλευκας έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:12 Επειδή οι Παλαιστίνιοι δεν κερδίζουν τίποτε απο όλο αυτο τώρα βγαίνει η βρώμα οτι ο Νετανιάχου ήξερε αλλα τον βολευε αυτο για να καθαρισει τη Γάζα. Και αυτο ακομα μουφα είναι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
Εμπεδοκλής
Τώρα σοβαρά, θέλετε να πιάσουμε το κεφάλαιο, Τούρκοι, Αλβανοί, Μουσουλμάνοι, Εβραίοι και Έλληνες;Αλιόσα έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:05"Άμα ζήσω θα τους γαμησω αμα πεθάνω θα μου κλασουν τον πουτσον." Ετσι μιλουσαν οι οπλαρχηγοι μας στους τουρκους δυναστες και τα τζιχαντια της εποχης.vantono έγραψε: 09 Οκτ 2023, 18:25ναι αλλά και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα τημπουτάνα!EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Οκτ 2023, 17:20 Μου αρέσει που τα ισλαμολαγνα κουμουνια φέρνουν σαν παράδειγμα τους αγωνιστές του 21 οι οποίοι έχουν μείνει στην ιστορία για τις ισλαμοχειτ ατάκες τους, όπως..
![]()
![]()
Δε θα είναι τόσο ρόδινα για τους φιλοϊσραηλινούς του phorum.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν είναι και τόσο περίεργο, ο Νο 1 εχθρός της Ινδίας είναι το μουσουλμανικό Πακιστάν που δεν είναι και από τα πιο εκπολιτισμένα ισλαμικά κράτη, το αντίθετο θα έλεγα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:13Από χθές δεν υπάρχει κτίριο για κτίριο στο Νέο Δελχί που να μην έχει από δίπλα και μια Ισραηλινή σημαία. Σε μπαρ, σε σινεμά, σε πολυκαταστήματα, σε γιγαντοοθόνες όλο για την αγάπη τους για το Ισραήλ λένε. Έχει καταντήσει σουρεάλ. Βλέπω στο youtube και έχω μείνει μαλάκας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:01
Ας κάνουνε αναστροφο ντου αλά μεγάλεκος να φτάσουν μέχρι ανδριανουπολη, αλλιώς μη μας τα πρήζουν. Αλλωστε για τους ελληναραδες κι αυτοί λαθρο είναι, τις τρώνε ανάλογα με τα πακιστανια.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Αρχισατε τα ψεκιασματαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:14Είναι μια επανάληψη, οι Αμερικανοί ξέρανε για το Περλ Χάρμπορ. Βέβαια αν τελικά τους βγει σε καλό, οι φήμες θα αποκτήσουν άλλη αίγλη.Σέλευκας έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:12 Επειδή οι Παλαιστίνιοι δεν κερδίζουν τίποτε απο όλο αυτο τώρα βγαίνει η βρώμα οτι ο Νετανιάχου ήξερε αλλα τον βολευε αυτο για να καθαρισει τη Γάζα. Και αυτο ακομα μουφα είναι.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ε αποκλείεται να κάνεις λάθος τότεΤοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:09Το Κορωπί είναι γεμάτο Ινδούς μετανάστες. Το ξέρω γιατί με γάμησαν 4 σε μια παρτούζα στο Κορωπί.Green Dragon έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:05
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-