Πολύ καλό είναι ρε συ, απλώς λέω ότι μάλλον το τράβηξαν λίγο παραπάνωIsildur έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 18:48Ναι ε; Μη μου λες τέτοια ρε γαμώτο, και μέχρι και το τέταρτο που είδα είναι γαμάτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
Re: Είδα στο Netflix
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
H συλληψη του Γκοτι = ωραιο
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Η Κοιλάδα των Νεκρων
Τίμιο ισπανικό ταινιακι με ζόμπι.
Με την κλασική ισπανική "τρελα" χωρίς τις δηθενιες του Χόλιγουντ. Και πολύ πιο σοβαροφανες όσον αφορά το ζόμπι κονσεπτ.
Μια ομάδα από φασιστες και κομμούνια ενώνονται για να επιβιώσουν από ζόμπι τα οποία είναι γέννημα ναζιστικων πειραμάτων.
Με την κλασική ισπανική "τρελα" χωρίς τις δηθενιες του Χόλιγουντ. Και πολύ πιο σοβαροφανες όσον αφορά το ζόμπι κονσεπτ.
Μια ομάδα από φασιστες και κομμούνια ενώνονται για να επιβιώσουν από ζόμπι τα οποία είναι γέννημα ναζιστικων πειραμάτων.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Εμένα πάντως μου άρεσε. Αν το άρχισες, πες εντυπώσεις.Otto Weininger έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 18:18προκαταβολικά το έβαλα, σήμερα έλεγα να το αρχινησω
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Χιου Λόρι μέσα και δεν λες τιποτα? ΤΙΠΟΤΑ??? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ "ψήθηκα"???? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ??Isildur έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 14:18 Το Bodies το 'χει δει κανείς; Είμαι στο 4ο επεισόδιο και είναι και γαμώ τα mindfucks...
Και μόλις το τελειώσω, ξεκινάω το All the Light We Cannot See. Ψήθηκα από το τρέιλερ, φαίνεται δυνατό.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ???
ΓΙΑΤΙΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ???
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ενδιαφέρον.Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 21:29 Η Κοιλάδα των Νεκρων
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δες το. Απορρέει μια ωραία "αληθινή" ζομποατμοσφαιρα. Ίσως φταίει η εποχή που διαδραματιζεται; Βάλε και το ελαφρώς κωμικό στυλ των πρωτααγωνιστων και έχεις 100 λεπτα για ξεκούραστη θέαση.taliban έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 17:11Ενδιαφέρον.Πτολεμαίος έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 21:29 Η Κοιλάδα των Νεκρων
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
- The Great Leader
Τίμιο, αν και θα πρέπει να βρούμε κάποιον άλλο να αρμέξουν. Η ιστορία του Γκόττι έχει χιλιουποθεί. Βέβαια, από την άλλη, είναι και η πιο απλή περίπτωση. Ο τύπος ήταν τόσο φιγουρατζής και ποζεράς, που υπάρχει μπόλικο υλικό για μυθοπλασία. Οι περισσότεροι της Ιταλοαμερικανικής μαφίας ήταν πιο παρασκηνιακοί, οπότε υπάρχει περιορισμένο υλικό.
Κι όχι απλά Λόρι, αλλά αγνώριστος Λόρι (από το τρέιλερ, πάντα).vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 17:04Χιου Λόρι μέσα και δεν λες τιποτα? ΤΙΠΟΤΑ??? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ "ψήθηκα"???? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ??Isildur έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 14:18 Το Bodies το 'χει δει κανείς; Είμαι στο 4ο επεισόδιο και είναι και γαμώ τα mindfucks...
Και μόλις το τελειώσω, ξεκινάω το All the Light We Cannot See. Ψήθηκα από το τρέιλερ, φαίνεται δυνατό.
ΓΙΑΤΙΣΤΟΜΠΟΥΤΣΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ???
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Είδα χθες στο νετφλιξ το ντοκιμαντέρ για τον Αϋρτον. Για τους λάτρεις της φ1 τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά, για τους μη λάτρεις θα γίνει απόλυτα κατανοητό γιατί λέμε πως τη μία φορά που ο Θεός κατέβηκε στη γη, οδηγησε στη Βραζιλία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Eίδα το ντοκιμαντέρ
Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom
https://www.imdb.com/title/tt28466971/
Περίεργο.
Και την ταινία Gothika (2003) που βέβαια την είχα ξαναδεί κάποτε. Αλλά βλέπεται και δεύτερη φορά.
https://www.imdb.com/title/tt0348836/
Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom
https://www.imdb.com/title/tt28466971/
Περίεργο.
Και την ταινία Gothika (2003) που βέβαια την είχα ξαναδεί κάποτε. Αλλά βλέπεται και δεύτερη φορά.
https://www.imdb.com/title/tt0348836/
SLY
Πολυ καλο (ιδιαιτερα για μας που μεγαλωσαμε με το Ροκυ).
Πολυ καλο (ιδιαιτερα για μας που μεγαλωσαμε με το Ροκυ).
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το είδα. Απλά Καταπληκτικό! Ψιλοβραδύκαυστο μεχρι τα 2 πρώτα επεισόδια, αλλά κλιμακώνει με γεωμετρική πρόοδο απο το 3ο και μετά, με το που μπαίνει για τα καλά ο μέγας Χιου στη σειρά δηλαδή.Isildur έγραψε: 05 Νοέμ 2023, 08:38Κι όχι απλά Λόρι, αλλά αγνώριστος Λόρι (από το τρέιλερ, πάντα).vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2023, 17:04Χιου Λόρι μέσα και δεν λες τιποτα? ΤΙΠΟΤΑ??? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ "ψήθηκα"???? ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ??Isildur έγραψε: 03 Νοέμ 2023, 14:18 Το Bodies το 'χει δει κανείς; Είμαι στο 4ο επεισόδιο και είναι και γαμώ τα mindfucks...
Δεν λέω τίποτα αλλο, δεν σποιλάρω. Τρομερές ερμηνείες τόσο απο την πρωταγωνίστρια, όσο φυσικά και απο τον Χιου, αλλά για μένα αυτος δεν αποτελεί έκπληξη ερμηνείας. Τον ξέρεις, και εισαι σιγουρος ότι θα σπείρει πάλι!
Η μεγάλη εκπληξη για μένα ήταν ο νάζουλας αξ/κος. Απ'τις καλύτερες ερμηνείες που εχω δει σε σειρά.
Blue Eye Samurai,σπαθια,αιμα,γυμνο,animated.8/10
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έχω ξεκινήσει το 'Όλο το φως που δεν μπορούμε να δούμε" και το ντοκιμαντέρ για ΑΤΙΑ "Επαφές".
Σε κάποιο σημείο κάποιος αυτόπτης μάρτυρας (μεσημέρι το είδε αυτός, κοιτούσε με τον φακό από το κυνηγετικό όπλο και πρόσεξε καλά), είπε ότι είδε ένα τεράστιο αντικείμενο από επάνω του που δεν είχε εξαρτήματα και συνδέσεις, ήταν ενιαίο. Από εκεί εμπνεύστηκαν στο Another Life φαίνεται.
Άρχισε να υφίσταται παρενόχληση και απειλές από κυβερνητικούς.
Σε κάποιο σημείο κάποιος αυτόπτης μάρτυρας (μεσημέρι το είδε αυτός, κοιτούσε με τον φακό από το κυνηγετικό όπλο και πρόσεξε καλά), είπε ότι είδε ένα τεράστιο αντικείμενο από επάνω του που δεν είχε εξαρτήματα και συνδέσεις, ήταν ενιαίο. Από εκεί εμπνεύστηκαν στο Another Life φαίνεται.
Άρχισε να υφίσταται παρενόχληση και απειλές από κυβερνητικούς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-
- 23 Απαντήσεις