!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Δημοκράτης

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

https://x.com/TheMossadIL/status/171113 ... 28725?s=20
Επειδή βλέπω μια ησυχία από τους φιλοτζιχαντιστες , ας βάλουμε ένα βιντεακι
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αλιόσα έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:05
vantono έγραψε: 09 Οκτ 2023, 18:25
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Οκτ 2023, 17:20 Μου αρέσει που τα ισλαμολαγνα κουμουνια φέρνουν σαν παράδειγμα τους αγωνιστές του 21 οι οποίοι έχουν μείνει στην ιστορία για τις ισλαμοχειτ ατάκες τους, όπως..

:102:
ναι αλλά και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα τημπουτάνα! :lol:
Ηταν woke οι Αλβανοί απελευθερωτές μας, δεν ξεχώριζαν κανέναν, όλοι ίσοι.
"Άμα ζήσω θα τους γαμησω αμα πεθάνω θα μου κλασουν τον πουτσον." Ετσι μιλουσαν οι οπλαρχηγοι μας στους τουρκους δυναστες.
Και έτσι μιλάνε σήμερα οι παλίκαροι της Χαμάς.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

Green Dragon έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:05

Για κάποιον λόγο δεν έχω δει και πολλούς Ινδούς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Κανέναν βασικά, πρέπει να είναι ελάχιστοι. Μακάρι να είχαμε Ινδούς στην θέση των Πακιστανών, αυτοί δεν είναι τσάτσοι των Τούρκων.
Το Κορωπί είναι γεμάτο Ινδούς μετανάστες. Το ξέρω γιατί με γάμησαν 4 σε μια παρτούζα στο Κορωπί.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 18:35 Το ισραηλ ξέρει πως θα ξεχαστεί η φρίκη των εγκλημάτων της Χαμάς όπως ξεχάστηκαν και της Ρωσίας στην μπούτσα πχ, και όσο προλαβαίνει βαράει στο ψαχνό. Όσο τραβάνε αυτές οι καταστάσεις, τόσο πιο πολύ φορτικες γινόνται. Αμφιβάλω ωστόσο να καταφέρουν κάτι ουσιώδες, η Γάζα δεν είναι ναγκορνο όπως έκαναν τα φιλαράκια τους οι αζεροι, έχουν δύο μυρια μέσα, και ο σισι δεν πολύψήνεται, έχει τα δικά του προβλήματα με τους ισλαμιστες , και η παλαιστινη είναι αγγούρι στον κωλο του.
Σου είπα θα τους φορτώσουν στην Ευρώπη ,την κατακτημένη ήπειρο. Η Γερμανία πήρε κανα δυο εκατομμύρια το 2015. Τι είναι 3-4 ακόμα .
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:08
"Άμα ζήσω θα τους γαμησω αμα πεθάνω θα μου κλασουν τον πουτσον." Ετσι μιλουσαν οι οπλαρχηγοι μας στους τουρκους δυναστες.
Αυτοι ειναι εποικοι σε αρχεγονα Εβραικα εδαφη, οπως εποικοι ηταν και οι τουρκοι στην Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Επειδή οι Παλαιστίνιοι δεν κερδίζουν τίποτε απο όλο αυτο τώρα βγαίνει η βρώμα οτι ο Νετανιάχου ήξερε αλλα τον βολευε αυτο για να καθαρισει τη Γάζα. Και αυτο ακομα μουφα είναι.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:01
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Οκτ 2023, 18:54 Εντωμεταξύ όλα τα IT τζιμάνια της Ινδίας που είναι τα πιο δυνατά του κόσμου δεν έχουν αφήσει όρθιο Παλαιστινιακό site.

Ταλιμπάνια οι Ινδοί υπέρ του Ισραήλ. Μέχρι και ο επίσημος λογαριασμος Χ της Κυβέρνησης του Ισραήλ ευχαρίστησε του απλούς Ινδούς και τους είπε ''we love you too''

Χαχα έχω λιώσει με αυτά που βλέπω.
Ας κάνουνε αναστροφο ντου αλά μεγάλεκος να φτάσουν μέχρι ανδριανουπολη, αλλιώς μη μας τα πρήζουν. Αλλωστε για τους ελληναραδες κι αυτοί λαθρο είναι, τις τρώνε ανάλογα με τα πακιστανια.
Για κάποιον λόγο δεν έχω δει και πολλούς Ινδούς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Κανέναν βασικά, πρέπει να είναι ελάχιστοι. Μακάρι να είχαμε Ινδούς στην θέση των Πακιστανών, αυτοί δεν είναι τσάτσοι των Τούρκων.
Δεν άφησαν ένα Ινδό μετανάστη να πεθάνει την αμυγδαλεζα χωρίς ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη; για την Ελλάδα όλοι αυτοί είναι κάτι περίεργοι μαυριδσροι από την Ασία, τρέχα γύρευε. κανένα έλεος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:09

Το Κορωπί είναι γεμάτο Ινδούς μετανάστες. Το ξέρω γιατί με γάμησαν 4 σε μια παρτούζα στο Κορωπί.
Μιλάμε για μητρόπολη :lol:

Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάει Κορωπί για δουλειά δεν έχω δει κανέναν άρα σίγουρα δεν είναι πολλοί, ακόμα και για τα δεδομένα ενός χωριού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 09 Οκτ 2023, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

Ας κάνουνε αναστροφο ντου αλά μεγάλεκος να φτάσουν μέχρι ανδριανουπολη, αλλιώς μη μας τα πρήζουν. Αλλωστε για τους ελληναραδες κι αυτοί λαθρο είναι, τις τρώνε ανάλογα με τα πακιστανια.
Από χθές δεν υπάρχει κτίριο για κτίριο στο Νέο Δελχί που να μην έχει από δίπλα και μια Ισραηλινή σημαία. Σε μπαρ, σε σινεμά, σε πολυκαταστήματα, σε γιγαντοοθόνες όλο για την αγάπη τους για το Ισραήλ λένε. Έχει καταντήσει σουρεάλ. Βλέπω στο youtube και έχω μείνει μαλάκας.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αλιόσα έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:11
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:08

Αυτοι ειναι εποικοι σε αρχεγονα Εβραικα εδαφη, οπως εποικοι ηταν και οι τουρκοι στην Ελλαδα.
Στα αρχέγονα παπάρια μας. Για το drip τους συζητούσαμε. :102:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Σέλευκας έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:12 Επειδή οι Παλαιστίνιοι δεν κερδίζουν τίποτε απο όλο αυτο τώρα βγαίνει η βρώμα οτι ο Νετανιάχου ήξερε αλλα τον βολευε αυτο για να καθαρισει τη Γάζα. Και αυτο ακομα μουφα είναι.
Είναι μια επανάληψη, οι Αμερικανοί ξέρανε για το Περλ Χάρμπορ. Βέβαια αν τελικά τους βγει σε καλό, οι φήμες θα αποκτήσουν άλλη αίγλη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Οκτ 2023, 17:20 Μου αρέσει που τα ισλαμολαγνα κουμουνια φέρνουν σαν παράδειγμα τους αγωνιστές του 21 οι οποίοι έχουν μείνει στην ιστορία για τις ισλαμοχειτ ατάκες τους, όπως..

:102:
"Άμα ζήσω θα τους γαμησω αμα πεθάνω θα μου κλασουν τον πουτσον." Ετσι μιλουσαν οι οπλαρχηγοι μας στους τουρκους δυναστες και τα τζιχαντια της εποχης.
Τώρα σοβαρά, θέλετε να πιάσουμε το κεφάλαιο, Τούρκοι, Αλβανοί, Μουσουλμάνοι, Εβραίοι και Έλληνες;
Δε θα είναι τόσο ρόδινα για τους φιλοϊσραηλινούς του phorum.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:13

Από χθές δεν υπάρχει κτίριο για κτίριο στο Νέο Δελχί που να μην έχει από δίπλα και μια Ισραηλινή σημαία. Σε μπαρ, σε σινεμά, σε πολυκαταστήματα, σε γιγαντοοθόνες όλο για την αγάπη τους για το Ισραήλ λένε. Έχει καταντήσει σουρεάλ. Βλέπω στο youtube και έχω μείνει μαλάκας.
Δεν είναι και τόσο περίεργο, ο Νο 1 εχθρός της Ινδίας είναι το μουσουλμανικό Πακιστάν που δεν είναι και από τα πιο εκπολιτισμένα ισλαμικά κράτη, το αντίθετο θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:14
Σέλευκας έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:12 Επειδή οι Παλαιστίνιοι δεν κερδίζουν τίποτε απο όλο αυτο τώρα βγαίνει η βρώμα οτι ο Νετανιάχου ήξερε αλλα τον βολευε αυτο για να καθαρισει τη Γάζα. Και αυτο ακομα μουφα είναι.
Είναι μια επανάληψη, οι Αμερικανοί ξέρανε για το Περλ Χάρμπορ. Βέβαια αν τελικά τους βγει σε καλό, οι φήμες θα αποκτήσουν άλλη αίγλη.
Αρχισατε τα ψεκιασματα :fp:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Οκτ 2023, 19:09

Ε αποκλείεται να κάνεις λάθος τότε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”