κάποιος φλώρος που το παίζει μάγκας στο τουίτερ
κλασικά πράγματα
Αυτό το πράγμα έχει άποψη κι επηρρεάζει και λίγο κόσμο. Μήπως να την ξανασκεφτόμασταν τη δημοκρατία;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:25κάποιος φλώρος που το παίζει μάγκας στο τουίτερ
κλασικά πράγματα

Τι είναι αυτά που λες;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:11ναι εντάξειMaspoli έγραψε: 27 Οκτ 2021, 19:39Με Στάλιν θα υπήρχε διαθέσιμο περιπολικο να κλείσει δρόμο, οι δράστες θα συλλαμβάνονται ζωντανοί εφόσον δεν είχαν όπλο, θα έσπαγαν πέτρες ή θα καθάριζαν τουαλέτες για εύλογο χρονικό διάστημα και οι οικογένειές του θα περνούσαν πρόγραμμα αναμόρφωσης και κοινωνικής προσαρμογής.
στην ίδια περίπτωση αν κυβερνούσε ο Στάλιν, η αστυνομία θα τους είχε εκτελέσει και τους τρεις πολύ πριν φτάσουν στο πέραμα
τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές ενός ιδεοληπτικού που δεν έχει το θάρρος να παραδεχθεί κάποια πράγματα
δε μου λες, όλοι αυτοί που εκτελέστηκαν επί στάλιν είχαν όπλα ή ήταν άοπλοι;![]()
Εντάξει, τα αρρωστάκια όπως ο κανέκος, μου θυμίζουν πλέον κάτι σαν παλιομοδίτικο φρηκ σόου, που κάποιοι γκριζαρισμένοι πλέον καγκουροπαπάρες που έχουν μείνει στις τρεντιές των νάιντις, το περιφέρουν ως προχώ καυστική άποψη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:23ακόμα και να διαφωνείς, δες με τι μίσος, τι εμπάθεια και με τι επιθετικότητα απευθύνεται στη κοπέλα
μόνο για ροχάλες αξίζουν τέτοιοι καραγκιόζηδες
Prosoxi min klaseisΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:25κάποιος φλώρος που το παίζει μάγκας στο τουίτερ
κλασικά πράγματα
Poly swsta ta leei. Apo atoma pou tous eixe dwsei opla to kratos dolofonithike o Roma. Kamia sxesh to ena me to allo.Uppercut έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:28Αυτό το πράγμα έχει άποψη κι επηρρεάζει και λίγο κόσμο. Μήπως να την ξανασκεφτόμασταν τη δημοκρατία;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:25κάποιος φλώρος που το παίζει μάγκας στο τουίτερ
κλασικά πράγματα
αν κυνηγάω κάποιον να τον πατήσω θα αμυνθεί με όποιον τρόπο μπορεί. Αν είναι το παιδί μου μέσα στο αυτοκίνητο είμαι διπλά αρχιμαλάκας που το εκθέτω σε κίνδυνο. Δεν θα του ζητήσω μετά τα ρέστα να του πω γιατί ρε μαλάκα δεν έκατσες να σε πατήσω και πυροβόλησες το παιδί μου?Kauldron έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:13Κάποια στιγμή πρέπει ορισμένοι να καταλάβετε οτι η Δικαιοσύνη δε λειτουργεί όπως σας αρέσει εσάς.Lord Brum έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:04ο τύπος πήγαινε με το αυτοκίνητο κατά πάνω τους. Ο μόνος τρόπος να τον σταματήσουν ήταν να πυροβολήσουν το αυτοκίνητο .Το ότι μέσα ήταν και οι φίοι του επίδοξους δολοφόνου να το σκεφτόταν ο ίδιοςKauldron έγραψε: 27 Οκτ 2021, 19:58
Σοβαρά ισχυρίζεσαι οτι έχει δικαίωμα η αστυνομία να πυροβολήσει άλλον απ' αυτόν που έκανε επίθεση?
![]()
![]()
![]()
Είναι σα να λές εσύ με χτυπάς, κι εγώ ρίχνω μια μπουνιά στον φίλο σου, που απλά κάθεται δίπλα σου.
Δηλαδή αν εσύ πάς να πατήσεις κάποιον που έχει όπλο, και στη θέση του συνοδηγού, πχ είναι η γυναίκα σου ή το παιδί σου, και ο άλλος ανοίξει πύρ, τότε είναι οκ να σου σκοτώσει τη γυναίκα ή το παιδί, και ο Δικαστής θα σου πεί "να πρόσεχες". Αμ, ΔΕ.
Auta symvainoun otan amolate ta akrodexia mpatsonia
Από άτομα που μπάζει και δεν κάνει τίποτα το κράτος για να αποτρέψει δολοφονήθηκε ο άλλος. ΚΑι μάλιστα αρκετοί ακόμα.Zoomer έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:36Poly swsta ta leei. Apo atoma pou tous eixe dwsei opla to kratos dolofonithike o Roma. Kamia sxesh to ena me to allo.Uppercut έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:28Αυτό το πράγμα έχει άποψη κι επηρρεάζει και λίγο κόσμο. Μήπως να την ξανασκεφτόμασταν τη δημοκρατία;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:25
κλασικά πράγματα
Οι τσιγγάνοι είναι το αρχέτυπο του μικροϊδιοκτητη κι από πηγαίο ταξικο ένστικτο είναι εχθρικοί στην κοινωνικοποιηση των μέσων παραγωγής και των συναφών.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:24
Και που ακριβώς είναι το περίεργο; Οι ρομά και οι ευάλωτοι γενικότερα ψηφίζουν μόνον τα κόμματα που έχουν κυβερνητική δυναμική, ώστε να έχουν τη δυνατότητα νομοθέτησης για παροχές και συστάσεις προς τις αστυνομικές αρχές. Το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι οι ιδεολογικές αρχές και τα εργατικά δικαιώματα γιατί σπανίως έχουν ροπή για κανονική εργασία από άποψη και όχι από αδυναμία πρόσβασης στον εργασιακό ή εκπαιδευτικό χώρο.
O allos dolofonithike apo koinous eglimaties.diladi kamia sxesh mpoumerakonyxtovios έγραψε: 27 Οκτ 2021, 20:38Από άτομα που μπάζει και δεν κάνει τίποτα το κράτος για να αποτρέψει δολοφονήθηκε ο άλλος. ΚΑι μάλιστα αρκετοί ακόμα.